56
-
#16 Egy kicsit nem vagy elvakult? -
peat666 #15 A live ára egész évre annyit mint egy darab játék. De fizetni kell tény. Ahogy az is hogy ennek ellenére legalább annyira népszerű mint az ingyenes vetélytársa. Talán van ennek is valami oka, talán nincs. -
#14 PS3-ra nincsenek játékok. -
peat666 #13 Ehh :) az x360 hasonló ütemben fogy mint ps3, illetve kicsit jobban, de előnyének nagy részét a korábbi megjelenés hozta. Magyarul ők is szarban lennének. De a "vagy warezolnak a userek vagy a microfos fizeti a garanciát 3ledre" konzolt mi az ami kihúzta a szarból? Meglepi: a software eladások. Meg a hozzáállás, elbaszták javítják 3 évig. Sonynál nem egy tulajt hallottam panaszkodni milyen keserves a garancia dolog, ami csak egy év. A mostani konzolgeneráció sehol nincs a ps2 sikeréhez képest. -
Rexhawk #12 "Elvesztette az exluzivok nagyját"
huha ff13 megjelenik x-en is nagyon sokat vesztett
"lassan több van Xre és ugye drágább is."
amikor utoljára számoltam 104 101 volt a ps3 javára az exkluzív címek száma
és a ps network ingyenes ellentétben a live-val -
cateran #11 Ebből a Sony már csak úgy jön ki jól,ha isten maga lép közbe..elbaszták és nem kicsit,hanem nagyon..mondanám,hogy visszakeresem,azokat a sacc/kb fél évvel ezelötti kommentjeimet,ahol leirtam,hogy a sonynak árat kell csökkentenie, ha lépést akar tartani,de nem teszem:) Jobban örültem volna ha én tévedek....
-
FuryAlpha #10 semmi koze a wareznak ehhez.
geci draga. ENNYI!
es keves jo jatek! -
fade2black #9 Ps3 döglödik. Elvesztette az exluzivok nagyját lassan több van Xre és ugye drágább is. Az a pár exluziv ami eladja.
Ha acti, tecmo koei.... leáll a fejlesztéssel mert nem éri meg és X nyer rakat exluzív címet az óriási pofáraesés lesz, onnan kb 0 indok van amiért vki a PS3at veszi Xel szemben.
De ami a legjobb a hszedben:
"Jól teszi a Sony amit csinál.."
Sony a konzol piac koronázatan ura mára már a 3. helyre tornászta le magát. Ha ezt te jól teszi/csináljanak nevezed hát gratz. Elsőből 3. Van vki még mögötte? Mekkora szerencse.... -
#8 ill.Major írta (warez) sry -
#7 Ugyan ez igaz a ps3ra is.
Most vagy azért nyekeregnek mer kevés a bevét,és egy ps3as eladás lendítene rajta(amit te is ügyesen leírtál)ügye a ps3ra nincs warez!!
Nyavalyognak azért mindig mer az Xfos így az Xfos úgy- mennyien vesznek hozzá eredeti játékot?” Mer az is biztos hogy nem 100%os!!
Pofázni pletykálni lehet de ezzel maguk alatt is vágják a fát!!Jól teszi a Sony amit csinál..
Indított ez a vörös bohóc az activisiontól bojkottál stb stb és akkor mi van?”Van helyettük ezer másik pálya kezdő cég akik szívesen felveszik a kesztyűt!Ezt tudják ők - meg a Sony is!
Ez az egész veszett téma,ha akkora király az Xfos ára miatti eladás miért van szükségük /égetve/ a ps3 árcsökkentésére??Ez azért elárul valamit nem??
Ebből csak a Sony jön ki jól --/média/--
Üdv.
-
Major #6 Akinek most nincs pénze ps3-ra annak hozzávaló játékokhoz se lesz pénze, hisz még nincsenek tört ps3-ak így rá warez játékok sem. Evvel szemben wii és xbox-ot lehet vásárolni átalakítva, onnantól kezdve már... -
cateran #5 -Ásit- Kereslet-kinálat törvénye,manapság óvodás anyag..a WII-t megveszik ennyiért is,akkor minek csökkentsenek? Nem szeretetből élnek,hanem profitból...a PS3-at meg nem veszik ennyiért (legalábbis annyira mint a WII-t)és igy a történet itt véget ér:) -
opeca #4 Hát ha már itt tartunk, a Nintendp is kurvára csökkenthetné a Wii árát, mert szerintem most már pofátlanság, hogy évek alatt alig párezer forintot ment lejjebb. -
#3 Nemsokkal drágább mint egy wii, de míg wiihez az emberek vesznek sok játékot is egy ps3ra kevesebb eladott játék jut. -
Prof William #2 80-85 ezer körül van a legújabb típusú.
Tényleg ráférne már egy csökkentés. Akkor nem kéne várni decemberig hogy megvehessem. :) -
TommyGun #1 mennyi most egy PS3 ?