1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#975 ujrekk:l -
#974 énis 2006. februárba csak nemtudok belépni arra >.< -
#973 Hát én 2008-ban regeltem, szal lecsúsztam arról az időszakról :S -
#972 játékmodok alatt nemtudom mit értesz, de az van hogy kapsz egy kamiont meg szállítmányt és külömböző utviszonyok közt időre kell teljesítened a szállítást.
A másik az nem road trainer, hanem road train, az olyan kamion aminek kivételesen hosszú a szerelvénye, általába 4-5 kocsi van rákötve -
#971 még mikor regeltem , 2006-ban sőt 2007-ben is még úgy elvolt a fórum , majd jöttek a kisgyerekek , alregek ezrével , idióta topikok nyíltak , flameltek mindenütt :S -
#970 De szép lehetett akkor régen az SG ... -
DIESEL DOG #969 SG 3/4-ed része hülyékből áll ki. Mindennapos tapasztalat... -
#968 2 év nem idő. Szerintem vannak olyanok itt akik akkor születtek amikor regeltem. :)
És nem hülye a magyar, csak sok az újonc véristván.
Annó az SG fórum szép és jó volt, normális emberekkel, hülyegyerekek is elvétve akadtak csak. Mostmeg már sajnos normális embert nehéz találni. Szerencsére azért vannak páran. -
#967 road trainer -
normomo #966 én már egy ideje sg-zek,télleg minden nap fenn vagyok ránézek a forumokra
De már engem is mindenki lámának hiv hogyha egyszerű kérdést teszek fel amire lehet hogy valaki tudja a választ de én sajnos nem...nem tudom de nem is érdekel
kb ez alatt a 2év alatt amiota nézegetem a forumokat 3-szor tettem fel összesen kérdéseket...de hiába láma lettem hülyének neveztek
ennyi a magyar:( -
#965 szerintem előbb-utóbb át fognak ide találni ETS topicból még jópáran...azt a topicot inkább meg se nézem...(csak akkor ha hirtelen sok az új HSZ mert akk vita van)
ez a topic még egyenlőre nincsen annyira "elfajulva" ezért ezt még szeretem ezt szoktam nézegetni...:D
de am sztem pár napon belül meg fognak szaporodni a lámák:S -
#964 Hát mert nagyon egyértelmű dolgot mondtam ;) -
normomo #963 sziasztok!
Letöltöttem a játékot de kettő kattintás után semmit nem csinál,vagyis nem inditja el!
Valamit kell csinálni az exe fájlal vagy vmi???
Válaszokat előre is köszönöm! -
#962 Pont ezt akartam mondani bakker! -
#961 Jópofa kép :D Rotruckersen találtam... Epilepsziaveszéj xD
-
#960 Az lesz az -
carloelsa #959 óemmgé -
#958 Á,ez a sors keze -
DIESEL DOG #957 zomg!!4 -
#956 -
#955 Mekkora már, hogy az ezutáni hsz pont lámaság :D (#954) Ez vajon véletlen? -
#954 mien játték moddok vanak a játékba és az mit jelent hogy road trainer? -
#953 milyen fura.. itt alig vannak lámák -
#952 1 nehéz megszokni a tuloldalt furikázást
2 nagyon hoszu
3 kanyarban előzés közben viszalassulni öngyilkosság,peddig kanyarnál nagyon lassulsz. -
Ezt megcsináltam szépen
Ezért akasztottam vissza,meg vittem el?buzik
Biztos széttörtek a kavicsok a rázkódástól -
#950 Tudsz adni linket pls? -
#949 Látom te is beüzemeltet a mercit :D -
#948 német fórum -
#947 Azt kell, h mondjam az egyetlen pozitívuma a játéknak azok a textúrák (de az nagyon bejön):
Csak remélni tudom, h ilyenek lesznek a GTS textúrái is a környezetnek!! -
#946 Ezeket honnan szülöd amúgy? -
#945 sry a nagy képekért :
-
Vlala #944 Ráhajtottam eg jeges szakaszra kanyarban, és kia akart előzni a pótos.
Az élet TELI 18 keréken. :) -
-
#942 1. mentem kicsit
-
#941 van má valami csít? road trainezni akarok :D vagy valahol lehet választani mivel mennyek me má tököm kivan a sok hóval :D -
#940 Tűzoltót lehet vezetni? Mert már a közúton láttam meg a videóban is. -
#939 link lemaradt -
#938 XD -
#937 -
#936 Ezt most nem vágom.Hány ország van ebben?