183
Nevetséges de valaki ezt akarja...
-
#22 Szerintem is röhejes, de nem hinném hogy valaki ennyi erőfeszítést fektetne egy poénba, ahhoz tul jól meg van csinálva. Szerintem tényleg komolyan gondolja az ürge, de vicces nagyon -
#21 Lehet azért jött most ide vissza, mert most kell neki a pénz :D és ki tudja még miket tervez ez itt, először szerez pár földet aztán egész Herceghalmot, aztán eladja másnak vagy a földek helyére építtet valami mást! Menj haza Rudolf!!! -
#20 "internetceleb akarok lenni"
Van benne valami amit mondasz:)
Amúgy ti már voltatok itt Herceghalmon? Van itt valami?
Csak hogy ennyire vissza akarja szerezni?:D
-
#19 Hát érdekes lenne ha egy ilyen figurából lenne internet celeb! De a magyar tudásának azért vannak kívánalmai. -
#18 Bazzzzzzzzzz ez durva! -
#17 hát sztem is.
azon a videón, amikor a herceghalom táblánál áll...az kicsit groteszk az egész jelenet : "most fordulok meg először" vagy mit mond...
meg mondja hogy "faszor" a bérence egyből kijavítja hogy "fasor"...mint vmi olcsó vígjátékban... -
#16 baromság...a csávó minden egyes képen ugyanabban a szeróban parádézik (gondolom csak ez az egy szett van) két napos ugrásokkal a képek között? koldusbotra jutott herceg? :D arról meg ne is beszéljünk hogy azok a "hivatalos" címer+"certifikát" dolgok mennyire nehezen összekattinthatóak mondjuk CorelDraw!-ban xD
kamu, és még csak nem is vicces, inkább szánalmas
"internetceleb akarok lenni" szaga van xD -
berreg #15 Mert nem nagyon tud magyarul. Nem is élt itthon a története szerint. -
#14 loál
ahhoz képest, hogy herceg, a helyesírása valami bűnrossz -
Freeda Krueger #13 De lehet hogy csak unatkozik valaki,és rengeteg a szabadideje.
-
berreg #12 Én még sosem hallottam róla! De csak most jött vissza Magyarországra úgyhogy eddig nem kellett róla tudni:D -
#11 Biztos hogy komolyan gondolja. Rengeteg iratot szerzett be és a fején is látni hogy elég elszánt. De hogy-hogy csak most jutott eszébe hogy ez neki kell? De vicces lenne ha huszárok meg katonák állnának a város határában. -
#10 Hát nem hallottál még a nagy Rudi hercegről? -
#9 Sztem kamu, megnéztem azt a faluszépe videót olyan rossz minőségbe ilyen hangminőséggel, kamu az egész, el ne hidjétek már:) -
#8 ki ez a faszkalapos?! :D -
#7 hát nemtom, a dokumentum résznél elég sok mindent mutat a faszi (címer, családfa, stb.)
majd megkérdezek egy földhivatalban dolgozó ismerőst :Dd -
#6 Úgy hogy tuti flúgos...:D A sok családon belüli házasságnak ez az eredménye:D -
#5 Sziasztok! Megnéztem a blogját a mi kis hercegünknek, hát nem semmi, hogy mi mindent követel! de ezt mégis hogyan gondolja?? -
#4 Elég komoly És az a vicc hogy szerintem teljesen komolyan gondolja Mr Herceg uraság -
#3 Elég merész a csávó hogy ezt így kijelenti hogy az övé! Szerintem én is kirakom. Ez nagyon nagy. DE ez komoly? -
#2 LOL ez valami vicc? XD a blog
ha igazi akkor kirakom msn-be a blogját XD -
#1 Sziasztok!
Találtam egy oldalt és jót röhögtem rajta.
Valami emberke aki hercegnek adja ki magát,vissza akarja szerezni"jogos tulajdonát",Herceghalmot!:D
Most ez komoly vagy vannak ilyen...?