1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • Carlos
    Köszi. Ez egy hasznos tipp...De vajon mi értelme ennek a korlátozásnak.
    No mind1:
    Okos AI:
  • leho94
    Nekem csak ausztráliában engedi
  • Carlos
    Még mindig nemtom kirakni a mapot ingame view-ba. Igy marad az F1. Van valakinek valami ötlete? (M-et próbáltam, de semmi)
  • Cindas
    nemkő' tékőni'
  • eightmiles
    Nem kő' fékezni
  • papi08
    Átjutottam Braziliába. Szörnyű! Nagyon rossz! Azt olvastam hogy csúszik a kamion meg hogy jobban mint a jégen. Oké, ezt meg is értettem. De hogy ennyire? Egy picike fék után a kamion irányíthatatlan. Nagyon elk*rták ezt a részét. Meg a többit. Szar.
  • Tinka123
    Photoshop sztem!-.-'
  • eightmiles
    tké
  • Carlos
    Szép kokpit? Hát akkor nekem picit más erről a véleményem: Minden maxon, 4x AA. Hogy néznek már ki a műszerek? Én élesebbet rajzolok bakker. Ha már ennyi felbontás van vehették volna a fáradságot, hogy scale-ezik és nem csak nagyítják a jpg-t. Gyász...
  • Carlos
    tessék
  • belapeter
    El lószar.
    Sokan beszélnke Road Trainról,és feltünk nekem ,mert én olyannal nem mentem.
    Vissza akarok menni Braziliás mapból Ausztráliába,és Exe hiba.
    BAsszák meg,millyne játék ez?
    Lófasz.
  • adikakk
    hy all
    valaki belinkelné vagy inkább pü be elküldené a linket pls a játékét lhet torent is de ne a toxikos oldal
    nagyon szeretném kiprobálni am szépek a képek és gépek

• Atikah
    ez francia
  • nyuny01 #882
    Valaki tudna segíteni hogy hogyan lehet beállítani a kormányomat?
    (Momo Racing)

Előre is köszönöm!
  • leho94
    kurva németek:DDD
  • Carlos
  • Carlos
    No, lassan kikerül a topik a kedvencekből.
    Jönnek a "hűdejó" modellek meg az átmodoltam fasza vagyok emberek. Pfff...
  • gigamen
    Tegnap én is letöltöttem a játékot de nem csalódtam benne a képek alapján, olyan rossz amilyennek gondoltam nem tudom mit képzelnek magukról de ilyet kiadni a kezeikből szerintem szégyen.Otromba ez a játék
  • belapeter
    Nekem csak illyenek vannka bent :)
    És a Brazilos mapon kurvára csúszik.
    Jobban mint a jégen XD
    Ez már azért hülyeség.

• belapeter
    Érdekes hogy ?!
  • DIESEL DOG #875
    wátdöfáákk?! O.o
  • belapeter
    Sziasztok :)
    Na énis a vége felé közeledem,ha csak annyi a vége hogy Braziliában is kell pár fuvar.
    Vagy van még valami utánna?
    Mert ez így nagyon rövid :(
  • Atikah
  • Atikah
    csöppet rövid :D
  • Atikah
    kicsit nagyobb legyen az ausztrál map :D
  • nenus
    de most annyira leszóljátok a ventilátort.vegyük pl az ets-t.minek tesztek a fülkébe laptopot ami 1 gps képe van?nem találtok el?vagy minek tesztek bele fújató tömlőt?azért hogy ha meglátok egy 45 perces pihenőre tudjatok takarítani az autóban?
  • biliard10
    bocs linket kaphatok én ki akarom probálni
  • biliard10
    dehogy unalmas kérek linket
  • greg benz
    Jaja,tényleg idegesítő,hogy minden kamion ugyanolyan nagyjából érzésre. De engem az zavar tényleg legjobban,hogy nevetségesen gyorsan lehet repeszteni minden kamionnal. A road train-el is szinte állva hagytam a többi kamionost meg autóst,nevetségesÉs vezetni sem más mint egy sima platós kamiont semmiben,max annyi,hogy ha úgy előzök akkor lehet a leghátsó plató bekap valakit
  • Atikah
    german truck simulator
  • Jamirofan89
    biztos készítenek hozzá fizika modot,de az nem fog menteni a játék helyzetén.nincs rádió se cb.az időkorlát miatt jobb lett volna Extreme Truck Racing nevet adni a játéknak,rövidke mapok,de akkor is a legnagyobb csalódás az volt,amikor kipróbálhattam a hírhedt Road Train-t és semmi extra érzést nem adott át az amúgy igazából 600 lóerőt is meghaladó monstrumból...

amúgy mit is takar a GTS?
  • greg benz
    A GTS-re én is kíváncsi vagyok,bár eredetileg ezt nagyobb izgalommal vártam mint azt.
  • gumikacsa
    Az előző erre ment
  • gumikacsa
    "lehetne tolni a békával fel a cuccot a pótkocsira, te ponyváznál, nyitnád az ajtót." - ez egyrészt tök fölösleges lenne egy kamionos játékban (én mikor kamionoztam, egyszer nem nyúltam árúhoz, a rakodás nem a sofőr dolga, ponyvázni sem ponyváztam, igaz, ezt azért, mert ponyvással nem akadtam össze....), másrészt nincs az a cég, amelyik ezt megvalósítaná, max előre beállított jelenetekben

A többi dologgal nagyjából egyetértek, de érzem, hogy fejlődik a játék, és némi áttörést a GTS-től várok, illetve az azt követő következő játéktól, amiben az igéretek szerint már élethűbb fizika lesz.
  • DIESEL DOG #861
    torrent... de nem éri meg letölteni... unalmas...
  • biliard10
    sziasztok nagy rajongoja vok a játéknak de honnan lehet letölteni a játékot a teljest?
    nagyon cool game köszönöm aki kuld linket
  • Atikah
    nem. én ezzel a játékkal nem is foglalkozok már most :D
  • devid1414
    Köszi!
    Gyönyörű scania saját??
  • Atikah
    shiftü
  • Atikah