Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az egyik nagy kedvencem tõle az utóbbi 10 évbõl a Ghosts...nézzétek meg a teljes 50percet,a dagi polgármestert is õ játssza...színésznek se volt rossz,még ha csak a klipjeiben is játszott..
Vagy a Bad felvezetõ 15 perce
Maximus4
Ezt most elég nehéz meghallgatni😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tyler1
heal the world<#eljen> ez a mostani a kedvencem 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jogos, az is jó szám! 😊 De számomra ez a 3 a legkedvesebb! 😊
TheRock18
Rest in Peace Jacko

sajnos sok tévhit terjengett Jacko-rol,annyira nem szerettem,meg nem is ismertem,de volt pár száma ami jó volt,de ha tetszett,ha nem,akkor is mindenki ismerte a nevét és egy legenda lett

sokan állították,hogy kifehérítette magát: nos ez egy hazugság
betegség támadta meg white vitilgo-nak hívják,ami a bõr kifehéredésével jár foltokban,majd késõbb egész testen

azt is állították,hogy pedofil és gyerekeket molesztált: nos ez sem igaz,sõt, semmilyen bizonyíték nem támasztotta alá,a megkérdezett gyerekek is azt mondták,hogy semmi nem történt

Jackson-nak az apja miatt,nagyon hányatott sorsa volt,ugyanis az apja egy állat volt
mikor Jackson befutott,sok pénzre tett szert,és minden pénzével támogatta a gyerekeket
létrehozta Neverland-i birtokát,ahol vidámpark,állatkert,és egy játszóháznak berendezett palota volt

Jackson az utolsó évtizedben hatalmas összegû adósságot hagyott hátra évente 20millió dollárral költött többet,mint amennyit keresett,így eléri a 200millió dollárt az adósság,amit hátra hagyott...

nos ezek az én saját információim a legendáról

BMW Über Alles!

TaRka0107
Thriller
Wanna Be Startin' Something
Unbreakable

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
A menedzsere a sarlatán doktorokat hibáztatja. Milliókért megkellett vennie a gyógyszereket, vitaminokat.....azok miatt halt meg.

Maximus4
Smooth Criminal<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tyler1
én meg h amit szedett gyógyszert azzal adagolta túl magát

én vmi olyasmit olvastam h az orvostól kapott vmi injekciót és rá 1 vagy 2 ora mulva infarktusa lett és elhunyt.Állitolag az orvost még mindig nem találták meg😮

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

greg benz
Nyugodj békében Jacko..

R.I.P. Michael Jackson! 😞 <#rinya><#rinya><#rinya>

-They Don't Care About us
-Billie Jean
-Who is it?

Számomra ezek voltak a legjobb számai😞 Örökre kedvencek maradnak!
CoolX
Rest In Peace Michael Jackson 😞

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

TaRka0107
Én a zenéit hallgatom, meg nézem a VIVA-t, meg MTV-t is néha!

Maximus4
Én órák óta a klippjeit nézem,illetve hallgatom.Liberian Girl az egyik legszebb száma,volt😞

Egy szép Michael Jackson emlék téma Sony Ericsson k800 és vele kompatibilis, pl w580 stb. mobilokra.

Link

Tyler1

biomage
Valami hír a körülményekrõl?
Annyit tudok hogy, a toxikus eredmények 2 hetet kell várni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Rest In Peace Michael Jackson!
AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

TaRka0107
Azt én nem láttam, pedig néztem a CNN-t, betudnál linkelni egy videot?

Dynamic
De azért vicces, ahogy ezek a krétakori egysejtûek beböfögnek, utána iszkiri, gyorsan kereket oldanak, mert tudják, esetleg érvelni is kéne, aminek képessége viszont Himalájaként magasodik elõttük...
jaja.kicsit furcsállotam is h mi a WTF van.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Tyler1
juj tegnap láttátok CNN-en élõben Uri Geller is megszólalt az ügyben, mint Jacko egyik barátja???

Estefelé kezdett normális lenni a topik, de látom a sok bulvárparaszt megint unatkozik. Nyissatok egy külön topikot, és ott lehet ontani a szemetet <#boxer>

Atkamon
Ha már a kedvenceknél tartunk, az enyém az Earth Song...

Emlékszem nagyon kicsi koromban (3-4 éves lehettem) is ezt imádtam😊 Aztán utána kb 10 évig nem is nagyon hallottam a számot, meg nem is emlékeztem nagyon rá, aztán egyszercsak megtaláltam... nagyon jó érzés volt annyi idõ után újra hallani, és akkor már érteni is a mondanivalóját... gyönyörû szám...

Tyler1
részvétem 😞

eightmiles
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. By Woody Allen"

Ennyit rólad.

mrzoltan
Nem kár érte! <#levele>
én így voltam anyámnál... még 1 hónapja se történt... még most sem hiszem el... ugyan így történt az eset mint Jackonál.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

havercsotány
A legtöbb normális ember lerakja ugyan azt az asztalra amit ez a pop elõadó ,csak máshogy ,másból, kicsibe, nagyobba stb A rajongóknak részvét <#hehe>

Tyler1
csak nekem esik nehezemre végig nézni egy klipjét is??? hihetetlen bele gondolni h már nincs velünk 😞 talán még most sem hiszem el

LordVenom
Látom te is ismerted személyesen...<#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

CalebJoe
Amit õ lerakott az asztalra azt te 5élet alatt se érnéd el te retardált barom.
dartonita
Megprobalom ignorealni az ehhez hasonlo mongolidiotakat,alljon itt az egyik kedvencem,remelem nem gond.

Will you be there

Mehetsz a levesbe, a többi idióta közé.

CheAteR88
táncolni tudott hangja volt de másra alkalmatlan VOLT!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Tyler1
hogy lehetsz ilyen hülye???? látod van amire nincsenek válaszok...

ollie
ez egy bunkó hozzászólás volt

Bandee1987
Furcsa, de most Jacko halála miatt iszonyatos pénzmozgás indult meg körülötte. A különbözõ eladási listák (itunes, amazon) élén jacko albumok és videoklippek szerepelnek, relikviák millióit kínálják eladásra. Mondják, hogy x millió dollár adóssága volt Jackonak, sztem most csak összejön annyi bevétel, hogy a családra ne maradjon adósság, sõt inkább valamennyi pénz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

TaRka0107
Én se vagyok az a nagyon nagy rajongó, de a stílusa, mozgása, zenéje bejön!(nincsenek meg eredetiben a lemezei) Most töltöttem le nem rég a zenéit és nekem is bejönnek!

TaRka0107
Nem mindig mondanak igazat az újságok/híradók!

Danny1987
Nem vagyok nagy rajongója de ez iszonyat jó szám tõle:
Micheal Jackson-Beat It

Live for nothing or die for something.

Dynamic
Komolyan vetted a véleményformáló kérdését? Láthatnád, hogy õ egy kétbites "nagy nemzeti jobbikos radikális tüzesistennyila" akiknek hivatalból utálni kell a "niggereket".
TaRka0107
Hát én is úgy tudom hogy nem volt pedofil, csak rá vetítették ezt a képet! De azt is "szeretem" aki lefikázza a zenéit, mert vkinek jobb a diszkó zenére éneklõ "fiúk" hangja! Ha hülyeségetz mondtam javítsatok ki!

Falcon87
Csak milliók kedvence halt meg a személyében, sokan az elmúlt idõk legjobb elõadójaként tisztelik. A zenéjét még én is meghallgatom néha, tehetséges volt. Csak elszaladt vele a ló...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Zerénd
És?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Dynamic
Erre nem lesz válasz. Az ilyen egysejtûekre az érvelési képesség mellett a sunnyogás a jellemzõ.
Egyébként pont ezért tudjuk, hogy Szabó Péter is egy pedofíl, hiszen épp olyan töménytelen mennyiségû bizonyíték van rá, mint arra, hogy Jacko is az volt.
Dynamic
Akkor érted sem fognak sírni, mert te is pedofil vagy.
Kiskoromban én sem hittem el, hogy õ egy férfi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx