117
  • narumon
    "A ps3 teljesítményéről annyit..hogy elvileg külön motor kéne hozzá,nehezebb rá programozni,ezértse látni hogy a játékok szebben futnának(nem mind) rajta..de egyre többen fejlesztenek külön motort hozzá:)"

Csak hát mire ez valóban (talán) látható eredménnyel fog járni addigra itt lesz a következő xbox.
  • Hober Mallow
    khhm ki mondta hogy én elcserélném:D?:D nekem is ott figyelnek. szerintem a ps3 megelőzte a korát.....akkor jött ki a bd meghajtóval mikor még a bd eggyáltalán nem is volt olyan biztos:)De a sony nem hülye amint aktuális lesz neki csökkenteni fogja az árát:) ha olyan olcsó lenne a gyártási tech akkor már rég olcsóbbért adná:) neki is érdeke hogy elterjedjen a konzol:) Sajnos itt magyarországon nagyon drágák a BD filmek...de ajánlom mindenkinek rendeljen külföldről,thehut,ebay...10 font alatti BD filmek:) annyiért megéri:)

A ps3 teljesítményéről annyit..hogy elvileg külön motor kéne hozzá,nehezebb rá programozni,ezértse látni hogy a játékok szebben futnának(nem mind) rajta..de egyre többen fejlesztenek külön motort hozzá:)
  • Adam II
    Ps3-ra alig van játék.
  • RicsyPy
    Mind kettő konzol sz@r PC forever :D xD
  • narumon
    "akkor tudnád hogy igenis látható..."

Nananana

"csak kis infó képpen a killzone..vagy az uncharted 2 ami most jön majd."

Xboxon is tudsz olyat mutatni. Jelenleg és sehol nem látom a ps3 nagyobb teljesítményét (ha létezik egyáltalán)

"De sok játék tartalmát tekintve."

Ez meg szubjektiv. Nyilván aki xboxot vesz azért veszi azt mert tartalmilag neki az jön be. Semmelyik PS3 játékkal nem cserélném el a Fable2, Halo3, Mass Effect triumvirátust.
  • narumon
    Ez nagyon rég volt (megjelenés környékén), most egy közepes bd lejátszó simán megveri képminőségben a ps3at, a jobbakról nem is beszélve.
  • narumon
    Ez is csak a dumpról ir. Hidd el jelenleg nincs warez ps3-ra.
  • narumon
    "Egyet nevezz meg!!!! Amit a ps3mon nem használnál és az Xfosban benne van!!!"

Mivan? Értelmezz már.
    Leírom neked magyarul. A Ps3 azért drága mert van bene BD lejátszó, ami részemről felesleges, van benne wifi ami részemről felesleges, van benne kontroller akku ami részemről felesleges. Akkor ezekért minek fizessek ha nem kell?
  • narumon
    "Ha valaki nem hiszi egy szó FOLDING HOME ennyit a ps3 teljesítményéről !!!!"

Ez alatt mit értesz?
    Egy mezei PCs VGA kártya leveri a PS3-at folding@home alatt mint vak a poharat.
  • Hober Mallow
    2 év gari van rá,és nem tudom melyik konzolt kelett állandóan piros led miatt cserélgetni..mert ezen is spórolt az ms:) Szóval nem is tudom melyik a vacakabb
  • Hober Mallow
    Gondolom te se birtokolsz ps3-at otthon?:) akkor tudnád hogy igenis látható...csak kis infó képpen a killzone..vagy az uncharted 2 ami most jön majd.De sok játék tartalmát tekintve..meg persze hogy nem kell tömörítgetni az anyagot....de ezt most nemállok neki magyarázni...
  • Hober Mallow
    Te jó ég:D ez fájt...egyrészt 18 ezer forintos BD lejátszót mutassá nekem plz:) másodszor volt egy teszt régebben ahol vmi méregdrága BD lejátszót vetettek össze a ps3 al.Félelmetes különbségek vannak.."voltak" a ps3 olvasója tehát jóval jobb.
  • cateran
    tessék:P
    Ezt tuti nem használod PS3-on és X-ben benne van:D
  • cateran
    Arra a GTA4-re gondolsz ami bizonyos PS3 konfigon szarrá fagyott és futni sem volt hajlandó? (asszem 40 Gb-os kiépités)
  • cateran
    És ez ki a faxot érdekel? Senki sem vitatta a PS3 teljesitményét..inkább az a szomorú,hogy ez semmiben nem mutatkozik meg,max techdemoban meg [email protected]ály..játékban mikor fog? Ja és gyúrj inkább az angoltudásodra..hidd el jól jöhet még:P

Narumon:Passzolnék,még sosem próbáltam PS3 játékot futtatni irt BD-ről,de nem 1 és nem 2 játék elérhető igy...illetve nem tudom,hogy ez pl mennyire igaz
  • Fórumharcos
    Ez az!!
  • Fórumharcos
    Azt hittem ilyen nem létezik de mégis!!
    Egyet nevezz meg!!!! Amit a ps3mon nem használnál és az Xfosban benne van!!!
  • narumon
    Hát ezt azért nem nevezném wareznak. Egyelőre leszedik a csapatok 1 az 1-ben a játékot, hogy hátha majd egyszer lehet vele mit kezdeni. Addig ez nem igazán warez csak ökörködés.
  • Fórumharcos
    Ha valaki nem hiszi egy szó FOLDING HOME ennyit a ps3 teljesítményéről !!!!
  • narumon
    "Kérdezem én hogy akkor mék éri meg jobban?"

Nekem pl az x360. Vettem egy Arcade gépet akcióban 44.900-ért. ebayről vettem hozzá egy 20GB HDD-t ami szállítással együtt volt 7.500Ft ez már igy 52.400. Ez mindent lefed amire nekem szükségem van és remekül eljátszom vele anélkül hogy kiadtam volna 80e forintot a konkurens termékért ami tele van olyan featureökkel amiket az életben nem használnék.
  • Fórumharcos
    Yoo hogy itt vagy!!
  • Fórumharcos
    Ezen miért nem csodálkozom?”!
    És egy személyes hadjáratott nyomatsz a végtelenségig??
    Mer multiban nem mész vele az is biztos de még lan ba sem!!!!
  • Fórumharcos
    OTT A PONT!!!
  • Fórumharcos
    Nem is tudom melyikből hívtak vissza egy csomót mikkor meg jelent a gta4!!!
    Az egy év csak a minőséget jelenti semmi többet!!
    Az a vacak ötször combosabb mint a TE XFOSOD
  • Fórumharcos
    Legalább neked kinyílt a szemed (mer van olyan is köztünk aki meg kapja a választ és még is löki a hülyeséget).

• BlackRose
    Ha a legyártott mennyiségek fogynak akkor nem drága PONT. Persze ha profitabilis lenne növelni a termelést (befektetés nélkül lehetetlen) akkor az árakat le kellene engedni, hogy a nagyobb termelést el tudják adni (kinálat/kereslet). Ez a számadás valószínűleg most nem pozitív, vagyis a beruházás értéke nagyobb lenne mint a bevétel növekedés amit általa elérnének (vagyis profit csökkenést idézne elő) ezért a SONY nem lép ilyen irányban. A többi mind értelmetlen duma.
  • cateran
    Hát warez éppen van..csak nem annyira elterjedt:)
    pl:
    R E L E A S E I N F O R M A T I O N .

> Call of Duty 4: Modern Warfare (c) Activision <

cOMPANY : Activision rELEASE DATE : 7 November 2007
    sYSTEM : PlayStation 3 sIZE : 58 x 100mb
    tYPE : FPS vIDEO MODE : NTSC/USA
    sUPPLIER : Tony Montana cRACKER : Scarface
    mEDIA : BLU-RAY pLAYABLE : .....
  • MerlinW
    Azért hülyék, mert PS3 lemezek nem másolhatók, azaz nincs warez. Többet húzhatnának le ha több ember vásárolna gépet - olcsóbban.
  • FuryAlpha
    wifi adapter 9990huf/kabel jobb/, 120gb hdd 19990huf boxhoz/60 is boven eleg/.
    Nem jo helyen vasaroltal eddig.
    Nem bankartyaval kell fizetni a live-ert,mert lemondani nagyon nehez /mivel ebben a kurva orszagban nincs hivatalos LIVE szolgaltatas/hanem veszel 1-3-12 honapos kartyat.
    boxnal konnyebben tudsz vasarolni hala a pont kartyas rendszernek.
    Ha elromlik sec-perc alatt viszik hozzak. 3ev gari.
    Ezzel ellentetben a buzi sony 1 evet ad es szenvedni kell vele a garanciaval ha elromlik.
    Ez a majom stinger meg egye meg a szarjat,ha keptelenek arat csokkenteni.
    Ezekutan mar csak remeleni tudom,hogy pofara esnek.
    Kurvara nem eri meg az arat az a vacak.
    Kivancsi leszek azert hogy a slim verziot mennyiert fogjak arulni mikor megjelennik.
  • Hoz_Hun
    Boxnál van választási lehetőséged PS3-nál nincs. Nem kell Elit packot választani (nekem sem az van) és lazán játszhatsz bármivel. 120Gb vinyóra meg aztán végkép nincs szükségem.
  • Ruley
    Igazából éppen hogy egyedül a Sony stratégiája volt mindíg ez a "borotva és penge" üzleti modell, hogy hardverrel veszítsenek, szoftverrel nyerjenek pénzt. A Nintendo mindent profitért árul, a Microsoft meg soha nem is próbált profitálni a játékiparból, csak a Sonyt feltartóztatni.

Csak az a gondjuk hogy most ráfáztak a korábbi üzleti modelljükre. Eladták veszteségért a PS3-at, de nem lett elég sikeres, és nem fogy rá elég játék hogy visszahozza a pénzt, ezért akarnak menet közben stratégiát váltani.
  • Felgolos
    Most egy fullos Xbox 360 ára ami felszereltsége megegyezik a Ps3 felszeretségével(Xbox 360 Elite Pack+Resident Evil 5 77990Ft+Microsoft Wireless Networking Adapter 14990 FT ez összesen 92980)Ps3(PlayStation 3 (80GB)+1 játék+HDMI-HDMI kábel (PS3) )az ára 89990FT!! Kérdezem én hogy akkor mék éri meg jobban?Nekem Xbox 360 van, Arcade vettem hozzá 120 vinyót+gold kártyát egy évest hogy tudjak netezni igy összesen drágább volt mint a ps3!Ahol tudjuk ingyenes net +beépitett Wireless+Bd lejátszó egyetlen hátránya 80g vinyó ami szerintem nem hátrány!

Én nagyon meg utáltam microsoftot, voltak gondok vele de ebbe most nem mennék bele a lényeg az hogy bankkártyával fizetem az xbox live rendszerén keresztül és a pénzem elúszott.Én most egy ps3-ra gyüjtök az Xboxomat meg eladom!
  • MrPrise
    Azt mondta, hogy "nem akar minden egyes konzol eladásán pénzt bukni"
    Szerintem itt a gond. Amennyire tudom a konzolokat általában áron alul adják és a játékok árán hozzák be a költségeket. Úgy látszik a Sony ezt másként csinálja (?)
    Drágán adják a konzolt is és a játékokat is. Ők tudják ;-)
  • Zodd
    Ez a konzol most már eléggé drága. Szóval nyugodtan lehetne csökkenteni az árát.
    Majd behozza a szoftver licence díj a veszteséget.
    Szóval csak ne siránkozzanak.
  • cateran
    Nyilván átaludtad az elmúlt éveket..már rég elérhető az olcsóbb előállitás...
    és nyilván a wi-fi dobja meg az árat,meg a BD lejátszó...(viszonteladónál olyan 18k huf körül van 1 pc-s BD lejátszó..mennyi lehet az előállitása?)
    Sajna az erőforráskülönbségekkel meg még mindig nem nagyon lehet villogni...majd ha orditó difi lesz a pc-s,X-es és PS3 verzió közt adott játéknál a PS3 javára...
  • Hober Mallow
    Igaza van...egyenlőre nem éri meg nekik olcsóbban adni.Ráadásul ha azt nézzük hogy van benne beépített wifi,winc,és BD.Ráadásul az erőforrásai is erősebbek mint a konkurenseké... Hummert se adnak egy trabant áráért:) Ha elérhető lesz az olcsóbb technológia,előállítás (szerintem egy slim be) akkor majd olcsóbb lesz:)
  • Abysmal
    Te jó ég, a Sony vezérigazgatója Darth Sidius álnéven, parókával, szemüveggel, öltönyben, még a kezét is úgy tartja a képen, hogy már csak a villámok hiányoznak!