Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Te ennyire nem olvasol?
Elõtted lévõ HSZ: "villamosok is vezethetõk lesznek, mint a buszok, de ez a címbe is benne van.".... Vezethetõ szinte minden jármû, de ezt a neve is mutatja....

13 éve itt. Szép idő.

longhaul
Én ezzel nem mondtam semmit, CSAK FELTÉTELEZTEM. Mivel szépen kidolgozott egy játék. hát gondoltam erre-arra, de semmi. Lehel hogy nem lesz vezethetõ a villamos,

A megjelenésrõl ITT olvastam.

OMSI FOREVER!!!

gumikacsa
villamosok is vezethetõk lesznek, mint a buszok, de ez a címbe is benne van.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ezt hol olvastad?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

longhaul
Biztos, hogy a készítõk, most készítik/scriptelik a pályaszerkesztõt, azért nincs hír róla, mert alaposan ki programozzák a pályaszerkesztõ részeit. (nem vennék rá mérget. De ahogy láttam a videón, villamos(ok) és fognak közlekedni AI MÓDBAN. (Pl. Épületek, fûk, fák, stb.😊 Ja és azt olvastam, hogy: 2011 Május valamikor fog megjelenni ez a játék!!!

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Hát, én ezen hallatán, leestem a székrõl, mikor ezt olvastam. <#nevetes1>

OMSI FOREVER!!!

longhaul
BOCSI

OMSI FOREVER!!!

Látom a szövegértésetek nem az igazi. Íme:

Össze kell fogni. Össze kell szedni 30 vagy 60 (szerintem a 47 is korrekt megoldásnak számít) szakembert (informatikus - a szerk.), akik megnézik, hogy készül a játék. Ez, hogy nézik a játék készítését, kb. 1 évig tart, de lehet, hogy 3 is. Lesz német és japán informatikus is, mint például Hotten Totta (õ kínai - a szerk.). Õk szakállasak, és a szakállukban ezen 1-3 év alatt sok kosz, füst és egyéb szennyezõdés felgyülemlik, mert ezen idõ alatt nem tisztálkodnak, csak nézik, ahogy készül a játék. Õk szövetséget kötnek Bibóval (japán vallási vezetõ - a szerk.), de a szerzõdés tartalma egyelõre nem nyilvános.

Remélem világos voltam, nem is értem, hogy nem tudtátok ezt leszûrni😊

papi08
Nem, nyugodj meg, nem vagy egyedül😄

13 éve itt. Szép idő.

gumikacsa
Csak én nem értem az utolsó két hozzászólást?

longhaul
Az nem baj, hogy Német, Japán, vagy hotten-totta, csak csinálhák, minden ezek a szakállas füstõsképû Bibókkal kötötték meg a szerzõdéseket.

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Hát... Össze kell fogni. Elõszór 30-60 fõs szakemberkéket kell összegyûjteni, közösen megbeszélni hogy milyen játék legyen készítésre, és megcsinálni ami 1 max 3 évbe kerül.

Mert ezek a TML STUDIOS meg a másik német cég,

OMSI FOREVER!!!

kem001
Amióta megjelent az OMSI érdekes, hogy úgymond San Francisco-ról a hírek eltûntek lassan 3 hete. Ráadásul CBS-hez sem készülnek már nagyon új buszok ahogy nézegetem...

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

csige791
"az irányításon kívül szerintem minden jó "
Pont a legfontosabb része a legszarabb.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Azért szerintem újra kell írni az egészet, hogy egyáltalán megközelíthesse az OMSI-t...
Miért az omsi már letölthetõ valahonnan?
gumikacsa
Nincs is ezzel semmi baj. Csak kicsit irritáló, mikor valaki elkezd fikázni, majd közli, hogy ezért a szarért nem ad pénzt. Szíved joga, csak akkor ne hangoztasd fenhangon, hogy nem vetted meg.

A cég többi játékát nem ismerem, csak a cbs-t. Nekem bejött, az irányításon kívül szerintem minden jó a játékban. De ezt már írtam. De ugye izlések és pofonok.

Az OMSI most a best, ezt viszont nem vitatom.

Én csak azt mondom hogy az embert nem kell lehurrogni azért mert nem vette meg, arról nem én tehetek hogy szerintem a játék nincs olyan szinten hogy pénzt adjak ki érte. Amikor az OMSI-t megláttam videón abban a pillanatban eldöntöttem hogy megfogom venni, mert a készítõket ezért a játékért tényleg meg kell tisztelni ennyivel. De sajnos a TML Studios olyan nekem mint egy gyári futószalag, csak ontja magából a játékokat (Busz, vonat, metró, titanichoz merülõs, tudomisén..) Nálunk sajnos remekül érvényesül az az elv, hogy e mennyiség a minõség rovására megy. Egyébként a CBS abban a tekintetben jó volt hogy jöttek bele mindenféle modellek, vBus-ból átkonvertálva, bár a motorhangok tekintetében lehetett volna jobb is.

Külön leszögezném: A hozzászólásom célja nem a feszültségkeltés, csak elmondom a véleményemet valamirõl, és próbálok másokat meghallgatva értelmesen kommunikálni.
segítség kéne?Leszedtem a g25-hõz az xml-t és a logitech progija nem fogadja el mikor importálom mit tegyek?

Szerintem eltúlzod. Igen, az OMSI jobb mint a CBS, de a San Francisco szerintem azért komoly ellenfél lesz😊

Végülis jogos, sokkal jobb lenne ha már akkor kritizálnám amikor kidobtam érte 8ezret az ablakon feleslegesen 😊
gumikacsa
Mivel nyilvánvalóan nem vetted meg, nem sok jogod van kritizálni. Nálam a cbs gyönyörûen elfut full grafikán, és szerintem nagyon is szép, a következõ rész pedig még durvább lesz grafikailag.

Najó, ezeket a termékeket inkább hagyjuk. Felraktam a 2 subway-es játékot, meg a CBS-t is, de finoman szólva gyalázat ahogy kinéz az egész, és hogy milyen hihetetlenül optimalizálatlan. És még a CBS 8.000 Ft webshopban. Ch, persze, majd ha fagy...OMSI milliárdszor jobb.
Egyetértek. Azért csináltak néhány dolgot, ami például az OMSI-ban nincs benne, és sokkal realisztikusabbá teszi a játékot (igen, nélkülözhetõ lenne, de ha már van, nem jobb lesz így?). Gondolok itt például erre: entwickerblog

gumikacsa
Azért ekkora túlzásokba nem esnék. Miután pár napot eltölt az ember az irányítás beállításával, onnantól már teljesen jó, amíg a busszal el nem éred a 40-50km körüli sebességet, ahonnan már nem lehet rendesen irányítani a buszt. Ha ezt a következõ játékban orvosolják, simán komoly vetélytársa lehet az omsinak.

Hát igen.

Amit eddig a TML csinált, az finoman fogalmazva is csak árkád volt...
papi08
Egyszerû, a géped nem bírja el a játékot(minimális gépigényt).

És külön felhívnám figyelmed arra, a banner alatt található piros szövegre.

13 éve itt. Szép idő.

ezt irja ki
mit csináljak?
The engine was unable to create a suitable grapics context.

Please make sure your graphics hardware meets the minimum requirements.

If you're running in windowed mode for the first time and you see this message,
make sure your desktop color depth is set to 32-bit color
papi08
"hello
milyen hibát ír ki"

Legalább akkor azt fogalmazd meg, mikor írja, milyen hiba, nagyobb esélyed van arra hogy segítséget kapsz...😉

13 éve itt. Szép idő.

Hello
hibát ir ki mit csináljak
gumikacsa
Igen, csak a legfontosabb rész van elrontva, az irányítás.

Szerintem ez a játék is jó, viszont tényleg érdekes, hogy az OMSI megjelenése óta semmi hír...

gumikacsa
Mert a fejlesztõk az intenzíven vannak. Kipróbállták az OMSI-t, és sokkot kaptak, hogy jól is meg lehet csinálni egy buszos játékot... 😛

biliard10
2011

hello!
mikor fog megjeleni a Bus Tram Cable car Simulator 2011 San Fransisco
szimulárot pontos dátum szerint?
Nem tud valaki valamit arról, hogy miért nincsenek új hírek a játékról?

biliard10
nekem 20 másodperc

Sziasztok. Azt megtudná nekem mondani valaki hogy a CBS 2010 ben mennyi kb az átlag betöltési idõ két chapter között? Nekem kb 2-3 perc még tölt és nagyon idegesitõ :/ És nem tudom hogy direkt eddig tölt, vagy a gépem miatt ilyen. Elõre is köszönöm.

\"A gumi kopjon, ne a lelked!!!\"

longhaul
Várom a megjelenést!!!! Én inkább a Bus Tram Cable car Simulator 2011 San Fransisco-val játszanék, mert van lehetõség gyalogosan , autóval, villamossal vagy busszal menni. A World of subway is jó, de a San Fransisco-ban több lehetõséget lehet kipróbálni, több jármûvel mehetsz.

OMSI FOREVER!!!

papi08
Igen volt😊

Más:
Nem sokat változott a két csík:

😄

13 éve itt. Szép idő.

Nem tudom volt már?:

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Martinez01
Ha lehetne egy kósza kérésem :
Légyszíves rakd felülre az új letöltéseket ha lehet, mert keresgélem az új buszokat, mondom mi a f*sz ezeket a buszokat már letöltöttem xD akk hol van a 4 új? xD De megtaláltam a 2. lap végén😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

kem001
Hali. Hoztam pár busz a City Bus Simulator 2010-hez: Link

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Rayden02
Elég jóra sikerült,megnéztem,köszi hogy belinkelted!<#eljen>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Kipróbáltam eszt úgy írom nektek csak nehéz végig vinni a pályát!

ÚJ TÉRKÉPET TALÁLTAM!

Az oldalt adom meg!

letöltõ oldal!

Én is jókor találom meg!

tmartin
Rendben. Ne haragudj.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

papi08
Szerintem ez nem az OMSI topikja 😊

13 éve itt. Szép idő.