Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem angol van fent azt magyarítottam :-D
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
ÿ·٠٠●Zoli●٠٠·ÿ
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha valakit érdekel akkor az angol verzióhoz ezt esetleg meg tudom osztani:
100% os magyar menü.
és
100% os magyar beállítási felületek

CPU: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2,11 GHz (kétmagos)
RAM: 3,00 Gb
VGA: NVIDIA GeForce 7600 GS 256Mb DDR3
OpR.: Windows 7 Ultimate 7600.00 x86(32 bites verzió)
ÿ·٠٠●Zoli●٠٠·ÿ
The engine was unable to create a suitable graphics context.
Please make sure your graphics hardware meets the minimum requirements
If you're running in windowed mode for the first time and you see this message,
make sure your desktop color depth is set to 32-bit color.
Azt szedtem ki a szövegbõl, hogy: Nem képes megjeleníteni az egészet. Állítsam a grafikus hardvert minimumra. Legelõször ablakos módban fog futni és látni fogom ezt a szöveget,akkor az asztali felbontást, színeket állítsam 32 bit-esre.
Ezt én már többször is próbáltam,d e nem jártam sikerrel egy alkalommal sem, bármilyen felbontást alkalmaztam, ugyanez az üzenet jelent meg mindig. Segítsetek, busz szimulátor õrült vagyok 😄!
ÿ·٠٠●Zoli●٠٠·ÿ
Lenne egy kis problémám. Feltelepítem a játékot, a Direct X + QuickTime, majd elindítom beadja az indító képernyõt majd megjelenik egy figyelmeztetõ üzenetablak, melyre rányomom az OK-ot és kilép! Nem történik semmi sem.
ÿ·٠٠●Zoli●٠٠·ÿ
BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!!
<#vigyor3>#vigyor3>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
http://www.youtube.com/watch?v=0mrA_krV5Gk
<#vigyor1>#vigyor1>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://goo.gl/gd6Zi5
TGA minden buszhoz!(Kivéve a NOVA)
A szerkesztéshez PAINT.net ajánlott!
http://data.hu/get/2021883/Tga-s.exe.html
És azt senki nem tudja, hogy chapter 6-ot hogyan lehet megcsinálni? Nekem még mindíg nem sikerült rájönnöm, és jól jönne egy kis segítség. 😊
13 éve itt. Szép idő.

Még egy kérdés: chapter 6-ban, végignézem a tv-ben azt a filmet (vagy mit), utána elmegyek a kocsiért, elõtte beszélek azzal az emberkével, kimegyek a Time Square-re, megállok a karikán, és hogyan tovább???
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!
Kérdeznék valamit. Nekem a gépemben egy szimpla magos AMD 1900+-os proci van. Letöltöttem a demót. Belépek, start demo, aztán rányomom hogy OK és behozza a töltõ képernyõt. De utána dolgozik egy picit a gép és aztán ráhagyja. CTRL+Alt+Del-et benyomom és azt írja ki hogy nem válaszol a futó alkalmazás mellé. Azt szeretném kérdezni hogy ez azért van mert kicsi a procim? Amúgy a gépemben 512-es videokari meg 1GB ram van. A válaszotokat elõre is köszönöm!