4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
kitt2000 #2737 papi08 -
kobi14 #2736 Yokel -
#2735 2. kép, de a Design-X monnyon le :) -
Krisz995 #2734 Sziasztok!
papi08 képére tenném a voksom:)
Üdv: Krisz995 -
#2733 Kérlek nézz szét az "|Off/Spam/Warez|" néven feltüntetett linken. Köszi!:) -
#2732 Szia Zoltán.
Nem igazán fogunk neked ilyenben segíteni, vedd meg te is a játékot. A warez itt a fórumon tilos, ezügyben keress más fórumot. -
#2730 papi08 -
#2729 2., de szintén design-x felírat nélkül. -
Bence000012 #2728 Én a második-ra.
Mondjuk a desing x feliratot lehetne nullázni. -
#2727 Én az elsőre azaz Martinez01-ére szavazok. -
#2726 Nos. 3 db. kép érkezett a meghirdetett banner-készítő versenyre, amellyel megkapná a topik az új nevét is.
A 3 mű:
Martinez01:
Yokel:
Papi08:
A szavazás 2011.01.08(szombat)-ig tart.
Köszönöm mindenkinek aki részt vesz a szavazáson, és külön köszönet annak a két embernek akik időt szántak a bannerek elkészítésére.:) -
#2725 Eseményben és alkoholban gazdag boldog ma estét, és még több sikerben gazdag új évet kívánok minden kedves buszosnak / játékos társnak!:) -
#2724 Elsejétől működik újra az oldalam, addig várnod kell. -
power16 #2723 Hellotok!
Valaki fel tudja tenni a full magyarosítást? mert azok a linkek már nem jók...meg ahonnan a buszokat le lehet tölteni azok se jönnek be.
Előre is köszi! :) -
gabi85g #2722 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy a CBS miért produkálja azt a problémát, hogy egyszer csak nem reagál egyes billentyűkre (pl.: kézifék, rözítőfék), és csak az újratelepítés segít. Van rá valami megoldás, hogy ne kelljen örökké újraatelepíteni a játékot? -
#2721 Nincs még a gépigénye közzétéve, szóval nem tudja senki sem még -
#2720 Légyszives segítsetek. Nem találom sehol a BUS- TRAM CABLE CAR SIMULATOR gépigényét Hogy menni fog Geforce 8600 GTS-el. -
#2719 Sziasztok!
lenne egy olyan problémám hogy régen sokat játszottam a játékkal aztán abbahagytam, akkor futott kifogástalanul. Tegnap megint játszani akartam vele és ahogy indítanám a játékot egyből kihoz egy hibaüzenetet hogy a CBS.exe működése leállt. Újra telepítettem és akkor is.
Mi lehet a probléma? -
#2718 Ha jól olvastam, felvettek pár emberkét, és az utcaseprő szimulátor azoknak a tesztmunkája. Vagy valami ilyesmi. -
#2717 Hát ezt nem így terveztem. Ha valaki tudja törölje!
Video 1
Video 2 -
#2715 Je!! JE!!!! JJJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! GEFORCE JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! OMSI topicja -
#2714 Hát igen, elég jól megvan csinálva az az állomás, hát az az utcaseprő az oltás nagyon :D az inkább poén már :D de tetszik hogy a TML-nél a minél részletgazdagabb szimuláció felé mennek, úgyértem igyekeznek hogy minden funkció működjön, legyen vmi fizika stb. -
#2713 De azért a World of Subway se lesz rossz ahogy elnéztem :D Viszont az az utcaseprű.... -
#2712 Hát igen, kicsit talán túlzás :D De a busz hangja valami eszméletlen meg a váltások, a diffi búgás, fék eskü mintha itt felszálltam volna a jó öreg Ikarusra, egy az egyben ua a hang :D -
#2711 Megjelent egy karácsonyi videó a San Francisco-ról. Végre mutatják a villamost is benne. Videó -
#2710 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#2709 Én is szeretnék Minden Fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánni! -
#2708 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Fórumtársnak!:) -
#2707 Hát reméljük jól optimalizálják, és akkor tényleg elmegy gyengébb gépeken is majd, mint ahogy írták. Egyébként meg úgy olvastam, hogy Március 25 a megjelenés, de ez nem 100% még -
#2706 Hát ezt nem hittem volna, mondták hogy nagyobb gépigénye lesz, de hogy ennyire?!:/ -
#2705 Meg van az OMSI gépigénye. Eléggé durva ahhoz képest Link -
#2704 Hát nem tudom, nekem az a betű nem tetszett:/
Meg amúgy is sok dolgom volt mostanság, és elfelejtettem psd-t menteni, így újra kellene kezdeni az egészet, ahhoz meg nincs erőm/türelmem:) -
#2703 A 2694-es betűtípusa jobb, főleg hogy most ha jól vettem ki a TML közösködik is valamit az idiótagagyi szimulátor(erőss jóindulattal sem nevezhetők annak)játékokat ömlesztő Astragonnal. Asszem ők használnak ilyesmi betűket
-
#2702 Közben én is megcsináltam a magam által gondolt bannert(nem tudom miért ilyen akadozó a görgetése)
-
#2701 Ez tökéletes volna, de egy kicsi áttűnés legyen a kép széleinél, ne ilyen egyenes vonalban legyen vége, vagy ah megengeded megcsinálom én ezen a képen az ötletem:) -
kzsolti91 #2700 segítenétek a módok berakásába a City bus simlátrban? -
kicsit jobb lenne a flashes topik banner csak nemtudom hogy tudnánk egyet szerezni :/ valahogy éreztetni kéne hogy már 3 játékról van szó (: -
kzsolti91 #2698 Sziasztok tudnátok segíteni abban hogy hogyan lehet módokat belerakni a játékba köszi a segítséget előre is -
#2697 Ebben egyet értünk ;-) -
#2696 Ez zsír lett, egyedül a design-x felírat b@ssz@ a szemem. Nem tudom miért.