Videó készítés/vágás

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A Sony Vegas tud olyat, hasznald azt.

Amugy labrazast kapok a gordeszkas kolykoktol, egesz nap kepesek csattogni, zorogni, raadasul szetbarmolnak minden lepcsot, korlatot, viragtartot, mindenfele marvany- es ko peremet, patkat stb.:/

De ha a videoban latott helyeken csinalnak, meg tetszene is (mert amugy ugyesek), talan meg nezegetnem is oket.
Tyler1
kijelölöl a szkaszt amit lassítani szeretnél és ott állítod a lejátszási sebességet

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csgery
Mármint úgy érted, hogy teszemazt egy video minden darabját lelassítom, majd minden következõt lassítom egyre jobban?
Én olyan "folyamatos" lassítást szeretnék, mint az általam linkelt videoban mutattam.
Tyler1
lejátszási sebességet felére csökkented az adott periódusban! ezt tudják általában az ilyen progik...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csgery
Konkrétan szerintem egyikbe se tudnám pl. az én kérdésemet feltenni.
Na de mindegy akkor...
Amelyikbe írsz.

REAL MADRID

csgery
Ahham, és melyik nincs kihalva?
csgery
Sziasztok!
Nem nagyon találtam ilyen topikot (remélem hogy tényleg nincs), és szerintem ez bõven belefér az általános eszmecserébe:].
Én magam 1 éve kezdtem el komolyan foglalkozni videóvágással, gördeszkás videókat vágok, egész filmeket készítek néha (igaz, csak 20 percesek max., de lehet õket filmnek nevezni.)

Felteszem én az elsõ kérdést, remélem valaki tud rá válaszolni:
Rengeteg videovágó programot használtam már, és az az egy kérdésem lenne, hogy ki tud ajánlani egy olyan progit, amellyel így lehet lassítani: mint pl. itt 0:04 nél.

Ha valaki tud valamit segíteni, esetleg kérdése van, tegye fel nyugodtan:]
← ElőzőOldal 3 / 3