145
Star Ocean: The Last Hope
-
#25 Nnna, így 20egynéhány óra után volt az első diszkcserém. Hmmm, kíváncsi vagyok meddig tart ki a 3 diszk (kicsit már rohantam az első vége felé). -
#24 szólj egy moderátornak -
#23 persze, szerdán már megvettem:) -
Caine #22 Ha már idegesítő: megvan Carth a KOTOR-ból?
Csak azért nyomtam végig gonosz női karakterrel (gonosz férfival alapból mentem term.), hogy lecsaphassam.
Mekkora élvezet volt! Egyszerűen idegesített a folyamatos nyávogása. -
Caine #21 Ne msok gémet vezsek a megjelenés napján, de az FF13 az ilyen lesz.
Meg most a SO:TLH :) -
Caine #20 Mivel a konzolosok fórumában lett nyitva ...
Ha nagyon érdekelnek a jrpg-k, akkor egészen jó áron már be lehet szerezni egy ps2-öt és máris neki eshetsz az előző résznek: SO: Till the end of time (még mind mindig megvan, pedig a ps2-őt már eladtam) FFX (dettó megvan még) és ha már itt tartunk akkor az összes ánglisul kiadott FF (tehát a 3 kivételével, jéé ezek is itt ülnek a polcon ) és még sorolhatnám napestig.
Vagy egy SNES-t esetleg Dreamcastot, bár szerintem ezekre már nehezebb gémeket szerezni mostanság. -
Caine #19 Neked már meg is van?
Nekem a Blue Dragon is nagyon bejött, bár elsőre kicsit gyerekesnek tűnt, de sokkal mélyebb, mint az ember elsőre gondolná és NAGYON szórakoztató.
És még gondolkodom az Enchanted Armson is. -
Caine #18 Tényleg. Ki tudom valahogy javítani? -
#17 Én most egy új bolygón járok és hát már ott találkoztam ezzel a kölyökkel aki olyan szinten idegesítő hogy alig várom hogy végre kivehessem a csapatból(egyébként is csak áll mint egy merev f@sz és semmit nem csinál XD)de a ruhája, a hangja meg úgy az egész gyerek nagyon nem szimpi:S Valamilyen szinten ez se tetszik a játékban hogy míg a 3. részben a figurák tök szolidak voltak egyszerű ruhákkal itt olyan szinten giccses mindenki ruházata hogy nekem nem tetszik... -
#16 naja, az angol szinkron sem a legjobb, de a szájak mozgása zavaró sokszor, ennyire a japó nyivákolásra lett optimalizálva? vagy ott is ilyen össze vissza? -
#15 Szerintem se rossz a játék de a szájak mozgása botrányosan szörnyű.Engem nagyon zavar de majd megszokom.Egyébként a grafika meg harcrendszer rendben van, a történet is ok. -
gyuri12 #14 Ha az utóbbi 8 év konzol és PC játékait nézem,akkor azt veszem észre,hogy egyre kevesebb a különbség köztük. Konzol és PC között egyre kisebb a választóvonal.(Gondolok itt a konzolos netezésre,multipléjerre,telepítésre,letölthető dolgokra)
Egyedül a játékosok között van még nagy különbség. (PC-sek utálják a konzolosokat, konzolosok piszkálják a pc-seket, stb) Persze keveseknek van elég pénzük,és eszük,hogy a mutogatás helyett kiélvezzék a PC és a konzol előnyeit is.Sajnos. -
#13 játékosok közt nincs, a legtöbb játékstílus megegyezik fps, tps, akció, rpg
konzolon népszerű a Hack n' Slash ( DMC, Ninja Gaiden stb... ) és jrpg
pécén népszerű az MMO, RTS ( bár ez is kezdi magát megvetni konzolom, legalábbis a könnyedebb sima ríl tájm rtsek pl CnC és társaik ) és a szimulátorok -
gyuri12 #12 Konzol és Pc között játékok szempontjából nincs különbség,csak a játékosok között. -
#11 mindenkép érdemes, Lost Odyssey, Eternal Sonata, Tales of Vesparia, Infinite Undiscovery, The Last Remnant ( ez van pécére is ), Star Ocean, jövőre FF13
remek játékok, el vagyunk kényeztetve:) -
#10 Konzol és pécé közt azért van különbség. Először fura volt hogy xboxra jönnek a jrpgk, de így pár év után már nem az. -
#9 pedig engem pont a square enix munkássága érdekelne :D de hát majd egyszer :D ha sok pénzem lesz beújítok egy konzolt :) -
gyuri12 #8 Ugyanezt mondták egyesek az Xbox360 megjelenésekor.:) -
#7 jrpg, nem az a kimondottan pécére szánt műfaj:)
-
#6 én naiv.. :D azt hittem PC :( -
#5 Tetszik a játék, kicsit mass effect utánérzés, saját űrhajó és csapat és felfedezés, most kaptam meg a hajót és indultam el az első küldetésemre mint kapitány -
#4 The Last Hope -
Caine #3 SO4 Trailer
SO4 Gameplay -
Caine #2 Hivatalos honlap -
Caine #1 Mivel tegnap jelent meg és még nincsen saját topicja. Ez tarthatatlan! :)
Tegnap meg is rendeltem, hamarosan a mancsomban lesz. Várok ide mindenkit, akinek véleménye, kérdése van vagy csak elakadt a játékban.
Szívesen segítek.