1458
18 Wheels of Steel Extreme Trucker
-
#1055 téged is bannolhatnának 1 kis időre te szardarab... -
#1054 Mondom téma lezárva! -
#1053 kinek ugrottam neki? én megkérdeztem a tagot hogy bekonvertálja-e a mercit vagy nem ennyi volt, de jöttök ti az ugynevezett powerek aztán kezdődik a parti:) -
#1052 légyszi hagyjátok már abba, mert így pont ti generáljátok a problémát ami ellen vagytok, szarjátok le, vagy privát, vagy van off topik is, mennyetek át oda. Köszike -
#1051 Na eddig ez volt a legviccesebb mondatod !!!Pont te mondod...?? -
#1050 Éhes vagy??
Az biztos, de téged biztos nem elégszer!Amúgy is csak egyszer kellett volna téged is...legelőször...végleg... -
#1049 én rátok vagyok büszke olyanok vagytok mint egy pitbull kutya, egyből neki ugrotok valakinek;D -
#1048 Büszke lehetsz rá...
Téma lezárva. -
#1047 én se, csak nem hagyom magam elnyomni enni:)
#1043:többször bannoltak mint téged az biztos:D -
#1046 alreg biztos... -
#1045 am nem csak 1 ember a hibás, ha másik 5 ember nem reagál egyből így a dologra (ingerülten) akkor elég normális lenne a topik, mert így 1 off hsz még 10 másikat eredményez (ezt is beleértve), szal az lenne a leg célravezetőbb, ha addig nem reagálnánk az off hozzászólásokra amég nem viszik őket túlzásba pl 5-6 hsz-ne keresztül a tampon felhelyezését tárgyalják akkor már lehet szólni, de nem 5 embernek, 1 nek is elég. -
#1044 Akarok, csak minek. Nem vagyok az a flame-elős, mint egyesek... -
#1043 Az a baj hogy ő mindig megússza komolyan mondom!!!Nem tudom hány s*gget szokott egyszerre nyalni de eddig ETS topikban mondjuk azt hogy kb 10 vita robbant ki abból 7-et tuti hogy ő indított és történt valami!Ja bannoltak egy csomó embert, kaptak egy csomóan 2-3-4 büntetőpontot, de ő semmit!!!Na ez hogy van??Az elcseszett klónjáról nem is beszélve mert figyeljétek meg ha ő ír egy hsz-t a következő vagy max a 3. tuti hogy tónyótól vagy ki a f*szomtól fog jönni!!!Ti össze vagytok nőve vagy mi a g*ci van??
Bocsánat de ez már nagyon kijárt neki/nekik!Hátha egy modi is észreveszi így hogy pl most sem ezzel a hsz-mel van a gond hanem már megint ki miatt kell így reagálnom...??? -
#1042 látod te magad se tudsz már megszólalni srác:) -
#1041 -
#1040 jah és amíg nem ismersz,nemtudod ki vagyok addig meg azt képzelsz rólam amit akarsz tévhitbe élsz na puszi:) -
#1039 Akkor mégnagyobb gyász vagy mint hittem... -
#1038 mért basznám szétt? én csak megkérdeztem hogy bekonvertálja-e vagy nem:S
#1036:te igen okos lehetsz hogy mindent elhiszel egy virtuális fórumon,hisz ennyi erővel megadom azt hogy 50 éves vagyok és még ki se jártam az általánost,erről ennyit:) -
#1037 Hát igen. Vagy egy moderátor aki szó nélkül törli a hülyegyerekek marhaságát akik arra verik, hogy kommenteltek egyet és beszótak. -
#1036 Mit vársz tőle...14 alatt... -
#1035 Nem zárni kell, hanem az OFF-ot kellene befejezni:) -
#1034 Úgy látom te minden kamionos topikot szétb*szol!!Ritka nagy ... vagy. -
#1033 hát mer miért ne?:D -
#1032 Kezdődik...lassan zárható a topik. -
#1031 hát akkor meg minek mutogatod őket?:) -
#1030 aludj. -
#1029 nem scania kerék..
#1028:mer minek rakjambe ha nem is játszok feleslegesnek tartom amíg játszottam addig beraktam -
#1028 nem, csak haulinba is ezeket a képeket teszed és nem igen látok róluk gémbeli képeket:S -
#1027 scania kerékkel nyomod? -
#1026 majd ha megtanulom berakni akkor talán bekerül de most még csak zmodos...de talán zavar?:O -
#1025 és be is tudod konvertálni a gémbe vagy csak a zmodos képpel nyomod? -
#1024 Azta! Ez nagyon jó lesz! :D -
csak hogy itt is legyen valami:D
még nincs kész.. -
#1022 Nem teljesen vagy tisztában a játékfejlesztéssel úgyérzem. -
Haulin #1021 Szerintem jó játék.Van benne 1-2 hiba (mint minden játékban).De az a "free ride" vagy mi a fene nemnon hiányzik...Mert ha azt veszzük igazábol se úgy van h dolgozol 1 cégnél és kedvedre tuningolod meg cserélgeted fuvaronkánt a kamiont...viszont az az idő amikre le kell vinni 1-1 fuvart aggaszt...de biztos hogy lesz orvosolva vagy lesz hozzá vmi kieg h ne ídőre vagy több időre kell levinni a fuvart.De azért nem kell olyan igényeket várni a gyártóktol hogy pl olyan legyen az egész játék mint a valóság mert akk a legújabb gépek és cuccok se vinnék.Úgy h szal meg vok elégedve a játékkal.1-2 hibát kijavíthattak volna kutyát se zavarta volna ha 1-2 hetet a hibák miatt csúszik vagy akár 3at ha bejelentették volna a hibát... -
#1020 Mostmár 3... -
#1019 Sry! a két hsz-ért..! -
#1018 -
#1017 -
#1016 OFF-ot kéretik mellőzni!
Köszi!