4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
fulcrum falcon #1802 Hello! A küldetésekben kilehet valahogy cserélni a buszt? -
#1801 Hello sziasztok ! Lenne egy olyan kérdésem hogy meglehet-e oldani a pedál használatot rendesen? Előreis köszönöm! -
#1800 Reményeim szerint a végleges verzió!
De apróbb bakik még lehetnek!
LETÖLTÉS -
podorHUN #1799 akinek meg van az addons azt kérdezem hogy a map ugyanugy elvan tüntetve mint a new yorki azaz nem lehet kiszedni ?
lehet hülye kérdés de azért kérdezem mert nem tudom az addons ra még nincs keret -
deutsch96 #1798 néztem az oldalad már nagyon KIRÁLY főlleg a CREDO EC12 meg a SCANIA nagyon jók -
#1797 Vagy az oldalamról: Link -
podorHUN #1796 http://citybussimportal.weboldala.net/news.php
inen is akár :-) -
deutsch96 #1795 nem tudtok egy oldalt ahonnan új buszokat lehet letölteni? -
#1794 Tessék!
TGA-k! -
podorHUN #1793 ha nem találod amit nem hinék szolj és meg keresük
mármint meg keresem a gépen :-)
-
#1792 Többször is volt már a letöltési link a fórumon, olvass vissza :) -
AdamBenya #1791 Fentvan 1.3 ig és az import mappában (D:\Program Files\TML-Studios\City Bus Simulator 2010 - New York\Import\Game\userdata\vehicles\DX3EVO)
csak a stringtable.txt van benne -
podorHUN #1790 frisitéseket rakd fel és akor meglesz vagy esetleg csak az a fájl kelene ? -
AdamBenya #1789 Hello!
Valakinek nincsen meg az alapból benne lévő buszok (Design-X) TGA fájlai?
-
#1788 Vidéki igen, csak az a baj, van benne sok hiba :S -
podorHUN #1787 nekem eredeti -
#1786 De persze hiába töltöd le, mert kell hozzá eredeti cbs. -
podorHUN #1785 aerosoft XD mert persze ebben a topicban csak legális dolgokrol van szo
off / spam / warez lesz a te topicod ha tévedek bocsánat és aerosoftrol letudod szedni -
deutsch96 #1784 Hello. A regiobus usedom-ot hol tudom letölteni? és kem001 ez a map "vidéki"? -
#1783 Szia!
A honlapodról letölthető Ikarus/Rába autóbuszoknak egy Hajdú Volános repaint elkészítéséhez hozzájárulnál esetleg? -
#1782 Hát igen, de sajnos kihagyták az alapból... -
Cs0k1 #1781 az ok de szerintem ezt az alapba is belerakhatták volna -
#1780 Megjelent egy ingyenes térkép amúgy a játékhoz, az oldalamon rajta van a letöltési link.(aláírásomban az oldalam linkje) -
#1779 Ha megnézed az Addon-ban már van tükör a buszon rendesen -
Cs0k1 #1778 szerintetek amúgy miért nincs a játékban tükör?
nemhiszem hogy olyan nehéz lenne belerakni ha már a fizika ilyen jó lett benne
ez alap lett volna benne szerintem :S -
#1777 Az nem a kiegészítőé az csak egy kis pálya amiben van autópálya meg vidéki utak -
#1776 Am,ha kell feltölthetem,de szerintem nincs túl sok értelme,mert kb 10%-os!
Még az ajtók sem nyitódnak,azaz interaktivitás = a nullával!
Az ikarus 260-as meg már késznek mondható,legalább is a győri!A BKV-s verzióval akadtak némi gondjaim!Majd hétvégén megpróbálom kijavítani,és ha már jónak mondható,akkor felnyomom nektek a datára mindkettőt!Utána pedig nekiállok az ikarus 415ös busznak!De amit a legutóbb mondtam a credo-val kapcsolatban,nem valószínű hogy befejezem!Remélem nem baj!
Remélem majd toruss megcsinálja,végülis az ő busza!! -
deutsch96 #1775 JóreggeltRayden02 tudnál adni a credo-ról egy linket, vagy valamit? -
#1774 De nem biztos hogy befejezem!Túl sok gondom van vele!Amúgy toruss modellje,inkább rá hagyom!Amúgy már ő is csinált egy pár buszt ő is!
Itt megnézhetitek hogy miket! -
#1773 Már készülget!
-
Haulin #1772 Szevasztok, a hivatalos oldalon találtam egy olyat h demo map, és az a kiegészítőnek a demo mapja?:D -
timexxx #1771 köszi. egy oldalt találtam. honnan lehet még leszedni? -
gabcsi13 #1770 data/game/userdata/vehicles -
deutsch96 #1769 kösz és az lenne a kérdésem hogy láttam a fórumon hogy lessz CREDO busz is és az már készen van? -
timexxx #1768 A letöltött buszokat hogyan lehet telepiteni? -
gabcsi13 #1767 A szerkesztő a játékban van benne. -
funk648 #1766 Hali!
Készült vagy készül a játékhoz Credo busz? -
deutsch96 #1765 Hello. nem tudnátok adni egy linket hogy hol lehet letölteni az editort? -
timexxx #1764 nincs ehez a játékhoz teljes magyarítás? -
Cs0k1 #1763 ha már nem crackelgetik a játékot akkor legalább buszt csinálhatnának vagy kiszedhetnék azt a jót az addonból :D
valami credo féleséggel már nyomulnék