4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
Bajni530 #2042 Sziasztok!
Most regisztráltam, és lenne pár kérdésem.:
1.: Felraktam az Usedom pályát, de a játék betöltéskor megakad a bevezető fekete képernyőnél. Ez miért van?
2.: Hogy lehet átfesteni úgy buszt a CBS-ben, hogy fel is ismerje a játék, de ne írjon ki hibát?
3.: A GXN-339-es busz kb mikorra lesz kész, és melyik programmal lesz majd játszható? :)
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
kitt2000 #2041 Szép lesz nagyon!
Esetleg a más rendszámmal készítenél!
GNX-441
Helyi járatos 2 számú Balmazújvárosi busz ez!
Elég ha a rendszámot készítenéd el amit ki tudnék cserélni! -
#2040 nem hinném -
mk452001 #2039 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az Usedom pályán felhúzzák valamikor a wolgasti hidat, vagy az csak dekoráció?
Előre köszi -
#2038 Szép,szép!Nagyooon szép! -
#2037 Szuper! Végre valami debreceni :) -
Brad33 #2036 Miután fent van a Usedom nem lehet megnyitni sajnos:( -
#2035 szép -
VL67 #2034 Belátható időn belül ez is kipróbálható lesz.
GNX-339 -
kitt2000 #2033 Megtudod nyitni a játékba is a térképet!
Ez lesz az PAUSE BREAK gomb ami előhívja úgy tudom!Vagyis nálam az!
Vagy miért keresed? -
Brad33 #2032 Nem tudja valaki, hogy az alapjáték térképét hol találom? Nézegettem neten, de semmi... -
#2031 nekem is G25 van. Nálam tökéletesen működik, igaz, nem volt egyszerű, mire aránylag irányíthatóvá lettek téve a buszok. -
repastam #2030 Én bármilyen pedált ha nyomok akkor elindul a busz majd pár másodperc után ugy veszi mintha folyamatosan nyomnám a féket és nem tudok elindulni se :S G25 és más játékba meg tökéletes -
#2029 hogy kell beálitani a logitech g25 hogy ugyan ugy forogjon mint a játékban ? -
Brad33 #2028 Köszi szépen. -
#2027 Oldalamon találsz pár buszt: Link -
Brad33 #2026 Valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudok letölteni pár jó buszt? Kicsit már unom a Novát és a Tigert -
#2025 A "busz" mappáját másold a
c:\Program Files\TML-Studios\City Bus Simulator 2010 - New York\Data\Game\userData\vehicles mappába. -
Geriga #2024 Sziasztok!
Lehet, hogy kiátkoztok, megölnétek, felgyújtanátok. DE! Fél órája keresem, hogy melyik mappába kell betenni a buszokat. Nem találom. Tuti, hogy én vagyok a béna. Valaki leírná esetleg? Bocsánat a hülye kérdésemért.
Gery -
robiribi #2023 vagy a gyári busz hangját elcsenni vmi képpen ?
-
robiribi #2022 nem is lehet becsukni ?
-
Brad33 #2021 Sehogy. -
robiribi #2020 Please -
robiribi #2019 És a Regiobus Usedom gyári buszát is át lehet festeni ?
Csak mert annak a mappájában egy stringable fájl van csak ? -
robiribi #2018 Regibus Usedom-ban hogy elhet becsukni a depot ajtaját magad után ???
-
EMODestroyer #2017 Sziasztok!
A 8. küldetésben tudja valaki mit kell csinálni? -
#2016 NovaBus LFS képek (készülőfélben lévő busz) -
podorHUN #2015 nem tudom nekem a kormányal nincs bajom jo a gáz /fél tempomat zavar nem kicsit de azon kivül nekem türhetö a kormányal lehetne jobb de csak kormányal inditom el -
mojorisin #2014 Hogy lehet kikapcsolni a Regiobus Usedome buszában a tükröt? Eléggé FPS gyilkos... -
#2013 ez mondjuk igaz -
#2012 A szimulátorok mindig túlárazottak. Nézd meg az FS kiegészítők árát. -
#2011 Hát igen, ezért is mondom, hogy kicsit sokallom az árát. Eleve az alapjáték is drága a maga 1 utcájával, és 1 buszával. Az usedom ugyan ezt tudja, vidéki környezetben, és szintén horror áron.
És hát sajnos egy szimulátort igazán kormánnyal lehetne játszani. Ez a játék pedig kormánnyal majdnem játszhatatlan. -
#2010 túlságosan nem lehet eltévedni:D -
podorHUN #2009 dkvfan keres meg msn-n tudok neked egy lehetöséget de ha ugyse akor nem a játékal van a gond de msn cim
[email protected] -
#2008 Insel usedom térkép,ha valaki nem lenne tisztában az irányokkal!
LETÖLTÉS -
#2007 nevem kukac citromlevél.hu -
Cs0k1 #2006 az 1.4.1es patchel nekem sem jó ugyanúgy vagy az nem jó hogy kitörlöd és aktiváltatni akar? ott még lekell +crackelni a sima dolgokat
amúgy talán jobban megtudjuk beszélni msnen mi a gond vagy skypeon nemtudom, ha gondolom dobhatsz privátban 1 címet dkvfan
de én már nemtom mi a hiba télleg -
#2005 Még 1 kérdés, valahol mintha láttam volna, egy leírást a küldetésekhez, nem igazán megy az Angol, így hiába magyaráz a hapi, nem tudom mit akar :D.
Ha valaki tudná linkelni megköszönném :) -
#2004 Nekem ez sem jön be :( -
#2003 Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet valamit kezdeni a buszvezető mellett "megakadó" felszállókkal, akik aztán lesesnek a buszról? Egész jó játék lehetne, de ez elrontja az élvezhetőségét. 1.3-ig van a játék patchelve.
Ötleteket előre is köszi!