4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
mojorisin #3145 Sichtweite :)
Niedrig, Mittel, Hoch, Sehr Hoch...alacsony, közepes, magas, nagyon magas. -
#3144 A beállításoknál melyik opcióval állítom a látótávolságot? Bocs a hülye kérdésért, de németül nem igazán tudok...:S -
deutsch96 #3143 Nem tudja valaki, hogy a buszmegállók ID-jét honnan lehet megtudni ? -
mojorisin #3142 :D Nekem 2 perc után ment :) -
#3141 Ha tudsz normálisan fórumozni, akkor: Üdv köztünk! :) -
jocking #3140 Aki annyira isteníti ezt a játékot, annak itt egy kis minijáték:
Próbáld meg a troli áramszedőjét a felsővezetékhez illeszteni. Ezt csináld 1 órán keresztül, aztán gondold át az előzőleg a játékról formált véleményed.
Jó szórakozást! -
DANIELTRUCKER #3139 Elnézést kérek minden kedves fórumozótól! Annyira felcseszett hogy nem tudtam kontrollálni magam és nem is tudom mit törtem volna szét elsőnek ha nem írhatok ide!( mivel ez egy kicsit megnyugtatott )! Még egyszer elnézést kérek mindenkitől! ( És a továbbiakban pedig <így maradok! ) -
#3138 Daniel. Moderáld magad. -
mojorisin #3137 Sztem elég egyértelmű a menü és egyszerű. -
#3135 Tiszta BKV feeling...:D -
mojorisin #3134 :D A villamos nagyon jó :D -
Geri556 #3133 Részemről a vita befejezve, de a 3-ashoz még annyit hozzáfűznék, h igen, nem normális hogy a háztetőre repülnek a teherautók, de ez nem törésteszt szimulátor, hanem egy szerintem elég jóra sikerült tömegközlekedési szim... -
#3132 5: Az ajtó mindegy, csukva van-e, nyitott ajtóval is elindul. Fékből kettő van, nem árt mind a kettőt kiengedni (tab, alt) -
#3131 Jó. A Vitát be lehet fejezni. Köszönjük. -
jocking #3130 1: Nahát, nem mondod? És szerinted az a normális, hogy egy kurva játék 2011-ben nem jelenik meg valami emberi nyelven? Képzeld, pl. az euro truck simulatort se angolok csinálják, hanem csehek, és mégis angolul jelenik meg! Érthetetlen!
2: Jó, egy kicsit talán részletesebb, de még mindig nem egy Crysis2, vagyis semmi nem indokolja az irreális gépigényt.
3: Attól, hogy egy játék, még egy minimális szintet elvárna az ember. Szerintem egyáltalán nem természetes, hogy egy 10 tonnás jármű csak úgy felrepül egy épület tetejére.
4: Hol? Legalább ha angol lenne, így ott vagyunk ahol a part szakad.
5: Ajtó be volt csukva, járatszám beállítva és nem indult. Újrakezdtem, akkor viszont igen. Mi ez, ha nem bug?
ui: Olyan dolgok vannak ebben a játékban, amik igénylik a bemutatást. Ha egyszer nem vagyok egy kib@szott buszsofőr, akkor honnan a tökömből tudjam a jegyárakat, megy hogy hogy kell beállítani a járatot?
Az ennek a játéknak a legnagyobb problémája, hogy korán jelent meg. Ebben a formában ez még bétának is alig nevezhető, kellett volna még vagy fél év, mire ez teljesen kész játék lett volna.
-
Geri556 #3129 Meglett XD -
Geri556 #3128 Nekem nincs benne, pedig letöltöttem -
mojorisin #3127 3105-ös hozzászólásomban :) -
Geri556 #3126 Hol szereztél trolit ? -
DANIELTRUCKER #3125 Én az első busszal a 47-eset vittem oda vissza többször! 58perc egy kör, de általában mindig 1000 fölött lehet vele keresni!
Amúgy amióta patcheltem a játékot (1.04) nem nagyon dobál ki! -
deutsch96 #3124 Én 5 percen keresztül izzadtam míg felraktam :D nem szeretném ha le szakadna.
Mivel megvan már így minden, este megcsinálom BKV-s viszonylatokat. -
mojorisin #3123 Én a trolival mentem az első útvonallal ami dúrván 50 perces menet.... kb 6x siklott ki az áramszedő :D -
Geri556 #3122 köszi -
mojorisin #3121 Nem kell elautózni! Csak ülj be a kocsiba nyomd le az "N" billentyűt és rámész vmelyik zászlóra ami a depot jelöli, nyomsz egy REISEN-t vagy mit és betölt a depoba. :) -
Geri556 #3120 Nekem csak 1-2 bajom van, ami idegesítő: Minden játékkezdéskor el kell autózni a depóba, bár ez a való életben is így van
A másik az a kisebb grafikai bugok, de az is elhanyagolható.
Az irányítás kicsit lomha, de nem vészes az sem. -
#3119 Villamost most próbáltam ki benne először, valami hatalmas, nagyon jól eltalálták :D -
mojorisin #3118 Nekem egyre jobban tetszik a játék, főleg hogy szépen rájövök minden egyes részletre...és még úgy is hogy németül van. -
#3117 Attól, hogy nem tudsz németül, nem kellene lehúznod, kezdjük it... Én sem tudok nagyon, de ettől független tetszik -
Geri556 #3116 Anélkül elindul, de nem árt beállítani, mert akkor nem szállnak fel az utasok, természetesen Nála az is bug-nak számítana XD -
Geri556 #3115 Valahogy el kell "bánni" velük -
#3114 És be kellene a járatszámot állítani..:D -
Geri556 #3113 Én olyan 18/25-öt adnék, de mind1... -
mojorisin #3112 :D :D -
Geri556 #3111 1: Az német !
2: A grafika nagyon nem ugyanaz !
3: Ahogy a TML írta: "Ez csak egy játék" !
4: Ott a kézikönyv !
5: Talán be kéne csukni az ajtót !!
-
mojorisin #3110 Köszönjük az észrevételt, mehetsz is :) -
jocking #3109 Hát ez az új bus tram cable car sim elég ordenáréra sikerült.
1. minden svábul van 1/5
2. grafika ugyanaz, mint a cbs2010-ben volt 3/5
3. a járműveknek egyszerűen nincs fizikája, minden röpköd össze-vissza 1/5
4. nincs egy normális tutorial, amivel legalább minimális szinten meg lehetne tanulni a játék kezelését 1/5
5. hiába jár a motor, kézifék kiengedve, sebességbe téve, a busz nem megy sehova, ergo bugos az egész. 1/5
Össz.: 7/25
Ülj le fiam, egyes. -
mojorisin #3108 Szívesen! -
#3107 Köszi! -
deutsch96 #3106 Kösz. -
mojorisin #3105 Írjátok felül a saját mentéseteket ezzel és bármelyik jűrmű vezethető lesz.
Mentés
Mentés helye win7nél: C:\Users\USERNAME\Documents\BusCableCarSimulator\