18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne aggódj, nem kezdõdik semmi...
Carlos
OMG, kezdõdik...

Þór vígi þessi rúnar

Am honnan lehet letölteni kamionokat a játékhoz?
Meg ilyen addonokat??
bazsa06
#872: Komoly:D

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!

azzigen :D
köszi XD
bin/win86 mappa abban van az inditó fájl nem kell telepíteni csak indísd a gamét :D

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

hali
srácok a momo kormányt miért nem tudom beállítani a gamehoz?
se fék se gáz se kormányzás!!!!

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

Sziasztok!
Letöltöttem a game-t, és az lenne a kérdésem, hogy miután kicsomagoltam, mit kell csinálni, mert sehol egy exe... :S
Alcoholban képfájt kell csinálni a mappából?
hali valaki tudna egy linket vagy egy oldalt adni ahonnan a játékot ingyen letudom tölteni???
nagykispeter
Nekem ausztráliába se

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Carlos
Köszi. Ez egy hasznos tipp...De vajon mi értelme ennek a korlátozásnak.
No mind1:
Okos AI:

Þór vígi þessi rúnar

leho94
Nekem csak ausztráliában engedi

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Carlos
Még mindig nemtom kirakni a mapot ingame view-ba. Igy marad az F1. Van valakinek valami ötlete? (M-et próbáltam, de semmi)

Þór vígi þessi rúnar

Cindas
nemkõ' tékõni'

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

eightmiles
Nem kõ' fékezni

papi08
Átjutottam Braziliába. Szörnyû! Nagyon rossz! Azt olvastam hogy csúszik a kamion meg hogy jobban mint a jégen. Oké, ezt meg is értettem. De hogy ennyire? Egy picike fék után a kamion irányíthatatlan. Nagyon elk*rták ezt a részét. Meg a többit. Szar.

13 éve itt. Szép idő.

Tinka123
Photoshop sztem!-.-'

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

eightmiles
tké

Carlos
Szép kokpit? Hát akkor nekem picit más errõl a véleményem: Minden maxon, 4x AA. Hogy néznek már ki a mûszerek? Én élesebbet rajzolok bakker. Ha már ennyi felbontás van vehették volna a fáradságot, hogy scale-ezik és nem csak nagyítják a jpg-t. Gyász...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

belapeter
El lószar.
Sokan beszélnke Road Trainról,és feltünk nekem ,mert én olyannal nem mentem.
Vissza akarok menni Braziliás mapból Ausztráliába,és Exe hiba.
BAsszák meg,millyne játék ez?
Lófasz.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

adikakk
hy all
valaki belinkelné vagy inkább pü be elküldené a linket pls a játékét lhet torent is de ne a toxikos oldal
nagyon szeretném kiprobálni am szépek a képek és gépek

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Atikah
ez francia

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

nyuny01
Valaki tudna segíteni hogy hogyan lehet beállítani a kormányomat?
(Momo Racing)

Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

leho94
kurva németek:DDD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, lassan kikerül a topik a kedvencekbõl.
Jönnek a "hûdejó" modellek meg az átmodoltam fasza vagyok emberek. Pfff...

Þór vígi þessi rúnar

gigamen
Tegnap én is letöltöttem a játékot de nem csalódtam benne a képek alapján, olyan rossz amilyennek gondoltam nem tudom mit képzelnek magukról de ilyet kiadni a kezeikbõl szerintem szégyen.Otromba ez a játék<#levele>
belapeter
Nekem csak illyenek vannka bent :)
És a Brazilos mapon kurvára csúszik.
Jobban mint a jégen XD
Ez már azért hülyeség.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
Érdekes hogy ?!

wátdöfáákk?! O.o
belapeter
Sziasztok :)
Na énis a vége felé közeledem,ha csak annyi a vége hogy Braziliában is kell pár fuvar.
Vagy van még valami utánna?
Mert ez így nagyon rövid :(

Atikah

Atikah
csöppet rövid :D

Atikah

de most annyira leszóljátok a ventilátort.vegyük pl az ets-t.minek tesztek a fülkébe laptopot ami 1 gps képe van?nem találtok el?vagy minek tesztek bele fújató tömlõt?azért hogy ha meglátok egy 45 perces pihenõre tudjatok takarítani az autóban?

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

biliard10
bocs linket kaphatok én ki akarom probálni

biliard10
dehogy unalmas kérek linket

greg benz
Jaja,tényleg idegesítõ,hogy minden kamion ugyanolyan nagyjából érzésre. De engem az zavar tényleg legjobban,hogy nevetségesen gyorsan lehet repeszteni minden kamionnal. A road train-el is szinte állva hagytam a többi kamionost meg autóst,nevetséges<#idiota>És vezetni sem más mint egy sima platós kamiont semmiben,max annyi,hogy ha úgy elõzök akkor lehet a leghátsó plató bekap valakit<#gonosz1>

Atikah
german truck simulator

Jamirofan89
biztos készítenek hozzá fizika modot,de az nem fog menteni a játék helyzetén.nincs rádió se cb.az idõkorlát miatt jobb lett volna Extreme Truck Racing nevet adni a játéknak,rövidke mapok,de akkor is a legnagyobb csalódás az volt,amikor kipróbálhattam a hírhedt Road Train-t és semmi extra érzést nem adott át az amúgy igazából 600 lóerõt is meghaladó monstrumból...

amúgy mit is takar a GTS?<#fejvakaras><#idiota>

greg benz
A GTS-re én is kíváncsi vagyok,bár eredetileg ezt nagyobb izgalommal vártam mint azt.

gumikacsa

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
"lehetne tolni a békával fel a cuccot a pótkocsira, te ponyváznál, nyitnád az ajtót." - ez egyrészt tök fölösleges lenne egy kamionos játékban (én mikor kamionoztam, egyszer nem nyúltam árúhoz, a rakodás nem a sofõr dolga, ponyvázni sem ponyváztam, igaz, ezt azért, mert ponyvással nem akadtam össze....), másrészt nincs az a cég, amelyik ezt megvalósítaná, max elõre beállított jelenetekben

A többi dologgal nagyjából egyetértek, de érzem, hogy fejlõdik a játék, és némi áttörést a GTS-tõl várok, illetve az azt követõ következõ játéktól, amiben az igéretek szerint már élethûbb fizika lesz.

Renault magnum http://kamionszim.hu

torrent... de nem éri meg letölteni... unalmas...
biliard10
sziasztok nagy rajongoja vok a játéknak de honnan lehet letölteni a játékot a teljest?
nagyon cool game köszönöm aki kuld linket

Atikah
nem. én ezzel a játékkal nem is foglalkozok már most :D

devid1414
Köszi!
Gyönyörû scania saját??

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.

Atikah
shiftü

Atikah