56
-
Sir Ny #56 hehh, innováció? miről beszélsz te? bár a playstation vonalon, szinte semmi innováció nincs, mégis több van, mint a nintendón meg az xboxon összerakva. azok csak újra eladják a SONY termékeit, csak nagyobb marketinggel, és több haszonnal. (lásd natal - pseyekoppintás, wiimote - sixaxiskoppintás) -
Sir Ny #55 "Az agymosott idióták biztosan...nyilván az évszázad üzlete megvenni 1 80ezer forintos konzolt 1-2 játékért...."
valahol írta valaki, hogy ps3ra 104 exkluzívot számolt össze. mondjuk a negyede jó. 26 olyan játékért, amit biztosan nem játszhatsz az xboxon, már megéri ps3-at venni. -
Sir Ny #54 tudod, értelmes ember megnézi, hogy milyen játékok vannak egy gépen, mielőtt megveszi őket. a ps3on FPSek vannak, de majd valamikor jön egy ótós játék is talán, meg egy hack 'n' slash. nem tudom, milyen játékokat vettél ps3-ra, de a többség azért vesz ps3-at, hogy olyan játékokkal játsszon, ami nem fut xboxon (értsd: exkluzív). -
Sir Ny #53 talán az az oka, hogy aki multit akar játszani, annak muszáj előfizetnie? vagy ez nem számít? -
Sir Ny #52 hát sose értettem az olyan statisztikabuzikat, mint te. elárulnád nekem, hogy mi örömöd van neked abban, ha többet adnak el egy olyan készülékből, ami neked nincsen? -
Sir Ny #51 hát komolyan mondom, egy DC és egy xbox1 meg egy GC ellen nem volt túl nehéz nyernie a ps2-nek. nem a SONY rontott, hanem a konkurencia jött fel. -
vasziszdasz #50 Nem te vagy az első aki megpróbálja letagadni. -
vasziszdasz #49 Konzolon meg minden másra. -
#48 De tök komoly! Pcn vadászni kell bármilyen értelmezhető / élvezhető autos stuffra. -
kvp #47 ""az xbox az csak egy PC marad nekem, semmi több."
Ezt nem teljesen értem, hogy hogy marad egy konzol neked PC, főleg azért nem mert a Wii vagy a PS3 mivel konzolosabb mint egy xbox?"
Mindharom gepban azonos cpu csalad van, ami az ibm powerpc processzora. A wii kapott egy regebbi generaciosat, az xbox360 kapott egy 3 magosat, a ps3 meg kapott egy 1 magosat 6+1 dsp egyseggel. Az xbox360 annyiban pc szeru, hogy ppc-s windows fut rajta (win2k leszarmazott), tehat alapvetoen ugyanugy lehet ra fejleszteni mint windows-ra. (van directx is) Ez nagyban megkonnyiti a fejlesztok munkajat, mert ha valaki tud pc-n window-os jatekot irni, akkor tanulas nelkul tud xbox360-ra is, mig ps3 eseten beagyazott dsp-s tudas nelkul jobb ha elkeruli az spe-ket, azaz rengeteget kell tanulni, hogy kihasznalhassa a gepet. A legtobb cegnek es fejlesztonek ez nem eri meg. A wii meg alapvetoen 2 gamecube egy dobozban, annak minden ismert hibajaval es hianyossagaval, de legalabb egyszeru.
ps: Wii-bol van dvd player-es valtozat, csak itthon nem aruljak, de a chip-elt gepek egy resze is tud dvd player-t futtatni. (lejatszo szoftver dvd-n be, betolt, dvd-t kivesz, filmes dvd-be es mukodik) -
Lalee1 #46 "Ráadásként ha valaki szereti mondjuk az autós játékokat akkor meg csak konzol jöhet szóba ugye. " - ez ugye nem komoly?? -
#45 "a konzolok még minidig nem tudnak annyit, amiért tényleg érdemes lenne azokat választani egy PC helyett,"
Ööö szerintem már eleve a játékkinálat miatt, meg a töredékébe kerülő ár miatt is érdemes konzolt venni, és akkor egyéb előnyökről még nem szóltam.
"ráádásul iszonyatosan drágák a játékok:17-19K egy új játék."
Hát ha rossz helyen veszed akkor lehet. Általánosságban egy PCs verziónál 2-3e forinttal kerül többe ami ugye a jogdij durván.
"az xbox az csak egy PC marad nekem, semmi több."
Ezt nem teljesen értem, hogy hogy marad egy konzol neked PC, főleg azért nem mert a Wii vagy a PS3 mivel konzolosabb mint egy xbox? :confused
"FPS, TPS egyszerűen élvezhetetlen konzolon, már próbáltam."
Hmm ez igy nem teljesen igaz, és pl én nem vagyok egy nagy FPS fan, de életem legjobb FPS játéka (Halo3) még igy is csak konzolon elérhető. A TPS az meg tiszta baromság, szerintem pont hogy konzolon jobb. Én egy Tomb Raidert el sem tudnék már PC-n képzelni, GEOW-ról meg nem is beszélve. Ráadásként ha valaki szereti mondjuk az autós játékokat akkor meg csak konzol jöhet szóba ugye. -
Caine #44 "17-19K egy új játék"
Ezt honnan veszitek?
Nem te vagy az első, aki ezzel a marhasággal jön.
Ha nem szimpatikusak a konzolok az magánügyed, de ez egyszerűen nem igaz.
Megjelenés napján vett játtékért, amit a legdrágább volt idáig, azért 10.600 Ft-ot fizettem, postával együtt (Star Ocean 4).
Az akkor fél éve megjelent Dead space fóliásan meg 6.400-be került postával.
Általában 5-8 ezerért be lehet szerezni fóliás játékokat, akár itthon is. -
Gauge #43 Szerintem:
a konzolok még minidig nem tudnak annyit, amiért tényleg érdemes lenne azokat választani egy PC helyett, ráádásul iszonyatosan drágák a játékok:17-19K egy új játék. Három közül számomra - laikusként - a WII vagy PS3 jöhetne számításba, az xbox az csak egy PC marad nekem, semmi több. WII az irányítás miatt, PS3 a BD miatt. Ha ehhez hozzáveszem, hogy WII-vel semmi mást nem lehet (pl. DVD-t nézni), akkor a választás egyértelműen PS3 ra esik. DE az irányitás miatt max sport, autós vagy guitar hero tipusú játékok jöhetnének szóba. FPS, TPS egyszerűen élvezhetetlen konzolon, már próbáltam. -
#42 Már kint van, csak még nem "jött le a boltból". ;)
Ha tetszik a "demo", majd megveszem, de ha látod a címeket, amiket írtam, én főleg survival horror fanatikus vagyok, FPS kevésbé. -
wackydog #41 Es a The Conduit???:D 2009 es ev legtutibbja wiire:D:D
Mar csak 2 nap.....remelem :-/
-
#40 Szerintem itt is arra gondol mindenki mozgásérzékelő néven. Mondjuk ps3-ba bőven elég, nem használja ki túl sok cucc.
Wii az tényleg jó party gép, de viszonylag kevés olyan cucc van rá, ami 1 player és érdekel (bár a Ju On-t, a Fatal Frame 4-et, a Mountain of Madness-t és az új Silent Hill-t alig várom, ha ezek kijönnek, egy darabig talonba kerül a ps3 :) -
wackydog #39 en ugy tom a joyban csak a folyadekkapcsolo van es semmi egyeb mozgaserzekelorol nem tok.
Egyebkent mar megszabadultam a ps3tol idoben :D
mar csak a wiit porgetem... -
#38 "Hol kaphato?
Es az ara? :D
Ez az ami nem mindegy....
De ha mar ennyire tuti a mozgaserzekelese miert is varat vele,hisz ez lesz a jovo jatekgeneraciojanak alapkove...nem a blue ray....."
Kedves Ps3 tulaj barátom, benne van a controllerben, nem tűnt még fel? És nem kell pluszban fizetned, hogy használd, tehát, ha megvetted a gépet, akkor ingyenes... ;)
Ami pedig azt a mondatodat illeti, hogy gáz, hogy nem indul el a játék, amint berakod: probáld ki az "autostart disk" -et ON-ra állítani... :)
Igen Ps3-am van (meg Wii-m a jelenlegi generációból, mert tényleg jópofa a kis gép), és tudod miért nem vettem X360-at? A 3led miatt. Én hosszútávra veszek egy gépet, és nagyon nagy címnek kéne kijönni ahhoz, hogy egy 360-szerű -mondjuk úgy- nem túl jó konstrukciót megvegyek (pl a Killer Instinct 3 ilyen lenne, ha kijönne). Majd veszek 360-at is, amint kijavítják a betegségeit, de egyelőre kihagyom.
Ami pedig az árat illeti, tényleg lehetne olcsóbb, de abban is biztos vagyok, hogy a gépben még lehetőség (pl. az Uncharted-et mutogatom a 360-as haveroknak, és alig kapnak levegőt tőle), csak sajnos a multiplatform cuccokkal nem nagyon jön ki. -
#37 A lényeg; attól hogy te megveszed a gépet és utána egy darab játékot sem, akkor konkrétan veszteséget okoztál csak a sonynak. (meg a játékkiadóknak is) Ami mellesleg engem nem zavar, de pont ezek okok miatt rinyálnak a játékkiadók. -
#36 Igen csak elfelejted hogy a játékkiadók nem a kevés gép miatt rinyálnak hanem a kevés eladott játék miatt. Ott az X van rá warez valahogy mégis 3x-4x annyi játékot adnak el rá mint psre. -
#35 Lol ugy repkednbek ezek a 80 ks szavak mintha mindenkinek kisujjból telne rá inkább arról kéne beszélni nincsen pénzük rá az embereknek hogy JÁTÉKOKAT vegyenek hozzá , és azért nincsen személy szerint nekemse még ps3mom mert nincsen chip rá , lenne chip lenne 30 * annyi gépe mindenkinek mert megnyugtatná magát hogy utána már játékokért nem kell fizetnem
Nah most miért van ennyi xbox?
MERT VAN CHIP (FLASH) ha ottse lenne chip akkor ottse lenne annyi gép :D -
wackydog #34 "Ja és hogy hol tart a ps3 mozgásérzékelés terén? Már a béta-béta verziója is sokkal precizebb meg használhatób mint a wii kapható drágasága :)"
Hol kaphato?
Es az ara? :D
Ez az ami nem mindegy....
De ha mar ennyire tuti a mozgaserzekelese miert is varat vele,hisz ez lesz a jovo jatekgeneraciojanak alapkove...nem a blue ray.....
En meg emlekszem mekkora vigyor ult a kepemre amikor megahlottuk hogy playstation volt uha, huha meg miegymas hisz elotte csak kazettas vagy integralt kamujatekgepekkel ugyeskedhetunk aztan jott a SONY cd vel....es meg sok mas ujjitassal....kiraly volt!!!
es eltelt jopar ev a nagy SONY bol egyre kisebb lett....es eljott az ido...
Megjelent a Ps3 om.....nem volt se huha se uhu...miert?lassuk csak
1. a joy kapott egy folyadekkapcsolot....(mint a wii-je)
2. megvaltozott a joy R2 L2 gombocskaja illettve lekoppintottak az Xrol :P
3. maga a boritas egyediesseget az ericsson adta
akkor valojaban mi az ami a ps3mat olyan nagya teszi...
A belso 25cm X 15cm be mennyi kutyut preselhetnek,amit ugyis megtalalunk mas eszkozokben is ami nem kimondott jatekra alkalmas,de ottvannak.....
Ideje lenne valami egyedi dologgal kijonniuk es nem masok megoldasait ujrafrissitve probalkozni...tudom eyetoy mar 100 eve letezik aha azzal az 5-8 jatekkal mert ott megallt az egesz...kerem, johet a folytatas csak tessenek vigyazni az arral!!!
Egyebkent ha ulokehezragadva szeretunk jatszani ugye a pc s jatekoknal nincs tutibb ;-)
-
#33 "Most öszintén szólva, 80e Ft mi a francért lenne sok egy ilyen tudásu gépért???"
Talán azért mert az emberek 99%-a játékra használná és ugyanolyan minőségben nagyrészt ugyanazokkal a játékokkal feleennyiért is tud játszani.
"A wii is pont olyan mint ipone, behülyitik a népet s egy semmi tudásu "
Nem tudom a mi milyen mivel olyanom nincs, viszont az iphone a jelenleg kapható legjobb telefon szerintem, én pl semmi mást nem vennék jelenleg. Én pont azokon szoktam röhögni akik mindenféle hülye telefont vesznek amikor iphone is kapható, szóval ez erősen nézőpont kérdése.
"ha meg be se kapcsolja mert nincs számára megfelelö játék akkor meg a konzolt fikázza, ahelyett hogy elött inkább informálódott volna."
Hát vagy pont ez a gond, kevés az olyan játék ami tényleg eladná a gépet ez miatt keveset adnak el, és ami a nagyobb gond a játékkiadók szempontjából hogy az eladott gépek nagyrészén is max 1-2 játék fut, mert médiázni vették, meg BR lejátszásra, igy nem tudnak sok játékot eladni. Ez bántja őket, gondolom érted miért. -
cateran #32 "Mert végül is ez a lényeg, játék miatt vesz az ember gépet, nem pedig a gép miatt játékot,"
Az agymosott idióták biztosan...nyilván az évszázad üzlete megvenni 1 80ezer forintos konzolt 1-2 játékért....
Nem tisztem védeni a WII-t (nincs is rá szüksége:D)de a semmi tudású inkább a PS3-ra vonatkozik..mert mit is tud alapból? Blu-ray (lecsengett,már sehol sincs ezzel)és még? Netezés és Linux (1 mobil is megcsinálja vagy 1 hiperolcsó pc,plusz nem ezért vesznek az emberek JÁTÉK konzolt) Van még valami?
Hozzáteszem,nem mintha az X jobb lenne:D Bár megfizethetöbb és végeredményben nem jobb,nem rosszabb
A WII pedig -bármennyire is nem true next-gen,bármit is jelentsen ez-az abszolút gyöztes (az iphone sem rossz,tévedés csak az ára a képességeihez mérten sok..igaz ez a WII-re is,de lásd 5. hsz) -
jocco #31 Az xbox pantomimes-bohóc iskoláról nem is beszélve. Ami legalább technikailag nagy só, csak a lag meg a pontosság miatt elég kérdéses az alkalmazhatósága játékokban. -
jocco #30 Ja és hogy hol tart a ps3 mozgásérzékelés terén? Már a béta-béta verziója is sokkal precizebb meg használhatób mint a wii kapható drágasága :) -
jocco #29 Elég röhelyes ez az egész ami a PS3 ára körül a kiadók csinálnak, meg ami itt a neten megy ebben a témában. Most öszintén szólva, 80e Ft mi a francért lenne sok egy ilyen tudásu gépért??? Egy szaros Iphone 3G mennyibe kerül, oszt azon kivül hogy vilogjanak vele nem sok haszna van, mégis viszik mint a cukrot pedig jóval drágább mint egy ps3, de ez igaz szinte az összes "okos" telefonra (HTC, Nokia, Samsung) mind 100-150e ft-os kategória.
Aki meg tényleg nem tud kiköhigni ennyi pénzt a gépre annak szintén nem lesz éves szintem 100e Ft-ja játékokra.
A wii is pont olyan mint ipone, behülyitik a népet s egy semmi tudásu irányithatatlan szart eladnak ps3 árbanban s ennek még örülnek is az emberek LOL.
Neked meg ha ps3-on a TW, GH, Rayman volt a huzó cim, akkor lehet tényleg jobban is jártál a Wii-vel :)...de ne vedd sértésenk, gondolom neked ezek jönnek be, nekem meg az autos, lövöldözös, s inkább a ps3 játék felhozatal (ha box-é jött volna be azt vettem volna).
Mert végül is ez a lényeg, játék miatt vesz az ember gépet, nem pedig a gép miatt játékot, bár sokan ahogy látom még is csak a menözés miatt veszik a gépet, ha meg be se kapcsolja mert nincs számára megfelelö játék akkor meg a konzolt fikázza, ahelyett hogy elött inkább informálódott volna. -
Hoz_Hun #28 Hűha, de fogsz mennyit, mennyit kapni a PS3 fanboyoktól, PS3 érdekvédelmi szakszervezetől és a Sony beépített megmondóembereitől.
Bátor ember vagy! Egyébként igazad van, egyetértek veled. -
Szemjuel #27 ezért lenne jó, ha a boxot és a wiit összeolvasztanánk, lenne belőle Xii, és ugyan azt a bohókás stílust ötvözné kellemes grafikával, jó online támogatással, nem lenne 3led stb :D talán a wii 2 :) -
wackydog #26 Hat...csak amulok es bamulok a hozzaszolasokon....
Szerencsem van mivel mind a harom konzol tulajdonjogat birtokolhattam kis ideig tapasztalataim szeretnem veletek megosztani.
Kezdetben munkatarsamnal izzados tenyerrel lestem a X jatekait es varva hogy kezembe vehessem a joyt....megtetszett
Irany a bolt egy kozepes kategoria csusszant a kosarba es maris egy boldog x tulaj voltam:D setup otthon,go online regsztracio(itt jegyeznem meg hogy akinek van egy csopp esze es akar,imad,szeret online jatszani elfelejti a chip dolgot ugyanis WARN jar erte es ugye tudjuk ez mit jelent,nincs tobb online meg ha fizetos is....
Mire eljutottam a fomenun egy szendo es ket cigim banta....(lasd lent)
Jatszogattam kb 2-3hetig es hopsz Red ring.......
Kicsereltettem avval 1 honapig birtam es ugyanez lett a baja(rossz szeriat fogtam ki:( )
Nemi rafizetessel ps3 ra csereltem...
Egyszeruen szornyu:(
10000 millio letoltes ,hala online ingyenes de lassu mint a csiga,megszakad,nem tolt,stb....ugyanaz ami X en szaguldott
Emlekszem mikor megjelent a ps3 vertek a melluket hogy ez kb 5 ev mulva lesz sikeres....hat el kell hogy szomoritsam oket szart se er a PS3 muk amibe mindent belezsufoltak.El is mondom miert:
Go jatekot venni amivel eletem paraj is leulne velem jatszani,nezzuk csak
Gyilok,lovoldozos,autos,gyilok,FPS,lovoldozos,lovoldozos meg lovoldozos...
:(
nem mentunk sokra,de 1000 milio letoltheto hatter kell hogy azt bamuljam naphosszat,de a baratnommmel nem tok leulni jatszani es itt szamomra el is bukott a PS3 a vezetosegevel egyutt,SZART SZAR ARON lehetne a mottojuk
Ez igazi jatek funeknek valo aki leul reggel azt este felall es csak a matrixban el:D
PS3 nem kozossegi jatek,jah es arrol nem beszelek hogy online cefet....ingyen:)
Nagy elkeseredve visszevittem es mondtam ezt a raktar leghatso reszebe kernem visszatenni(holott ps2om 5 evig volt IMADTAM).
A visszanyert penzen vettem egy wii-t es kozel 15 jatekot (amik PS3on is nagy nevek voltak Pl:Tiger Woods,Guitar hero,Rayman)
Otthon setup ,eletem parja mar vart es megjegyezte megint egy szar amivel o nem fog jatszani....azota tobb jatekot jatszott ki mint en:P
Betolotd a dvdt es muxik,nincs 80ezer lehajthato ful a menuben(amiben siman eltevedtem es idegessegemben 2 cigit szivtam el mert mar jatszani akartam) nincs 10000valaszthato hatter ,berakod a dvdt es megy....nem kell grafika JATSZHATOSAG kell!!!!(nem utolso sorban 10 perc a chippelese a jatekok mint letolthetoek)
Ha valakinek Blue ray kell az vegyen ps3at ha mar nincs a polcokon olcsobb lejatszo mint a ps3om....
Nemhiaba a wii sikere mert jatszhato jatekokkal rendelkezeik ami a csaladot haverokat osszehozza.
Es lam lam az x is errefele indul a mozgaserzekelos cuccaval,de kerdem en hol a ps3? Igertek hogy ez lesz a legtutibb par ev mulva...hat ezt elbaktak ugynez ki a piac nem arra megy amerre ok gondoltak mert nem kell a blue ray,nem kell a 20 usb port,nem kell az a sok vacak amit belepreseltek a ps3ba....
egyszoval BUKTA!!!!
En a wiimmtol tobbe nem vallok meg mert tudom ha atjonnek a haverok golfozhatunk egyet es mindezt nem a joynyomkodassal a fotelhoz kotozve teszem hanem baromkodunk egy jot es vigyazunk a csillarra:P
Ami a tanulsag mindenki azt vesz ami a szemelyenek a legmegfelelobb ha te online gamer vagy ott az X fizetos de megbizhato....
Ha villogni akarsz a haveroknak akkor PS3 (de csak 50%os arleszallitassal)
Ha viszont jatszani akarsz es mindezt csaladtagjaibbal ott a Wii.....
Bocs hogy hosszu lett:D -
#25 Warez játék van a ps3 ra , csak chip nincsen hozzá
LISTA -
ilf667 #24 ennek a kis fórumharcos majomnak akkora kognitív disszonanciája van,hogy öröm nézni.
talán a szülei időben észreveszik és kezeltetik.
talán nem fog kárba veszni a kis befizetett tb járulék és kipofozzák kicsit szegénykét -
Azorut #23 Azt hiszem ez marketing kérdés, az emberek többsége szerintem hajlandóbb apránként, valamivel többet fizetni, mint egyszerre sokat, későbbi többletköltségek nélkül.
Sarkított példával: hiába adnának ki egy új konzolt versenyképes játékkínálattal, ingyenes online szolgáltatásokkal, havonta 4 játékkal 5évig, ha egyszerre kellene érte leperkálni 500 ezret (hasamra ütöttem), akkor nem venné meg a kutya se. -
cateran #22 Elvakult? Mire gondolsz? A Sony anyagilag szarul van,ez tény. Ezt a szitut többek közt a nehéz gazdasági helyzetnek,az erős yennek és a PS3 fejlesztésébe ölt rengeteg pénznek köszönheti,ami igencsak töredékben jött vissza..
A világ pedig nem áll meg csak mert a Sony gebaszol..még pár évük van és ha megjön az eszük (és ha a többi projectjük bejön...bár a PSPGo-ra nem tennék 1 fillért se)akkor simán lehagyahtják az X-et..a WII-t meg sehogysem...
Hol szidták a PS3-at? Ja várj csak..te vagy az az iqfighter (intelligenciahányados harcos,csak neked:D) idióta aki már a másik topicban is osztotta az észt a PS3-ról és kikérte magának,hogy angol szövegü linket adok neki...
Miért van az,hogy akinek PS3-a van, az elvakult idióta? (talán mert szégyen bevallani,hogy esetleg rossz vásár volt?) -
#21 de hogy nem!!! -
#20 Ez körülbelül ennyit ér/bla bla bla nye nye nye/ -
#19 Miért van az akinek nincs ps3ja szidja mint állat!!
Akinek van értelmeset szól hozzá!!
-
#18 Rajtad meg nem lehet segíteni!! -
#17 Egy kicsit erős volt!!