Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martinez01
Fasza 😊
Letöröltem a Quick Time-t ésmost megy az USEDOM 😊. Jeeee😊

Csáó!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
Ok köszi a válaszokat!
Megpróbálom majd a quick time-t letörölni .

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

dkvfan
Én újratettem az XP-t, mindent ugyanúgy, egyedül a QuickTime-ot hagytam ki.

nekem igen
Azután megpróbáltam elindítani a játékot miután letöröltem a tûzfalam (Agnitum Outpost), de pont abban az idõben szedtem le egy gép karbantartó programot (iOlo System Mechanic) amivel átfuttattam a gépen egy registry tisztítást meg egyéb karbantartásokat csinálgattma a progival.
Azóta jó
Régebben is lefuttattam egy registry tisztítást más progival de akkor semmi haszna nem volt ezért nem gondoltam arra, de lehet a tûzfal volt.
Martinez01
Hali!
Sikerült már valakinek megoldani a Regiobus Usedom-os szürkeképernyõs bakit?

Nem tudom eddig milyen ütemben haladt, de kb. még a 2/5 része van hátra a kijelzõ szerint. Remélem gyorsan elkészítik, természetesen úgy, hogy ne menjen a minõség rovására : )

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

dkvfan
Lehet. Ha rászánom magamat, akkor majd elékszítem a v2-es verzióját mindegyiknek. Viszont jelenleg nem tudom, hogy ez mikor lesz.

Pls Create Bus Karosa please
csak érdeklõdés képpen szertném kérdezni, hogy amiket készítetek buszokat, azokba nem tudtok, nem lehet tükröt belerakni? nehéz, olyan mint az ablaktörlõ? csak érdeklõdöm, nehogy valaki azthigyje hogy másért írom
papi08
Basszus, mikor az elsõ két képet mutatta, azt hittem azok valós képek😮

13 éve itt. Szép idő.

gumikacsa

Renault magnum http://kamionszim.hu

dkvfan
Az ONtopic szim-et is már egy éve kiadták ;-)

Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco by TML-STUDIOS, szerintem akkor 11-ben várható.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Van valami hír a San Franciscoról? Megjelenés ideje, egyéb részletek...

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Halihó. Biztosan volt már a kérdés, csak 2600 hozzászólást nem szívesen olvasok végig😊 Szóval adva van egy Genius Speed Wheel 3 MT, meg egy töltött CBS. Beállítgatom a kormányt a játékban, ez a jobbra-balra irányban még tökéletesen mûködik, de a fék/gáz kombinációt valahogy nem szereti egyszerre. Nincs esetleg mód arra, hogy ez úgy mûködjön, ahogy én szeretném, és a fék is, meg a gáz is úgy mûködjön, ahogy annak kéne?😊

Köszi😊
Köszi,már megoldottam.Ha megcsináltam mind a 9 chaptert mit érdemes csinálni?Nem lehet saját vállalkozást indítani? <#guluszem1>
Itt van róla videó:
1/4:http://www.youtube.com/watch?v=lxr32cagQTA
2/4:http://www.youtube.com/watch?v=6b_vEkHjT7k&feature=related
3/4:http://www.youtube.com/watch?v=faBSAyQ3DK4&feature=related
4/4:http://www.youtube.com/watch?v=gKuH-X12i5A&feature=related
Bocsi csak így tudtam!
Azt megmondaná valaki hogy a chapter8-ban merre kell menni?<#nemtudom>
Sziasztok!Magyarosítás lessz valamikor a játékhoz?<#eljen>
Jöhetne már a San Francisco. <#eplus2>

Man sl223 vt trasmanos festését le lehet tölteni?
Köszi
dkvfan
Sehonnan.

Ikarus 405-öt honnan tudok letölteni?
Elõre is köszönöm<#vigyor2>
Na Végre Sikerült!

A \Data\Engine\Variables.cfg-ben kellett átírnia a képernyõfelbontást.

kem001
Kis idõ után ismét jelentkezem új Letöltésekkel!

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Köszi szépen!!
kifli
ebben a kérdésben az Off/Dpam/Warez részlegben foglalkoznak (ott a link banerban)
dkvfan
Nah, sikerült megoldani az Usedom problémámat. Újraraktam a Wndowst, az elsõ programok között ment fel, és megy. Quick Time nincs fent, szerintem az egyik gyanús õ...

Köszönöm!Már gondoltam erre és ki is próbáltam,de sem normál ablakban,sem kis méretben nem mûködik.Gondoltam arra,hogy safemode-ban inditom,de nem találtam ilyen lehetõséget.

Érdekes!
Várom további segítségeteket.

kifli
ablak módban próbáld indítani, és ha megszûnik, akkor az a gond, hogy a játék valamiért más frissítési értéket állít be.
A monitorom Samsung 763MB,
vga:nVidia 8800GT 512Mb,
proci:intel 2,66GH két magos.
Alapból 60Hz-en használom,80 fölé nem is engedi,mert helytelen szinkront ír ki.
Köszi.

Megkérdezhetem, hogy milyen monitorod, VGA-d van? Az alap 100 Hz?
Vedd vissza 75-72 Hz-re, nálam így mûködik. De 60-n is megy.
dkvfan
Mercedes Cito

Letöltés
Download

Próbáltam a kép frissitést is,de 100 Hz-nél is ezt csinálja alapból.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,mert nem indul a játék.
Gépigény rendben van,de "helytelen szinkron" felirat mászkál a monitoron és csak hang van.Kilépni sem tudok belõle, csak a gép leállításával. Letöltöttem a legújabb drivert a vga-hoz, próbáltam módosítani a monitor felbontást le-fel,de semmi sem használ.
Mit tegyek?
Elõre is Köszönöm.

sziasztok

letöltöttem a játékot a city bus 2010 a szoftverbazisról. de valami nem jó a játékban, csak a sofõr jelenik megy busz ajtaja nem nyilik, a sárga körbe hiába megyek bele nem csinál semmit. Mikor betölt hogy kell elkezdeni a játékot onnantól kezdve hogy a sofõr egy helybe áll. Köszönöm. Kérem valaki írja le.
dkvfan
Légy szíves szedd már össze a hozzászólásaidat. Magyar helyesírás + "válasz" gomb használata. Amúgy az Editorban kell.

és hogy lehet ezeket állítgatni ?

áááá

dkvfan
Melyik megállóból? Csak a karosszériához viszonyított helyét lehet megadni, így a busszal együtt mindig "megy".

Egy buszban van ugye a vezetõi nézet, a külõ nézet és egyebek. Lehet pl olyan nézetet is csinálni, h a megállóból nézed a buszt ?

dkvfan
Liaz 5292.20

Letöltés
Download

dkvfan
Mivel a kijelzõket én gyártottam, ezért egyelõre igen. Ha a Design-X-est tettem még bele, akkor pedig a DXEVO TGA-inál megvan.

Áá,értem már,köszi😊
Viszont abban a kijelzõképek nincsenek benne,akkor annak a módosításáról tegyek le?
dkvfan
Ahhoz meg kell keresni a Vbus modelt, amiben .bmp-ben vannak meg.

Köszi a gyors választ!
De ezeket a jpg és/vagy tga fájlokat hol találom? Mert a buszon belül a texture mappában mind tex fájl.
dkvfan
1.) A kijelzõket igen.
2.) Többször leírtam, hogy .tga, jpg, stb fájokat kell megnyitni.
3.) Az már egy bonyolultabb cucc, kell hozzá az eredeti stringtable is.

Üdv!
Nagyon köszi a részletes leírást,de már az elején elakadtam,nm tudom megnyitni se PS-el,se painttel a .tex fájlokat. És még azt kérdezném,hogy ha megvan az átfestés,akkor abból én hogy tudok külön modellt csinálni,hogy ne a régit írja felül?Továbbá a kijelzõt is a képfájlokban tudom átírni?

Bocsi a sok kérdésért,de nem vagyok otthon az ilyenekben.
Elõre is köszi a választ!