4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#2777 Jókat tudsz kérdezni :D -
#2776 Akkor a Bonjur program, azt sehogy se lehet kitörölni? Nem lehet tudni, hogy a BONJUR program, az melyik másik programba bújt bele -
#2775 A játék nem támogatja a csuklós buszokat sajnos -
#2774 Jelenleg még nem. -
#2773 Szép jó estét kívánok!
Azt szeretném kérdezni,hogy az a csuklós busz tölthető-e CBS-be?Ha igen akkor valaki belinkelné nekem?Előre is köszönöm! -
Cs0k1 #2772 nálam nem a quick time volt a baja, hanem a tűzfalam. másodjára raktam fel az outpost secutiry suite tűzfalat és rögtön a szürke képernyő jött be, megint letöröltem másodjára és ismét jó lett
szóval lehet más program is még talán hibás (a quicktime meg most is fentvan nálam ha jól tudom és megy) -
#2771 Rájöttem, hogy ettől nem megy az USEDOM pálya. Nem tudom kitörölni a Quick Timert. -
#2770 Most frissítettem a Directx-et és a QuickTime Plyert, de ugyanúgy szürke tölle a képernyő amikor elindítom a CBS-t. Valaki irta, hogy kitörölte a Quick Time és ment, Mi az a BONJUR PROGRAM??? Mert idegesít hogy sehol nem tudom kitörölni, hogy minek a rész???? -
#2769 Próbáltál Directx-et frissíteni? Esetleg QuickTime Plaer? -
#2768 Hello. Itt a leírás -
#2767 Konkrét megjelenési időpont még nincs, az eredeti honlapon is csak a 2011-es felírat látható. -
#2766 Mikor jelenik meg ez a San Francisc-kós szimulátor? -
nenus #2765 Sziasztok! Elkezdtem jáccani ezzel a játékkal, és akadt 1 kis gondom. Letöltöttem 1 IKARUS-t, és azt szeretném működésre bírni a játékban. Hogy tudom ezt megcsinálni? Köszi előre is. -
#2764 Ja és ha USEDOM pályát választom, akkor elindul, majd szürke képernyős lesz. -
#2763 Letöltöttem a REGIOBUS USEDOM-ot, és telepítettem és ezt írja ki: valamilyen kódot kér. -
#2762 Megjelent egy új hír a San Francisco-ról, amiben a hangokról volt szó. Link -
#2761 Én úgy tudom újra le kell tölteni a busz és felülírni a régit -
#2760 Hát nem :D -
#2759 Valószínű, akkor még senki nem találkozott a hibával;)
-
jocking #2758 Csak annyit mondhatok, hogy akkor ne használd azt a buszt. Itt ugyanis hiába teszed fel ezt a kérdést, én is megkérdeztem már ugyanezt háromszor, de egyszer sem segített senki. -
joccy #2757 Sziasztok!Ismét problémával találkoztam, letöltöttem egy buszt a játékba.Amikor elindítom a játékot, az egész busz lila színben pompázik, zöld x-kel. Korábban amikor csak CBS 2010 New York-ot használtam, akkor tökéletesen működött, most viszont kiegészítettem a Regiobus Usedommal, nem jó.Tehetek-e valamit? -
joccy #2756 kem001, nagyon köszöntem a segítségedet! -
#2755 Itt a válasz. -
joccy #2754 Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.A játékban amikor az utasokat kellene felvennem, kiírja, hogy X felszálló várakozik, beállok a körbe, kinyitom az ajtót, de nem szállnak fel a buszra!Miért van ez, és mit tehetek? -
#2753 Hát ezek után... Ennél már csak a lovaskocsi jobb!:D -
#2752 Csak hó kéne, -
#2751 Hello. MAI NAPPAL HOZTAM EGY ÚJ Letöltést a City Bus Simulator 2010-BE.Link -
#2750 Eltünnek az emberek leszállás után. Jó, igazi nosztalgia lesz ez a játék. -
#2749 A banner versenyt Yokel nyerte.
Eredmények:
Yokel:4
Papi08:3
Martinez01:1
Köszönöm a résztvevőknek, illetve a szavazóknak!:) -
#2748 Sziasztok! Láttátok ezt a videót már? Video Vannak még őrült emberek :DD -
#2747 A banner szavazást ma este 6 órakor zárom le:) -
#2746 Még nem tudni -
Brad33 #2745 Kb. mikorra várható a játék megjelenése? -
#2744 nyitva az OMSI topik. -
#2743 Na ez már nekem is tetszik így. Pont a feliratra voltam kíváncsi, hogy hogyan mutatna ezen a képen -
#2742 Igen, ITT található, csupán bezárták a bannerban lévő okok miatt:) -
#2741 Szerintem az omsinak van saját topikja, csak meg kellene nyittatni. -
#2740 Ez is jó, csupán annyi a baj, ha esetleg jön újabb busz sim, akkor ismét lehet új bannert csinálni, illetve nem csak TML stúdiós játékok vannak itt:):$ -
#2739 Na, nálam ez vezet -
#2738 Banner terv v2
(Design-X nélkül)