754
avagy a bűnözők.
-
#153 Át kell dobni a gumiba azt kész, oda nem lát be egy nem regisztrált user. De szvsz jobb kibeszélni a dolgokat. -
evildamien #152 Egy haverom, aki néha kint él Oroszországban látta, hogy bementek cigányok piacra, aztán jöttek a katonák, és AK47-t rájuk szegezve küldték ki őket. -
#151 :DDD -
#150 láttam cigányokat és belénk is kötötttek nem egyszer.
-
#149 Errol tilos beszélni!! -
#148 miszter políszmánn.....
ez nagyon igaz...
csak tudod én ismerek olyan cigányt akinek ha elfogy a pénze akkor megy a hivatalba balhézni... addig vergődik amig nem kap vmi segélyt...ebből él. libamájat szokott venni a hentespultnál... -
#147 -
#146 de amúgy a megnyilvánulásaitokból nagyon látszik,hogy teljes életnagyságban alig láttok cigányokat,csak tv-ből :Dddd gondolok itt a nagy meglepődöttségre és szikla kérdéseire,tökre mintha terensz valami ufo lenne...:Ddddd -
kovi04 #145 Nem akarok politizálni, de amíg a vezetőink az ország legnagyobb bűnözői, addig hogyan lehetne kisebb a bűnözés. -
#144 Itt vidéken már fél 6kor nyit a HELY, mert ha nem nyit időben 6ra le van bontva a HELY. :DDDDD -
#143 Hááááááh, és akkor azok még a gyengébb országok:] Látnád mi van ukrajnába...Kis szardarabok meg se mernek szólalni! -
#142 az a szomorú hogy jogosan...
de most szerintem senkinek sem kell ebből baj/bírósági ügy...
látod hány rasszista megnyilvánulás volt, ez nem hiányzik szerintem egy szerkesztőnek/moderátornak sem.
az megint más hogy vannak itt jogos elégedetlenkedők, akik észérvekkel fórumoznak
-
Dobronski #141 Mindennek oka a zsidó politikusok.Nem segélyt kéne nekik adni,hanem munkát teremteni.És a cigányokkal is van egy nagy baj.Az,hogy megkapják a segélyt,aznap mennek taxival(!) hamburgerezni,meg sörözni,1 hét múlva,meg nem lesz pénz még gyógyszerre sem,ezért majd lopnak. -
#140 Az a ha nem basznak ki az azért van ott, mert csináltam egy pár hülyeséget..De nem fenyegetés, verekedés akármi...Mivel nem vagoyk cigány-,- -
#139 csak MO- van ez hogy nem tesz semmi a rendőrség a cigánybünözés ellen.
Olaszország, Finnország, stb. ezek mind fellépnek ellenük (és az összes többi bünöző ellen is).
Olaszba a kormány támogatja a Gárdájukat.
Ennyit erről. -
#138 Auschwitz? ^^ -
Garfield #137 DE ha máregy ország nyakán akarnak élni, tegyenek is valamit, ne csak vigyék a pénzt!
Majd pár év mulva szakács leszek.ha nembasznak ki
Ennyit a cigányokhoz társított tulajdonságokról. -
#136 Én Bp szÍvébe lakok: D
Itt vannak még "kultúrált emberek" És a legtöbb kocsma 8-9 kor nyit XD -
#135 mondjuk elég érdekes,hogy ha már bejön egy cigány és mondja,hogy ő diplomás,már egyből repkednek a -k :D én is ismerek nem egy diplomás cigányembert. ebben az országban nem a cigányokat kell megbüntetni,hanem a bűnözőket,bőrszíntől függetlenül.csak ugye gyenge a törvény,a zsekák meg csak a kis csóri emberekkel tudnak keménykedni :\ -
#134 Persze..Abból a magyart is..Bár, nembitti, mert MO jövedelmének majdnem 5% -a a szeszes italok jövedéki adójából van: D -
#133 Hol laksz te ember, én reggel látok embereket akik 5kor már sorakoznak a kocsma előtt, mert 6kor már nem akarnak "figyelni". :D -
kovi04 #132 Elég lenne őket egy teljesen lezárt gettóba tenni. Ott aztán ölhetnék egymást... -
Dobronski #131 Jó,de abból a Magyart is. -
#130 Érdekes, hogy az sg-n minden olyan témát zárnak, ami picit is kényes dolgot boncolgat. Pedig az, hogy az emberek hőbölögnek egy fórumon miért rossz.(?) -
#129 Akk te egy tisztességes ember vagy, nem úgy mint a többi 90%.
Én is ismerek "rendes" cigányt.DE ha máregy ország nyakán akarnak élni, tegyenek is valamit, ne csak vigyék a pénzt!
Az ilyen kocsmábaülő reggel 10 kor már seggrészeg geciket mind fejbelőni!
-
#128 Nem/nem. -
#127 -
#126 ezt mondd a #114 szemébe. -
#125 elég nagy ritkaság vagy...
van néhány kérdésem
ez nem előítélet,csak kérdés
követtél el valaha bármilyen bűnt?(gyerekcsíny nem számít)(persze az erőszakolás nem számít bele by Color bán)
félsz a Magyar Gárdától? -
#124 bazdmeg már a neved is jó : n1gga.
fü van a logódon is.
mivan netalántán velük haverkodsz? hülyegyerek -
#123 Főleg, hogy már topilstás. -
Dobronski #122 Minden tiszteletem a tiéd. -
evildamien #121 -
#120 Szerinted van cigány bűnözés?
/no offenz -
ldavid #119 mér nem csináltok egy free sgfórumot? ott folytathatnátok -
#118 Erre egy megoldás van:]és ezzel a foszilis energia hordozók kifogyásán is segitünk egy nagyon kicsit.
Szóval..
Egy nagy teknő alakú bánya kell..Amit már leszarnak...Jómélyet, hogy a sok geci beleférjen 1-2 ig:] Szal, mindet be a földalá....betemeted, talán melléöntessz egy kis benyót...Párszáz év mulva ott a kőolaj^^ -
#117 -
evildamien #116 Eddig csak téged baszott fel... Látom, te nem így vagy vele, de lassan össze kéne fognunk nekünk, magyaroknak, mert ha sokan vagyunk behúzzák fülüket farkukat a kis purdék, de ha még egy magyar fórumon se beszélhetünk róla, akkor nem fog könnyen menni... -
#115 ez szerintem nem esgére való téma. úgyis csak flame keletkezni belőle, zárni fogják. -
#114 Haver, kibabrász magaddal, és ráadásul a legtöbb dologban igazad sincs, mert tele vagy ellentmondással.
A topic címe "Cigányok - avagy a bűnözők" eleve kizárja azt, hogy bármelyikükről is pozitívan vélekedj. Amúgy én egy diplomás cigány vagyok, előítéletek nélkül.
A mérged teljesen érthető, én is felháborodok ilyesmi hallatán.
Megoldás egyszerű, fórum se kell.
- normális rendőrség, sokkal szigorúbb törvények
- gyilkosokat (barnákat, fehéreket, kékeket, zöldeket) felkötni
- azokat a magyar üzletvezetőket, akik bőrszín alapján nem vesznek fel embert: lecsukni.
Sok sikert, taven bohtales.