Videó készítés/vágás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
Nem voltam itthon :$
Bocsáss meg 😄!
Legend Killer
belejöttem az exportálásba végre és most megy jól<#eljen><#hawaii>.

azér legközelebb válaszolhatnál 😛 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
LOL

és azt, h kell?

amúgy kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

csgery
Az elsõ 10percet ki kell vágni.uténa az elsõ 20percet és így tovább😄 AZ a lényeg, hogy a második résznél úgy legyen a videó, hogy a videónak az a része legyen kezdésnél, ami az eredeti videó végén volt😄
Legend Killer
mindig elejérõl akarja exportálni ez a szar, szal nem megy<#violent>.

Legend Killer
öhm, na és hogyan lehet a második10percet kivenni csak? mer most bejelöltem és megint elejérõl csinálja.

de hát sajna40perc mire felcsorog az elsõ, LOL... szal ráérsz megmondani 😄.

Legend Killer
én az idõnél tekertem annyira oda, ameddig kell és úgy exportáltam.

de kösz, így már vágom.

csgery
Na szóval, ugye behúzod videot, amit be kell.
Elsõ lépés: rákattintol, ekkor sötétkék színûvé válik😄
Második lépés: elmész jobboldalra, a video végéhez, és megfogod a végét, és lehet húzni majd balra. egy ilyen piros színû keret mutatni fogja a videón, hogy éppen mennyit vágsz le😄 És így szépen elhúzod, amíg teszemazt 9perc 55höz nem érsz. Amint ez megvan, Alul Export, beállítod, miként mentse el, milyen minõségben, ezt majd tudni fogod😄.
Utána amint ez megvan, le OK zod, visszajön a videovágó rész asszem. Itt ekkor megfogod, és a videó végét elhúzod jobbra. Az legyen a lényeg, hogy ezt a videót bal oldalt fogod majd húzgálni addíg, amíg az eredeti videóhoz képest 9:55 nél lesz az eleje.
És így tovább, amíg tart a videó.
Ez egy egész egyszerû megoldás, biztos van könnyebb is, de gondolom akkor a programot is nehezebb kezelni!😄
Ha nem megy, írj privibe, és megoldjuk😊
Legend Killer
mond el pls, h kell szétvagdosni, mer nemtom 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

<#help>

Legend Killer
pro! kösz!<#eljen><#hawaii>

csgery
Bármilyen videóval szét lehet kapni, ami videó vágással foglakozik😄
Nero Visionod biztos, hogy van, A 7 es Nero alaptartozéka, és külön 10percesekre szét lehet õket vagdalni, majd külön exportálni😄
Legend Killer
jútúbra feltöltöttem1vidit és túl hosszú,10perceset enged. hogyan tudom szét vagdosni, 10perces részekre? milyen progi kell hozzá? pls help!

csgery
Bármelyik videoszerkesztõvel meg lehet csinálni, vagy a kontrasztot tolod fel, vagy pedig a fényerõt.
Pummis
Skacok nem tud valaki olyan megoldást tul sötét a videó valami progíval világosabbá tenni ?

csgery
Nah szóval, rájöttem mi a probléma. Ha AVI ba konvertálom a videot, akkor döccenésmentesen csinálja a lassítást (mer mondtátok, hogy tömörítés miatt, akkor gondolom miértne) :].

MÉg egy utolsó kérdés: a hangot hogy tudom vele együtt lassítani?
csgery
Sok múlik a beállításokon...
csgery
Nézd végig az egész videót, és megvilágosodsz :]
a linkelt videón nem folyamatosan lassul...

Yeltzin
És telefonnal vagy kompakttal ûzöd ilyen komolyan a fotózást? <#ravasz1>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Hassan B
Igaz, még csak hat éve foglalkozom komolyan fotózással, de ebben a megállapításban nincs szükségem a véleményedre...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Yeltzin
"turista" szinten ez biztosan így is van, de adj nekem két képet, és 10 pontban bebizonyítom, hogy miért tévedsz (ha folytatni akarjuk az offolást)

Hassan B
Hát ennél nagyobb hülyeséget rég hallottam... N82-vel(5MP) szebb képeket és videókat készítek, mint egy középkategóriás Sony kompakttal(7.2MP).

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

akyyy
Kivéve ha telóba jobb kamera van, mint egy olcsóbb fényképezõgépbe, de a kamerám(HD) szebb fényképeket csinál, mint az itthoni fényképezõgép.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

stp4trick
telefon hangtovábbításra, fényképezõgép állóképrögzítésre, videokamera mozgóképkészítésre szolgál

minden más funkció amit a fenti három készülék bármelyike tud, csak felesleges helyfoglalás és a célnak meg nem felelés netovábbja

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

akyyy
Digitális fényképezõgéppel felvett videó szaggatni fog és ugrálni, ha lassítást alkalmazol rá. Mivel ez nem kamera, ezért alapból mikor felveszi, le is tömöríti az anyagot veszteségesen, és csak nehezen lehet megoldani hogy úgy nézzen ki a lassítás, ahogy szeretnéd.

Megoldás: vegyél egy kamerát. 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Yeltzin
Track motionben ugyanúgy görbéhez tudod rendelni (vagy akár kockánként beállítani), mint az átmenetet vagy a lejátszási sebességet.

Nem egybõl zoom, mint egybõl lassítás, hanem átmenettel, olyan amilyet az 1. hozz. szólásban kértek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Yeltzin
Ennek a mondatnak van értelme?

IMYke2.0.0.0
YouTube-on rengeteg Tutorial videot találni a Sony Vegas-szal való munkához - így többek között a lassításhoz és a részlet zoomoláshoz is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vegas-ban nincs olyan lassítás, mint zoom-olás ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csgery
Ha rengeteg önkormányzat támogatná ezt a sportot, mint pl a focit, akkor nem lenne ez. Mi is tudnánk hova menni. Ennek hiányában csak ez van:/.

#akyyy : tulképpen digifényképezõ, de végülis FPS en kívül nemhiszem, hogy valami más befolyásoló tényezõ lenne a lassítást illetõen. Szerintem a program hibádzik vmit. Itt a gép :] .
Molnibalage
Na ezzel egyetértek. A Goldmann Györt teret 8 év alatt csak kétszer kúrták szét...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
És szerinted ki néz vissza abba?

Ajánlom a Sony Vegas-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

akyyy
fogadok fényképezõgéppel vetted fel.

Yeltzin
Szerintem neked elsõ körben ez kéne: http://libri.hu/konyv/videoszerkesztes-hazilag.html

csgery
De úgy értem az ugrálást, hogy minden egyes kis csomópontnál visszaugrik a videó ahhoz a képkockához, ahova az elsõ "csomópontot tettem" 😞
bp
A kirakott zöld vonalon kijelölhetsz pontokat, azok fogják a 100%-os sebességhez képest gyorsítani vagy lassítani a videód sebességét attól függõen, hogy felfelé(gyorsítás) vagy lefelé (lassítás) mozgatod a pontokat a vonallal együtt.
Ha folyamatos lassulást szeretnél mondjuk 25%-ig, akkor nagyon egyszerû a megoldás, raksz 3 pontot: az elsõtõl (100%) kezd lassulni, a második pontig (amit lefelé mozgatsz mondjuk 25%-ra) és a harmadik pontnál meghatározod mikor álljon vissza 100%-ra a sebesség és milyen módszerrel. Ez lehet folyamatosan visszagyorsuló, lehet azonnali 100%-os sebesség......és egyéb kedvedre variálhatod a sebességet. Akárcsak a Transporter c. film verekedõs jeleneteiben, gyorsíthatod és lassíthatod bárhol, akár határozott idõre meg is állíthatod.

Ez a Sony Vegasra igaz, a Premiert nem ismerem.

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Yeltzin
Ne vidd le mínuszba, és akkor nem ugrál. Max 50%-ig húzd le.

0Fritz0
Mivel a kamerák általában 24-30 fps között veszik fel az anayagot, ezért megszûnik a folyamatos mozgás látszata, ha túlságosan belassítod.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

csgery
Nemlassít, csak összevissza ugrál😞
Rákell még errejönnöm, az eddigieket pedig köszönöm <#wink>
csgery
Ezt senki nem mondta... :]
DeerHunter01
tevoltál az?

\"Erről van szó!\"

Alexease
A videosavon jobb gomb, Insert Envelope, Velocity, a savon megjeleno vonallal tudod allitani a "sebesseget". Duplaklikkel csomopontot keszitesz, mozgatod le-fel.
csgery
Aki röhögött,annak üzenem, hogy próbálja a srác után, és ha megy neki, akkor röhögjön<#wink>

Am letöltöttem ezt a Sony Vegast, nézegetem ittjobbra-balra, de nemtalálokbenne semmi ilyet. Valaki ért hozzá?:$
solo
Szerintem tök mind1: D
Ebben az országban már minden el van barmolva..Most nehogymár egy korlát legye a fõ problem:]

Errõl jut eszembe, multkor europarknál megyünk 66 ossal, pont indultunk a vá-ról, gyerek csinált egy kick flip et, és úgy orraesett mint a szar xD
Fél busz ott röhögött: DD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

0Fritz0
Az Adobe Premiere Pro is tudja és ezenkívül még kismillió program. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

csgery
Lehetséges😄
Tyler1
jah értem. hát az sztem külön olyan effect! beállítod az idõt, vagy kijelölöd és magától lassítja le arra a periódusra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csgery
Az a baj, hogy itt magyarba semerre sincs ilyen park. Egy fedett se (kivéve egy Pesten, meg egy Miskolcon, de a miskolci úgy szét van barmolva, hogy az hihetetlen:/.

Sony Vegasra még nem is gondoltam.
Köszönöm, megnézem hogy mit tudok vele <#wink>
csgery
Megnézted a videot amit linkeltem?
Az olyan lassítás megvan, de nekem nem olyan kéne, hogy egybõl lassú, hanem folyamatosan lassul le a videó.