145
Star Ocean: The Last Hope
  • Sir Quno Jedi
    Lev 65 ójeee. Amúgy A Nox Obscurus-on van egy jó fejlődési hely, ahol van egy infernal beast (afféle subboss), meg van vele ez-, meg az. Ott simán beesik 3-40,000exp., ha jól csináljuk és mindössze pár másodpercig tart a csata, ha már atoműbertáphihetetlencsodák vagyunk. Kimegyünk valamelyik kapun, ha már megvan a serpent staff, visszalépünk és újra ott a supboss. Leverjük, majd goto 10. Végülis egy csata 1-2 szint, szal. fel lehet tornászni akármeddig a szintünket (amíg jó exp-et ad még). Én csak kétszer mentem neki, mert siettem, de aki ráér...

Még egy jó táphely van, mégpedig az ENII Sanctuary. Ott igen durva szörnyek vannak, nagyon kis területen, szinte hemzsegnek, Ha összehozunk 2-3-as Ambush-okat magunk ellen, akkor ott is 30k körüli exp-eket zsebelhetünk be (és nem tart sokáig, ha ügyesek vagyunk). Sőt energiatöltő hely is van ott, szal. pénzbe/tárgyakba sem kerül a dolog. Ha megvoltunk és mindenki halott, vissza a kazamatákba, előjövünk, mentünk és újra, amíg csak jólesik. Vigyázzunk, hogy a főellenfélnek ne menjünk neki (én 2 nyírtam ki, mert rossz volt a mentésem), mert akkor vége a tápolós mókának (sniff).

NAGYON kell a szint! Mikor beértem 55+ körül a sötét bolygóra, simán elkenték az arcomat a fantokmok 1xű "utcai harcokban" is néha, én meg csak néztem, hogy 25k HP-s karimat is úgy beleverik a betonba, mint a pinty (2-3 másodperc)!!! Szal. kicsit tápoltam, óbvatosan taktikáztam velük és mikor már szintben felkúsztam hozzájuk, akkor már "gyerekjáték". Igaz vannak olyan részek, ahol a vészkristályok tiltják a skillek hazsnálatát (na az kemény tud lenni), míg nem csináljuk ki őket a gyűrűnkkel.

Valszeg. a program a sebzéseknél/védelemnél stb. is számolja a szintkülönbségeket is, mert különben nem érteném, amit művel. :D
  • gyuri12
    Tervezem a játék beszerzését,úgy érzem,hogy ezt a könyvecskét is rendelem majd vele.:)
    Köszi,amúgy.
  • tyrant71
    mindenről :-)

teljes végigjátszás
    skill és symbol használat, taktikák
    full side quest és private action leirás
    item creation tábla
    item list, mit hol lehet beszerezni
    bestiary
    stb.

ha érdekel valakit van egy eladó, még a postai csomagban bontatlanul
  • gyuri12
    Mikről van szó a Guide-ban?
  • Caine
    Nice!

Mivel tud többet a collectors?
  • Istencsászár
  • tyrant71
    megjött a strategy guide
    igényes kiadvány még nyomdász szemmel is
    320 oldal

• Caine
    Köszi. Azóta már meg is kaptam az első gyűrűt.
  • Istencsászár
    persze ott mentettem:)
  • tyrant71
    boss előtt van mentés
  • Istencsászár
    jó kis szopatós volt ez a purgatórium, a boss 2szer megölt, most kicsit pihentetem, nomeg nem volt mentés egyik szinten sem, meg a gyűrű csak 1 feltöltést engedett és a forrás is egyből lemerült...
  • tyrant71
    sikerült nekemis a 30. helyig előre menni
    a mithril sword nélkül nem ment volna
  • Sir Quno Jedi
    Az a gond, hogy szemét tervezők betettek mondjuk light gyűrűt ami csak egy töltetes és TUTIRA nincs feltölve amikor éppen kell. Rohadtak.
  • Istencsászár
    hamarosab kapsz olyan gyűrűket amiket ha feltöltesz akkor mondjuk 20 védett ládát ki tudsz majd nyitni, több féle gyűrű van, több féle energiamezőre

természtesen vissza tudsz majd menni a bolygókra, bármikor amikor az űrhajón vagy, kivéve az űrbázisra ( meg egy másikra de az ebből a szempontból nem lényeges, direkt nem írom a nevét mert érdekes storylájn:) ) ezeket persze csak az 1. dvdre értem
  • Caine
    Aki már kicsit előrébb jár:
    - Hogyan lehet kinyitni a színes (erőteres?) ládákat? Éppen most járok a Lemurison, abban a kerek kastélyban és a boss után az erkélyen van egy láda, mintha nem lehetne oda már visszamenni, de még tippem sincs, hogyan lehetne kinyitni ezeket a ládákat, pedig láttam már belőle vagy hatot.
    - Később vissza lehet menni a már meglátogatott bolygókra/helyszínekre?

köszi
  • Caine
    A hétvégén sikerült kicsit többet is játszani.
    Nagyon tetszik a bonusz board, mihelyt rájöttem, hogy mi az és hogyan kell feltölteni, sokkal könnyebb lett a játék :)
    Ha tudom, 4 zölddel és 10 kékkel feltöltve rohangálok, ált. vagy egy órát kibír egy board összeomáls nélkül, csak óvatos duhajként kell közlekedni Edge-el :)
    Úgyhogy iszonyat gyorsan lépem a szinteket és van vagy 1000 party sp-m.
    Ha csak tudok blindside-olok, nagyon bejön az animációja és így jöttem rá, hogy hogyan lehet kék lapkákkal a bonus boardot. Olyan 10 perc alatt fel lehet tölteni kékekkel. 4 ambusht se kerül semmibe összehozni a zöldekhez.
    Nagyon bejön a game, pontosan azt hozza, amit vártam tőle
  • Sir Quno Jedi
    Háak én most tartok 50 körüli partival, van aki már 53. A Colosseumban én is eltöltöttem vagy 4-5 órát, de megérte. Edge felkúszott 30 rank fölé (avagy alá :D), a Team az már nem ment olyan jól. Én csak azon voltam kiborulva, hogy kezdésnek (totál felkészületlenül) a survival móddal kezdtem, első 9 csata perfektre ment, majd a 10-ben jönnek ezek a tetves bohócok és pár másodperc alatt full KO. Párszor még nekimentem, de esélyem sem volt. Ez röhej! Azé' begyűjtöttem a spéci kardot, meg íjjat a shopból.

Mind1, Edge most már 22k+ HP-val császkál (nomeg 6-700HP-kat gyógyulgat auto) és lesz az jóval több is, úgyhogy meglátjuk ki a hülye! :D

Most éppen az EN II-re megyünk, miután talákoztunk Lightspeed Kenny-vel személyesen (érdekes volt).

Mondjuk előtte a rovarvárosban a főellenfél az fogós volt (végre beszélhettünk is a Grigori-val!!! WOÁW!). Legalábbis sokáig tartott. Isten tudja mennyi HP-ja van, meg folyamatosan tolja a spawn-jait, szal. fárasztó. Végül is egy-két nagyon összehangolt csapat kombóval megfeküdt a beste.
  • Istencsászár
    ez nmár jól hangzik, akkor mindenkép nekiesek majd, I wanna be a hero:)
  • tyrant71
    meg ad acsit, ha top30, top10, top1 leszel
  • tyrant71
    minél előrébb lévőt hivsz ki a ranglistán annál több coin-t ad
    van itt egy shop, csak ezzel lehet fizetni, jó cuccok vannak benne
  • Istencsászár
    az kimaradt egyenlőre, majd visszamegyek oda, valami jutalmat ad az, vagy csak fejlődés?
  • tyrant71
    colosseumban is el lehet tölteni pár órát, ha a ranglista élére akarsz kerülni
    edge lv47
    39. helyig sikerült igy elmenni
  • Istencsászár
    26de itt a vége, 27.ben átmentem a 2. dvdre, elég hosszú volt és éújabb érdekességek derültek ki, ha tudja hozni ezt a hosszságot vagy még rá is tez a 2., 3. lemez akkor szép lesz:) másodpercet nem grindeltem, talán az elején kicsit fejlődtem, meg persze mindent próbálok kibányászni, meg kinyitni, felfedezni
  • Istencsászár
    A hosszúságával nem lesz gond, 25. órában vagyok és még mindig az első disc.

Látvány terén egyre szebb és szebb lesz, és még mit tartogathat a további 2 DVD:). Stroy nekem nagynon bejön, eddig minden szál érdekes volt, meg érdemes az űrhajon is beszélgetni és eltölteni 1-1 órácskát a küldetések közt, csomó poén, meg lelkizés stb...
  • Caine
    Nos, tegnap sikerült játszanom vele olyan 2 órát.
    Első benyomások:
    Először is nagyon szép. Végre éles textúrák vannak, értelmes plygon számmal, de ami sokkal fontosabb eszméletlen hangulatos a grafika. CG múvik nagyon ott vannak a szeren.

A harcrendszer könnyen tanulható és nagyon pörgős, nekem nagyon bejön.
    Szeretem amikor látom a terepen, hogy hol a monszta és ha akarom el is kerülhetem.

Láttam lehet benne kraftolni, gyűjtögetni, szintén plusz pont.

És van millió achievment. Juicy :)
    Már az előző részben is voltak achik, pedig az PS2 volt, ott is gyűjtögettem vadul. Már ott nagyon tetszett.

A szory még csak most indult, még akármi lehet belőle, de nem tartok tőle, hogy nem lesz elég hosszú, érdekes vagy mély, a till end of time már úgy is bizonyított e téren, a the last hope se fog itt csalódást okozni, szerintem.

ps: nem tudom feltűnt-e még valakinek, hogy az űrhajók az elején tisztára úgy néznek ki mint a Centurion a Privateerből (ha még emlékszik valaki rá)
  • Istencsászár
    Most értem a Roakra, meseszép!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon jó volt az időutazós, Földes kis kitérő

• Caine
    Közben megjött az enyém is, nem tudom mi tartott ennyi ideig a senditeseknek, de a lényeg, hogy itt van.
    Este rá is vetem magam
  • Caine
    Túlsúlyos?
    Mit rendeltél te?
    Wikipédiát kinyomtatva?
  • tyrant71
    én meg rendeltem 2 db strategy guide-ot pénteken
    tegnap jön a mail, hogy tulsulyos igy nem szállitják
    rendelhettem meg külön-külön
    igy jó ha hétfőre megkapom
  • Caine
    Franc, még mindig nem jött a postás. Kezdek türelmetlen lenni.
    Pedig UK-ből olyan 3 munkanap alatt meg szokott jönni a cucc ...
  • Istencsászár
    Ez lol:)

sikerült

meghalt mindenki a csapatból 3 perc alatt, Edgevel nekiálltam, aztán láttam, hogy a hasán kell sebezni ott 400-500+kat ad, 6-7szer kapott egy ilyen kombót oda, közbe ugrálgattam, gyógyítottam magam és sikerült is, a többiek csak összezavarnak ha ott vannak:D
  • tyrant71
    már nem emlékszem rá mit csináltam ott
    annyi maradt meg, hogy haver előttem jár és neki 20 perc volt lenyomni
    nekem 6 perc, direkt néztem
  • Istencsászár
    Sahariel kétszer legyilkolt, tipp?:)
  • tyrant71
    ki nem raknám a csapatból
    különböző cerberus támadások nagyon jók, főleg chain combo-ban
    nemmellesleg 13k HP-ja van, mig a többieknek 4-5k
  • Istencsászár
    egy a gond játékkal, hogy nem lehet abbahagyni:)
  • Istencsászár
    ott tartok én is, nemrég szabadított ki Bacchus, jó kis karakter, a kislányt azonnal le is cserélte:), bár az is jó volt a Cerberusa tetszett

nincs semmi gond történésekkel, felfedezők vagyunk és elindult egy szál az elején, ez annak lesz a vége a disc 1en gondolom, nincs ezzel semmi baj, aztán jön majd egy újabb, a stori az hogy felfedezz és találj bolygót
  • Istencsászár
    Nem semmi! nagy nehezen megvan a 200. harcom:)
  • Victor1103
    Én jelenleg egy űrhajón vagyok és valami kristállyal szórakoznak meg jött egy robot nemrég a képbe.A továbbiakban beindul a sztori vagy lesz valami fő motivációs cselekmény mert idáig sajna elég laposnak találom? :/
  • tyrant71
    én 70 óránálés még nem értem a 2. disc-re
    1200 csatát nyomtam le
  • Istencsászár
    Most mentem az idegenek űrvárosába 16. órában vagyok.