18 WoS Extreme Trucker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
nagyon cool game
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nos így 2 óra játék után kicsit csalódtam a játékban jó és rossz értelemben is.
Ami tetszik:
Mint sokan mondták már, a táj kidolgozottsága és a grafika nagyon szép lett, tetszik a külön kapcsolható villogó és az hogy lehet szóló teherautóval is valamint a roadtrain is bejön és valamivel az irányítás is jobb lett, és már nincs az hogy fõleg mikor kezdõdik az emelkedõ akkor "darabos" az út, vagyis nagyon dobál.
Ami nem:
Én minden pályát az elsõ fuvar végéig élveztem, utána már maximum az tetszett hogy jött egy újdonság, roadtrain, szóló teherautó stb. Rontottak a játék élményen azzal hogy nem lehet "saját utakon" járni mert nem lehet tankolni, akkor nem olyan hogy be kell tolatni valahova és úgy leadni a pórkocsit, vagy felvenni. De nagyon sok hiányossága van a játéknak.
Nem tudom a cég mikor fog egy élvezhetõ, élethûbb játékot összerakni.
Szerintem nem lenne már kivitelezhetetlen egy olyan játék ami egész Európában játszik, az összes európai kamionnal és pótkocsival, sokkal több pótkocsival. Újra lehetne saját céget alapítani, sofõröket alkalmazni és állandó pótkocsid lenne, vagy egyszerre több, de úgy hogy bent állna egy saját telepen és odamennél, felakasztanád kedvedre amelyik az épp elvállalt fuvarfeladathoz kell és ezzel párhuzamosan már akkor úgy lenne hogy indulsz a teleprõl, megpakolsz valahol és úgy viszed el a lerakóra. Ezzel párhuzamosan lehetne neki adni egy kis szerepjáték feelinget, ki lehetne szállni a kamionból és mászkálni, lehetne tolni a békával fel a cuccot a pótkocsira, te ponyváznál, nyitnád az ajtót. Lehetne oldalról is pakolni a kamiont. És ez még csak a "játékélmény" része volt, a grafikáról meg a fizikáról meg egykét dologról nem is kezdek el beszélni.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Majd holnap kipróbálom.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://www.tenke.hu
Most próbáltam ki nagy gyorsan.Nem rossz gém csak vannak hibái...pl.:a széles vásznú kép és,hogy belsõnézetbe nem mutatja a sebességet<#szomoru1>#szomoru1>
Ezen lehet változtatni?
Valamint CB van benne mert és nem találtam az optionsba
Üdv
Kristóf
1.
Egy szép belsõtér és az értelmetlen ventilátor találkozása:
2.
Ezt a grafika miatt:
3.
Itt egy pozitívum. A játék elõdeiben ilyent még nem tapasztaltam hogy a tompított illetve a reflektor lámpái külön vannak. Nézzük meg pl. az ETS-t. Egy lámpa van és az a tompított és a reflektor együtt. Itt nem. És ez jó:
4.
Grafika:
5.
A kedvenc effektem. Amikor a megnyomjuk az ESC-et, ezzel elõhozva a menüt. A kedvenc!:
Bocsi a sok képért!
13 éve itt. Szép idő.
Õszintén. Meg lehetett volna ezt jobban is csinálni... Remélem pénzt ezért nem kérnek.
http://www.tenke.hu
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Nameg akk egy negativum is:A rács az ablakban nagyon fasza.Nemlácc ki 😊
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Ami nem tetszett:Ezenkivül minden.Fõleg h idõre kell,szar kamionokkal,szar pótokkal,unalmas pályákon menni.Aztán elszállitasz x fuvart "átmész"(az itt azt jelenti hogy bevagy baszva mint a gerely és teleportálsz,egyik perce hó van másikba 40 fok) Ausztráliába vagy hova a rákba,se saját kamion,se semmi kütyü amit basztathacc menet közbe,idiota kialakitásu belsõk,régi szar across america,pttm hangok,a menü olyan eccerû,mint régen a nintedon a szupermárioé.Ráadásul alig van vmi beállitási lehetõség,meg ilyenek h külön oldalra nézés gomb,az a fasznakse kell,nemhogy ködlámpa vagy faszom,nem..Tankolni jó soxor kell.Aludni se.Sebességváltó manuálisan 2500 fölé nem megy,biztos önállo gondolkodásu,egérrel sem lehet már irányitani,faszán haladunk viszafelé,pttm 10 szer jobb,még orákig irhatnám a negativokat,de azért van 2 + is 😊
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#820:Csepel<#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe><#vigyor3>#vigyor3>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
www.szobi.picturepush.com
Csináltak a játékból egy NFS-t. Nesze autó menjél. Nyertél. Nesze másik autó menjél...
Kár érte, ugyanez a koncepció saját kamionnal amit lehetne fejleszteni sokkal jobb lenne. 😄
Þór vígi þessi rúnar
( Csak lenne saját kamion meg szabadon futás )
Abszolút favorit nálam ez a teherautó:
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia