4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
Anonymus20 #1722 Kérj engedélyt és szevassz van. -
#1721 Valami ilyesmire gondoltam. Valamilyen formában megpróbálom ezt kivitelezni. -
#1720 szerintem meg lehet úgy oldani hogy pl:
Modell: Design-x
Skin and others:dkvfan
-
#1719 Megtisztelve érzem magam abból az alkalomból, hogy az első hír rólam - vagyik az egyik festésemről szól. Ám a busz publikálásán még gondolkodok, keresek minden lehetőséget, hogy azért mégse legyen konfliktus a busz készítőjével. -
#1718 Oldalam
Buszok linkjeit várom itt is és ott az oldalon is PM ben :D -
gabcsi13 #1717 Nagyon jó lett! -
#1716 Köszi :) -
Krisz995 #1715 Nagyon tetszik! Mindig meg tudsz minket lepni! Lenyűgöző! -
#1714 Hajdu City 12
-
#1713 De be lehet,csak a játék elég furán adja vissza!Egyedül az ajtóhangok,azok,amiket még fel lehet ismerni,a motor hang már más tészta! -
kitt2000 #1712 Ilyen hang jó lenne hozzá?
Videóból nem lehet átenni a játékba valahogy?
Találtam pár jó hangot is!
Ikarus hang
Egy elég jó videó?
Garázs menet Ikarus 260 -
gabcsi13 #1711 counter strike-os .mdl fileokat miért nem nyintja meg az editor? -
kitt2000 #1710 Nem lehet betenni igazi Ikarus 260 hangot?
De az ajtó hangja az jó le a kalappal mint az igazinál! -
#1709 Ja és még rajtam kívül 1-2 ember még ugyanúgy elkezdte csinálni a buszokat,pl gondolok itt az EAG buszra! -
#1708 Amúgy a 260-as győri ikarus már majdnem kész!A hangokat csinálom,bár szerintem eddig elég tűrhetők lettek!
<Katt> -
#1707 Amúgy ICC-CBS oldalon a dezignikszel ment ám a vitázás ezzel kapcsolatban az off topic-ban,hogy milyen jogon használom fel az ő buszit!No kérem,én nem használom fel,hanem szépen egyesével kitörlöm a darabjait!Egyedül csak a kerék marad!Nekem igazából csak a méretezés miatt kell!Különben minden segítség fent van a wikin! -
#1706 Hát van egy olyan érzésem hogy vannak egy páran akik fel néznek az sg-re,mert az ICC-CBS fórumnak is csinálok egy párat,és háát!No nem is folytatom!
-
gabcsi13 #1705 Ha bajba kerülnének akkor is csak akkor ha egy design x -es megnézi és lefordítja németre a topikot hogy értse. -
Krisz995 #1704 Ez tény. De ha eddig nem kerültetek bajba, akk miért most kerülnétek bajba??? -
#1703 A helyedben én is azt mondanám... De ha valami lesz, akkor mi szívjuk meg Rayden bratyóval... -
Krisz995 #1702 Csináljad nyugodtan! Ez a topik szerencsére még normális! Mi nem lopunk és nem is csalunk véleményem szerint. -
#1701 Pfff,az durva,akkor lehet hogy abba kéne hagynom nekem is eszt a fajta model berakás dolgot!Nem akarom aszt csinálni ami ott folyik!Ti mit tanácsoltok?Csináljam,ne csináljam?Mi legyen? -
#1700 Ez az egyik oldala. Én inkább a jogi dolgokra gondoltam... -
#1699 Igen, pl. nem fognak több buszt kiadni. Szépen elterjed a fórumokon, mekkora köcsögök a Magyarok (1-2 ember miatt), a normálisabb fórumokra ha magyar címről reggelsz nem engedik... Volt erre példa még anno a 18 wos sorozattal kapcsolatban, és sajnos még most is ez megy, csak be kell kukkantani az euro truc sim, és a german truck sim topikokba, nagyüzembe megy a modell lopkodás, átalakítás... -
#1698 Hát ki tudja... Csak lehetnek következményei... -
Anonymus20 #1697 A tipikus magyar trógerség... -
Blackdog #1696 A billentyűzetkiosztás új, javított linkje:
http://cellosion.net78.net/Files/CBS_2010_Billentyu.pdf
Ha valaki ráér, legyen szíves javítsa a bannerben. -
#1693 Most dolgozok a Hajdú Volán helyi+helyközis midi+szóló kombinációkon :D
Csak egy baki van ahogy nézem, hogy a Design X szabályzata szerint MDL fájlt egyáltalán nem lehetne feltölteni, plusz a logókhoz sem lehetne hozzányúlni... -
Anonymus20 #1692 Esetleg lehetne gyűjteni a bannerban a linkeket, ott mindenki megtalálja. -
#1691 esetleg kaphatnánk egy összegyűjtést az eddig elkészült magyar buszok linkjeiről? gondolok itt az ikarusokra BKV és Volán, DKV-s stb. -
#1690 Köszönöm szépen! -
Krisz995 #1689 Üdv!
1328-as hozzászólásnál van 1 link. Ott le tudod tölteni az Ikarus BKV-s festéssel! -
#1688 Hali
Valaki légyszíves töltse fel a 260-as Ikarus-t újra, mert letöröltök a bal kormányos verziót -
gabcsi13 #1687 buszomat megnézted? -
#1686 OK-OK ;-)
Mondom nem baj, csak úgy írtam :)) -
gabcsi13 #1685 5 percig gondolkodtam rajta hogy hogyan írjam. -
#1684 A dobozos verzió 15.én jelenik meg!vszínüleg azután pár nappal le lehet majd tölteni! -
#1683 Hellosztok az addon-t csak meg vásárolni lehet??Vagy lehet(lehetlesz)tölteni is?? -
#1682 Mit kell átállítani a videókarin?, mikor lefényképezem a buszt. Csak összevisszaság van. nem jelenik meg a kimentett kép (f12) -
#1681 A bratyó is mindig aszt üt a googléba!