4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#3104 Ejnye... Nekem iskolabusz kellene :D -
mojorisin #3103 Másik játékmentéssel :D -
deutsch96 #3102 :O Hogy lett trolid ? :D -
deutsch96 #3101 Hát nekem is :D -
mojorisin #3100 A trolimban már az indulásnál merült aksi van... na ilyenkor mit kell csinálni? :D :S -
#3099 Köszi! Sajnos a német tudásom eléggé gyenge.... Remélem valaki legalább a beállításokat lefordítja majd -
deutsch96 #3098 "J" gomb. Caffe (kiválasztod) és lent jobb oldalon van valami ok féle gomb :D
Amúgy napszemüveget is lehet venni. Próbáltam is, de eléggé sötét. -
#3097 Szerintem várjuk meg, míg lesz új patch, és remélhetőleg abban már javítani fogják az ilyen hibákat. Leginkább ez a fáradtság dolog idegesít. Ha fáradt a manus, iszonyat belassul az egész játék.. Egyébként mivel tudom meginni a kávét amit vetem? -
deutsch96 #3096 Nekem 1280x1024-en is szokott, szerintem nem a miatt. Ott valami más lesz a bibi. -
mojorisin #3095 Talán :) Azt hittem ha a Shift 2 megy simán ebben a felbontásban akkor ez is...
Mondjuk rosszabbat vártam...csak picit akad be itt-ott. -
deutsch96 #3094 Nem nagy az ey kicsit ? :D -
#3093 Mivel laptopon játszom, ezért ekkora a felbontás. -
mojorisin #3092 Abban a felbontásban jóhogy megy rendesen :) Én 1920x1080-ban játszom és itt már akadozgat néha. Élsimítást hogyan lehet ráerőltetni a játékra? Lehet hogy nem is támogatja? Catalyst-ban próbáltam de semmi eredménye... -
deutsch96 #3091 Lehet arra nem gondolta, hogy te nem fogsz várni :D
Amúgy ez a legjobb megoldás.
Én az egyik járatot 15 percenkénti indulásra állítottam be. -
#3090 A játékon belüli megoldásra gondoltam, nem a fájl turkálósra. A készítők sem gondolhatták komolyan, hogy több tíz percet kell várni egy járatra... -
deutsch96 #3089 Na a képeket megint nem rakta be.
kép
kép
kép
na és még egy kép
-
deutsch96 #3088 Hát, én írtam, hogy 1830$-ra átraktal a teljesárú jegyet, össze jött a 2 fuvar végére a 20.000$, de azt nem kézbe kapom (?)
Közben hoztam pár képet is.
Sajnos esett az eső :S
-
deutsch96 #3087 De van. #3066-hsz.-ben leírtam, de ha megmonod, melyik megcsinálom. -
#3086 Én elmentem a Golden Gate hídnál található busz terminálhoz, aztán elkezdtem egy fuvart. Szerencsére csak 10 percet kellett várnom az indulásnál, de mivel a sofőr kezdett fáradni, így kezdett a kép elmosódni, fogtam és kiléptem a játékból, mivel nem volt türelmem hozzá. Egyébként hány menetet kell megcsinálni ahhoz, hogy legyen elegendő pénzem új járművekre? -
#3085 Igen, határozottan kellemesen csalódtam a játékban. -
#3084 Jól kitolták a játékidőt, 6:50-kor bementem felvettem egy járatot, amivel 8:00-kor volt indulás. Komótosan 15 perc alatt odaértem a kiindulási állomásra, leállítottam a buszt, és itt hagytam a gépet, egyéb dolgaimat csinálgattam, majdnem 1 órát kellett várnom. A menetrend is elég tarthatatlan, még komótosan is percekkel előbb érkezem a következő megállóba.
Nincs módszer ezt a várakozást kibekkelni valahogy? Mert mikor a járatot felveszem sem írja, mikor indul.
-
#3083 Viszont összességében egy remek játék lett! Igaz vannak hibái, de reméljük javítanak rajtuk -
#3082 Elég idegesítő, főleg amikor olyan helyen vezetsz, ahol semmi lehetőség sincs a feltöltődésre -
deutsch96 #3081 Igen, volt róla szó. -
#3080 1366x768. Egyébként nem tudom ti írtátok e, de ha jól emlékszem, ha fárad a manus, akkor homályosodik a kép? -
mojorisin #3079 Mekkora felbontásban...?
Az időjárási effektek tényleg nagyon jók.. csak kár hogy nem lehet manuálisan beállítani hogy milyen idő legyen. -
#3078 Nekem V-Sync kivételével minden be van kapcsolva, és max beállításokkal fut akadás mentesen. Az időjárási effektek nagyon jól el lettek találva benne -
mojorisin #3077 Még mindig jobban optimalizált ez, mint az OMSI....
-
DANIELTRUCKER #3076 Nekem is néha akad pedig full lowon van!(Azért van lowon mert máshogy el sem indulna!) -
mojorisin #3075 Az én konfigommal is néha néha beakad... hát ez van...mondjuk full hd-ban.
A Glow meg blur szarokat kapcsold ki meg a tükröket. Utóbbi amúgy is használhatatlan :D
-
Blackdog #3074 Sziasztok!
Mai nap én is kipróbáltam a game-t. Sajnos a beállításokkal meggyűlt kicsit a bajom. [email protected], 4Gb ram, GTS250 konfiggal eléggé alacsony fps-t sikerült elérnem, beállításoktól viszonylag függetlenül. Ezen kívül elég gyakran, 10-20 másodpercenként egy-egy nagyobb lag is jelentkezik, van amikor épp hogy csak észrevehető, van amikor több másodperc hosszra is befagy a kép. Én csinálok valamit rosszul? Ti milyen graf. beállításokat használtok? -
mojorisin #3073 Én a kanyarodást nagy nehezen beállítottam, nálam az az X tengelyen van. De a gázt, és féket is Y tengelynek veszi és így nem működik! :(
Hogy lehetne elválasztani? :( -
deutsch96 #3072 Ide kell bemásolni. Az eredetiről biztonsági mentést csinálj.
C:\Program Files\astragon\Bus- & Cable Car-Simulator\Data\Strings\Schedules\Bus -
deutsch96 #3071 Hát. nekem a gépben volt 20 felett, de a végén én sem kaptam meg :S
http://data.hu/get/3996936/line91001.dds
http://data.hu/get/3996946/line91001.sch
http://data.hu/get/3996947/line91002.sch
http://data.hu/get/3996950/line91002.dds
795-ös vonalat keresd a diszpécsernél
(Budapest- Perbál - Zsámbék > Zsámbék - Perbál - Budapest néven.) -
SnyperD #3070 Esetleg el tudsz pár fájlt küldeni amivel énis biztos pénzt kapok?
1. Nekem nem indul el az a schedule editor
2. átírtam egy fájlt amibe a price 2 volt 1000 re de ugyan ugy csak 1600 at kaptam :( Te hogyan érted el a 20000 et a végén? -
deutsch96 #3069 BCS_Update_1_0_4 (Patch) -
#3068 Sziasztok,én még nem igazán játszottam a játékkal,szó szerint nem is mentem egy busszal sem,csak a kinti kocsiig jutottal el!
Igazából csak a magyarítás után érdeklődöm,hogy esetleg készíti-e valaki,mert már teljesen belebonyolódtam,mert akkor inkább kivárom -
deutsch96 #3067 Bocs a dupla post-ért, de ha valaki rá jön, hogy lehet megtudni a megállók ID-jét, és hogy lehet, új járatot, térképet készíteni, akkor legyen szíves szóljon. -
deutsch96 #3066 BIZTONSÁGI MENTÉST AJÁNLOTT KÉSZÍTENI!!
C:\Program Files\astragon\Bus- & Cable Car-Simulator\Bin (Ebben a mappában)
Megnyitod: ScheduleWizzard - Ezt a programot.
Legalul (File) > Load (itt kiválasztod azt az útvonalat amit szerkeszteni akarsz.)
Line-Number: [Járatszám]
Tour ID: [01/02...]
Start: (Induló megállóhely. Ide beírhatod pl.: Budapest.)
Dest.: (Érkező megállóhely. Ide beírhatod pl.: Zsambek.) [ékezetek nélkül írj mindent]
[ezt nem értem, hogy kell szerkeszteni.]
Route: Megállók
WayPoint-id: Megálók ID-je (száma)
Travel-Time: Két megálló közötti távolság (időben)
Price: Jegy ár.
Total Time: Utazási idő (össz.)
Start time:
Kezdő megállóból való indulási idők. (én 87 indulási időt csináltam egy járaton oda-vissza :D)
Time
hh:mm (pl.: 08.50, 12.00...)
Majd A VÉGÉN "SAVE" (rámented a betöltött fájlra.) és kész.
-
Geri556 #3065 Most próbáltam ki, egész jó game lett ez a BCCS
Csak annyit sajnálok, hogy a váltót nem szimulálták le, nem lehet hegymeneti fokozatot kapcsolni...
Azon kívül tényleg faxa.