Empire Universe 2
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy sejtem, h 2 éve befuccsolt a dolog és most újraélesztették...
elvileg pm 6 orát irnak, és europai 2-es szerver, szoval elvileg este 6 óra 😊😊
Egyébknét úgy néz ki, dolgom lesz pont, úgyhogy kicsit késõbb indulok útnak az univerzum elfoglalásában 😊, addig csak gyûjtögessetek!
Én elvileg mukievil néven vagy fenn, Hell a bolygóm neve, de majd ugy is konzultálunk 😊
Az ötletem pedig az, hogy kinek mi a jó a bolygólyán, arra a nyersanyagra nagyon rááll, és cserélgetünk a klánon belül, ha ez lehetséges.
Egyébknét úgy néz ki, dolgom lesz pont, úgyhogy kicsit késõbb indulok útnak az univerzum elfoglalásában 😊, addig csak gyûjtögessetek!
Én elvileg mukievil néven vagy fenn, Hell a bolygóm neve, de majd ugy is konzultálunk 😊
Az ötletem pedig az, hogy kinek mi a jó a bolygólyán, arra a nyersanyagra nagyon rááll, és cserélgetünk a klánon belül, ha ez lehetséges.
Locutus_The_Borg-néven regeltem, visszigazoltam azt irták hogy 6 órakkor lesz újra indítva. Remélem tudja hogy magyar vagyok és én nálam 6 óram illetve furi hogy nem 18órát írnak..!! nehogy reggel legyen.. 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
😄😄, és az is két nap alatt jött össze 😊 Nemtudom, lehet most lett felfedezve a játék, de azt sem tudom, hogy hogy két éves, mikor ebben az órában állt le a szerver, hogy ujraindítanak mindent 😊
Érdekelne a játék, csak azt mondjátok meg hogy hogy lehet az hogy 2 éves és még csak 24 komment van az sgén ???
De kipróbálom.
De kipróbálom.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Hát olyan idõkre, olyat kell berakni, amit hosszu ideig kell fejleszteni. Egyébként majd kiderül, 1-2 hét alatt ugy is kialakulnak a dolgok. REmélem nem akarják hetente resetelni a szervert.
Jah én is.
Bár mivan, ha nem tok gépnél lenni egy ideig? Nincs vmi grease monkey script hozzá, h beidõzítsek bizonyos tevékenységeket? Mer akkor könnyen le lehet maradni az atomkockáktól😊
Bár mivan, ha nem tok gépnél lenni egy ideig? Nincs vmi grease monkey script hozzá, h beidõzítsek bizonyos tevékenységeket? Mer akkor könnyen le lehet maradni az atomkockáktól😊
Hát ez igaz 😊! Én benne vagyok a klán alapításban, ha jó a játék...
Sajnálom, hogy nem írtam meg, de én is csak a leállítás elõtt nem sokkal szereztem tudomást a resetrõl.
De nézzük a jó oldalát: Így már rögtön a játék kezdésekor lehetõség lesz bekapcsolódni és így elõnyre szert tenni.
Egyébként ha valakit érdekelne itt a dolog, majd lehetne magyar klánt alapítani.
Ja és mégegyszer bocs!
De nézzük a jó oldalát: Így már rögtön a játék kezdésekor lehetõség lesz bekapcsolódni és így elõnyre szert tenni.
Egyébként ha valakit érdekelne itt a dolog, majd lehetne magyar klánt alapítani.
Ja és mégegyszer bocs!
Hát jah, én meg elõszeretettel legyakok mindenkit 😊, úgy hogy én nem csalok 😊
jah x)
Egyébként az ilyen böngészõs stratégiában azt utálom, h mások pénzt költenek a játékra és úgy tesznek szert elõnyre, meg van kai több accountot futtat egyszerre...
Egyébként az ilyen böngészõs stratégiában azt utálom, h mások pénzt költenek a játékra és úgy tesznek szert elõnyre, meg van kai több accountot futtat egyszerre...
Du. 3 és 5 között. Most írogatják chatbe.
Baazzz, ki is dobtak, nézzek vissza 6 órakor 😊 pfff
Ezt nem mondod ? ? ? 😄
Most lesz server reset. Mindenki elölrõl kezd mindent elvileg.
Hát én pár órája kezdtem el, egyenlöre a bolygómon tudok a nyersanyag bányászatot javitgatni, meg fejlesztgetek, egyenlöre hajot még nemtudok csinálni, gondolom ki kell fejlödni odáig.
Jaja, nekem most a mercury fejlesztésem akadt be 😊, de már vagy 5 perce, lehet lagg az oka, vagy nemtudom, még nem jöttem rá
k
kolonizálni mikor lehet/tartasz már ott?
kolonizálni mikor lehet/tartasz már ott?
Most meg az egyetemmel is ez van.
Várni kell egy kicsit mindig ha vmi készen van, még énsem jöttem rá miért van
A buildingsnél done az új resource facility, de amikor mennék újat építeni, akkor azt írja, h under construction az egyik és a status bar pedig már maxon van.
Én is belekezdtem...
NA végre megjött a regisztrácio, az elejére egy kis segitség jól jönne,, mit kéne csinálnii 😊
Vmi játék élményt irhatnál 😊 érdekel a dolog, meg hogy hogy böngészös, valós idejû, vagy nemtudom milyen lehet 😊 MEg hogy mikor jön meg a megerösitö email 😊?
Bocs, igen elírtam, de leírásba írtam, hogy böngészõs.
nem, inkább browser game 3654654...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hát kb ahhoz hasonló, persze mindez korlátozott formában.
imperium galactica II?
Üdv mindenkinek!
Nem rég találtam rá erre az igen érdekes ingyenes online böngészõs játékra(Travian, Klánháború stb. kedvelõknek nem új a mûfaj).
Ez egy ûrstratégia, mely remek kikapcsolódást tud nyújtani. 9 faj közül lehet választani, melyek mind-mind különbözõ extrákkal bírnak(pl. plusz nyersanyag kitermelés). A kezdõ játékos egy bolyógval kezd, majd a technológia fejlesztésével és újabb épületek felhúzásával megkezdheti a kereskedést és politikai kapcsolatok kiépítését más bolygókkal, valamint a kolonizálásba is belekezdhet. A játék a cselekedeteknek megfelelõen különbözõ osztályokba sorolja a játékost(pl. semleges, kutató, harcos stb.). A hajókat tetszés szerint lehet felszerelni és elvileg(még nem jutottam el odaáig) valós-idejû harcot is támogat a játék.<#vigyor>#vigyor>
Természetesen van lehetõség Szövetséges(itt Birodalmak) kiépítésére, vagy már egy létezõhöz való csatlakozásra.
Akit érdekel erre fáradjon:
Empire Universe 2 honlap
Nem rég találtam rá erre az igen érdekes ingyenes online böngészõs játékra(Travian, Klánháború stb. kedvelõknek nem új a mûfaj).
Ez egy ûrstratégia, mely remek kikapcsolódást tud nyújtani. 9 faj közül lehet választani, melyek mind-mind különbözõ extrákkal bírnak(pl. plusz nyersanyag kitermelés). A kezdõ játékos egy bolyógval kezd, majd a technológia fejlesztésével és újabb épületek felhúzásával megkezdheti a kereskedést és politikai kapcsolatok kiépítését más bolygókkal, valamint a kolonizálásba is belekezdhet. A játék a cselekedeteknek megfelelõen különbözõ osztályokba sorolja a játékost(pl. semleges, kutató, harcos stb.). A hajókat tetszés szerint lehet felszerelni és elvileg(még nem jutottam el odaáig) valós-idejû harcot is támogat a játék.<#vigyor>#vigyor>
Természetesen van lehetõség Szövetséges(itt Birodalmak) kiépítésére, vagy már egy létezõhöz való csatlakozásra.
Akit érdekel erre fáradjon:
Empire Universe 2 honlap
← ElőzőOldal 3 / 3