1458

18 Wheels of Steel Extreme Trucker
  • TóNyóóóóóóó
    téged is bannolhatnának 1 kis időre te szardarab...
  • Carlos
    Mondom téma lezárva!
  • Cindas
    kinek ugrottam neki? én megkérdeztem a tagot hogy bekonvertálja-e a mercit vagy nem ennyi volt, de jöttök ti az ugynevezett powerek aztán kezdődik a parti:)
  • kifli
    légyszi hagyjátok már abba, mert így pont ti generáljátok a problémát ami ellen vagytok, szarjátok le, vagy privát, vagy van off topik is, mennyetek át oda. Köszike
  • kalee
    Na eddig ez volt a legviccesebb mondatod !!!Pont te mondod...??
  • kalee
    Éhes vagy??
    Az biztos, de téged biztos nem elégszer!Amúgy is csak egyszer kellett volna téged is...legelőször...végleg...
  • Cindas
    én rátok vagyok büszke olyanok vagytok mint egy pitbull kutya, egyből neki ugrotok valakinek;D
  • Carlos
    Büszke lehetsz rá...
    Téma lezárva.
  • Cindas
    én se, csak nem hagyom magam elnyomni enni:)
    #1043:többször bannoltak mint téged az biztos:D
  • Carlos
    alreg biztos...
  • kifli
    am nem csak 1 ember a hibás, ha másik 5 ember nem reagál egyből így a dologra (ingerülten) akkor elég normális lenne a topik, mert így 1 off hsz még 10 másikat eredményez (ezt is beleértve), szal az lenne a leg célravezetőbb, ha addig nem reagálnánk az off hozzászólásokra amég nem viszik őket túlzásba pl 5-6 hsz-ne keresztül a tampon felhelyezését tárgyalják akkor már lehet szólni, de nem 5 embernek, 1 nek is elég.
  • Carlos
    Akarok, csak minek. Nem vagyok az a flame-elős, mint egyesek...
  • kalee
    Az a baj hogy ő mindig megússza komolyan mondom!!!Nem tudom hány s*gget szokott egyszerre nyalni de eddig ETS topikban mondjuk azt hogy kb 10 vita robbant ki abból 7-et tuti hogy ő indított és történt valami!Ja bannoltak egy csomó embert, kaptak egy csomóan 2-3-4 büntetőpontot, de ő semmit!!!Na ez hogy van??Az elcseszett klónjáról nem is beszélve mert figyeljétek meg ha ő ír egy hsz-t a következő vagy max a 3. tuti hogy tónyótól vagy ki a f*szomtól fog jönni!!!Ti össze vagytok nőve vagy mi a g*ci van??

Bocsánat de ez már nagyon kijárt neki/nekik!Hátha egy modi is észreveszi így hogy pl most sem ezzel a hsz-mel van a gond hanem már megint ki miatt kell így reagálnom...???
  • Cindas
    látod te magad se tudsz már megszólalni srác:)
  • Carlos
  • Cindas
    jah és amíg nem ismersz,nemtudod ki vagyok addig meg azt képzelsz rólam amit akarsz tévhitbe élsz na puszi:)
  • Carlos
    Akkor mégnagyobb gyász vagy mint hittem...
  • Cindas
    mért basznám szétt? én csak megkérdeztem hogy bekonvertálja-e vagy nem:S
    #1036:te igen okos lehetsz hogy mindent elhiszel egy virtuális fórumon,hisz ennyi erővel megadom azt hogy 50 éves vagyok és még ki se jártam az általánost,erről ennyit:)
  • Carlos
    Hát igen. Vagy egy moderátor aki szó nélkül törli a hülyegyerekek marhaságát akik arra verik, hogy kommenteltek egyet és beszótak.
  • Carlos
    Mit vársz tőle...14 alatt...
  • papi08
    Nem zárni kell, hanem az OFF-ot kellene befejezni:)
  • kalee
    Úgy látom te minden kamionos topikot szétb*szol!!Ritka nagy ... vagy.
  • RENCES
    hát mer miért ne?:D
  • Carlos
    Kezdődik...lassan zárható a topik.
  • Cindas
    hát akkor meg minek mutogatod őket?:)
  • bazsa06
    aludj.
  • RENCES
    nem scania kerék..
    #1028:mer minek rakjambe ha nem is játszok feleslegesnek tartom amíg játszottam addig beraktam
  • Cindas
    nem, csak haulinba is ezeket a képeket teszed és nem igen látok róluk gémbeli képeket:S
  • Atikah
    scania kerékkel nyomod?
  • RENCES
    majd ha megtanulom berakni akkor talán bekerül de most még csak zmodos...de talán zavar?:O
  • Cindas
    és be is tudod konvertálni a gémbe vagy csak a zmodos képpel nyomod?
  • baly94
    Azta! Ez nagyon jó lesz! :D
  • RENCES

csak hogy itt is legyen valami:D
    még nincs kész..
  • Carlos
    Nem teljesen vagy tisztában a játékfejlesztéssel úgyérzem.
  • Haulin
    Szerintem jó játék.Van benne 1-2 hiba (mint minden játékban).De az a "free ride" vagy mi a fene nemnon hiányzik...Mert ha azt veszzük igazábol se úgy van h dolgozol 1 cégnél és kedvedre tuningolod meg cserélgeted fuvaronkánt a kamiont...viszont az az idő amikre le kell vinni 1-1 fuvart aggaszt...de biztos hogy lesz orvosolva vagy lesz hozzá vmi kieg h ne ídőre vagy több időre kell levinni a fuvart.De azért nem kell olyan igényeket várni a gyártóktol hogy pl olyan legyen az egész játék mint a valóság mert akk a legújabb gépek és cuccok se vinnék.Úgy h szal meg vok elégedve a játékkal.1-2 hibát kijavíthattak volna kutyát se zavarta volna ha 1-2 hetet a hibák miatt csúszik vagy akár 3at ha bejelentették volna a hibát...
  • drot
    Mostmár 3...
  • bazsa06
    Sry! a két hsz-ért..!
  • bazsa06
  • bazsa06
  • Carlos
    OFF-ot kéretik mellőzni!
    Köszi!