129
Empire Universe 2: Recharged-Free Online Játék
-
polarka #89 így néz ki egy csata:
-
#88 Viszont ez érdekes hogy mennek az asteroidák.. ( mármint valóságban még szép ) de nem hittem hogy a játék készítői "röpályát" is csináltak nekik..
98. helyen voltam mikor utoljára kb 2 napja ránéztem mindjárt váltok ip címet és ránézek hogy hátha van valami asteroida nálam.. ( tettem egy szondát is a bányászhajóm mellé én naiv azt hittem hogy járom a galaxist a kém hajó megkeresi az asteroidát a másik meg megpocsékolja.. ) -
polarka #87 "Only ships equipped with a warp engine (DX-1 or better) can travel between systems." -
polarka #86 Én elejétől úgy sejtettem, h így van, de a helpben eddig még nem találtam róla bejegyzést. -
mukievil #85 Az aszteroidák járkálnak össze -vissza nem ??? Nekem vmikor kettö van, van amikor meg egysem... -
polarka #84 Milyen hajtóművet tettél rá? -
#83 Én új gémet kezdtem :) Megépítettem a hajómat 10k raktér,2db bányászlézer, erre nem tudok átmenni más naprendszerbe az enyémben meg nincs asteroida. Ahoz hogy modosítsam kellene dock, amihez kb 1 hétig kellene kutassak a hajom meg ott dekkol a bolygóm mellett. -
polarka #82 Megvan a CC2 már csak egy hajó kéne. Sztem egy vegyes bányász/kereskedő hajót csinálok, mert nemtom melyik lesz a hasznosabb, illetve melyikhez milyen felszerelés a legjobb.
DX-1 hajtóműves hajója van vkinek? -
polarka #81 Nekem jelenleg 600 Ti, 1600Hg kell minél hamarabb.
Fölösbe van 1700Si és 3400Al.
Cu és Fe is szokott lenni fölösbe, csak most éppen nincs:)
Holnap valszeg lesz Fe és a nap végére talán még Cu is.
Egyébként, ha megvan a comm. center2, akkor elvileg megnézhetjük a közelben, h kinek mi kell és mit adna. -
mukievil #80 az adatok körülbelüli értékek és tájékoztató jellegűek :) -
mukievil #79 na csináltam egy gyors statisztikát, hogy nálam mennyi nyersanyag szükség van kb, ebből a szükséglet eloszlása, naggyábol látszik:
titan: 35000 +100/facility +2000/hajo
copper: 75000 +100/facility +2000/hajo
iron: 37000
alu: 48000
mercur: 60000
silicon:36000
uran: 15000
krypton:47000
nitrogé:4400
hydro: 650
titanom annyi van mint az állat nem megyek semmire vele, max belefulladhatok :D, vas meg copper-ért meg szenvedek :)
A többi meg ugye egy -egy épület fejlesztéséhez kell 15000 krypton meg ilyesmik :D, erről inkább nem is beszélek :), soha nem lesz annyi :) -
polarka #78 "Good morning guys!
The database is currently down this morning after the daily downtime for some updates. Nothing will be lost, don't worry. Please be patient!
Don't be scared by the announcement message. It is definately wrong. There will be no reset and the server will be back before 6 pm. It is just the old announcement of last week's Friday that has not been adapted. No worries!
Please don't spam the forums asking when it will be fixed. We will announce here once the server is up again.
Thank you for your understanding. For the whole mod crew
Sincerely,
Inkaine" -
polarka #77 Jah, még mindig nem megy;\
A 10k cargo az nem cargo S? -
#76 Nem lehet belépni a játékba mert nem fut az sql szerver :p lesznek itt még leállások... talán még újjabb szerver restart is..
Elméletileg ma kész lett volna a bányászhajom amin van 10k cargo, pont belefog férni a szomszédos asteroida titániumja :) -
polarka #75 Jah igen, most olvastam, h ahogy nő a termelés, úgy egyre ritkábban jön az NPC kereskedő. Vagyis jobban rá leszek kényszerítve, h más játékosokkal kereskedjek. Amihez kell egy comm. center lvl2, trading post lvl2 és egy kereskedő hajó (cargo S minimum). Vagy a hajó talán nem is szükséges, ha megelégszek azzal, ha vki más jön hozzám kereskedni.
Sztem a governemt lvl3 után erre fogok gyúrni, mert már zavaróan ritkán jár erre az NPC kereskedő. -
#74 Már jobban érzem magam :D a réz is nagyon fontos :D üdv a klubban! :) -
polarka #73 Nemtom, nekem annyira nem gáz. Csak az említett 4 anyagot termelem és beállítottam a trading postba, h mi kell a következő épülethez (government lvl3), közben pedig folyamatosan építem az újabb bányákat.
Csak annyi a bajom, h az NPC kereskedő mostanában ritkábban járogat. Pedig szereznék 4ezer creditet exportból és egyből le is vásárolnék 5ezret. -
mukievil #72 Ez azért nem teljesen igaz :), nem csak te vagy így, hanem mindenki :), nekem pl van titaniumom, de baszhatom, mert copper-böl ugy állok ahogy te :) titaniumbol :), pedig már vagy 20 szintü a bánya! -
#71 Nekem mostmár nagyon hiányzik a titanium.. a hajókhoz is ez kell.. még egy nyamvadt probe-ot se gyártottam le :p gyakorlatilag 2 napja semmit nem építettem, a bányákat is alig birom húzni.. 3-4 órát kell várjak mig jön a tradpostról kb150 titatnium akkor ez egy bányára épp elég :)
szvsz sok értelme nincs a játéknak.. az elején megkellett volna mondják hogy hé bakker ha nincs titaniumod akkor haggyad a faszba.. -
polarka #70 "Only ships equipped with a warp engine (DX-1 or better) can travel between systems. This does not apply to probes.
Flying through a wormhole (WH) saves time and fuel. Wormholes change at midnight of Friday to Saturday, when 50% of the WHs are deleted and recreated at another place. Remember that when using a wormhole on Friday. You might not come back. " -
Banderas1990 #69 Hungarian Space Ship
Hát nem vagytok a szomszédban..."
Hát ja, ahogy nézem te 41 pc-re vagy tőlem. -
polarka #68 Csak azt nem tom, h hogyan lehet törölni:) -
polarka #67 Ja igen és lehet koordinátákat elmenteni a bookmark coordinates-cel, amivel így gyorsabban ki lehet jelölni az útirányt. -
polarka #66 ezt se tudtam...
Banderas, a HSS az mit jelent? -
mukievil #65 Hát nálam jobb-klikkel is lehet forgatni :) -
Banderas1990 #64 Na tegnap elkészült az első hadihajóm a HSS Hunyadi . Most viszont egyenlőre várok a további hadihajók építésével, amíg nem kutatok ki több és fejletebb technológiát. -
polarka #63 Most vettem csak észre, h Starsystemben, a billentyűzet nyilaival lehet körbejárni, h melyik szögből nézzünk a csillagra. -
polarka #62 Nálam a rendszerben megjelent egy Reaper Scanner és kicsit később egy Reaper Piratenflotte. Azt mondják, h NPC kalózok, de ameddig védettségünk van, addig nem kell tőlük tartani, utána akár támadhatnak is. -
mukievil #61 Jah de gondolom már rájöttél, ha tudod, hogy az az én rendszerem :) -
mukievil #60 Lol! Télleg :D:D , hülye vagyok :), azt sajnos nemlátom, enyém a hell bolygó :D egy szaturnusz gyűrűs -
polarka #59 5855 a számod, az "unknown"tól balra írja. -
polarka #58 Pont most van egyik probe-om a rendszeredben. -
mukievil #57 Na ezt a felderitést nemtudtam :) A naprendszerem neve egyenlőre unknown , ugyhoyg nemtudom sajnos, de holnap államvizsga :), ugyhoyg majd holnaptol -
polarka #56 Bazz...
1pc és 20au -
polarka #55 "Általában kb. 1pc au egy-egy rendszer távolsága egymástól."
Általában kb. 1pc 5au... -
polarka #54 Az kösz:D 100%os titán? wtf? Olyan is lehet? xD
Én Cu, Fe, Al, Si van 75% körül (ezek a legjobb %-ok), szal én csak ezeket termelem. Egyelőre Titaniumot kell mindig importáljak.
Jah, 4pc-re vagyis elég közel (hamarosan befejezem ezen sugarú terület felderítését, megtalállak:)). Általában kb. 1pc au egy-egy rendszer távolsága egymástól.
A koordináták első 4 számjegye azonosít egy-egy rendszert, ami két csoportra bontható (két számra) az első 2 számjegy az y, a másik 2 az x koordináta (a universe térképen). 2 módszert figyeltem meg a felfedezéseimhez:
- A fleetnél-> scan és kilistáz jópár bolygót a környéken, itt lehet figyelni, a koordinátákat és az alapján lehet belőni, h merre menj.
- Starsystem->universe(bal felső sarokban) itt a zöld a saját rendszer, a szürkés terület a belátható, de még felfedezetlen(mert még nem jártál ott) terület. Itt megszoktam figyelni, h hol vagyok éppen, hova akarok menni és mivel szomszédos rendszer, akkor csak 1 számot kell csökkentsek/növeljek a cél koordinátában.
Ergo, ha elakarod hagyni a rendszert (és lehetőleg egy szomszédos rendszerbe kívánsz menni), akkor a destination: résznél az első számot (2 számjegy) vagy a 2. számot növeled/csökkented. Persze, ha átlósan akarsz haladni, akkor mind2-t meg kell változtatnod.
Az adott rendszerbe pedig a universe térképen kattintva belenézhetsz, vagy a rendszertérképen lépegethetsz a bal alsó sarokban levő nyilakkal a szomszédos (felderített) rendszerekbe.
Egyébként én az 5553-as rendszerben vagyok. -
mukievil #53 Üdv!
Hát én most elég jól állok, titanom 100 százalékos, most 200al jön óránként, én szivesen cserélek vkivel, csak rá kéne jönni hogy kell :), elvileg lehet hajóval, de nemtudom hogy lehet elhagyni a naprendszert.
Mi elvileg Polarka nagyon közel vagyunk elméleteim szerint :D Nekem copper hiányom van :), de ezt mondtam, hogy mindenki azzal segitené magát amiböl sok jön neki :)
Egyébként 100. vagyok a listán, van már egy hadihajóm, most csinálok szállítóhajót majd, azzal elvileg lehet nyersanyagot szállítani , ha megtalállak polarka :), titanból már nem lesz gondod :):)
-
polarka #52 Én is így vagyok vele.
De mondjuk a rendszeremben már kinéztem egy sok titaniumos bolygót, meg úgy látom, h a környék még van egy jópár rendszerben.
Most erősítem a gazdaságom, aztán gondoltam egy bányász hajóval megyek aszteroidákhoz. Meglátom mennyire éri meg. Egyébként már 2 probebal derítem fel a környéket. -
#51 hát ugye legálisan lehet kérni restartot azaz újra kezdést és akkor lehet közelebb lennénk és lehet jobb resource-ü bolygót is kapnánk.. a mostani bolygóm a tanuló pénz lesz :) Amúgy csak 1 nagy hibája van hogy a titanium csak 54%.. ezért sokat kell kereskedjek állandóan titanium importra szorulok. -
polarka #50 Hát nem vagytok a szomszédban...