129
Empire Universe 2: Recharged-Free Online Játék
  • polarka
    A buildingsnél done az új resource facility, de amikor mennék újat építeni, akkor azt írja, h under construction az egyik és a status bar pedig már maxon van.
  • polarka
    Én is belekezdtem...
  • mukievil
    NA végre megjött a regisztrácio, az elejére egy kis segitség jól jönne,, mit kéne csinálnii :)
  • mukievil
    Vmi játék élményt irhatnál :) érdekel a dolog, meg hogy hogy böngészös, valós idejű, vagy nemtudom milyen lehet :) MEg hogy mikor jön meg a megerösitö email :)?
  • Banderas1990
    Bocs, igen elírtam, de leírásba írtam, hogy böngészős.
  • Thanatos
    nem, inkább browser game 3654654...
  • Banderas1990
    Hát kb ahhoz hasonló, persze mindez korlátozott formában.
  • ZsirosKenyer
    imperium galactica II?
  • Banderas1990
    Üdv mindenkinek!

Nem rég találtam rá erre az igen érdekes ingyenes online böngészős játékra(Travian, Klánháború stb. kedvelőknek nem új a műfaj).
    Ez egy űrstratégia, mely remek kikapcsolódást tud nyújtani. 9 faj közül lehet választani, melyek mind-mind különböző extrákkal bírnak(pl. plusz nyersanyag kitermelés). A kezdő játékos egy bolyógval kezd, majd a technológia fejlesztésével és újabb épületek felhúzásával megkezdheti a kereskedést és politikai kapcsolatok kiépítését más bolygókkal, valamint a kolonizálásba is belekezdhet. A játék a cselekedeteknek megfelelően különböző osztályokba sorolja a játékost(pl. semleges, kutató, harcos stb.). A hajókat tetszés szerint lehet felszerelni és elvileg(még nem jutottam el odaáig) valós-idejű harcot is támogat a játék.
    Természetesen van lehetőség Szövetséges(itt Birodalmak) kiépítésére, vagy már egy létezőhöz való csatlakozásra.

Akit érdekel erre fáradjon:
    Empire Universe 2 honlap