117
-
#77 "1. Egér + billentyűzet sokkal kényelmesebb mint akármelyik kontroller."
Ez inkább játékfüggő. FPS jobb és kényelmesebb egérrel és billel, node Fifázni? autoversenyezni? TPS játékra? Sokkal jobb a kontroller.
"2. Konzolra nincsenek normális játékok, csak pc-re."
Öööööö ez milyen baromság már? Az utóbbi évek legjobb játékaival én konzolon játszottam. -
Renátó1985 #76 kinek mi a "normális" játék
persze ez csak nézőpont kérdése -
#75 1. Van egér + billentyűzet, vagy ami még jobb egér + kontroller kombó konzolon!
2. A normális azt jelenti hogy állandóan szétfagyó bugos, vagy mit? Mert jelenleg a játékok nagyrésze konzolon is megjelenik. Az exkluzívok közül pedig a konzol exkluzívok szerintem többségben vannak!
Ha neked speciálisan pl. a WoW hiányzik, akkor írd azt és ne általánosságban beszélj! -
vasziszdasz #74 1. Egér + billentyűzet sokkal kényelmesebb mint akármelyik kontroller.
2. Konzolra nincsenek normális játékok, csak pc-re. -
Renátó1985 #73 egyszerűen kényelmesebb a konzol játékra mint a pc aki egyszer megbarátkozik a kontrolleres irányítással többé nem akar majd pc-n játszani :) ( tudom kissé erős túlzás nem kell háborogni:P ) -
#72 A CPU az a bizonyos Cell power:) fura hogy senki se halott még rólla nagyon?:) Ez a proci rettentően erős:) És ha jól tudom átválal számítási feladatokat a GPU tól.Így kompenzálja azt hogy a ps3 GPU-ja valamivel gyengébb mint az Xbox-é:) De én multy platformos vagyok szóval valójában minden konzolt szeretek wii,box,ps3. egyedül a pc kopott ki nállam.Filmetnézni és netezni használom.Mert játékokra....egy fos..most vettem bele majd 80k ért alaktrészeket vidi karit,procit,ramot...és a végén kiderül hogy valami hiba van mert az alaplapom nem szereti a vidi karimat. azért belassul néha:)arról nem is beszélve hogy ez a játék az A a másik a B támogatja....szóval én ilyen téren megszívtam..soha többé pc fejlesztés..max tárhely,és annyi fejlesztés hogy a nagyfelbontású videókat rendesen lejátsza:P -
#71 vazz még jó hogy írtad rájöttem hogy a tréonline kifizettet velem 13 ezret havonta egy 4 Mb netért......holott ennyiért optikait köthetek be...nah erről ennyit hétfőn intézem vagy optikait kötettek be vagy 25Mb DSL-t:) -
cateran #70 Kedvenc mottóm jut az eszembe.."szar az élet,aztán meg meghalsz":D -
vasziszdasz #69 Ez a csávó a képen úgy néz ki mint az emperor a SW-ban. "Now young Skywalker, you will die..." -
#68 Igen, pont benne van az "az számít hol laksz" magyarország nagyrésze pl nem tartozik ide. Én magyarország 4. vyg 5. legnagyobb városában élek. Az egyetlen nagysebességű hozzáférést (20Mbit) egy kis cég adja a város egyetlen pontján a panelek között. Ennyi. A többiek rodhadhatnak a t-offline max 8Mbit ADSL-ével háromszor annyi áron.... ennyit a magyar viszonyokról. Persze az is igaz, hogy a konzolgyártókat a legkevésbé érdekli magyarország a világ fejlettebb részén meg nem ilyen a net hozzáférés. -
#67 "itt nem szapulok csak technikailag tényleg kicsit jövőbemutatóbb, itt gondolok CPU ra és GPU ra "
A CPU talán. A GPU? A PS3-ban van a leggyengébb GPU, abban mi a technikailag előremutató? -
Renátó1985 #66 ja és a 10 megabit nekem 10 megabit angliában kb 17:00-22:00-ig lemegy 2 megára de nem mindig -
Renátó1985 #65 észak devonban hol?
amúgy tiscali szar nincs ott virgin?
-
cateran #64 Tiscali -
cateran #63 Ne hidd már el,hogy több mint 6 éve élek észak-devonban....nekem Tscali elöfizetésem van és csúcsidőben valóban nincs 8 Mbit..csakhogy az is igaz,hogy dögöljmegpuszta-alsón élek..itt már a 8 Mbit is kisebb csoda... -
#62 Ne hidd mar el, Ángliaban a 10Mb az valojaban csak 1Mb.. csucsidoben meg annyi sem. -
cateran #61 Vagy magyar netelérések:Hagyjuk a púdert..már csak az számit hol laksz:D -
cateran #60 azt ne mond hogy drágák,mert lehidalok:Szélessáv:) -
cateran #59 Nem,nem a ripekre gondoltam:)Azok ugyanis soookkal kisebbek (full SW sorozat sincs 50Gb,5.1 hanggal,1920x816-os felbontásban)
Mindenesetre érdekes hir -
#58 ha fizeted nekem a 20Mb netet rendben van.....létezik már 100Mb-s is ennyi erővel..egy true HD val ellátot tömörítetlen BD film 30Gb legjobb esetben 20-25. Vagy te azokra a hiperszar 5 gigás tömörített fosokra gondolsz?:) -
Renátó1985 #57 "ha kicsit is átlátszó a cucc nagy kamu!"
ez nem igaz mediaban vettem a ps3-at amikor megjelent és átvilágítható a kontroller!
-
cateran #56 Én szivesen elolvasnám azokat a hireket a sok-sok fejlesztésről,ha adnál 1 linket:) Meg hát imádom hallgatni ezt a "A ps3 technikalilag jóval erősebb az xboxnál:)"Csak kellene már valami bizonyiték is....persze crossplatformos bizonyiték,hogy egymás mellé lehessen rakni a 2-t és villogni,hogy lám a PS3 hogy leveri...
Online terjeszkedés: nyilván átaludtad az elmúlt pár évet...rohamosan terjed a 20+ Mbit download sebesség,illetve -ha jól tudom- a 2 órás 1080p-s filmek vannak olyan méretben amit emlegettél..1 720p-s sokkal kisebb,1 5.1 hangsávú is,stb.
Másrészt a Sony a Ps3-mal sikeresen leküzdötte magát sereghajtónak az 1. helyről...de semmi baj,lehet homokba dugni a fejet és mantraként mondani,hogy minden rendben... -
#55 A cell procit megse említsük...egyre többen fejlesztenek rá motort..nemkéne kézpénznek venni minden cikket amit az sg-n írnak.Inkább utánna olvasni.a Capcom is fejleszt külön motort.A ps3 technikalilag jóval erősebb az xboxnál:)
a Dx9 lehet hogy igaz,ettől függetlenül vannak olyan játékok amelyek azért egy DX 10 es játékot is odavernek KZ2 Uncharted,Resi 2 stb stb szóval felesleges szapulni...fél éve temetni akarták a konzolt csak mert enm fogyott belölle egyböl 30 milliót...Szóval nem érdemes bedőlni ezeknek.A ps3 köszöni szépen jól van.Aki akar egy ps3 és kicsit utánna néz tud találni 70 ért...garanciásat..de láttam már 65 ért is.A játékok rá hasonlóképp 5-7 ezer között sok nagy címet lehet rá kapni:)... az online terjeszkedés?:D Khhm hát az online terjeszkedésről annyit hogy míg egy 30-40 gigás filmet egy átlah netező lehúz jó esetben egy hét alatt....szóval ennyit a nagy online terjeszkedésről:)Majd hiszem ha látom,mert nagyarcal énis tudnék ilyet terjeszteni -
Szefmester #54 3 éve van ps2slimem és mindent pöccre visz, az az utángyártott gamepad már a 3. van hozzá, de az eredeti az még masszívan bírja..
ez a ps3 warez hogy is van? én a megjelenése óta látom a neten a progikat.. de mire megy vele az ember ha nincs min lejátszani?? -
#53 Nekem tavaly évvége óta meg van a ps3-am és csak jót tudnék mondani róla!
Ilyen drága mert egy igen fejlett technológiát takar a konzol, messze a box és a wii előtt (itt nem szapulok csak technikailag tényleg kicsit jövőbemutatóbb, itt gondolok CPU ra és GPU ra , memóriára) és ennek ára van , rengeteg kihasználható erőforrással a műanyag kaszni alatt!
A joy val semmi gáz szintén elcsépelhetetlen (higgyétek el teszteltem eleget! :)
Vannak persze hamisítványok ugyanúgy emblémázva sixaxis felirattal, na azok vízben is oldódnak tehát jól nézzétek meg! Ha matt fekete és nem tudjátok átvilágítani pöpec, de ha kicsit is átlátszó a cucc nagy kamu! -
FuryAlpha #52 Nekem meg a mai napig megvan a ps2 slimem.
Semmi baja nincs. 2004 decembereben vettem.
Nagyon sok jatekom van hozza,sokat porgettem egeszevben,meg a rohaszto meleg nyari napokon-ejszakakon is ONLINE-nak /killzone,battlefield modern combat 2-nek koszonhetoen/.
A joy is kiraly, nyuzhatatlan.
De az uj ps3 joy also 2 flipper gombja egy rakas szar.
1 ora god of war utan tuti szarra torne.
Sokaig gondolkoztam 2 eve,mikor megvettem az xbox360at,hogy maradjak-e meg es varjak hatha erdemes es nem lesz draga,de ma mar vissza gondolva nem banom.
Egyedul Killzone 2-ert vennek ps3at online miatt ah biztos allat lehet,de ezert az egy jatekert nem adok erte 100k.
Jovo karacsonyra talan lesz mar slim es olcsobban nah akkor majd beruhazom egyre addig 100% NEM! -
Al Ashrad #51 Akkor sem drága, akkor sem. :D Ez a fószer beteg. Mint valami óvodás úgy csinál. A feje alapján simán beférne az Addams Familybe is. -
#50 ha megjelenne 1 csucs wii, azonnal vennek :)
-
ttp145 #49 Nekem is WII-m van. Nehéz volt dönteni, x360 az felejtős volt, habár fable 2 jóljönne most PC-re, ps3-ba meg csak a square enix érdekelt volna, de hál istennek már van remény, és ezzel az árcsökketéses dologgal csak növekszik.
A jövőt illetőleg meg szerintem a WII annyi zsetont leakasztott már hogy mire a ps3 elérhető árú lenne vagy megjelennek hozzájuk a mozgásérzékelős cuccok a nintendo kidob valami újat, valami jobbat, valami forradalmit hogy a sony és gatesék csak a fejüket foghatják. (Remélem Zelda is hamarosan jön)
És feltételezem izomügyileg nem akarnak most nagyon elmaradni és végre a "de szar a grafika" (szar a f*szt) "érvek" is kimúlnak. -
wackydog #48 Hi!
Szigetlako vagyok(UK) es latva az arakat pofatlasnag amit magyarorszag muvel...na meg a Sony is....
Amikor megjelent teny hogy a PS3 megelozte a korat csak az a baj hogy a kor masfel ment mint a Sony gondolta :D
Nem a technika egybezsufolasa es a megfizethetetlen ar volt a kovetkezo kor hanem a JATSZHATOSAG es a konnyu hozzajutas.
Mint mondottam Wii m van (nem majerkedesbol)4 joyal GH val Dance mattel 24 db kegeszito(golfuto,tenisz..sbt) es kozel 30 jatekkal....
Mindez kb 250GBP (330/ft) ert a Ps3 alapbol itt kezdodik :-/
Es se jatek se kiegeszitok...van BD meg folding@home meg stb. de minek amikor en gamelni szertnek ha Bdzni azt betolom egy asztaliba...
Nincs bajom a Ps el mert a 2. ISTEN volt es meg a mai napig is megvan (egyebkent kozel 3eves nyuzassal min. 5-8ora/24 jatek utan kisse zorogve de karcol meg:D)
Az arral van a problemam....
Amikor mindenki torekszik egyre nagyobb vasarlokort megszerezni erre ok makacsul meg a jovobelieket is ellokik...ragaszkodva az arhoz...
(ezert az eladasi 3.hely)
Johetne a next generation ,kisse butitott ,egyes elemek kihagyasaval elerheto arat varzsolva neki.Persze a szive lelke Sony lenne a megszokott hu minosegevel... -
kvp #47 "khhm ki mondta hogy én elcserélném:D?:D nekem is ott figyelnek. szerintem a ps3 megelőzte a korát"
Videochip tekinteteben pl. eleg nagy elmaradasa van. Egy sima dx9-es vezerlo van csak benne, ami ma mar egy atlag pc-ben nagyon elavultnak szamit. A bluray pedig nem igazan a jovo, inkabb a mult. Ma mar minden ertelmes ceg az online terjesztes fele nez. (apple, microsoft, stb.) Meg a sony is kivette az umd meghajtot a psp-bol, mert szerintuk is az online letoltesek a jovo.
"A ps3 teljesítményéről annyit..hogy elvileg külön motor kéne hozzá,nehezebb rá programozni,ezértse látni hogy a játékok szebben futnának(nem mind) rajta..de egyre többen fejlesztenek külön motort hozzá:)"
Egyre kevesebben. Sot az a par ceg is ki akar szallni, aki meg egyaltalan fejleszt valamit. Pont errol szolt a sorozat elozo cikke. -
#46 PS2-n csak a kurva olvasó halt meg mindig. -
cateran #45 Passz:) PS2 Slimem volt olyan 1,5 évig,2 játékot toltam rajta: Soulcalibur 3 és GT4:D Ez alatt az idő alatt semmi bajom nem volt a géppel,sem a kontrollerekkel,sem memoria kártyával:)
Persze az is igaz,hogy nem rugdostam,nem dobáltam és nem ment 24/7:) -
#44 Az igaz, h a PS2 kontrollerei hamar meghaltak es maga a gep is elobb behalt mint 1 Box? -
cateran #43 58 font tokkal-vonóval,szállitmányozási céggel kiküldve (Citylink)
De nem is ez a lényeg,hanem hogy ebből mennyit számolsz előállitási költségre? Mert ők bőven viszonteladók:) -
cateran #42 Valóban nincs itthon..boltban szoktam nézegetni ahol ki van rakva 1 Xbox360 és 1 PS3 egymás mellé,hd tvhez..(az eladók már naaagyon utálnak:D)és igy igen-igen jól látható (lenne) a különbség..vagy mégse?
Hogy érthetú legyen.nekem semmi bajom a PS3-mal,én a SOnyban csalódtam..a PS2 istentáp gép (és nem csak volt még ma is az)és a PSP-m is klassz vétel volt..de amit a PS3-mal műveltek és művelnek...zsebből kifizethetném (bármekkora arcoskodásnak tűnik)de egyszerüen semmi olyat nem tud felmutatni, ami miatt érdemes lenne (értsd játékok..BD iróm! volt már akko,r amikor az elsőket a piacra dobták,jó drága volt és nem a legjobb vétel,de a filmek miatt megérte:),ja pc-s ofc) -
#41 szállítás,garancia?:D végösszeg?:)khhhm:D -
cateran #40 Parancsolj:)
Sac/kb dobtam át huf-ba 330Ft/font értékkel:) -
#39 Nekem meg már van asztali, ezért nem is kell a konzolba :) -
#38 soká lesz az még:) Bd lejátszót ígyse kell majd vennem:D