Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár kérdésem lenne a patch-csekkel kapcsolatban.
1) Milyen típusú javítások/újítások vannak benne?
2) A játék angol marad (csak mert a telepítõ német nyelvû).
3) A játék fõkönyvtárába kell telepíteni?

Elõre is köszönöm.

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

papi08
Bekerült az új Gy.I.K.-unk!
Átköltözött egy új tárhelyre, ezért a régit hamarosan TÖRLÖM!
Az oldal teljesen átépült, és kb. 75%-nál tart.

13 éve itt. Szép idő.

Rayden02
Jelenleg még nem letölthetõ!Valamikor március,április körül jelenik meg,ha minden igaz!Pontos dátumot nem tudoK!<#vigyor4>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

dkvfan
Elõször is köszönöm, hogy felkerested, ileltve letöltötted. Nem nálad van a hiba, hibás textura fájlt másoltam bele a csomagba. Ha minden igaz hétvégétõl lesz elérhetõ az új címen a honlapom, és oda már a javított verzió fog felkerülni néhány más kisebb módosítással.

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

Lehet más buszt vezetni? (Gondolom az alapjátékban csak a TowCar és az alap busz van.)

longhaul
Milyen hosszú pályát lehet építeni, ha lehet a szerkesztõben??

OMSI FOREVER!!!

Helo. Leszedtem a DKV-s buszt, de nem azt írja ki amit kéne, hanem ugyanúgy az angol szövegeket. Erre mi a megoldás?
Köszi.
A 'Campaign' menüpont alatt lévõ ún. küldetések közül a harmadiknál mi a teendõ, miután egy szekrény elõtti checkpointba (sárga körbe) beleálltunk?

papi08
Elviekben lehet😊

13 éve itt. Szép idő.

leho94
hmm, köszz szépen

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

De lehet embereket szállítani! Circle Line, Javits Center és UN végállomásokon található egy megálló amin van egy "CLICK" felirat, arra "kattins rá" egy arra kioszott billentyûvel, megjelenik utána egy "ACCEPT" felirat felette 2 idõponttal, a jelenlegi idõ és az indulási idõ, aztán arra is kattints, majd látsz egy zöld színû "OK"-t és ott lesznek az emberek is! Vmikor nincs ember az elsõ megállónál!
leho94
free rideban amúgy nemlehet embereket szállítani?:S

<#help><#conf>Mivel lehet buszt készíteni a játékhoz ?<#conf><#help>

Ha beindítod a buszt, akkor válts D-be, vedd ki a féket, de ehhez várj, amig a légtartály feltölt !!!!

Mivel lehet buszt készíteni ????
Légszi segítsetek.

Cserélj exe-t haver.
hello tudna nekem segíteni valaki, hogy-hogy lehet aktiválni?!
sziasztok szeretném meg kérdezni hogy a játékban lehet e bust vagy buszokat letõlni?
vagy a programott amivel lehet konvertálni a játékba buszt elõre is kõszi
Nmit,sajna ez van.Majd valaki akinek lesz kedve ideje hozzá tuti megcsinálja elõbb utóbb.

Kösz a választ, haver!
és akkkor a kérdésem hogy tényleg lehet bust konwertálnia cityi busba
leho94
oda nem is fogsz tudni bemenni

Sziasztok segitsetek légyszives olvastam itt a forumon hogy lehet buszokat átkonvertálni city busba más buszokat ha lehet akkor milyen programal 2 pályát lehet e hozzá letõlteni? utolso kérdésemhogyan lehetne eltûnteni azt a sárga zéro vonalat ami vel egy két utcában nem lehet bemeni mert van ugy hogy egy pár utcában nem tudok bemmeni elõre is kõszi a választ
A magyarosítást csináltam csak nemrég meghalt a gépem és ami kész volt kuka ez kissé elvette a kedvem tõle.
Fõleg hogy elég szemét dolog fordítani úgy hogy adott karakterszámon belül kell maradnod.
Jah és sokszor fél órás totólottó/segítségkérés angolos ismitõl mivel én nem vágom az angolt így fordítóprogi/ismisegítség kombival csináltam.
Szóval azt hiszem nem folytatom.

Paj01 koma!

Ha ennél igényesebbet akarsz, menj el buszvezetõnek!!! HEHEHEHEHE....
Hali!

Nincs több magyarosítás ehhez a progi-hoz? Az elsõ fejezet, a tutorial, és a menük fordítása nekem is megvan, de ez nagyon karcsi így. Legalább a fejezetek fordítását összedobhátná valaki, ehhez a jópofa játékhoz! Ha több idõm lenne megtenném, pár nap alatt seggére lehet verni az egésznek.
Ilyenbol miert nem csinalnak egyszer egy igenyes jatekot?
Az a baj hogy ez ilyen szinten tenyleg csak reteg jatek lesz.
Mindenki gyeremkkoraban megvan a vonzalom az effele dolgok irant.
Ezt kihasznalhatna valami nagy jatekkiado. Raadasul nem is lenne bonyolult dolog abszolvalni egy iylen szimulatort. Szerintem szep eredmenyeket lehetne elerni egy igenyesen kidolgozott tenyleg valosaghu jatekkal.
Akar egy magyar fejlesztocsapatnak is eszebe juthatna ez. Ebben a jatekban is megvannak az oteltek csak hat a technikai kivitelezes hibadzik.

leho94
bekell állítani , mert nem azzal megy elõre amivel sétálsz

Bekapcsoltam a motort az ,E' Gombbal felváltootam és még sem indul el . Nyomom az elõre gombot és a busz csak gurul esetleg!, az elõre gombra semmit sem csinál.
leho94
E betû , aztán felváltasz , de a tutorialt csináld meg

Szevasztok csak abban szeretnék segítséget kérni hogy ,hogy indul el a busz ,mert akár melyik gombot nyomom nem indul el .létszi írjatok!!!!!
papi08
😄

13 éve itt. Szép idő.

Rayden02
Köszi!jó lett,tetszik!!<#vigyor2><#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Segiítség!
Nincs videókártyám, vagy túl béna hozzá, és nincs valami videókártyahelyettes driver ami a City Bus simulator 2010-hez jó?
Lécciíííííííííííííí!<#help>
Rayden02
Ahogy gondolod!<#idiota>
<#idiota><#banplz><#idiota>

bár 1 kicsit késõn irtan le.

Beszállni és kiszállni a C gombal lehet.

dkvfan
Szokott az úgy lenni ;-)
Nincs mit.

papi08
Ugye tehetek egy "Mester" címû csillagot a neved mellé?😊

13 éve itt. Szép idő.

Bocsi, valahogy átsiklottam felette. Köszönöm!

Hali!
Valaki segítsen! Egy nappal ezelõtt írt valaki ugyanilyet, de még nem válaszoltatok rá. Nekem ugyan az a problémám:
Ezt írja ki:
The engine was unable to create a suitable graphics context...
(TechnoBase írta)<#help><#szomoru1><#email><#conf>
dkvfan
Már válaszoltam ebben a hsz-ben, vissza kell olvasni.

Van egy News Timetable nevezetû küldetés. Próbálom követni az instrukciókat, de nem sikerül a misszió (egy szerelõkocsival kell járkálni). Pontosan mi a teendõ?

dkvfan
Igen, sztem mnostmár egyre gondolunk. Amikor oldalra tudod dönteni a buszt, "letérdepelteted" (amikor a nyilacska kigyullad)

Rayden02
Itt van ez a link,talán segít!
CBS 2010 WIKIPEDIA

Rayden02
Am,ne hívj mesternek<#idiota>!Nem vagyok az!<#idiota><#idiota>

Rayden02
A suspension-ra gondolsz?Bocs de nemigen értem!

Rayden02
Amúgy ha arra gondolsz hogy állandóan felborulsz a busszal?Mert ha igen akkor itt vannak ezek a fájlok!Csak írd felül a régit a busz mappájában!
Tessék!

dkvfan
Egyik sem, a midi térdepeltetésére gondoltam. 😊