Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy a Bad felvezetõ 15 perce
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
sajnos sok tévhit terjengett Jacko-rol,annyira nem szerettem,meg nem is ismertem,de volt pár száma ami jó volt,de ha tetszett,ha nem,akkor is mindenki ismerte a nevét és egy legenda lett
sokan állították,hogy kifehérítette magát: nos ez egy hazugság
betegség támadta meg white vitilgo-nak hívják,ami a bõr kifehéredésével jár foltokban,majd késõbb egész testen
azt is állították,hogy pedofil és gyerekeket molesztált: nos ez sem igaz,sõt, semmilyen bizonyíték nem támasztotta alá,a megkérdezett gyerekek is azt mondták,hogy semmi nem történt
Jackson-nak az apja miatt,nagyon hányatott sorsa volt,ugyanis az apja egy állat volt
mikor Jackson befutott,sok pénzre tett szert,és minden pénzével támogatta a gyerekeket
létrehozta Neverland-i birtokát,ahol vidámpark,állatkert,és egy játszóháznak berendezett palota volt
Jackson az utolsó évtizedben hatalmas összegû adósságot hagyott hátra évente 20millió dollárral költött többet,mint amennyit keresett,így eléri a 200millió dollárt az adósság,amit hátra hagyott...
nos ezek az én saját információim a legendáról
BMW Über Alles!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
-They Don't Care About us
-Billie Jean
-Who is it?
Számomra ezek voltak a legjobb számai😞 Örökre kedvencek maradnak!
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Link
Annyit tudok hogy, a toxikus eredmények 2 hetet kell várni
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Emlékszem nagyon kicsi koromban (3-4 éves lehettem) is ezt imádtam😊 Aztán utána kb 10 évig nem is nagyon hallottam a számot, meg nem is emlékeztem nagyon rá, aztán egyszercsak megtaláltam... nagyon jó érzés volt annyi idõ után újra hallani, és akkor már érteni is a mondanivalóját... gyönyörû szám...
Ennyit rólad.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Will you be there
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Micheal Jackson-Beat It
Live for nothing or die for something.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Egyébként pont ezért tudjuk, hogy Szabó Péter is egy pedofíl, hiszen épp olyan töménytelen mennyiségû bizonyíték van rá, mint arra, hogy Jacko is az volt.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx