Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak mdl modelt lehet bele importálni.
ide kell belerakni: citybussim\data\game\userdata\vehicles\ és ide berakod aztán editorban meg tudod nyitni

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

abacss
hi mindjart probalom.bizti franko

Rayden02
Direktx9c frissítés!!!(csak tipp)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

az alkalmazást nem sikerült elindítani meg XIMPUT9_1_0dll. nem található
ez mit jelent? lééééccccci segítsetek!!!
Rayden02
Amúgy van már valami hír az angol verzióról?

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Ctrl+n<#alien>

editort hogy kell megnyitni?

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

gumikacsa
busz editor nem lesz, hanem van, bele van építve a játékba, csak ezt nem tudjuk, külsõ kész buszmodellt hogy lehet importálni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

krisztianp16
Értem, akor jó😛😊
És téleg nem tudok még sajnos semmit erröl a játékrol, de majd idövel belejövök..😄Ha lesz bus editor az jó lesz, akor csinálok ebbe is ikarust, már van egy modelem ac3dben, vagyis ugy alakitotam átt, nem a legszebb de amig nincs más jó lesz😊

Idioták kiméljenek!!! :)

[HUN]FaTaL
Tényleg nemtudsz semmit a játékról. 😊

Bus editor lesz, és mintha nemrég olvastam volna pálya editorról is, késõbb. Majd meglátjuk. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

krisztianp16
Szerintem ne éljétek bele magatokat😉
De reméljük a legjobbakatat😛

krisztianp16
Háát nem is ismerem, sajnos még nem játszotam vele sokat:S
De én ugy gondoltam, hogy nem lesz hozzá kiegészitö, mert a Busz szimulátorhoz sem volt, és a bus driverhez sem:SMég olvastam régeben azt hiszem, pont te írtad de nem tuti, hogy csinálnak hozzá belsönézetet meg nem tudom mit, de sajna abol sem lett semmi:S

[HUN]FaTaL
Pálya editor is lesz? Jó lenne budapesti útvonalakon mászkálni a BKV buszokkal. 😄

Bár egyelõre az angol verzióra várok, hogy kipróbáljam majd a játékot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Rayden02
A Kedvenc Típusom!!HEHE!<#idiota>
<#vigyor3>

Rayden02
Akkor tehát lesz?Az király lenne!!<#merges2><#vigyor4><#vigyor3>

gumikacsa
Akkor Te nem nagyon vagy képben a játékról....

krisztianp16
Na az téleg jó lenne😛
De nem nagyon látokrá esélyt, hogy lesz belöle valami...

papi08

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Nem kellene itt ilyent.

13 éve itt. Szép idő.

Valaki tud a játékhoz serial numbert? Ha igen, lécci írja le! Köszi

BB7
Topik kérdése, na meg, hogy mennyi spicli jár arra!
leho94
Nemtudom melyik topikokba jársz , de mindenütt ban jár érte .. Feltéve ha szólnak róla.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

v43 001
segítsetek pls :/ mert a data.hu-s letöltés vírusos :S

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

gumikacsa
Na ne fárassz, az egész sg egy nagy warez fórum. Amikor megjelenik valami, a topikjában a következõ pár száz hsz. csak arról szól, honnan lehet letölteni, és bizony bõszen linkelgetnek is. Büntipontot ezekért még igen ritkán láttam, sõt még csak nem is törlik a hsz-t

Sziasztok!
Én még csak a Demót próbáltam, de már tetszik.
Remélem a jövõben már Ikarusokat is tudunk majd vezetni 😊

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

papi08
Na szóval. Annyit akkor elmondanék hogy most ezért büntetõpontot is kaphatnál. De így elsõre ezt nem szeretnéd. És hogy miért is?
Az egész fórumban tilos a Warez!

13 éve itt. Szép idő.

krisztianp16
Köszi😊
Csak azzért vigyázz, mert ilyenért meg bannolhatnak:S

devid1414
Nekem mind1 csak az egész legyen torrenten letölthetõ!😊

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

köszi a segítséget.de én nem darabokban akarom leszedni mert az sokáig tart

Nézd meg a 4-es oldalt, fent van a német verzió linkje több mint 4 helyrõl le lehet tölteni.

Rayden02
Ja bocs,én az angol verzióra gondoltam!Vagy te nem?<#szomoru1><#buck>

Helló! A Blue Dragonon fenn vannak a linkjei. Több helyrõl is töltheted :-)

bdwteam.net/listazas.php?id=1228295207&lapszam=2] Blue Dragon[/url]
Valaki tudna adni egy linket ahonnan letudnám tölteni a teljest? mert a googolbe nem talátam

devid1414
Köszi a válszt.😊

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Rayden02
Hát én már szét gugléztam az agyamat,de semmi találat!!!Van ez így!!Majd talán holnap lesz valami!!<#wow3><#vigyor2>

devid1414
Hellosztok most láttam a forumot elõszõr és olvasgatam és látom h kiadták és azt szeretném kérdezni h véletlenül nincs-e torrent amin lelehetne szedni az egész játékot.

Ma megakartam nézni a játék oldalán lévõ fórumot, hogy van-e valami új hír rajta és meglepve láttam, hogy a fórumot bezárták. Valami spam támadásról írtak ha jól értettem.LINK

Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,

v43 001
Helló!
Elindítom a játékot és kiad egy ablakot, és regisztrációra kényszerít. :S Nem tudok játszani vele e miatt. Valami megoldás? Válaszokat elöre is köszönöm!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

BB7
Fel kell tenni a patcheket, mert addig nem lesz benne térkép!
Miután felraktad a Pause|Break gombbal hívhatod elõ azt hiszem, de lehet, hogy az Insertel! 😄
sziasztok!!
a játák az nagyon szuper !!!
csak ahogy nézztem a hozzászolásokat, olvastam hogy van benne térkép.
csak én nem tudom elöhozni,pedig minden billentyüzetet meg nyomtam 😊
aki tud kérem segitsen!!mert térkép nélkül nem tudom hogy merre kell menni 😊
sziasztok!!
Most néztem meg a játék fórumát, hogy vannak-e új hírek és ha jól értettem akkor a mai naptól a kapható a BOX / Dobozos verzió. LINK
Csak a nyelv nincs kiírva gondolom nem csak a német és az angol is közte van.

Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,

Sziasztok!

Sajnos még mindig nem megy a játék, ezért ha valakinek x1950 pro VGA-ja van írja már meg legyen kedves, hogy nála megy-e (játék elindul de a kép széttöredezett és villog).
Direct-x oké, a gond esetleg még a Catalys-tal lehet, ugyanis az ATI csak negyedévente ad ki ehhez a kártyához újabb verziót és a mostani a 9.3-as (júliusi). Hiába próbálom feltenni a 9.8-ast a verzió marad a régi.

Addig marad az Asragon féle Bus Simulator 2009, amit tegnap kipróbáltam és hát nem a legtökéletesebb. 😊

Mivel a fórumában az utolsó hsz szeptember végi ezért itt kérdezném meg, hogy a térképet vagy mifenét (GPS?) mivel lehet elõcsalogatni?

Ha beleragadtok valamibe akkor nyomjátok meg a vissza a buszba gombot, a magyar billentyûzetkiosztás valahol itt van 2 oldallal visszább. Így visszarak a buszba, nem kell elölrõl kezdeni az egészet.
Mindenben teljesen igazad van.

Szerintem is ez a legjobb buszos játék. Bocs, de Délután egy kicsit felhúztam magam mert már 3x kezdtem el a feladatok (Aufgabe) közül az egyiket és nem tudtam végig vinni. Nem is ez a gond ami tulajdonképpen nem gond csak egy picit bosszantó, hogy általában a pálya végénél az utolsó 1 - 2 megállónál történik minden.

gumikacsa
Nem tudom, mi a gond, nem mondom, hogy velem nem fordult még elõ, de több 10 óra játék alatt 3X, 4X kb. Ez teljesen tûrhetõ, ezeknél sokkal durvább hibák vannak komolyabb játékokban.

Számomra a játék most abszolút a favorit, szerintem nagyon jó, kenterbe ver minden eddigi buszos, és kamionos játékot.

BB7
Fussatok neki egy autónak! -.-
Rayden02
Sajnos nálam is ez a helyzet,én ezért is várom az angol verziót,addig el se kezdem a campaign-t!!Csak az a kérdés hogy tényleg javítják-e,lehet csak az angolosítását csinálják meg aztán aszt is így dobják ki!Nagyon remélem hogy azért valamelyest kijavítják!!!

Hát nekem már kezd elegem lenni abból, hogy az utasok beleragadnak mindenbe. Hiába olvastam a játék fórumán, hogy a busszal elõre vagy hátra kell menni, hogy a felszálló utas másik irányba forduljon és így talán ki tud szabadulni a abból amibe beleragadt. Hát nem mindig jön be ez a dolog és ilyenkor lehet kezdeni elölrõl az egész pályát. Van olyan amikor én vagyis Carlos karaktere ragad be valamibe - úttest, járda bármi és hiába ugráltatom meg sem mozdul. Semmilyen irányba nem lehet menni vele csak 1 helyben járkál. Van olyan is amikor a felszálló utas csinálja, hogy a lépcsõn járkál 1 helyben. Remélem, hogy az angol verzió már javítva lesz.

Köszi, már megoldottam a problémát.
Más:
Arra nincs valami mód hogy felgyorsítsuk a kártyával rendelkezõ embereket? Mert így majdnem ugyanannyi ideig tökölnek mint akik jegyet vesznek...
opsz *(garancia nélkül)*