Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
helló valaki mondana egy Billentyûzet kiosztás???????
Company of Heroes
Repaint készítése:http://www.dkvfan.hu/egyeb/city_bus_simulator_2010/repaint_leiras/
Üdv!
Bocsi,ha már volt,de szeretnék segítséget kérni,hogy ikarus 415-öshöz hogy tudok átfestést készíteni.
Elõre is köszi!
Bocsi,ha már volt,de szeretnék segítséget kérni,hogy ikarus 415-öshöz hogy tudok átfestést készíteni.
Elõre is köszi!
Az egik program a játék (ez minden bizonnyal megvan), a másik a 3DS MAX 2009 a Collada pluginnal. Linket nem akarok, és nem is tudok adni.
Ezeket hol lehet letölteni?
Azt a buszkészítõ programothogy lehet letölteni?
<#pardon1>#pardon1>
<#pardon1>#pardon1>
Még új vagyok segítenétek?
Sziasztok
Én már nagyon várom..
De biztos király lesz a gépigénye.
De biztos király lesz a gépigénye.
Ha figyelmesen elolvasod, egy másik program, nem kiegészítõ. És mivel kb a negyedénél járnak, ezért 2011-ben.
sziasztok tudtok valamit erõl a játékrol hogy kb mikkor érkezik TML Studios - San Francisco kiegészitõ elõre is kõszõnõm
TML Studios - San Francisco Busz villamos, cable car szimulator.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ilyet nem tervezel egyéb festésekben? : ) Meg esetleg a hosszabb verzióját, amin hátul két kerék van (nem értek hozzá annyira, így típust/altípust nem tudok mondani).
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
azt hogy kell ?
hogy hol ?
Beolvastam a CBS-es editorba a .mdl fájlt.
Átírtam a .tga fájlt is.
De amikor beimportáltam a .tga-t nem csinált semmit.
Átírtam a .tga fájlt is.
De amikor beimportáltam a .tga-t nem csinált semmit.
az is igaz persze csak meg kérdeztem ha véletlen elõ adódik ilyen köszönöm szépen
Meg lehet oldani, hogyha valaki jártas editorban. Én pédául azért szoktam 20-on hagyni, mivel hogyha rendeltetés szerûen szállítunk le- valamint fel, akkor bõven elég..
sziasztok van egy kérdésem meg lehet e csinálni hogy ne csak 20 utast tudjak vinni hanem többet egyszerre mert volt néha olyan nekem rendesen negáltam és nem akartak le szállni de már fel szállni se mert tele volt a 20 utassal a busz nem e meg lehetne és hogy?
köszönöm szépen aki készítette az szkt és a Tisza volán buszt nagyon jó lett egyébként a busszal nincs gond mert rendesen szállnak fel és le ezen a 2 buszon
köszönöm szépen aki készítette az szkt és a Tisza volán buszt nagyon jó lett egyébként a busszal nincs gond mert rendesen szállnak fel és le ezen a 2 buszon
Mert azt minden buszhoz megkell valahonnan szerezni, majd átalakitani utána ha nem .TGA a képek tipusa átkonvertálni .TGA-ba és utána CBS editorával beimportálni.
De a busz mappájába, a textureban nincs .TGA !
Jobban:
"Textúra módosítás:
Mindenek elõtt meg kell hogy legyen az eredeti textúra ami be lett konvertálva a CBS-be, mivel .TEX formátumból vissza nem tudunk konvertálni, de a játék meg ezt használja. Ha ez megvan akkor azt nagy valószínûséggel a "játék mappa/Import/Game/userData/vehicles/busz mappálya/texture" mappában találjuk. A .TGA fájlt megnyitjuk valamilyen szerkesztõvel, elvégezzük a kívánt módosításokat, majd mentjük a fájlt. Ezután elindítjuk a CBS-t, a fõmenüben Ctrl+N billentyûkombinációval elõhívjuk az editort, ott "Tools" menü "Import texture" parancs, megkeressük az "Import" mappán belül azt a kép fájlt amit szerkesztettünk, majd OK gomb. A megjelenõ ablakban pedig "Import"-ot nyomunk. Ezután bezárjuk az editort, majd indítjuk a játékot, és ha mindent jól csináltunk a busz már az új textúrázással fog betöltõdni."
"Textúra módosítás:
Mindenek elõtt meg kell hogy legyen az eredeti textúra ami be lett konvertálva a CBS-be, mivel .TEX formátumból vissza nem tudunk konvertálni, de a játék meg ezt használja. Ha ez megvan akkor azt nagy valószínûséggel a "játék mappa/Import/Game/userData/vehicles/busz mappálya/texture" mappában találjuk. A .TGA fájlt megnyitjuk valamilyen szerkesztõvel, elvégezzük a kívánt módosításokat, majd mentjük a fájlt. Ezután elindítjuk a CBS-t, a fõmenüben Ctrl+N billentyûkombinációval elõhívjuk az editort, ott "Tools" menü "Import texture" parancs, megkeressük az "Import" mappán belül azt a kép fájlt amit szerkesztettünk, majd OK gomb. A megjelenõ ablakban pedig "Import"-ot nyomunk. Ezután bezárjuk az editort, majd indítjuk a játékot, és ha mindent jól csináltunk a busz már az új textúrázással fog betöltõdni."
Idézés a GSM fórumról, júniusból(Toruss leirása):
"Textúra módosítás:
Ha még érdekel valakit.
"Textúra módosítás:
Ha még érdekel valakit.
Akkor most hogy festhetek át egy buszt ?
va
gy azt mivel lehet átkonvertálni tex-bõl ____ tga-ba ??
gy azt mivel lehet átkonvertálni tex-bõl ____ tga-ba ??
Nekem megvan a photshop, de nem jó, nem olvasssa be a .tex fájlokat.
.tga verzióban kell photoshoppolni, paintelni, stb (vagy utána abba konvertálni), ls azt kell beolvasni. Az editorban nem tudsz festeni.
A .tex fájlokat beolvastam a játék editorjába, de nem engedi átírni, átfesteni...
azt hogy kell ?
azt hogy kell ?
Semmiben, .tga kiterjesztésû fájlokat kell importálni az editorral. Több ilyen buta kérdés légyszi ne legyen már... Vagy tudsz JPG-t szerekszteni jegyzettömbbel?
hali, a .tex fájlokat miben lehet átírni
és ezeket honnan szerezhetem meg??
ti mivel készítitek a buszokat ?
Mert akkor lehet hogy megtanulnám használni
Mert akkor lehet hogy megtanulnám használni
mi a játékban az "assistance" ?
jo estét mindenkinek segitsetek city busba magyarositást keredem de nem találom tudtok segiteni hogy letõlteni elõre is kõszi
én pl szeretem azt a torna ciõ szagot és a KINGLONG ot is nem tudom hogy mi bajotok van vele nem is érdekel de ne kezdjük már ezen a fórumon is mint már VB fórumon hogy sz*r.
köszönöm
ja és igen tervben volt hogy megcsinálom a kinglong-ot a CBS-hez de még nem jutottam el odáig (csak a "kaszni" van kész) hogy be fejezzem mert itt a suli és közben még programozok is
köszönöm
ja és igen tervben volt hogy megcsinálom a kinglong-ot a CBS-hez de még nem jutottam el odáig (csak a "kaszni" van kész) hogy be fejezzem mert itt a suli és közben még programozok is
Üdv neked is,
1.) Casp Lockot nyomd már ki máskor 😊
2.) Ilyen típusú busz nem létezik
3.) Szerencsére finglongot még nem láttam vbushoz.
1.) Casp Lockot nyomd már ki máskor 😊
2.) Ilyen típusú busz nem létezik
3.) Szerencsére finglongot még nem láttam vbushoz.
SZIASZTOK KÉRDÉSEM A IKARUS EAG351 CSANIA BUSZT TERVBEN VAN HOGY MEG CSINÁLJÁK2 HA UTAZTATOK A KINGLONGON AKKOR TUDJÁTOK MILYEN TORNA CIPÕSZAGA VAN A BUSZNAK SZERINTEM AZÉRT NEM KEDVELIK