Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobban fest mint a videókon, plusz az utcaseprõs game-tõl is szebb. Itt már van élsimítás rendesen.
yokel
Pár kép a játékból:

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Misi az ezredes
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nem nyûgöztek le :/

Ha tényleg ilyesmit szeretnének akkor inkább OMSI.. Fõleg azért mert még 1 hangot sem hallottam a játékból, márpedig az igen sokat nyom a játék realisztikusságához. :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

A 2011 06 29 jól hangzik és annyira messze sincs.
Jó kis tulfizetett buszsofõrök leszünk akik euroban fizetnek a tankolásért és 100 geld-be kerül egy szivecskésmûanyagnapszemcsi. 😄
kem001
Sziasztok. Ma találtam egy 3 perces trailer-t a játékról, amit még nem láttam. Link

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Nem ájultam el tõle plusz full német meg a az idióta tutorialon sem továbbökdösni magamat mert már elfogyot a gomb a billentyûzetrõl nem volt már mit nyomnom.
Élsimítás nélküli graf de végülis abban a méretben amiben majd a 2011-ben lesz ott jó lesz.
Na milyen?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Meg is lesem a demoját.
Igen, én is olvastam, hogy igazából ez a játék egy "teszt" a San Franscisco motorjához.

Rayden02
Na elvileg ezzel a játékkal lesz azonos a játék grafikai motorja is!
Bár lehet hogy tévedek!
http://www.kehrmaschinen-simulator.de/index.php?id=596

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

,,Dieser Artikel wird am 29. Juni 2011 erscheinen."

Még lehet belõle május van még 3 hét a májusból. 😄
kem001
Eddig május vége volt a megjelenés, de úgy látszik késik

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

longhaul
Erre azt mondom, hogy még várok. Míg bele programozzák az "EDITORT". Jó lesz ez!

OMSI FOREVER!!!

papi08
hm..valószínû ez csak elõrendelés...😊
Vagy ez a buta amazon.de nekem jeleníti csak meg ezt a sort:
"Dieser Artikel wird am 29. Juni 2011 erscheinen." hmm...különös..😉

13 éve itt. Szép idő.

longhaul
Kedves Papi08.

A #2901 hozzászólásban akkor hogy adhattak ki ilyet?

OMSI FOREVER!!!

papi08
Szerinted?! Még ki sem jött az az istenverte játék...

13 éve itt. Szép idő.

longhaul
Meglehet rendelni a Bus- Tram- Cabla car San Fracisco 2011 játékot?

OMSI FOREVER!!!

longhaul

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Ez most vicc. De mennyi (RAMOT, meg hány "ezer" GB-ot foglal el a winyón) bírja el a játék, ha mondjuk az egész Budapest utcáit megépítenék, ehhez a térképhez képest? Na jó, csak furdal a kíváncsiság, mert San Francisco-ban sok utcán lehet végigmenni. Játékban

OMSI FOREVER!!!

papi08
Az OMSI kérdéseit egy másik topikban válaszoljuk meg, melyet ITT találsz! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Abba tudnátok segíteni hogy honnan tudom meg az OMSI- ban hogy meik járattal merre kell menni?
longhaul
Megnéztem a látnivalókat az interneten, és ott troli helyett bicikli út van ki alakítva

OMSI FOREVER!!!

A Bus- Tram- Cablecar Simulator 2011 San Francisco játékban lesz troli szimulátor is?<#idiota>

kem001
Még kicsit odébb van a megjelenése, bár a legutóbbi hír alapján, jól haladnak vele

longhaul
Újabb képek a Bus- Tram- Cablecar simulator 2011 San Francisco játékról. Alig várom!

OMSI FOREVER!!!

Stig95
Már rég megjelent! Innen lehet letölteni vagy megvenni dobozosan.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Mikor jelenik meg az OMSI?
És honnan lehet majd letölteni???
longhaul
Közeleg a Május) Ha ez a játék is akadozni, meg le fagy, meg kilép mint az OMSI. Ámbár nem hiszem. Akkor felkötöm magam😄)

OMSI FOREVER!!!

kem001
Miért ne jelenne meg angolul? Ennek a játéknak a honlapja is angol és német

longhaul
Ezt hol olvastad?

OMSI FOREVER!!!

Misi az ezredes
Ahogy az a City Bus Simulator 2010-ben is itt is meg lesz az a 1-2 hónap az angol versio megjelenéséig..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kem001
City bus angol és német nyelven jelent meg, San Francisco szerintem angolul is meg fog jelenni, de majd kiderül

longhaul
Csak azt nem értem, ha a City bus 2010 játék, vagy a játéknak a fejlesztõi weblapja angol. Akkor ez a játék ami most kiadásra fog kerülni, miért német??? Pedig mind a 2 játékot ugyan az a cég csinálja. Az elõzõ játéknak a honlapja is Német volt, reméljük. Kiadás után ez is legalább angolul honosítják majd.

OMSI FOREVER!!!

longhaul
félreértettem.

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Az utasok a buszban ki lesznek mosva? Akkor ez jó lesz<#wow1><#wow1><#nevetes1><#nevetes1>. vagy kiszállnak adigra

OMSI FOREVER!!!

Igen igen, tényleg nem ez a legfontosabb, de ha mondjuk az irányítást is megoldják, akkor...tehát nem rossz ötlet, csak egy fontossági sorrendet kéne felállítani. Ha pl.: koszolódik a busz és az utasok emiatt esetleg panaszkodhatnak is, még realisztikusabbá teszi a mosás. Az is igaz, hogy miután kétszer megcsináljuk talán unalmas is lesz.

Ricsi234
Hali!miért írja ki ezt???
The engine was unable to create suitable grapichs context
Please make sure your grapics hardware meets the minimum reqirements.
If you running in windowed mode for the firts time and you see this massage make your desktop color depth is set to 32-bit color.?

biliard10
nekem bejön csak az irányitás legyen megcsinálva normálisan utána meg törödjenek a többivel

kem001
Hát érdekes lett ez a videó, 3 hét alatt ezt hozták össze? Reméljük azért, hogy az irányításra is fektetnek idõt nem csak ilyen felesleges dolgokra

gumikacsa
Na, ez az ami totál fölösleges. Ehelyett inkább az irányítással foglalkoztak volna, mert az ahogy elnézem elég fos maradt...

Renault magnum http://kamionszim.hu

yokel
Ezt láttátok már?

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

biliard10
na ha a tml az irányitást is megfogja normálisan csinálni meg mindent jobb lesz még az omsinál is

Hohó! Most nézem, hogy bár új hír még mindig nincs, a csík szökik felfelé a fejlesztõi blogon.

Miért, igazából mit tudnál hozzá elképzelni? Neked kell a sínen tartani a járgányt?😊

gumikacsa
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

Renault magnum http://kamionszim.hu

longhaul
Milyen és hány villamos vonal lesz? San Fransisco-ban egy villamos vonal van.

OMSI FOREVER!!!

Ha a villamos vezetése ki fog merülni gyorsítás-fékezés-ajtónyitásban (márpedig úgy néz ki), akkor fogalmazhatunk úgy is, hogy nem lesz vezethetõ...
longhaul
bocsi, asszem kell tegyek fel szemüveget.D

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Én azt hittem, hogy csak fel lehet ülni rá.

OMSI FOREVER!!!