Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy vicc ez a szabó veréb péter. mehet a levesbe és méltatni sem szabad amiket ír.
ennyi.
halottról vagy jót vagy semmit.
lehet kicsit hülyén fogalmaztam meg a dolgokat de kicsit nagy bennem az ideg.
sorry akit megbántottam.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
valoszinüleg egyszer futolag olvastad hogy megvádolták ezzel és ennyi legyen annyi hogy olvasd el a végkifejletet is
Ha mindenáron pocskondiázni akarsz keress más fórumot, értelmesen is hozzá lehet szólni.
Amennyiben folytatod, kitiltalak a fórumról.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Xbox Live: Lunatic HUN
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A szülõi nevelés hiánya lerí pár emberrõl...
olvasni szeretne az ember pár érdemi infot mikor hazaér és a sok idiota láma szarságait kell több oldalon keresztül nyálazni szánalom
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Hagyd meg ezt a topikot azoknak akik nosztalgiazni szeretnenek par oraig,vagy megosztani a masikkal azokat az elmenyeket amiket ok kaptak ettol a zsenialis eloadotol.
Megfogalmazhatnam a velemenyemet sokkal szemelyeskedobben is,de meg a hozzad intezett karakterekert is kar.
Eredetileg tíz koncertet adott volna Michael Jackson a londoni O2 Arénában, ám aztán nagyon gyorsan elfogytak a jegyek, a szerverek sem bírták a terhelést, úgyhogy újabb, majd még újabb dátumokat jelöltek ki. Végül összesen ötven fellépés lesz, egymillió nézõvel. Az is kiderült, hogy mely slágereit énekli Jacko.
Lehet jackson megrendezte a halálát hogy zsebretehese a koncertjegyek árát koncertek nélkül vagy most mi lessz azokkal az emberekel akik jegyeket vettek<#nezze>#nezze><#wilting>#wilting>
"FAREWELL MY DEAREST SWEET LOVE:
Drága,édes,egyetlen Michael-em!!
Immáron 11 éve,hogy megszerettelek,és állíthatom,hogy életem legszebb 11 éve volt.
Hálásan köszönöm ezt neked!!!
De nem helyénvaló e múlt idõ,hiszen ugyan új dalokkal,és koncertekkel nem leszek gazdagabb
de mégis a leggazdagabb embernek érzem magam általad az elmúlt hosszú hosszú évek során
kapott érzések végett.
Ezt sajnos nem tudtam Neked elmondani soha sem,én a lapomba fektetem minden szeretetemet
feléd,és ez Nekem életed során s most halálodban is ugyanolyan fontos dolog számomra.
Csak remélni merem hogy talán egyszer láttad is...!!?
Soha nem hagyom abba és nem adom fel!!
Most 2009.június 25.én mondhatjuk megállt a szívemben az élet,s a derû,hiszen eltávoztál az élõk sorából.
Patakokban hullottak a könnyeim érted,és mécseseket gyújtottam.
Levetetted tested s itt hagytad ezt a világot,melyben oly sokan bántottak,s nem értékelték a Te szeretettõl
tündöklõ lelkedet,s jóságodat. A lelked azonban most már szabadon repül s mint a legfényesebb csillag az égbolton beragyogja azt.
Mindíg is csillag voltál,50 évig e földön s most egy másik dimenzióban is szintén.
Hiszem hogy most már megkönnyebbültél,s nem bánthat senki sem,jobb lett neked!
Rengeteg szépet megéltél,olyan karriert építettél fel gyermekkorod óta melyet nem lehet szavakba önteni vagy felülmúlni.
Rajongóidban most velem együtt hatalmas az ûr,s a kérdés hogy MIÉRT? s MIÉRT ÉPPEN MOST??
Hiszen a visszatérésed éve lett volna ez,s nem a halálodé!
Trónod senki sem foglalta s nem is foglalja el senki sem soha! A POP Királya vagy s maradsz is!
Vérzik a szívem érted és 3 gyermekedért is,hiszen mindent megtettél értük,önzetlenül szeretted õket!
Egy fantasztikus apát vesztettek el!! Mi pedig egy fantasztikus mûvészt!
Dalaid örökké élni fognak! És a lelked is hiszen a lélek halhatatlan!Jobb helyen vagy már,noha nekünk ez a hiány iszonyúan fáj.
Hihetetlen azt érzem,egy rémálom az egész és nem valóság,szeretnék felébredni,nem megy mert ráébredek hogy sajnos ELMENTÉL és az emléked maradt csupán nekem.
Minden egyes érzést köszönök Neked DRÁGA,MINDENT,olyan darabja voltál s maradsz a szívemnek mint senki más,
megtanítottál arra hogyan viseljük el a magányt,vagy a meg nem értettséget,vagy ha különcként kezelnek olykor.
Megtanítottál arra is,hogy vállaljam fel saját magam,érzéseim,s emellett egy fantasztikus szerelmet is adtál
melyet nem szégyellek beismerni,mely kezdettõl plátói volt de mégis a legszebb szerelem mely valaha létezett!
KÖSZÖNÖM SZERELMEM!
Nekem Te vagy az ÖRÖK IKON,A FÉRFI,egy olyan ember,aki nélkül nem tartanék ott ahol.
Dalaidban,és szívemben élsz tovább még világ a világ,és a halállal ahogy mondani szokták "haza megy" az ember.
Hát TE most hazaértél!!
Örök szerelemmel,
Diana."
nem komplett
<#wilting>#wilting>
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Lassan lábra sem bír állni: Kattintson a nagyobb képért!
„Tüdõtranszplantációra lenne szüksége, de túl gyenge a mûtéthez. Tüdõtágulata és krónikus emésztõszervi vérzése is van, amit az orvosok csak nagyon nehezen tudnak kezelni" - mondta a The Sun címû lapnak Ian Halperin.
„A vérzés okozza a legtöbb gondot. Akár meg is ölheti" - tette hozzá az életrajzíró, aki szerint az 50 éves popsztár abban a fehérjehiányban szenved, ami megvédené a tüdejét.
Michael Jackson, akit a közelmúltban tolószékben fényképezték le, életrajzírója szerint már évek óta harcol a betegséggel.
„Alig képes megszólalni. Bal szemére 95 százalékig vak. Michael évekig dolgozott az orvosokkal azon, hogy kordában tartsa a betegségét. Rengeteg gyógyszert szedett, amik stabilizálták az állapotát" - mondta Ian Halperin.
„Nincs túl jól. Elég nehéz idõket élünk" - ismerte el Michael testvére, Jermaine Jackson a lapnak.
a vélemény az vélemény, a zs kategóra az bizony zs kategória mindenütt
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A 12 éves fiam reakcióját leírom.
"Nem vagyok Michael Jackson rajongó, de tetszenek a zenéi, és nagyon jó hogy itt volt köztünk, mert így volt kerek a világ"
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
De ez sajnos kimaradt az életembõl, nem volt eredeti példányunk sem kazettán, se CD-n.
Nyugodjon Békében...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
sose szerettem egy számát sem MJnek de komoly szinten ûzte amit csinált anno RIP
Mekkora bassline... egyszerû de qrvajó😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Akár néhány érdekes adattal kiegészítve, hogy a kétkedõk, irigyek, f*kázók, és "humoros" hozzászólók is átérezzék, hogy Jacko mit tett le az asztalra.
Lássuk:
Minden idõk legsikeresebb szórakoztatóipari elõadója.
A Thriller címû 1982-es albuma a legtöbb példányszámban elkelt zenei anyag, több mint 104 000 000 eladott lemezzel.
A ´80-as évek elején a videoklipkészítés alapköveit tette le a ½Billie Jean½, a ½Beat It½ és a ½Thriller½ címû kisfilmjeivel.
Kétszer választották be a megtisztelõ Rock and Roll Hall of Fame-be.
Az énekes 13 Grammy-díjat nyert.
Az évszázad elõadója½ American Music Award birtokosa.
Példátlan pályafutása során megközelítõleg 750 millió lemezt adott el.
.:asChil:.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu