18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Ami tetszett,tetszik:
- Gyönyörû pályák,hátterek,élethû útburkolatok
- Eltalált kép/hang effektek,pl: köd,jég ropogása,kamion hangjai
- Abszolút magával ragadó hangulat mind a téli pályán,mind az Ausztrál pályán
-
Ami nem tetszett,nem tetszik:
- A játék kötöttsége,csak kész feladatokat tudunk csinálni. Nem lenne rossz ez a ranglétrás dolog,de így,hogy csak ez van,szerintem nem az igazi
- Sok életszerûséget fokozó,egyhangúságot elûzõ dolgot kihagytak,így például azt,hogy tankolni kelljen,aludni kelljen,kamionokat tudjunk venni,vagy a régit fejleszteni,stb.
- Többekközt az elõbb leírtak miatt kicsit monotonná vált a játék,annyi az egész,hogy belépek,elviszem a fuvart A-ból B-be,jön a következõ feladat,megint A-ból B-be,semmi változatosság.
- Az ausztrál pályán valószínûtlenül gyorsan tudok menni a nagy nyerges kamionokkal,nem vicc! Úgy hagytam le a forgalomban lévõ autókat,mintha állnának! Szerintem ez nagyon fura így
- A szerpentines pályán (nem tudom így most melyik az) ahol egy kis kamionnal kell vinni a cuccot,nekem baromira csúszott a talaj,sokszor tényleg durván meg kellett fognom,hogy ne csússzak le. Sokkal neccesebb szituk voltak mint a téli pályán,és azért ez így elég furi
Nagyjából ennyi asszem😊 Persze ezzel nem azt mondom,hogy nem egy jó játék,de picivel többet vártam. Sok dolgot kiszedtek az elõzõ részekhez képest,amiért nagy kár,sokat levon a játék értékébõl,mert sok dolgot viszont nagyon eltaláltak. Néha-néha jó kis unalomûzõ lesz az tuti,de hosszú távon kicsit lapos.
Ha kijön a GTS akkor az lesz 1-2 napig az elsõ, majd az is lecseng, bár én azt jobban várom, nekem nem jön be ez, h csak elõre megírt feladatokat lehet csinálni!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
2.Radeon HD Series
3Maffiózó
...
....
.....
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
13 éve itt. Szép idő.
Van 1 Display Mode is - alapban az I gomb - ami nem mûködik hiába állítok be rá másik gombot. Lehet, hogy csak én vagyok a béna. Ki lehet rakni egyáltalán ebben a játékban a térképet? Nem csak az F1 -es gombbal lehet megnézni? <#confused>#confused><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
A kép nem saját, találtam! <#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy ez a játék ua. mint az ETS:
- ugyan úgy lehet aktiválni a konzolt mint ETS-be
- ua.a map editor: edit ice1, edit rock1, edit dirt1 parancsokkal lehet behívni a térképeket
- van már hozzá cheat is: cheat jobs_max (az összes melót kiadja, lehet válogatni köztük)
- debug camera szintén ua., mint ETS-be az Ö betû (irányítása: numpad-on a 8,5,4,6,9,3)
- a játékba lévõ összes model (truck, trailer) megnyitható Zmod-ba
Szal, lehet elkezdeni a trailereket átkonvertálni ETS-be! <#hehe>#hehe>
Jah, és persze a textúrákat átvinni, mert ebbe azért van bõven (földút nagyon élethû) amiket fel lehetne használni egy jó kis ETS map-be.
Ja és nincs a játékba free mód, csak az elõre megírt fuvarokkal lehet menni a játékba.
A térkép elõhozása valóban az "M" betûvel megy (mint ETS-be) de a játék elején ezt még nem adja be, majd ahogy mész elõre, úgy adja majd ezt a lehetõséget is.
Nos mkinek, jó vezetést, map készítést, konvertálást, cheat-elést! <#ravasz1>#ravasz1>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Ha valakinek van nyilvános FTP je,oda is át tudom tolni.
Persze ha kell valakinek.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Krapo
www.szobi.picturepush.com
ui.: Nekem is kellene. 😊
vki belinkelné a játékot pls de a torent oldalon nem tudok regizni mininován meg nem tölti<#szomoru1>#szomoru1>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Kiírnám a bannerbe,hogy 548-as kommentben le van írva,de nincs hg jogom..
Nem torrentes oldalt nem tudok,de elvileg jó kell legyen az oldal.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Könyörgöm olvass vissza! Ott van az 548-as kommentben leírva szájbarágósan minden!
És elõre kérek minden kedves "csá honnan lehet tölteni"-zõt,hogy ne írkálják be 28x,hanem olvassanak vissza! #548!
Köszönöm
Vajon lesz ennek valamikor is jelentõsége?<#wow3>#wow3>
Elõzõ kérdésre (Hogyan lehet széthúzni a képet teljes képernyõre fekete csíkok nélkül?) senki nem tud tippet adni? Elég nehéz így olvasni a minikonzolban lévõ dolgokat.
www.szobi.picturepush.com
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
13 éve itt. Szép idő.