4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
szufy #2817 Hello!
Semmi gond ígyis nagyon sokat segítettél majd keresgélek hátha találok valamit!:D De ha nem akkor áttérek másik buszra!
Köszi mégegyszer hogy fáradtál vele!
Hello! -
Nem tudom hogy nálad mi lehet a gond,de én most telepítettem újra hosszú hónapok kihagyása után újra mindent,és mikor végeztem a telepítésekkel,ezt a buszt másoltam be legelsőnek és tökéletesen működött,semmi textúra hiba nem volt!De ugyebár gondolom nem akarsz mindent csak ez miatt újrarakni,szval passz!Esetleg az editor résznél megoldató a dolog de én már abba a szar editorba már nagyon belefáradtam!
Azért sem folytattam az importálásokat!
Ha esetleg visszaolvasol biztosan megtalálod amit kell,régebben már leírtam valakinek valami hasonlót!
Ja és ezer bocs hogy ennél többet nemtok segíteni!
-
szufy #2815 Még van 1 kis probléma velem ! Gondolom a pokolra kívánsz!:D Na annyi van hogy a 211.52-esnek a kereke lila azu 53-asnak meg a kereke meg a kormánya!:S De am tökéletes azon kívül csak még ennyi a bibi!
Ha tudsz valamit akkor segíts már!
Köszi!
Hy! -
szufy #2814 Köszönöm megoldódott a problémám mostmár megy meg minden nagyon király!
Köszi mégegyszer! Hello! -
Fail. 
211.53
-
Bocs,ez félrement!
211.52
211.53
-
Akkor még nézd meg ez a kettő változatot is,a rar-ban lévő mappákat csak simán másold be a vehicles mappába!Így kell kinézniük:
211.52
211.53
Ikarus 211.52&53 -
Milyen néven csináltad meg a busz mappáját?
Mert ha így akkor jónak kell lennie:Ikarus211.51 -
Szia! Köszönöm a válaszod és megpróbáltam tanítani, de sajnos nem igazán akar sikerülni, használati utasítást meg sajnos nem adott hozzá az eladó. Tudsz esetleg segíteni a kormány tanításába? Köszi szépen. -
szufy #2808 Üdv!
Akadt egy kis problémám ismét! Letöltöttem az ikarust amit belinkeltek nekem és. Kicsomagoltam nem mappába voltak a fájlok csináltam neki 1 mappát és a busz meg is jelent a játékba csak rosszak a színek! Na van még benne egy ilyen nevű -> Ikarus211.51_TGAs mappa amiben csak tga fájlok vannak de ezt nem tudom hova kell másolni! ugyanazok vannak benne mint a texture mappába csak nem "tex" a kiterjesztése hanem tga! Kérlek segítsetek már csak ez kell és jó lesz a busz benne!
Köszönöm előre is!
Üdv -
szufy #2807 Köszönöm szépen! Nagyon örülök neki!:D -
Leírás -
Tessék:
Hotfile.com
Data.hu
-
szufy #2804 Sziasztok!
valaki betudná nekem linkelni az ikarus 211-es modelt?
Sehonnan nem tudom megszerezni!
Egy helyen találtam meg de oda sorozatszámot kér és olyan sincs sehol!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Hello! -
truckerfan95 #2803 sziasztok
hogy tegyem be a buszokat ?
1.3 as patch és nem jelennek meg lécci írjátok le részletesen
köszi -
Sziasztok. Hoztam 2 letöltést a Cit Bus Simulator 2010-hez: Link -
Nekem is ilyen kormányom volt, de akkor még TI/IT(ezt nem tudom:D) néven gyártották őket. Próbálgasd az Analóg/Digitális módokat kapcsolgatni, illetve nagyon figyelj hogy-hogy programozod be a kormányt.
-
Manta Compressor Supreme 2 MM622. Bocsi azt elfelejtettem. Remélem tudtok segíteni. :D -
Ha leírnád a kormány pontos márkáját, talán segíteni is tudnánk ;) -
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy új kormányt és a kormány tökéletesen működik a számítógépemen, de a City Bus Simulator 2010-ben amikor mondjuk a gyorsítást akarom beállítani akkor megnyomom a jobb oldali pedált. Amikor rámegyek a fékezésre és ott akarom beállítani és rányomok a bal pedálra akkor átugrik a gyorsításnál megjelent "Y axis" a fékezéshez. És így nem tudom beállítani, hogy a pedálokkal játszhassak. A másik gond, pedig az , hogy ha például a fékezésre állítom a pedált és elakarok indulni a járművel akkor nem indul el mert úgy érzékeli, hogy le van nyomva a fék és csak akkor engedi ki ha lenyomom a bal pedált. Érdekes, pedig az előző kormányom, pedállal működött. Ha tudtok légyszíves segítsetek. Előre is köszönöm. -
MoFi #2797 Sziasztok! Nemrég sikerült feltenni a játékot. Bár kicsit akadozik széthúzott egymagos procin de elviselhető :D A kérdésem az lenne hogy ha elnyomom a videókat, akkor hibát észlel és leáll. Valaki tudja hogy ez mitől lehet? :/ Előre is köszönöm. -
szufy #2796 Szia!
Rakosgattam fel de melyiket kell pontosan felrakni nemtudom! Írd már le nekem légyszíves melyiket rakjam és milyen sorrendbe!
Köszi!
hali! -
De ITT Megtalálod a komplett gépigényt ;) :) -
truckerfan95 #2794 thenx:D -
Ezen simán fog menni a játék ;) -
truckerfan95 #2792 sziasztok:D
most vettem 1 új gépet 2.8 ghz proci(dual core)
2 gb ram
1gb vidikártya (nvidia gf 9500)
menne rajta?
nagyon érdekel ...
Köszi
Roland -
Hello!
Még nagyon kezdő vagyok a City Bus Simulatorban és igazából az lenne a kérdésem, hogy a letöltött buszokat lehet-e olyan módban használni, hogy utasokat szállítok. Ha igen, hogyan? Előre is köszönöm válaszotokat! -
Igen -
Szép jó estét!
A pactheket sorrendbe felraktad?Mert ha nem akkor az a baj!
Más:Valaki betudná linkelni:ezt?
Előre is köszönöm! -
Hali, nekem ugyan ez a hiba volt kb 20 feltelepítés és törlés DLL-je maradt az XP-mben... Azóta sem tettem fel mert sose működött valamiért rendesen... -
szufy #2787 Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy mikor feltelepítettem a regiobus usedom kiegészítőt azt írta ki h a CBS.exe hibát észlelt ezért leáll!
Na lehet hogy valamit elrontottam segítsetek már valaki írja már le hogy milyen sorrendben telepítsem a kiegészítőket! az alapjáték fent van német nyelven! Köszönöm előre is a segítségeteket!
Sziasztok! -
Meghoztam a februári letöltéseket: Link -
Majd kiderül. Mindenesetre gépigényét epekedve várom..:) -
Csak optimalizálva is legyen mert különben kakit sem fog érni a sok extra -
Nagyon jó lesz. Ablakokat is lehet nyitogatni benne, meg a légkondit is kezelhetjük majd benne -
hopp, csuklósbusz... -
programok elávolításával töröld sztem ...:D -
Akit érdekel itt vannak a PROTOTIPUSOK -
AZAZ! Ez lesz az. akkor szerinted töröljem azt a mappa tartalmát?
-
Az asszem az apple quick time hoz tartozik...
De lehet, hogy tévedek.