754
avagy a bűnözők.
  • Neoncsoves
    Ja és a kihalt fajoknál
  • HUmanHunter
    direkt is elüthetnek.
  • TheRock18
    halálért halál szerintem...
    legalábbis,ha akarattal volt
    nyílván egy baleseti halálért,azért nem kell valaki kivégezni
    pl. elütnek valakit...mert ez nem direkt volt
  • HUmanHunter
    mint prison breakben, bezárni őket a börtönbe, elektromos kerítés a rendőrség meg kivonul? :D bedob nekik időnként 1-2 szelet húst azt had verekedjenek érte? az új valóságshow? :D
  • wander01
    idiota-e vagy? miért nem ugyanaz? az egyik jobban fáj, de ugyanaz. remélem egyszer meg is tapasztalod.
  • 0ppika
    Úgy látom sajnos hogy alapvető hiba van az önjelölt népírtókkal, "mert nekem van egy rendes cigó ismerősöm". Nincs. Pusztuljon az összes.
  • BaliBoy
    Is-is. Ebbe most nem megyek bele mert hosszú.
  • Terensz
    Szerintem nem kellene mindenért halálbüntetés. Én a Szent László király törvényei szerinti büntetéseket hoznám vissza, sokkal viccesebbek.
  • wander01
    ez mind szép és jó de amig a sündörök téged basznak meg ha szétkened az arcát a köcsög szarfaszunak amelyik a kocsikulcsodat, pénzed, tárcád akarja elszedni tőled, addig rendnek a halvány reménye sem fog látszani. a köcsög politikusainkat lőném be a dunába először, kezdve azzal amelyik kitalálta a "megélhetési bűnözés" ideologiát. azt karóba húznám, és deportálnék a családjának kb 20 cigót, hadd örüljön annak amit elért. utána a rendőrséget tenném rendbe, és az összes rohadt c.telepre ráengedném őket. bár akkor a börtönt kéne fizetnünk nekik, szal semmivel sem lennénk előrébb. inditványoznám egy megfelelően virulens retrovírus kifejlesztését :DD
  • jackcsabi
    Te könnyen beszélsz ;)
  • wordsworth
    Ez habiszöveg, már rég meg kellett volna ennek történni. De nem fog. Szerencsere nem sokaig leszek itt :)
  • Davidus
    "- miért nem alap, hogy megvédjük a gyengébbeket, ha az erősebb igazságtalanul bántja? (Lásd: videó egy lány megveréséről, magyarok ott röhögnek a háttérben, szerintem mindenki látta.)"

mert másnap leparkolnak a dinnyés ladák a ház lőtt és agyonverik a családot
  • TheRock18
    megloptak,vagy kiraboltak?...nem ugyanaz
  • TheRock18
    az a baj,hogy a társaid,nagyrészt nem olyanok,mint te,és,ha csúnyán nézel rájuk,akkor felállnak...nem egyedül..hanem legalább 5-en...és akkor örülj,ha néhány pofonnal,esetleg pár zúzódással megúszod :S
    és,te mint cigányként,társaid ellen fordulsz,téged megvetnek,és mégjobban megvernek érte
  • BaliBoy
    Réteseznek. :D
  • DeerHunter01
    az embereknél egyszer fog elpattani a húr, most még gyülemlik a düh folyamatosan, de ha kifog törni akkor nem lesz kegyelem egy bünözőnek sem.

ez az igazság, de (szerencsére) egyre többen jönnek rá a dolgokra hogy mi is folyik itt valójában és kiállnak az igazukért!
  • Davidus
    minden bűncselekményért halálbüntetés. lenne itt rend
  • BaliBoy
    1,5 éve engem is, illetve a szobatársamat is kirabolták. Volt bizt kamcsi.
    A múlthéten jött a levél a rendőrségről, hogy lecsukták az elkövetőt 1,5 évre.
  • Beast Machine
    Fúbaszki, ezt még nem zárták? Modibácsiék alszanak :D
  • wordsworth
    És a másik dolog, hogy akinek van esze, kis tőkéje az menjen innen a fenébe, ha lenne összefogás, meg nem csak a szájtépés, hogy "így de kinyirjuk az összeset, meg jaj de veguk lesz ha mégegyszer megtörténik"
    Sztem ez örökké így fog menni itthon :)
  • Terensz
    "nagyon nem kedvelem őket, ha finoman fogalmazok" - régi bölcs mondás: a harag rossz tanácsadó.

"az embereknél egyszer fog elpattani a húr, most még gyülemlik a düh folyamatosan, de ha kifog törni akkor nem lesz kegyelem egy bünözőnek sem" - szerintem a magyarok egyedülállóan béketűrők, olyannyira, hogy majdnem birkák. Nos, én nem értem:
    - mit keres 300 léhűtő a parlamentben? 20 éve semmit nem csinálnak, jobb nem lett, adósság nem csökkent, akkor minek vannak ott? Visszaélnek a beléjük vetett hittel és a törvények félremagyarázhatóságával. Miért nem tettük még onnan ki őket?
    - ha minden civilizált országban az emberek be tudják tartatni a deviánsokkal a törvényt, akkor mi miért hunyunk szemet a bűnözés fölött?
    - miért nem alap, hogy megvédjük a gyengébbeket, ha az erősebb igazságtalanul bántja? (Lásd: videó egy lány megveréséről, magyarok ott röhögnek a háttérben, szerintem mindenki látta.)

Első lépés: ha hasonló esetet látsz, lépj fel a gyengébb oldalán. Elsősorban szavakkal, ha kevés: tettekkel. Legyen tartása és összetartása ennek a népnek. Onnantól a többi gyerekjáték.
  • solo
    Nah mind1, lépek, van más dolgom is..feszültség mára levezetve:P
    Majd még visszanézek lehet: D
  • wander01
    inkább le se írom mit gondolok róluk. nemcsak engem tiltanának ki innen hanem mindenkit akivel eddig szóbaálltam.
  • DeerHunter01
    utálatos ami itt folyik MO-n.
    apámnak 3 éve kb. kirabolták a cigányok.
    amig ő pakolta az árut a boltba a teherautóról addig a cigányok felfeszitették az ajtót és ellopták a tárcáját,mindene benne volt.
    jogsi,forgalmi minden irata.
    90 ezerbe kerültek a papirok összesen újra.
    aztán rá pár héttel egy ember megtalálta az árokba és elküldte nekünk postán.
    mindenhol be van fogva a szánk, nem lehet kimondani hogy van cigánybünözés mert akkor nácik ,rasszisták leszünk egyből.

• TheRock18
    pedig a topik nyugodtan nyitva maradhatna,itt legalább az emberek elmondhatják a félelmeiket,meg gondolataikat...nem csak a négy fal között marad...
    csak nem akarják,hogy gondolkodjunk,mert abból még bajuk lesz :S de ez nem a moderátorokra vonatkozott,hanem sokkal-sokkal felette
  • solo
    Nemcsoda, hogy visszaküldték őket malmő ből..Fasznak se kellenek ezek a szarházi paraszita emberek:CCCC
  • Jimmyke
    Vannak akik már önvédelmi törvényjavaslatot nyújtottak be.

Ha minden igaz a BTK-t már módosították, hogy a sértettnek nem kell kitérnie a támadás elől (gondolom ez azt takarja, hogy már nem az a törvényes út, hogy hagyod hogy megcipőzzenek, elvegyék mindenedet, aztán felkeresed a rendőrséget :D).
  • jackcsabi
    Ha bezárják akkor látszani fog hogy a modik is ezt a nagy "te rasszista vagy, ha valami rosszat szólsz a cigányokra!!!" De persze nekik mindent szabad :)
  • wordsworth
    Az a baj, hogy más nemzet már rég kibaxta volna őket innen, Mi magyarok vagyunk, akik előbb egymás alatt vágják el a fát...
  • cenobite
    Ezt mondták Olaszliszka után, ezt mondák a Cozma gyilkosság után, ezt mondták mikor fiatal lányt erőszakoltak/öltek meg, ezt mondják minden újabb eset után és ezt fogják még 5-10-20 év múlva is mondani. :(
  • DeerHunter01
    jah, addig amig be nem zárják.

• Dobronski
    2. legnépszerűbb topik!
  • Dobronski
    Böszörmény egy jó hely...lenne.
  • sapkafej
    oláh gandalf
  • Tojesz
    Le velük
  • BaliBoy
    Bösziben az lenne a csoda ha nem történne ilyen.
  • DeerHunter01
    az embereknél egyszer fog elpattani a húr, most még gyülemlik a düh folyamatosan, de ha kifog törni akkor nem lesz kegyelem egy bünözőnek sem
  • NEOreg3
    nagyon nem kedvelem őket, ha finoman fogalmazok
  • Matt07
    nekem nem kell elképzelni sajnos,mivel itt lakok én is.. sőt még tőled keletebbre, a zempléni részen.

szóval kicsit könnyebben beszél az, aki máshol lakik, ott is vannak nem azt mondom, de itt szvsz a legrosszabb a helyzet..
  • HUmanHunter
    csak az tudja átnevezni