4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
SnyperD #3064 Áh megtaláltam a fájlokat :D -
SnyperD #3063 Hát te tudod irtad hogy ahogy buszozol mennyi pénzt megkeresel :D
Amúgy meg ha találsz dísztárcsákat az is ad 500$ okat
+ missziókat vállalsz a buszirodákban a piros polcnál :)
Esetleg most gyors tudnál mondani valamit hogy hogyan tudom gyors átírni mert lenne más dolgom is és nem akarok egész nap buszt vezetni főleg úgy hogy minden másodpercben kilép :( -
deutsch96 #3062 Út szerkesztő ? :O
Amúgy igen. Este rakok fel egy leírást róla. Amúgy a játékban, hogy lehet pénzt keresni ? -
deutsch96 #3061 Nállam sincs extrém nagy forgalom. -
SnyperD #3060 Esetleg tudsz segíteni hogy hogyan írhatom át a tarifákat én is? :)
Egyébként meg nekem miért nem akar elindulni az útszerkesztő? Állandóan csak a szöveg jelenik meg benne, az is hiányosan de az ablak nem :S -
#3059 Hmmm... azok maxon vannak, mégis 1-2 autó van az utakon... -
mk452001 #3058 OFF topic, #171 -
#3057 Azt hogy csináltad? :)
Illetve valaki mintha írta volna már, hogyan lehet a forgalmat fentebb venni. Érdekelne, mert nem találom a hsz-t. -
deutsch96 #3056 Azt még elfelejtettem, hogy át írtam a tarifákat is. F1-es (Adult) 1830.00$ :D Szóval egy oda-vissza út során megkerestem kb. 20-25.000$ :D -
deutsch96 #3055 :D Moddernek még nem nevezném magam.
Amúgy volt pár perce egy ékszíj szakadás a buszomon, hívtam szerelőt, beírtam a kódokat, de nem csinálta meg. xD -
mk452001 #3054 Nem rossz, látom már megvan az első "modderünk" :)
A következő lehetne egy átfestés :D -
deutsch96 #3053 Bocs, képek le maradtak :D
http://www.kephost.com/links.php?file=1nt7d9fam3f5mh46yjby.jpg
http://www.kephost.com/links.php?file=1ykcr6fx3h6033rscsam.jpg
http://www.kephost.com/links.php?file=8hw1brzwp0yrfod72fyw.jpg -
deutsch96 #3052 Hosztam pár képet :)
(Ha valaki nem értené, ez a volánbusz 789-es Budapest, Széna tér - Zsámbék járata. :) ) -
mojorisin #3051 Én csak a gáz, fék és kanyarodást akanám beállítani de nem megy.... :( -
deutsch96 #3050 Nekem is ez a gondom vele. CBS-ben, OMSI-ban is tökéletesen működött, beállítottam a 4-3-as gombra az index-et, és a többi 12 gomb is csak az indexet nyomja. -
mojorisin #3049 Én egészen elszórakoznék vele ha engedné a kormányt! Egyszerűen nem megy! A CBS 2010-ben simán ment a régi jó Thrustmaster kormányom. Itt meg nem reagál, hiába állítom be :( Sőt az X meg Y tengelyt összevissza állítja be. -
deutsch96 #3048 xD Az lesz a válaszuk, hogy ha nem tetszik ne játszak vele.
Mindjárt megnézem, hatha tudok a fájlokban valamit állítani. -
mk452001 #3047 Egy dolgot tudok: panaszt nyújtasz be a gyártónak :) -
deutsch96 #3046 Akkor meg nyugodtam. :D
Ezen valahogy nem lehetne változtatni ? -
mk452001 #3045 pontosabban nem csak neked szúrja a szemed :P -
mk452001 #3044 azt én a #3028-ban fizika néven foglaltam össze, amúgy igen :) -
deutsch96 #3043 Amúgy csak nekem szúrja a szemem, hogy a szóló busz, és az AI járművek is csiga lassúsággal indulnak ? -
deutsch96 #3042 Ja. Amúgy az idő az ottani idő szerint jár ? Mert állítani nem lehet, de érdekes volt, hogy (nállam) 23 órakor, ott 15 óra volt. Max. Annyit meg tehettek volna, hogy a számítógép aktuális idejéhez viszonyították volna. -
mk452001 #3041 Ilyet légyszíves az Off topicban kérdezz.
Mindenkinél úgy van, hogy ha kilép a játékból, aztán visszamegy folytatni, akkor a lakásában találja magát?
Mert ez így egy kicsit lehangoló. Igaz, hogy az időpont, meg a mani annyi, mint kilépés előtt, de nekem pl.: egy klassz kis éjszakai járatot kellett megszakítanom :S -
#3038 G-25, 900 fokra van állítva. -
deutsch96 #3037 Nekem pl. Nem reagál a (jármű) kormány az "X" tengelyre. -
mk452001 #3036 Mekkora holttér van beállítva a kormányra?
Vagy ez egy újabb fajta kormány (nemtom hány fokos fordulattal)? -
deutsch96 #3035 Én is pont ezen az útvonalon mentem. Nem lehet, hogy találkoztunk útközben? :D -
#3034 Nem tudom, a készítők miért nem kormánnyal készítik a videókat. Teljesen más így szerintem, Itt egy majd másfél perces szösszenet kormánnyal, nem vagyok nagy videókészítő, így csak egy egyszerű videó.
-
mk452001 #3033 Lehajtó, le a lukba, át az alagúton, a téren egy nagy kör és az uttasfelvétel után vissza az alagútba, amerről jöttél ;) -
deutsch96 #3032 Hát, ja. Most is abból tájékozódom. :) -
mk452001 #3031 Nem azért, de a Golden Gate-től visszafelé elég durva a megállóbajutás a fizetőkapunál :) -
mk452001 #3030 Az én módszerem az egyszerűbb.
Még jó, hogy lefordítottam (amennyire tudtam) a fontos részeket (részletek az útmutatóban) :) -
deutsch96 #3029 Nekem is csinálta. Én vissza mentem a legközelebbi diszpécserhez, és "felvettem" a vissza utat. -
mk452001 #3028 Bocsi a dupláért
Remélem nem probléma ha megosztom tapasztalataimat:
Nos, maga a játék elképzelése, illetve a különböző járművek megvásárlása is tetszik, habár én még nem jutottam el odáig, hogy vehessek valamit :)
sajnos negatívumok is vannak: a fizika szerintem kicsit furcsa, de megszokható. A busz "kiosztásával" nincs problémám, de mondjuk valami depósabb módszert is lehetett volna találni (pl.: áll az udvaron több busz, de mi csak a vonal lefoglalása után kaphatnánk meg valamelyiket). a külső kamerán szívesebben mozognék fel/le is, nemcsak jobbra/balra. Az AI buszok terén is van pár fura dolog: folyton eltűnnek a semmibe, meg az is egy picit irritál, hogy gyakorlatilag nem mennek sehova, csak össze-vissza kőröznek. A saját busz koszosodása is elég gyors iramú a számomra, de ez nem olyan vészes.
Hirtelen ennyi.
Elnézést, ha valakit bosszantott volna a kis beszámolóm. -
mk452001 #3027 Üdv!
Egy kis segítség a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco-hoz:
http://data.hu/get/3993115/utmutato.txt
és ha valaki más is szenved attól, hogy pl.: az én esetemben a Golden Gate-nél nem adja a játék automatikusan a visszautat, akkor az IBIS-en a 977-es üzenetet kell elküldeni a központnak. -
#3026 Aha értem köszi! KB. mikorra várható egy fordítás ? -
mk452001 #3025 amikor odamész a diszpécserhez lefoglalni egy vonalat, akkor megmutatja a térkéen az útvonalat -
#3024 Lenne egy fontos kérdésem. Van a játékhoz egy pdf vagy vmilyen kiterjasztésű fájl a vonalokról ? Ahol meglehet nézni az összeset hogy merre kell menni. -
#3023 Na valami videó, képek ?