Sony: akkor sem drága a PlayStation 3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fórumharcos
Yoo hogy itt vagy!!

PSN ID tonysakka

Fórumharcos
Ezen miért nem csodálkozom?”!
És egy személyes hadjáratott nyomatsz a végtelenségig??
Mer multiban nem mész vele az is biztos de még lan ba sem!!!!

PSN ID tonysakka

Fórumharcos
OTT A PONT!!!

PSN ID tonysakka

Fórumharcos
Nem is tudom melyikbõl hívtak vissza egy csomót mikkor meg jelent a gta4!!!
Az egy év csak a minõséget jelenti semmi többet!!
Az a vacak ötször combosabb mint a TE XFOSOD

PSN ID tonysakka

Fórumharcos
Legalább neked kinyílt a szemed (mer van olyan is köztünk aki meg kapja a választ és még is löki a hülyeséget).

PSN ID tonysakka

Ha a legyártott mennyiségek fogynak akkor nem drága PONT. Persze ha profitabilis lenne növelni a termelést (befektetés nélkül lehetetlen) akkor az árakat le kellene engedni, hogy a nagyobb termelést el tudják adni (kinálat/kereslet). Ez a számadás valószínûleg most nem pozitív, vagyis a beruházás értéke nagyobb lenne mint a bevétel növekedés amit általa elérnének (vagyis profit csökkenést idézne elõ) ezért a SONY nem lép ilyen irányban. A többi mind értelmetlen duma.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Hát warez éppen van..csak nem annyira elterjedt😊
pl:
R E L E A S E I N F O R M A T I O N .

> Call of Duty 4: Modern Warfare (c) Activision <

cOMPANY : Activision rELEASE DATE : 7 November 2007
sYSTEM : PlayStation 3 sIZE : 58 x 100mb
tYPE : FPS vIDEO MODE : NTSC/USA
sUPPLIER : Tony Montana cRACKER : Scarface
mEDIA : BLU-RAY pLAYABLE : .....
MerlinW
Azért hülyék, mert PS3 lemezek nem másolhatók, azaz nincs warez. Többet húzhatnának le ha több ember vásárolna gépet - olcsóbban.

[merlinw.org]

wifi adapter 9990huf/kabel jobb/, 120gb hdd 19990huf boxhoz/60 is boven eleg/.
Nem jo helyen vasaroltal eddig.
Nem bankartyaval kell fizetni a live-ert,mert lemondani nagyon nehez /mivel ebben a kurva orszagban nincs hivatalos LIVE szolgaltatas/hanem veszel 1-3-12 honapos kartyat.
boxnal konnyebben tudsz vasarolni hala a pont kartyas rendszernek.
Ha elromlik sec-perc alatt viszik hozzak. 3ev gari.
Ezzel ellentetben a buzi sony 1 evet ad es szenvedni kell vele a garanciaval ha elromlik.
Ez a majom stinger meg egye meg a szarjat,ha keptelenek arat csokkenteni.
Ezekutan mar csak remeleni tudom,hogy pofara esnek.
Kurvara nem eri meg az arat az a vacak.
Kivancsi leszek azert hogy a slim verziot mennyiert fogjak arulni mikor megjelennik.
Boxnál van választási lehetõséged PS3-nál nincs. Nem kell Elit packot választani (nekem sem az van) és lazán játszhatsz bármivel. 120Gb vinyóra meg aztán végkép nincs szükségem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ruley
Igazából éppen hogy egyedül a Sony stratégiája volt mindíg ez a "borotva és penge" üzleti modell, hogy hardverrel veszítsenek, szoftverrel nyerjenek pénzt. A Nintendo mindent profitért árul, a Microsoft meg soha nem is próbált profitálni a játékiparból, csak a Sonyt feltartóztatni.

Csak az a gondjuk hogy most ráfáztak a korábbi üzleti modelljükre. Eladták veszteségért a PS3-at, de nem lett elég sikeres, és nem fogy rá elég játék hogy visszahozza a pénzt, ezért akarnak menet közben stratégiát váltani.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Felgolos
Most egy fullos Xbox 360 ára ami felszereltsége megegyezik a Ps3 felszeretségével(Xbox 360 Elite Pack+Resident Evil 5 77990Ft+Microsoft Wireless Networking Adapter 14990 FT ez összesen 92980)Ps3(PlayStation 3 (80G😎+1 játék+HDMI-HDMI kábel (PS3) )az ára 89990FT!! Kérdezem én hogy akkor mék éri meg jobban?Nekem Xbox 360 van, Arcade vettem hozzá 120 vinyót+gold kártyát egy évest hogy tudjak netezni igy összesen drágább volt mint a ps3!Ahol tudjuk ingyenes net +beépitett Wireless+Bd lejátszó egyetlen hátránya 80g vinyó ami szerintem nem hátrány!

Én nagyon meg utáltam microsoftot, voltak gondok vele de ebbe most nem mennék bele a lényeg az hogy bankkártyával fizetem az xbox live rendszerén keresztül és a pénzem elúszott.Én most egy ps3-ra gyüjtök az Xboxomat meg eladom!

MrPrise
Azt mondta, hogy "nem akar minden egyes konzol eladásán pénzt bukni"
Szerintem itt a gond. Amennyire tudom a konzolokat általában áron alul adják és a játékok árán hozzák be a költségeket. Úgy látszik a Sony ezt másként csinálja (?)
Drágán adják a konzolt is és a játékokat is. Õk tudják ;-)

Ez a konzol most már eléggé drága. Szóval nyugodtan lehetne csökkenteni az árát.
Majd behozza a szoftver licence díj a veszteséget.
Szóval csak ne siránkozzanak.

Nyilván átaludtad az elmúlt éveket..már rég elérhetõ az olcsóbb elõállitás...
és nyilván a wi-fi dobja meg az árat,meg a BD lejátszó...(viszonteladónál olyan 18k huf körül van 1 pc-s BD lejátszó..mennyi lehet az elõállitása?)
Sajna az erõforráskülönbségekkel meg még mindig nem nagyon lehet villogni...majd ha orditó difi lesz a pc-s,X-es és PS3 verzió közt adott játéknál a PS3 javára...
Hober Mallow
Igaza van...egyenlõre nem éri meg nekik olcsóbban adni.Ráadásul ha azt nézzük hogy van benne beépített wifi,winc,és BD.Ráadásul az erõforrásai is erõsebbek mint a konkurenseké... Hummert se adnak egy trabant áráért😊 Ha elérhetõ lesz az olcsóbb technológia,elõállítás (szerintem egy slim be) akkor majd olcsóbb lesz😊

Te jó ég, a Sony vezérigazgatója Darth Sidius álnéven, parókával, szemüveggel, öltönyben, még a kezét is úgy tartja a képen, hogy már csak a villámok hiányoznak!<#nevetes1><#idiota>
← ElőzőOldal 3 / 3