4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
szufy #2817 Hello!
Semmi gond ígyis nagyon sokat segítettél majd keresgélek hátha találok valamit!:D De ha nem akkor áttérek másik buszra!
Köszi mégegyszer hogy fáradtál vele!
Hello! -
#2816 Nem tudom hogy nálad mi lehet a gond,de én most telepítettem újra hosszú hónapok kihagyása után újra mindent,és mikor végeztem a telepítésekkel,ezt a buszt másoltam be legelsőnek és tökéletesen működött,semmi textúra hiba nem volt!De ugyebár gondolom nem akarsz mindent csak ez miatt újrarakni,szval passz!Esetleg az editor résznél megoldató a dolog de én már abba a szar editorba már nagyon belefáradtam!Azért sem folytattam az importálásokat!Ha esetleg visszaolvasol biztosan megtalálod amit kell,régebben már leírtam valakinek valami hasonlót!
Ja és ezer bocs hogy ennél többet nemtok segíteni! -
szufy #2815 Még van 1 kis probléma velem ! Gondolom a pokolra kívánsz!:D Na annyi van hogy a 211.52-esnek a kereke lila azu 53-asnak meg a kereke meg a kormánya!:S De am tökéletes azon kívül csak még ennyi a bibi!
Ha tudsz valamit akkor segíts már!
Köszi!
Hy! -
szufy #2814 Köszönöm megoldódott a problémám mostmár megy meg minden nagyon király!
Köszi mégegyszer! Hello! -
#2813 Fail.
211.53 -
#2812 Bocs,ez félrement!
211.52
211.53
-
#2811 Akkor még nézd meg ez a kettő változatot is,a rar-ban lévő mappákat csak simán másold be a vehicles mappába!Így kell kinézniük:
211.52
211.53
Ikarus 211.52&53 -
#2810 Milyen néven csináltad meg a busz mappáját?
Mert ha így akkor jónak kell lennie:Ikarus211.51 -
#2809 Szia! Köszönöm a válaszod és megpróbáltam tanítani, de sajnos nem igazán akar sikerülni, használati utasítást meg sajnos nem adott hozzá az eladó. Tudsz esetleg segíteni a kormány tanításába? Köszi szépen. -
szufy #2808 Üdv!
Akadt egy kis problémám ismét! Letöltöttem az ikarust amit belinkeltek nekem és. Kicsomagoltam nem mappába voltak a fájlok csináltam neki 1 mappát és a busz meg is jelent a játékba csak rosszak a színek! Na van még benne egy ilyen nevű -> Ikarus211.51_TGAs mappa amiben csak tga fájlok vannak de ezt nem tudom hova kell másolni! ugyanazok vannak benne mint a texture mappába csak nem "tex" a kiterjesztése hanem tga! Kérlek segítsetek már csak ez kell és jó lesz a busz benne!
Köszönöm előre is!
Üdv -
szufy #2807 Köszönöm szépen! Nagyon örülök neki!:D -
#2806 Leírás -
#2805 Tessék:
Hotfile.com
Data.hu
-
szufy #2804 Sziasztok!
valaki betudná nekem linkelni az ikarus 211-es modelt?
Sehonnan nem tudom megszerezni!
Egy helyen találtam meg de oda sorozatszámot kér és olyan sincs sehol!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Hello! -
truckerfan95 #2803 sziasztok
hogy tegyem be a buszokat ?
1.3 as patch és nem jelennek meg lécci írjátok le részletesen
köszi -
#2802 Sziasztok. Hoztam 2 letöltést a Cit Bus Simulator 2010-hez: Link -
#2801 Nekem is ilyen kormányom volt, de akkor még TI/IT(ezt nem tudom:D) néven gyártották őket. Próbálgasd az Analóg/Digitális módokat kapcsolgatni, illetve nagyon figyelj hogy-hogy programozod be a kormányt.
-
#2800 Manta Compressor Supreme 2 MM622. Bocsi azt elfelejtettem. Remélem tudtok segíteni. :D -
#2799 Ha leírnád a kormány pontos márkáját, talán segíteni is tudnánk ;) -
#2798 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy új kormányt és a kormány tökéletesen működik a számítógépemen, de a City Bus Simulator 2010-ben amikor mondjuk a gyorsítást akarom beállítani akkor megnyomom a jobb oldali pedált. Amikor rámegyek a fékezésre és ott akarom beállítani és rányomok a bal pedálra akkor átugrik a gyorsításnál megjelent "Y axis" a fékezéshez. És így nem tudom beállítani, hogy a pedálokkal játszhassak. A másik gond, pedig az , hogy ha például a fékezésre állítom a pedált és elakarok indulni a járművel akkor nem indul el mert úgy érzékeli, hogy le van nyomva a fék és csak akkor engedi ki ha lenyomom a bal pedált. Érdekes, pedig az előző kormányom, pedállal működött. Ha tudtok légyszíves segítsetek. Előre is köszönöm. -
MoFi #2797 Sziasztok! Nemrég sikerült feltenni a játékot. Bár kicsit akadozik széthúzott egymagos procin de elviselhető :D A kérdésem az lenne hogy ha elnyomom a videókat, akkor hibát észlel és leáll. Valaki tudja hogy ez mitől lehet? :/ Előre is köszönöm. -
szufy #2796 Szia!
Rakosgattam fel de melyiket kell pontosan felrakni nemtudom! Írd már le nekem légyszíves melyiket rakjam és milyen sorrendbe!
Köszi!
hali! -
#2795 De ITT Megtalálod a komplett gépigényt ;) :) -
truckerfan95 #2794 thenx:D -
#2793 Ezen simán fog menni a játék ;) -
truckerfan95 #2792 sziasztok:D
most vettem 1 új gépet 2.8 ghz proci(dual core)
2 gb ram
1gb vidikártya (nvidia gf 9500)
menne rajta?
nagyon érdekel ...
Köszi
Roland -
#2791 Hello!
Még nagyon kezdő vagyok a City Bus Simulatorban és igazából az lenne a kérdésem, hogy a letöltött buszokat lehet-e olyan módban használni, hogy utasokat szállítok. Ha igen, hogyan? Előre is köszönöm válaszotokat! -
#2790 Igen -
#2789 Szép jó estét!
A pactheket sorrendbe felraktad?Mert ha nem akkor az a baj!
Más:Valaki betudná linkelni:ezt?
Előre is köszönöm! -
#2788 Hali, nekem ugyan ez a hiba volt kb 20 feltelepítés és törlés DLL-je maradt az XP-mben... Azóta sem tettem fel mert sose működött valamiért rendesen... -
szufy #2787 Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy mikor feltelepítettem a regiobus usedom kiegészítőt azt írta ki h a CBS.exe hibát észlelt ezért leáll!
Na lehet hogy valamit elrontottam segítsetek már valaki írja már le hogy milyen sorrendben telepítsem a kiegészítőket! az alapjáték fent van német nyelven! Köszönöm előre is a segítségeteket!
Sziasztok! -
#2786 Meghoztam a februári letöltéseket: Link -
#2785 Majd kiderül. Mindenesetre gépigényét epekedve várom..:) -
#2784 Csak optimalizálva is legyen mert különben kakit sem fog érni a sok extra -
#2783 Nagyon jó lesz. Ablakokat is lehet nyitogatni benne, meg a légkondit is kezelhetjük majd benne -
#2782 hopp, csuklósbusz... -
#2781 programok elávolításával töröld sztem ...:D -
#2780 Akit érdekel itt vannak a PROTOTIPUSOK -
#2779 AZAZ! Ez lesz az. akkor szerinted töröljem azt a mappa tartalmát?
-
#2778 Az asszem az apple quick time hoz tartozik...
De lehet, hogy tévedek.