Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1) Milyen típusú javítások/újítások vannak benne?
2) A játék angol marad (csak mert a telepítõ német nyelvû).
3) A játék fõkönyvtárába kell telepíteni?
Elõre is köszönöm.
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Átköltözött egy új tárhelyre, ezért a régit hamarosan TÖRLÖM!
Az oldal teljesen átépült, és kb. 75%-nál tart.
13 éve itt. Szép idő.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
Köszi.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Légszi segítsetek.
vagy a programott amivel lehet konvertálni a játékba buszt elõre is kõszi
Fõleg hogy elég szemét dolog fordítani úgy hogy adott karakterszámon belül kell maradnod.
Jah és sokszor fél órás totólottó/segítségkérés angolos ismitõl mivel én nem vágom az angolt így fordítóprogi/ismisegítség kombival csináltam.
Szóval azt hiszem nem folytatom.
Ha ennél igényesebbet akarsz, menj el buszvezetõnek!!! HEHEHEHEHE....
Nincs több magyarosítás ehhez a progi-hoz? Az elsõ fejezet, a tutorial, és a menük fordítása nekem is megvan, de ez nagyon karcsi így. Legalább a fejezetek fordítását összedobhátná valaki, ehhez a jópofa játékhoz! Ha több idõm lenne megtenném, pár nap alatt seggére lehet verni az egésznek.
Az a baj hogy ez ilyen szinten tenyleg csak reteg jatek lesz.
Mindenki gyeremkkoraban megvan a vonzalom az effele dolgok irant.
Ezt kihasznalhatna valami nagy jatekkiado. Raadasul nem is lenne bonyolult dolog abszolvalni egy iylen szimulatort. Szerintem szep eredmenyeket lehetne elerni egy igenyesen kidolgozott tenyleg valosaghu jatekkal.
Akar egy magyar fejlesztocsapatnak is eszebe juthatna ez. Ebben a jatekban is megvannak az oteltek csak hat a technikai kivitelezes hibadzik.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Nincs videókártyám, vagy túl béna hozzá, és nincs valami videókártyahelyettes driver ami a City Bus simulator 2010-hez jó?
Lécciíííííííííííííí!<#help>#help>
Valaki segítsen! Egy nappal ezelõtt írt valaki ugyanilyet, de még nem válaszoltatok rá. Nekem ugyan az a problémám:
Ezt írja ki:
The engine was unable to create a suitable graphics context...
(TechnoBase írta)<#help>#help><#szomoru1>#szomoru1><#email>#email><#conf>#conf>
CBS 2010 WIKIPEDIA
Tessék!