Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LFS World név: Dániel(hunn)
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Bent vagy az editorban!!!
Ezután menj a WORLD,LOAD FROM MODEL RESOURCE fülre és ezután megjelenik egy import ablak,itt kell betallózni a busz modelljét!
Keresd meg ezen belül a userData/vehicles/LF260/MODEL.MDL fájlt és
nyisd meg!
Ha ez megvan utána valamelyik keretben az egér jobb gombjával kattints,
és válaszd a scene graph nézetet!Ezután fog megjelenni a lenti képen látható faxa kis nézet!Valahol lent lesznek a tábla nevei!Azokra kell rákattintani,(de úgy is lehet hogy másik katt és get info fül!)és itt is megjelenik egy ablak,itt pedig keresd meg a fenti ha jól emlékszem a node fület!Ott kell átírni,amire te szeretnéd!
http://data.hu/get/2021883/Tga-s.exe.htmlInnen letöltheted!
Ha letöltötted nyisd meg valamilyen képszerkesztõvel,én mondjuk
a PAINT.NET-et használok,ha jól tudom benne van a csomagban!
Megnyitod és kedvedre szerkesztheted!A kampánnyal kapcsolatban sajna nemtok segíteni,mivel én még el sem kezdtem!Néz szét a jutubin,ott bisztosan találsz walktrough-ot!
<#email>#email>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
hogy lehet ilyen táblákat csinálni??
és kampány módban a 4es feladatnál kikel menni a Circle Line-ra és az ott álló buszt kell vezetni,de ha beállók a megállóba akkor nem akarnak felszállni az utasok a buszra,mi a teendõ??
Kösz a választ elõre is
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Íme az eredmény:

1.
2.
3.
Én amúgy ennél a pontnál adtam fel:
Sajnos az átméretezésekkel nem vagyok tisztában!
Nemtudom hogy hogyan,vagy mekkorára kell átméretezni!
A többi talán lassan de biztosan menne!VAGY NEM!<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Kiterjesztésû fájlait,persze ezeket természetesen átkellet konvertálnom
TGA formátummá!itt már sajnos felléptek kisebb afférok,mert a játék nem támogat minden méretet,ami nem volt jó azt át kellett méreteznem!
Ha ez megvolt,utána megnyitottam az editort,rámentem az import scene-re
és beimportáltam a DAE fájlt!Ennyi!Viszont sajna többször is megkellet
eszt csinálnom mert állandóan lefagyott a modell viewer,gondolom nem volt mindegy az exportálási beállítás,vagy nemtom hogy mi!
Ezen a kettõ oldalon igazodtam el valahogy:
http://www.terathon.com/forums/
http://www.terathon.com/wiki/index.php/Autodesk_3ds_Max#Exporting
Viszont,amit te is mondtál,lehet hogy csak valamelyik modell helyére kell valahogyan berakni ,de ennél többet már bisztosan nem tok csinálni vele!Azért majd még próbálkozom!HÁTHA!
Nekem lenne pár buszom, de elvileg csak 1 féle formátumot fogad el, és olyan formátumba nem tudok konvertálni.
A külföldi fórumon azt írták, nyissunk meg egy játék beli buszt, és azzal házasítsuk össze a saját modellünket
Renault magnum http://kamionszim.hu
Meg szerintem nem is érdemes átkonvertálgatni vbus modellekbõl!
Meg nem akarok ETS-es matyi lenni,hogy mások dolgait összelopom és összevissza konvertálgatom õket!Ez csak egy próba volt részemrõl hogy
hogy a fenébe lehet importálni a buszokat!!!
Na mi a fene már magamban beszélek!!
<#hehe>#hehe>
Bocs a hosszú OFF-ért!
<#vigyor5>#vigyor5>
dél óta veszõdtem vele,mire rájöttem,de sajna csak eddig a pontig ment!
A többi már tutira nem fog menni!
Ha esetleg valaki megcsinálná,annak felrakom!
Ja amúgy 3ds formátumból konvertáltam be,és szerintem elsõ ránézésre lelehet venni
hogy ez egy VBUS-os Ikarus!(211.53)<#banplz>#banplz><#bdead>#bdead>
<#hehe>#hehe><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#unalmas>#unalmas>
Nah uraim elsõ fejezet is bekerült a packbe magyarul.
Nálam tesztelve és jó.
Észrevételt hibát ötletet kérek ha akad.
1 kérdés
Mit állítsak át a játékban,hogyha fizetõ utas van akkor ne fagyjon le??Nem maga az egész játék csak az a karakter.
Egy ismerõsöm letesztelte,mûködnek német verzióval is a magyar file-ok.
Belekerült a Tutorial(gyakorló) feladat magyar változata is.
Magyar file-ok
Lehet hogy nem a legtökéletesebb de legalább a miénk.. <#nevetes1>#nevetes1>
<#idiota>#idiota><#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck>
Nemtom,de azért megkérdezem,tud már esetleg valaki beexportálni buszokat a gamebe?
Egy kis önreklám, hamár debreceni vagy: www.dkvfan.extra.hu Hogy addig se unatkozz ;-)
(itt lesz fent a busz is),
Nagyon jó sikerûlt gratulálok!
Esetleg meg tudnád osztani velûnk mert nagyon érdekelne mert Debreceni vagyok!
Persze ha nem privát!
Küldetésekben, illetve történetben nem tudod õket használni. Kívülrõl nem tudom a német szöveget, de a menüben belemész abba, hogy új játék, majd a legfelsõre kattintasz (szabad vezetés). Ott elméletileg a BusNova mellett további 5 buszt tudsz még kiválasztani.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...