1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#895 Köszi. Ez egy hasznos tipp...De vajon mi értelme ennek a korlátozásnak.
No mind1:
Okos AI:
-
#894 Nekem csak ausztráliában engedi -
#893 Még mindig nemtom kirakni a mapot ingame view-ba. Igy marad az F1. Van valakinek valami ötlete? (M-et próbáltam, de semmi) -
#892 nemkő' tékőni' -
#891 Nem kő' fékezni -
#890 Átjutottam Braziliába. Szörnyű! Nagyon rossz! Azt olvastam hogy csúszik a kamion meg hogy jobban mint a jégen. Oké, ezt meg is értettem. De hogy ennyire? Egy picike fék után a kamion irányíthatatlan. Nagyon elk*rták ezt a részét. Meg a többit. Szar. -
#889 Photoshop sztem!-.-' -
#888 tké -
#887 Szép kokpit? Hát akkor nekem picit más erről a véleményem: Minden maxon, 4x AA. Hogy néznek már ki a műszerek? Én élesebbet rajzolok bakker. Ha már ennyi felbontás van vehették volna a fáradságot, hogy scale-ezik és nem csak nagyítják a jpg-t. Gyász...
-
#886 tessék -
#885 El lószar.
Sokan beszélnke Road Trainról,és feltünk nekem ,mert én olyannal nem mentem.
Vissza akarok menni Braziliás mapból Ausztráliába,és Exe hiba.
BAsszák meg,millyne játék ez?
Lófasz. -
#884 hy all
valaki belinkelné vagy inkább pü be elküldené a linket pls a játékét lhet torent is de ne a toxikos oldal
nagyon szeretném kiprobálni am szépek a képek és gépek
-
#883 ez francia -
#882 Valaki tudna segíteni hogy hogyan lehet beállítani a kormányomat?
(Momo Racing)
Előre is köszönöm! -
#881 kurva németek:DDD -
#880 -
#879 No, lassan kikerül a topik a kedvencekből.
Jönnek a "hűdejó" modellek meg az átmodoltam fasza vagyok emberek. Pfff... -
#878 Tegnap én is letöltöttem a játékot de nem csalódtam benne a képek alapján, olyan rossz amilyennek gondoltam nem tudom mit képzelnek magukról de ilyet kiadni a kezeikből szerintem szégyen.Otromba ez a játék -
#877 Nekem csak illyenek vannka bent :)
És a Brazilos mapon kurvára csúszik.
Jobban mint a jégen XD
Ez már azért hülyeség.
-
#876 Érdekes hogy ?! -
DIESEL DOG #875 wátdöfáákk?! O.o -
#874 Sziasztok :)
Na énis a vége felé közeledem,ha csak annyi a vége hogy Braziliában is kell pár fuvar.
Vagy van még valami utánna?
Mert ez így nagyon rövid :(
-
#873 -
#872 csöppet rövid :D
-
#871 kicsit nagyobb legyen az ausztrál map :D
-
nenus #870 de most annyira leszóljátok a ventilátort.vegyük pl az ets-t.minek tesztek a fülkébe laptopot ami 1 gps képe van?nem találtok el?vagy minek tesztek bele fújató tömlőt?azért hogy ha meglátok egy 45 perces pihenőre tudjatok takarítani az autóban? -
#869 bocs linket kaphatok én ki akarom probálni -
#868 dehogy unalmas kérek linket
-
#867 Jaja,tényleg idegesítő,hogy minden kamion ugyanolyan nagyjából érzésre. De engem az zavar tényleg legjobban,hogy nevetségesen gyorsan lehet repeszteni minden kamionnal. A road train-el is szinte állva hagytam a többi kamionost meg autóst,nevetségesÉs vezetni sem más mint egy sima platós kamiont semmiben,max annyi,hogy ha úgy előzök akkor lehet a leghátsó plató bekap valakit -
#866 german truck simulator -
#865 biztos készítenek hozzá fizika modot,de az nem fog menteni a játék helyzetén.nincs rádió se cb.az időkorlát miatt jobb lett volna Extreme Truck Racing nevet adni a játéknak,rövidke mapok,de akkor is a legnagyobb csalódás az volt,amikor kipróbálhattam a hírhedt Road Train-t és semmi extra érzést nem adott át az amúgy igazából 600 lóerőt is meghaladó monstrumból...
amúgy mit is takar a GTS? -
#864 A GTS-re én is kíváncsi vagyok,bár eredetileg ezt nagyobb izgalommal vártam mint azt. -
#863 Az előző erre ment -
#862 "lehetne tolni a békával fel a cuccot a pótkocsira, te ponyváznál, nyitnád az ajtót." - ez egyrészt tök fölösleges lenne egy kamionos játékban (én mikor kamionoztam, egyszer nem nyúltam árúhoz, a rakodás nem a sofőr dolga, ponyvázni sem ponyváztam, igaz, ezt azért, mert ponyvással nem akadtam össze....), másrészt nincs az a cég, amelyik ezt megvalósítaná, max előre beállított jelenetekben
A többi dologgal nagyjából egyetértek, de érzem, hogy fejlődik a játék, és némi áttörést a GTS-től várok, illetve az azt követő következő játéktól, amiben az igéretek szerint már élethűbb fizika lesz. -
DIESEL DOG #861 torrent... de nem éri meg letölteni... unalmas... -
#860 sziasztok nagy rajongoja vok a játéknak de honnan lehet letölteni a játékot a teljest?
nagyon cool game köszönöm aki kuld linket -
#859 nem. én ezzel a játékkal nem is foglalkozok már most :D -
#858 Köszi!
Gyönyörű scania saját?? -
#857 shiftü -