4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#2980 Ha jól hallottam, hamarosan kapunk Demo-t -
Routeres #2979 Megint egy video!
-
mojorisin #2978 Köszi a segítéset! Egyébként én nem értem mi értelme az ilyen "effekteknek". -
#2977 Végre kicsit többet mutattak az iskolabuszból. Bár azt még mindig nem tudni, hogy gyerekek lesznek e benne, bár gondolom igen -
Routeres #2976 Újabb videjó!!!
-
Routeres #2975 A távolban az elmosódást a "Depth of Field" nevű effekt okozza, amit ki lehet kapcsolni, szerencsére. Ugyan ilyen parasztvakító effekt a "Blur" és a "Glow". -
#2974 Ha megnézed WOS 3-ban is ugyan ilyen. Távolban elmosódik. -
mojorisin #2973 A grafika szerintem rendben van, csak nem tudom mitől mosott az egész a messzi távolban? Remélem a forgalom azért állítható lesz, mert az elég gyér. -
#2972 pedig ittis rángatja a kormányt :/ -
#2971 Nem azért, de az elején amikor kinyitja az ajtót, eléggé belassult náluk ha jól veszem ki. Biztató.. -
#2970 Itt nem tűnik rossznak. Viszont a grafika igen.. -
Routeres #2969 Videjó!
-
#2968 azért nem túlozzunk. A New York-i pályán jó volt, de a Usedom pálya, ahol nagy sebességnél is kellett kanyart bevenni, na ott használhatatlan volt. A szimulátortól igen messze volt. -
mojorisin #2967 Nekem kormánnyal is remek volt a CBS 2010. -
#2966 Ha emlékszel City Bus Simulator 2010-ben is elég jól ellehetett vezetni billentyűvel a buszt -
Brad33 #2965 A kormány engem sem érint, szóval annyira én nem parázok. -
#2964 Pár nap, és kiderül. Amúgy WOS 3 nem is lett rossz. San Francisco sem lesz rossz, csak reméljük, hogy az irányítást nem cseszik el benne -
#2963 pedi bill van 1:28-nál is :/ -
Brad33 #2962 0:54-nél tényleg billentyűzettel, viszont 1:28-nál szerintem kormánnyal megy. -
#2961 Én úgy olvastam, hogy ez a videó már kormánnyal készült. Bár nekem mind1, mivel én kormányt úgy sem fogok használni -
#2960 Jó játék lenne ez, egy gond van vele. Már a videóban is billentyűzettel játszanak, ami nem túl biztató. Gyanús, hogy kormánnyal ugyan olyan rossz lesz, mint a CBS. -
#2959 Jaja, és videó alapján látom balesetek is lesznek a játékban, amiket a térkép jelölni fog -
mojorisin #2958 Van tükör csak a kikapcsolták őket a filmben. A videó kommentjei közt olvastam...
Az 1260 megálló durván hangzik :))) -
Brad33 #2957 Oh, itt várom már mióta, hogy megjelenjen, és pont nem leszek itthon július 9-ig. No mindegy, majd addig olvasgatom a tapasztalataitokat... -
#2956 Érdekes, mivel a City Bus Simulator kiegészítőjébe már volt a buszon tükör. De se baj, legalább nem lesz gond vele, ha esetleg beakadna miatta -
DANIELTRUCKER #2955 Soha nem is szokták megcsinálni a tükröket! -
#2954 De ha jól láttam a tükrök nem lesznek minden járműél kidolgozva? -
Routeres #2953 A csuklósra kíváncsi leszek! :) -
#2952 Addigra pont megjön az új gépem! Videó alapján ütős lesz! -
#2951 Mostnéztem meg:D
Várom már...
még 4 NAP!:) -
#2950 Ezt törölje valaki, nem ezt akartam, hanem ezt:
-
#2948 A WOS 3 is tök jó lett amúgy. Csak asztali gépem kicsit gyenge hozzá. Nem baj, jövő héten már 4 magos laptoppal csak szebben fut majd -
mojorisin #2947 A Kehrmaschinen Simulator-t próbáltam, ugyanis ha jól tudom az is a San Francisco motorját használja. Látványban nem lesz gáz az biztos. :) -
#2946 Ugyan az, meg a gépigénye is megegyezik vele -
DANIELTRUCKER #2945 Ez az! Ha a San Francisco grafikája ugyan az mint a WOS 3-nak akkor futni fog! -
#2944 Próbáld ki a WOS 3-at, az a San Francisco grafikáját használja -
mojorisin #2943 Ha már az optimalizálást eltalálják, akkor jobb lesz... -
#2942 Még meg sem jelent, 29.-én jelenik meg.
Ja amúgy a gépigénye:
Minimum system requirements for lowest settings
Dual core 2.6 GHz
Windows 7, Vista, XP (SP3)
Graphics card GeForce 9800 or comparable ATI
Sound card
Latest DirectX 9.0c
RAM: 2 GB
available harddisk space: 4 GB
DVD-Drive
Please update your graphics card drivers! -
sano0314 #2941 Sziasztok már le lehet tölteni a Bus- und Cable Car Simulator San Francisco-t? Ha igen akkor honnan és ha még nem akkor mikor lehet letölteni? A válaszokat előre is köszönöm -
#2940 OMSI-nél nem lesz jobb! Max a grafikában, de mint tudjuk, nem minden a grafika