145
Star Ocean: The Last Hope
-
Caine #105 Egy kis korrekció:
A tapasztalatok azt mutataják, hogy a bonus board nem összeszorzódik a bónusz xp-kkel, csak hozzáadódik.
Tehát az elérhető max xp szorzó tárgyakkal 6,8x, max bonus boarddal 8,2x.
Azért ez sem rossz :)
Most a nox elején járok, van az a "három ufo fantom" encounter.
A lista szerint darabja 3.900 Xp-t ér (11.700 a három), azért a csatáért én 89.700 xp-t kapok :)))
Így a Nox elején olyan 1-1,5 óra játék után felszaladtak a srácok olyan 90. szintre :DDD -
tyrant71 #104 ha visszanész a vége után, ott a leggyengébb monsztának 94.685 HP-ja van és 6.695 XP-t ad
a legmagasabb ami nem boss az 477.858 HP, 41.197 XP -
#103 Teli van 20-40k exp körüli ellenfelekkel a végső "villa":D.
Amúgy a Nox az uccsó "bolygó", de elleszel vele. Végigjátszás után clear save-vel lesznek új dungik, meg a régi questeket is lehet folytatni, miegymás, szal. nincs vége. -
Caine #102 Most érkeztem a Nox Obsurusra.
Ez már az utolsó helyszín vagy van még?
Hol az a utolsó pont, ahonnan még vissza lehet menni a Calnusra?
Most kezdtem beleásni magam jobban a szintetizálásba.
Iszonyat durva.
Elkezdtem XP-t adó tárgyakat kreálgatni. Még nem sikerült mindenkire xp-s cuccokat aggatni, de olyan 6x-os szorzónál tartok most. A vége szerintem olyan 8x-os lesz. Plusz a bonusboard. Hát szerintem össze lehet hozni a végére 20x szorzót az xp-re, a bonusboarddal.
Iszonyat :)))
Na, ha jól számolom a vége 18,72x-es xp bónusz. De még ezen is lehet tolni xp növelő kajákkal meg löttyökkel olyan +40-80%-ot.
Vicces lehet 30-40.000 Xp-t érő bosst 30x szorzóval letolni.
Az több mint 1.000.000 Xp :)))
Közben nyomulok az arénában is, olyan 22. hely körül járok.
Nem olyan veszélyes, de pl. a Shiny Scumbag elég rendesen megizzasztott :))) -
#101 Ugyan, az már csak grind. Engem ez a része nem érdekel a jRPG-knek (sőt soxor idegesít). Én kizárólag a sztori miatt játszok ezekkel. Afféle japó sztájli kalandjáték-pótlók. -
tyrant71 #100 kár hogy nem próbáltad ki a cave of the seven stars-t
azthittem jó a csapatom
ugy elvernek ott a sima monszták, hogy öröm nézni -
#99 Nekem máris van rá több vevőm jóáron és így nem bukok rajta sokat. Úgyis már mással tolom és van még eppár amit kéne. :D Nextgen jRPG-ket nem nagyon tartok meg. -
tyrant71 #98 én is végeztem
Lv72
no personal ending :-(
na majd a universe level-en
fnal boss ellen összejött edge-nak a "Deal at least 70,000 points of damage" battle trophies -
tyrant71 #97 Lv65 -
#96 -
Caine #95 Sziasztok,
Gamfaqs-on találtam, de szerintem nagyon hasznos (igyekszem spoiler mentesen):
IC karakter kombinációk találmányokhoz
Edge--------: 1
Reimi-------: 2
Faize-------: 3
Lymle-------: 4
Bacchus-----: 5
Meracle-----: 6
Myuria------: 7
Sarah-------: 8
1 fő:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
2 fő:
12, 13, 14, 15, 16, 17 ,18
23, 24, 25, 26, 27, 28
34, 35, 36, 37, 38
45, 46, 47, 48
56, 57, 58
67, 68
78
3 fő:
123, 124, 125, 126, 127, 128,
134, 135, 136, 137, 138
145, 146, 147, 148
156, 157, 158
167, 168
178
234, 235, 236, 237, 238
245, 246, 247, 248
256, 257, 258
267, 268
278
345, 346, 347, 348
356, 357, 358
367, 368
378
456, 457, 458
467, 468
478
567, 568
578
678
A résztvevők sorrendje nem számít, tehát Edge, Reimi, és Faize, az ugyan azt az eredményt hozza, mint Faize, Reimi, és Edge.
Valamint, ha mindenkinek megvannak a megfelelő IC képességei, akkor mindent feltalálnak elsőre, nem kell újrapróbálni, nincs benne véletlenszerűség.
Remélem segít. Nekem sok isőt spórolt meg.
Thanks to sakurayule@gamefaqs
-
Caine #94 Hányadik szinten? -
tyrant71 #93 megvan az ezüst kupa :-) -
Caine #92 Éppen itt tartok most :) -
#91 továbbmentem a főszálon, dúúúrván beindulnk a dolgok, jött egy jedi is -
#90 Én meg nem szoktam blindsideolni. Sima rush-ban nyomom le az ellent, sőt inkább anélkül. Ha így is elég táp vagyok jó, ha nem, tápolok tovább. Nem jó a személyes ügyességre hagyatkozni, márpedig a blindside az az. Elég ha rush-ban tudsz hozni egy-két pontos csapat kombót. Azokban 50k+ HP-t is be tudsz gyűrni bőnyállal, miközben az ellenfél meg sem bír nyikkanni. 2-3 ilyen és voilá. -
Caine #89 Tegnap véletlenül rájöttem mi is az a double blindside.
Csak megkaptam anno, de nem lett elmagyrázva, hogy mi az és hogyan működik.
Eccerűen imádom, idáig is a blindside volt a kedvencem, de mostanában folyton counteroltak és leomlott a bonus boardom, de most már counterolhatatlan vagyok, Mu-Wha-wha-ha! -
#88 Hehe, vége felé van hogy a 30k+ HP-s karimat egy csapással ölik le. Előfordul az.
De ha beleszintetizálsz +80%HP-t a cuccodba, meg eleve 10/10-es HP Boost-ta mászkálsz, akkor aztán ennél is lényegesen több HP-d lehet (akár 40-80k lev80-ra). -
#87 Nos kivégezvén: 45óra level75.
Csak a Sarah és a Reimi personal ending jött össze, ami felettébb érdekes, de nekem ez is elégséges volt. :D -
#86 csak nem bírtam abbahagyni, 18. vagyok, de már nagyon nehéz kb 1 védekezési vagy támadási hiba, rossz helyezkedés és oda a 10000hp
acsit nem adott a top20ért, csak a top10 és az 1. helyért jár -
#85 egyéniba 26.ig jutottam lv49en, mára elég volt:) -
#84 lassan top 50be vagyok Edgevel, meg a csapattal is -
#83 Egyre jobban tetszik Reimi már elég erős, jókat sebez és lehet messziről vadászni:) -
#82 most vagyok a Colosseumban, vagyis találtam véletlen egy Red Herbet és most mentem vissza és bejutottam, jobb lett volna hogy ha lenne benne valami folytonosság és ne kelljene minden meccs végén meg előtt 10 At nyomni, jöhetnének futoszalagon, vagy valami egyszerűbb módon, de állandóan el kell játszani a jelentkezést kiválasztást meg az örömszöveget a végén -
Caine #81 Érdekes, nekem kifejezetten bejön a valós idejű harc.
Gyorsak, pörgősek a csaták, sokkal nagyobb kontrollom van így. És eszméletlen jók az animációk, főleg a blindside tetszik, meg amikor a csata elején futásból az elsőre levágja az ellent és már tovább is fut :))) -
tyrant71 #80 a beat b és a beat s is 20-as
akit nem én irányitok azoknál neutralra szoktam tenni -
#79 Persze ehhez rank20 beat b kell, mert különben nem nő a rush meter rush közben, akármit is csinálsz. De ez már csak megvan nektek is, nem?!!? :D -
#78 Jah és a seed-eket (pláne a potent-eket) ne használjátok el, mert nagyon jól jön a szintézishez később! Ugyanez igaz a spéci bombákra (pl. ultimante bomb). SOSE használjuk el ezeket!!! -
#77 Amúgy jó tanács pl. Reimi-nek:
- szintetizáljatok neki egy durván critical hit-es bow-t
- critical hit skill 10/10
- focus skill 10/10
- berserker skill 1/10
- chain combo 10/10
- Hunter's Moon 10/10 bekészítve csak ez chain-nek 3x
Csata elején focus, berserk, és csak lőni kell a 3x chain combo-t Hunter's Moon-ból, olyan gyorsan összejön a rush a területre/enemyre ható támadásunktól, hogy köpni-nyelni sem fogunk tudni és onnantól folyamatosan fent is tudjuk tartani a rush-t, mert többet és többször sebzünk a chain combo-inkkal, mint amennyit veszítünk normálisan. A többiek elég ha gyógyítanak közben és mivel rush-ban nincs knock back, meg hasonlók, kedvünkre ölhetünk, amíg csak jólesik (néha nem árt némi mana), lényeg, hogy ne mozduljunk el. Voilá. Hasznos tud lenni egy íjjász is néha... :D
-
#76 Én is mind felveszem és meg is szoktam csinálni, ha adott szinten már meglehet. Azért nem megyek vissza pár bolygót, hogy az általam készített fésűt átadjam egy macskának ugye, alig pár SP-ért és EXP-ért, amit két pár másodperces csatával triplán-tucatszor összehozok. Éééted. -
#75 Nem tudom mit csináltál ennyi idő alatt. 36. órában vagyok és most mentem visza Astralba, aztán megyek majd a Colosseumba, csak még kell 2 side quest hozzá ( már csak egy ), amúgy raklap side questet felvettem, nem biztos hogy megcsinálom őket, de azokkal is el lehet szórakozni bőven... -
#74 Nekem ebben inkább idegesítőek a hosszú, uncsi dungik, mivel nem komálom a ríőltájm harcot annyira (konkrétan alig érzem mán az ujjaimat :D). Úgyhogy azt csinálom meg amit feltétlen kell, vagy élvezetes a harc.
Colosseumban 4-5 óra alatt bénézva is el lehet menni rangban odaáig amit el lehet érni azon a szinten (igaz solo-ban csak egy karival, dehát kinek van türelme minddel felkúszni EGYENKÉNT mondjuk 70 rankot, az má fanatizmus, pláne, hogy a harc idejével összemérhető a be/levezető körítés, ami teljesen felesleges amúgy és már harmadszorra is ultraidegesítő, nemhogy ezredszerre). Ha lenne egy survival mód szerű solo és team mód 100 csapattal, na azt szívesen végigtolnám (talán). -
tyrant71 #73 nekem a LO 165 óra volt
ebben 110 óránál vagyok, purgatorium után
én is elszarakodok mindennel
tegnap csak az colosseumban voltam egész nap
ma eddig végigmentem az astral cave-en, az is csak egy sidequest után nyilik meg, nem kötelező bemenni -
#72 LO, az pont 81 óra volt pont lev81 partyval.
Ez az SO4 azé jóval rövidebb. Persze ha a clear game utáni dungonraid-eket is beleveszed, nem biztos, de az engem már hidegen hagy. Parasite Eve 2-ben sem csináltam meg a 100 emeletes Chrysler Buildinget másdivégigjátszásra (pedig az csak akkor nylik meg, de kb. 30-40.-ig bírtam idegekkel). -
Caine #71 Most látom csak, valaki átírta (átíratta) a topic címét.
Köszönet érte. -
#70 hát nekem pl a LO első dvdje 12 óra volt, az SOban 27:) -
Caine #69 Csak viszonyítás képpen, Lost Odysseyt mennyi idő alatt vitted végig?
Nekem 106 óra volt. Szeretek benézni minden sarokba :)
Mivel nem tudok napi 10 órát játszani, ezért ez több volt mint egy hónap.
De nem is baj, mart kb. havi egy gémre van pénzem :) -
#68 Konkrétan egy teremre vagyok a végső főellenféltől és konyec filma (ő meg elsőre csak lev66-os). Utána mellékquest-ek vannak, a dungeonok (van egy-két lev200-on is fogós boss, asszongyák), amiket eddig őriztek, a Colosseumi csaták, a személyes ending-ek, aszerint, hogy kikkel interakítvkodtál, meg még be lehet szerezni a final move-okat mindenkinek, meg az ultimate fegyókat, szénné lehet szintetizálni mindent stb.-stb. DE ez már csak maszturbálás, engem egy jRPG-ben elsősorban a fősztori érdekel.
Szal. elég rövid volt, mert nem túl sietősen így nekem épphogy 40 óra lesz. Ami lepkefing. Mostmár értem az alacsony értékelést. Igaz így is két igen alapos Mass Effect végigjátszással felér (nekem az 38 óra volt), de jRPG-ből ez kevéske manapság. Na majd meglátom... -
#67 Áhhh, nem hiszem, hogy a végére ne lenne elég lev70-80 max. Bőnyállal is. Én már nagyon a vége felé vagyok és lazán megy.
A lev250 az a sidequest-ekhez és az arénához kell. Ami viszont egy vicc, mert az 1xűbb arénás cuccoknál VENNI is lehet jobbakat már most. Akkor ki fog szenvedni a szaros coinokért... WTF! -
tyrant71 #66 Lv250 a max, van még hova fejlődni