18 WoS Extreme Trucker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devid1414
Hellosztok valaki letudná irni h tom a consolba beirni " _ " ezt a vonalat vagy mit mert nem tom milyen billentyükombinácioval lehet leirni! Létszi segítsetek.

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

biliard10
sziasztok nagy rajongoja vok a játéknak de honnan lehet letölteni a játékot a teljest?
nagyon cool game

baly94
Hát jah D:
Aha... fosszar...
leho94
amúgy nektek is jobban csúszik a kamion a betonon mint a jeges úton?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

baly94
Hát ja...
greg benz
Nem sokat tököltek😄

DJKonya
Hát igen sajnos ez a baj.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

leho94
Németek elég aktívak :

leho94
az a baj , hogy kisebb cégek nekilátnak , de abból ez lesz , egy nagy cég meg nemfog beruházni erre , mert nem ez kell a többségnek , egy FPS-t hamarabb megvesznek mint egy kamion szimet

baly94
<#wow1>
Atikah

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

DJKonya
Sziasztok.

Nos így 2 óra játék után kicsit csalódtam a játékban jó és rossz értelemben is.

Ami tetszik:
Mint sokan mondták már, a táj kidolgozottsága és a grafika nagyon szép lett, tetszik a külön kapcsolható villogó és az hogy lehet szóló teherautóval is valamint a roadtrain is bejön és valamivel az irányítás is jobb lett, és már nincs az hogy fõleg mikor kezdõdik az emelkedõ akkor "darabos" az út, vagyis nagyon dobál.

Ami nem:
Én minden pályát az elsõ fuvar végéig élveztem, utána már maximum az tetszett hogy jött egy újdonság, roadtrain, szóló teherautó stb. Rontottak a játék élményen azzal hogy nem lehet "saját utakon" járni mert nem lehet tankolni, akkor nem olyan hogy be kell tolatni valahova és úgy leadni a pórkocsit, vagy felvenni. De nagyon sok hiányossága van a játéknak.

Nem tudom a cég mikor fog egy élvezhetõ, élethûbb játékot összerakni.
Szerintem nem lenne már kivitelezhetetlen egy olyan játék ami egész Európában játszik, az összes európai kamionnal és pótkocsival, sokkal több pótkocsival. Újra lehetne saját céget alapítani, sofõröket alkalmazni és állandó pótkocsid lenne, vagy egyszerre több, de úgy hogy bent állna egy saját telepen és odamennél, felakasztanád kedvedre amelyik az épp elvállalt fuvarfeladathoz kell és ezzel párhuzamosan már akkor úgy lenne hogy indulsz a teleprõl, megpakolsz valahol és úgy viszed el a lerakóra. Ezzel párhuzamosan lehetne neki adni egy kis szerepjáték feelinget, ki lehetne szállni a kamionból és mászkálni, lehetne tolni a békával fel a cuccot a pótkocsira, te ponyváznál, nyitnád az ajtót. Lehetne oldalról is pakolni a kamiont. És ez még csak a "játékélmény" része volt, a grafikáról meg a fizikáról meg egykét dologról nem is kezdek el beszélni.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

RS
Na én is leszedtem. 😊
Majd holnap kipróbálom.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Nemsokára jön egy patch (#695), de nem tudom, hogy ezeket javítja-e.

tenkenorman
az a ventillátor is alig pörög. látom a lapátokat olyan lassú... 😊 ha én ausztrál sofõr lennék lenne légkondim...

http://www.tenke.hu

Kristooof
Szevasztok!
Most próbáltam ki nagy gyorsan.Nem rossz gém csak vannak hibái...pl.:a széles vásznú kép és,hogy belsõnézetbe nem mutatja a sebességet<#szomoru1>
Ezen lehet változtatni?
Valamint CB van benne mert és nem találtam az optionsba
Üdv
Kristóf

Legalább abban a nagy melegben van ami hût. <#hehe><#idiota>
papi08
Pár kép, a legtöbb kép a grafika miatt készült.
1.
Egy szép belsõtér és az értelmetlen ventilátor találkozása:

2.
Ezt a grafika miatt:

3.
Itt egy pozitívum. A játék elõdeiben ilyent még nem tapasztaltam hogy a tompított illetve a reflektor lámpái külön vannak. Nézzük meg pl. az ETS-t. Egy lámpa van és az a tompított és a reflektor együtt. Itt nem. És ez jó:

4.
Grafika:

5.
A kedvenc effektem. Amikor a megnyomjuk az ESC-et, ezzel elõhozva a menüt. A kedvenc!:

Bocsi a sok képért!

13 éve itt. Szép idő.

Carlos
Nekem is ez lenne a tippem.

Þór vígi þessi rúnar

Szobi30
pénzmosás :L

www.szobi.picturepush.com

greg benz
😄D

AudiQuattro
Drogot árulnak a sztríten,csak kell vmi alibi.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

greg benz
Igazából olyan érzete van az embernek,mintha fogták folna és félúton abbahagyták volna az egészet..mert tényleg,ami újítás az abszolút oké,elismerés érte! De miért kellett egy rakat már meglévõ,bevált,userek által kedvelt dolgot kiszedni?Nem látom a logikát..

De. 3990 HUF...
Carlos
De kérnek, csak nem kapnak.
Kíváncsi lennék mibõl él az SCS.

Þór vígi þessi rúnar

tenkenorman
Nah. Nem egy nagy eresztés. Talán eddig dél amerika tetszik a legjobban.
Õszintén. Meg lehetett volna ezt jobban is csinálni... Remélem pénzt ezért nem kérnek.

http://www.tenke.hu

ILLNeo
a Pedal of the Metal óta várok egy Ausztrál balhéra a prérin <#eplus2>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Én nagyon hamar meguntam... van néhány jó textúra amit ki lehet buherálni belõle... 😄
AudiQuattro
Jah majdnem kihagytam a forgó ventilátort 😊 azis pozitiv,az nagyonkell oda,hátha nyáron jáccol majd vele "elõször" és nemlesz meleged.

Nameg akk egy negativum is:A rács az ablakban nagyon fasza.Nemlácc ki 😊

AudiQuattro
Ami tetszett:Villogó bekapcsolási lehetõség,grafika.

Ami nem tetszett:Ezenkivül minden.Fõleg h idõre kell,szar kamionokkal,szar pótokkal,unalmas pályákon menni.Aztán elszállitasz x fuvart "átmész"(az itt azt jelenti hogy bevagy baszva mint a gerely és teleportálsz,egyik perce hó van másikba 40 fok) Ausztráliába vagy hova a rákba,se saját kamion,se semmi kütyü amit basztathacc menet közbe,idiota kialakitásu belsõk,régi szar across america,pttm hangok,a menü olyan eccerû,mint régen a nintedon a szupermárioé.Ráadásul alig van vmi beállitási lehetõség,meg ilyenek h külön oldalra nézés gomb,az a fasznakse kell,nemhogy ködlámpa vagy faszom,nem..Tankolni jó soxor kell.Aludni se.Sebességváltó manuálisan 2500 fölé nem megy,biztos önállo gondolkodásu,egérrel sem lehet már irányitani,faszán haladunk viszafelé,pttm 10 szer jobb,még orákig irhatnám a negativokat,de azért van 2 + is 😊

Atikah
azz

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

R420
Köszi.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Tinka123
www.isohunt.com letöltöd kibontod játszassz torrent kb 1 óra a letöltés!

#820:Csepel<#gonosz1><#hehe><#vigyor3>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

ÖööÖö... nem tudom, de biztos hogy valami Ruszki vas...
Ez egy ZIL?

R420
Valaki aki leszedte a játékot nem rakná fel rapidshare-ra?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

R420
Jójó, köszi.

baly94
minnyá beállok 😉
R420
Télleg nem seedel valaki mert nem jön.

leho94
Hamár az egész egy ETS utánzat más térképpel , akkor legalább magunktól mehetnénk a térképen -.-

greg benz
Jaja,kár volt így lebutítaniuk a játékot😞

Szobi30
nem olyan jó az ha ott vagyunk...hamarabb idetalálnak...és elõbb utóbb olyan lesz a topic mint az ETS topic :S

www.szobi.picturepush.com

Carlos
Hát igen.
Csináltak a játékból egy NFS-t. Nesze autó menjél. Nyertél. Nesze másik autó menjél...
Kár érte, ugyanez a koncepció saját kamionnal amit lehetne fejleszteni sokkal jobb lenne. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Krapo
Hát mikor megláttam a grafikát a fülkét nagyon tetszett az irányítás se olyan gáz mint eddig ,, Mindent összevetve nagyon jó kis game lett ! <#eljen>
( Csak lenne saját kamion meg szabadon futás )

melfoy
Sztem nagyon egyhangúra sikeredett a játék..kár hogy nem maradt meg a karrier,szabad mód..

greg benz
Népszerû témák
1. 18 WoS Extreme Trucker

<#hehe>

Na kipróbáltam én is a játékot. Egy kicsit egyhangú, de a tájak kidolgozottsága lenyûgözõ...

Abszolút favorit nálam ez a teherautó:

Jó kis game, ahogy az ETS is, ez is a polcomon fog majd sorakozni. Nagyon tetszik, hogy alapból van benne téli pálya, már kezdett kurvára elegem lenni a sok, töménytelen napsütésbõl és hómentességtõl.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Nohab
Jó van, nekem meg a magyar érettségit kell kihagynom.