754
avagy a bűnözők.
  • Falcon87
    Gyertek ide a topik zárása után, itt lehet folytatni!
  • Balumann
    Az tényleg radikalizmus, kibeszélni, esetleg megoldást keresni bizonyos problémákra... mert a tv-ben ezt mondják

Amúgy én a zeneművészetiben kb. 15 cigányt is ismerek, előző sulimból is vagy 5-öt, kivétel nélkül mind rendes, jófej és
  • Dobronski
    Hülye:DD
  • Dobronski
    Nem,de az egy ritkaság.
  • Apus
    kérj meg egy moderátort :D:D:D
  • wordsworth
    A másik dolog, ha egy roma diplomás már tapsolni kell vagy mi? Akkor plz 3 év mulva engem is tapsoljatok meg... Kicsit álszent a banda :)
  • evildamien
    egyszer vmelyik aluljáróban odajött hozzánk egy terhes cigány némber, hogy adjunk már neki, a szegény terhesnek egy kis aprót. Persze elküldtük, aztán pár perc múlva mit látunk, ott cigizik... Kár, hogy a gyerek túl hülye lesz ahhoz, hogy felfogja, hogy az anyja kihasználja...
  • Dobronski
    Hogy lehet átnevezni a topikot?:D
  • jackcsabi
    Szerintem meg nagyon is helye van egy ilyen topiknak, ezáltal nem más topikokban fogják ezt a témát tépkedni. Igenis túlzás már, hogy nem dolgozik nagy részük és mégis mennyi pénzt kapnak? Plusz a tvben se véletlenül lehet hallani néha, hogy a bünös nem roma származású volt, mert már csodaszámba megy ha így volt.
  • HUmanHunter
    céllövöldében?
  • Neoncsoves
    Örülnék ha csak múzeumban lehetne őket látni, mint kiállítási tárgy...
  • Dobronski
    Hát,eddig 2 ember mondta?
  • solo
    De, normálisan tanulok, képzeld el, de az most más téma.

[És már megint a korkülönbségnél kötöttél ki:/]
  • HUmanHunter
    át kell nevezni a tápogit svédekre :D
  • TheRock18
    ne aggódj...ezért nem zárták,mert a modik nincsenek itt,vagy éppen ebédelnek...nem azért mert megtűrik..
    ők sem azért zárják be a topikot,mert bajuk van ezzel,vagy velünk,hanem ez a PARANCS...nem terjedhet a szélsőjobb,a radikalizmus...
    hidd el nem zárnák be ők,ha lenne ilyen lehetőségük...
  • immovable
    De ha megnézed az arányokat - ami hivatalosan nem is létezik ugye, csak a miskolci rendőrkapitány elszólta magát - rögtön kiderül, hogy bizony 10 cigányból minimum a fele bűnöző, 3 jó úton van oda, 2 a kivétel, amiből 1 majd lecsúszik. Tök fura, hogy a svábok, meg a magyarországi szlovákok be tudnak illeszkedni.
  • kuci06
    ugyanazt ismerik ?:D
  • whiskeyman
    talán, mert nem járt erre moderátor???
  • Garfield
    És? Te is ugyanúgy viszed a pénzt, qrvára nem azt csinálod, amit ilyenkor kellene. Nemdebár?
  • Falcon87
    Én már jártam így. Mármint, hárman elkezdtek kóstolgatni, abból kettőt ártalmatlanítottam, a harmadik bátor pedig elszaladt. A pár méterre lévő fülkéből tárcsáztam a mentőket, aztán továbbmentem ^^
  • tomonor
    :D
  • benőmenő
    igazad van de az már jelent vmit hogy 155 hsz. óta nem zárták a topicot

viszont amikor a suliban a kis törpe ork le büdös magyaroz akkor azért kinyíl a bicsak a zsebemben
    (igen mindezt Magyarországon)
  • HUmanHunter
    én is így voltam tavasszal, csodálkoztam hogy ott sehol 1 cigány nem úgy mint itt a tiszántúlon vagy borsodban.
  • solo
  • wordsworth
    Persze, hogy félünk itthon, mikor nem tudok sokszor ugy lemenni az utcán, hogy ne kötekedjenek. Annak van joga aki ujgazdag? Hát nem vagyunk szegények, de a cigányok ugyan ugy szemenköpnek mint az állambácsi. Amíg nem lőhetek szabadon arra az emberre aki bejön a telkemre, vagy nem védhetem meg magam a cigányok ellen, mert rasszistának kiáltanak ki, addig igen is félni fogok, mert nem fogom feladni se a karrierem, se azt amit eddig megszereztem, egy szaros alul iskolázott nyomorék miatt.

Érdekes módon minden 10. embernek van egy roma ismerőse aki rendes... 10.000.000 vagyunk ha minden 10. ember ezt állítja akkor ezekszerint a romák 90%-a rendes dolgos? Akkor most mivan? :)
  • Falcon87
    A cigányok 95%+ a bűnöző, én a maradékot sajnálok. És nem az a gond (pontosabban ez is kurvanagy gond), hogy a politikusok eltitkolják ezt, hanem az, hogy ellenkezőjének állítják be a dolgot. Az agymosott proli meg beveszi azt a szöveget, hogy a cigányok rettegnek, mert a gárdisták halomraölik őket. Mikor agyonlőtték azt a cigányt, amelyiknek a házát felgyújtották, asszem tatárszentgyögyön (azok is cigány voltak), ingyenes buszjáratokat indítottak a temetésére... De az olaszliszkán meggyilkolt tanárra szántak két percet a tényekben. Gratulálok, ez magyarország.
    És ami a legfelháborítóbb: a cigányok havonta minimum ötszázezer forintot keresnek. Mármint nem keresnek, kapnak. A tíz szellemi fogyatékos gyerekükre (egyébként, a cigányok vemhességük allatt direkt isznak, cigiznek, hogy a gyerek ,,hibás" legyen).
    Felháborító, de már elkezdődött egy megállíthatatlan folyamat. A történelemben eddig minden diktatúra megbukott, most sem lesz másképp...
  • BIZ0906
    Ők így marha kemények tudnak lenni de milyen ciki ha egy Aikidos kis csávó lerendez 5-öt és még ezért azt veszik őrizetbe akit megtámadtak (aikidos-t) Ez is elég szánalmas! Magyarország pfff ja bocs(Új)
  • Garfield
    Tudod, miért nem lehet beszélni Magyarországon értelmesen erről a témáról? Mert az egész diskurzus megreked az ostoba, egybites rasszizmus szintjén. Itt szó nincs arról, hogy bizonyos tények, adatok alapján jutnának el a köpködők a "cigánybűnözés" fogalmáig, hanem előbb volt a rasszista szemlélet, amihez utólag kerestek adatokat, hogy legyen mivel "tényszerűen" alátámasztani az eseteket. Ha pedig a kiindulási alap az, hogy utáljuk a cigányokat, mindig lehet majd találni olyan adatokat és eseményeket, melyek látszólag alátámasztják az álláspontot.
    A legalapvetőbb kérdés: ha ennyit beszélünk a cigánybűnözésről, akkor magyarbűnözésről miért nem? Közlekedési bűncselekmények, okirathamisítás, becsületsértés, gazdasági bűncselekmények, stb. - tipikusan olyan bűncselekményfajták, melyeket általában nem cigányok követnek el. Akkor meg? Ezek hogy-hogy nem fájnak senkinek?

Kurvára nem az elkövető nemzeti, etnikai hovatartozásának kellene számítania, hanem pusztán az elkövetett bűncselekménynek.
    Mellesleg pedig aki szerint annyira jó a cigányoknak, az menjen ki lakni a putriba, és járjon segélyért, ha meg nem kap, akkor rasszistázzon: meglátjuk, hogy tényleg olyan fenékig tejfel-e a dolog, mint ahogy az ostoba és korlátolt világképből az látszik.
  • immovable
    Esztergom s környéke fertőzött, pedig tőled nyugatra vagyok rendesen. :(
  • Dobronski
    Én egyszer mentem az utcán,a fülemben füles,erre a cigó:
    -Van telefonod?
    -Nincs
    -Akkor minek a füles.
    -Ááá csak fázik a fülem.
    -Ja,ok.Szevasz.
    XDD akkorát röhögtem,olyan primitívek.
  • TheRock18
    Érdekes,de akkor a úgymond fajtársaid miért félnek tőle? esetleg valami titkolnivalójuk van?
    én sem félek a Gárdától
    amúgy én is ismerek egy cigány srácot,aki egész rendes,állítólag rendesebb cigány családban nőtt fel..
    bár 3 lépés távolságot megtartottam mindig,mert nem bízok bennük,nem ok nélkül
    ez nem előítélet,hanem tapasztalat
    ha törvény van,akkor az vonatkozzon mindenkire ugyanúgy...
    ha én megölök valakit,akkor mittom én 15év fegyház,de akkor a cigány is annyit kapjon,de 3évet,ami feleznek és jó magasviseletért 1 év múlva szabadul
    és ne 2év felfüggesztett legyen az ítélet
  • immovable
    Ez mióta politika? :)
  • tigeroo
    engem is akartak már megkéselni...kockás gépből nyertünk kis pénzt azok meg követtek minket..mindenünket elvették...

azóta kicsit undorodva viszonyulok hozzájuk. de próbálok racionális maradni.
  • solo
    Pontosan.8. os osztálykiránduláson átmentünk Bp ről a fertőtó környékére..
    Az olyen steril hely, mintha ott valmi más állam forma lenne :|
  • hunbasser
    amit mondtam,akinek nem inge,ne vegye magára,de a reakciókból ezt a következtetést szűrtem le,és szerintem helyesen.
  • solo
    Nah igen, az para:S
    Én kerülöm a balhét, de ha kéne megtudnám magam védeni..Engem inkább kirabolni próbáltak 2-3x.De nemjártak sikerrel.
  • akyyy
    Decemberbe volt szerencsém átutazni az országot.én itt lakok borsodba, el lehet képzelni...

és ahogy mentünk sopron mellé egy kis faluba, elképesztő, minnél nyugatabbra megy az ember, egyre kevésbé "fertőzött" területre téved.

illetve a dombságok, bányák területe is sokat dob ezen. mert ott dolgoztak a romák sokat
  • Dobronski
    Én minden nap látok,és régen minden nap meg is vertek.Persze nem mindig ők vertek meg engem.
  • DeerHunter01
    szerintem is legyen áttéve gumiba.
  • tomonor
    a lényeg itt azon van hogy az SG.hu nem politikára lett kitalálva, hanem SuperGamezre