183
Nevetséges de valaki ezt akarja...
  • gibbone
    Szerintem is röhejes, de nem hinném hogy valaki ennyi erőfeszítést fektetne egy poénba, ahhoz tul jól meg van csinálva. Szerintem tényleg komolyan gondolja az ürge, de vicces nagyon
  • Bogyo5
    Lehet azért jött most ide vissza, mert most kell neki a pénz :D és ki tudja még miket tervez ez itt, először szerez pár földet aztán egész Herceghalmot, aztán eladja másnak vagy a földek helyére építtet valami mást! Menj haza Rudolf!!!
  • karribi
    "internetceleb akarok lenni"

Van benne valami amit mondasz:)

Amúgy ti már voltatok itt Herceghalmon? Van itt valami?

Csak hogy ennyire vissza akarja szerezni?:D

• Rubenvagyok
    Hát érdekes lenne ha egy ilyen figurából lenne internet celeb! De a magyar tudásának azért vannak kívánalmai.
  • Frosty01
    Bazzzzzzzzzz ez durva!
  • tigeroo
    hát sztem is.

azon a videón, amikor a herceghalom táblánál áll...az kicsit groteszk az egész jelenet : "most fordulok meg először" vagy mit mond...
    meg mondja hogy "faszor" a bérence egyből kijavítja hogy "fasor"...mint vmi olcsó vígjátékban...
  • gfreak
    baromság...a csávó minden egyes képen ugyanabban a szeróban parádézik (gondolom csak ez az egy szett van) két napos ugrásokkal a képek között? koldusbotra jutott herceg? :D arról meg ne is beszéljünk hogy azok a "hivatalos" címer+"certifikát" dolgok mennyire nehezen összekattinthatóak mondjuk CorelDraw!-ban xD

kamu, és még csak nem is vicces, inkább szánalmas

"internetceleb akarok lenni" szaga van xD
  • berreg
    Mert nem nagyon tud magyarul. Nem is élt itthon a története szerint.
  • kuci06
    loál

ahhoz képest, hogy herceg, a helyesírása valami bűnrossz
  • Freeda Krueger
    De lehet hogy csak unatkozik valaki,és rengeteg a szabadideje.
  • berreg
    Én még sosem hallottam róla! De csak most jött vissza Magyarországra úgyhogy eddig nem kellett róla tudni:D
  • Rubenvagyok
    Biztos hogy komolyan gondolja. Rengeteg iratot szerzett be és a fején is látni hogy elég elszánt. De hogy-hogy csak most jutott eszébe hogy ez neki kell? De vicces lenne ha huszárok meg katonák állnának a város határában.
  • gibbone
    Hát nem hallottál még a nagy Rudi hercegről?
  • akyyy
    Sztem kamu, megnéztem azt a faluszépe videót olyan rossz minőségbe ilyen hangminőséggel, kamu az egész, el ne hidjétek már:)
  • Vaxi
    ki ez a faszkalapos?! :D
  • tigeroo
    hát nemtom, a dokumentum résznél elég sok mindent mutat a faszi (címer, családfa, stb.)

majd megkérdezek egy földhivatalban dolgozó ismerőst :Dd
  • karribi
    Úgy hogy tuti flúgos...:D A sok családon belüli házasságnak ez az eredménye:D
  • Bogyo5
    Sziasztok! Megnéztem a blogját a mi kis hercegünknek, hát nem semmi, hogy mi mindent követel! de ezt mégis hogyan gondolja??
  • gibbone
    Elég komoly És az a vicc hogy szerintem teljesen komolyan gondolja Mr Herceg uraság
  • Rubenvagyok
    Elég merész a csávó hogy ezt így kijelenti hogy az övé! Szerintem én is kirakom. Ez nagyon nagy. DE ez komoly?
  • tigeroo
    LOL ez valami vicc? XD a blog

ha igazi akkor kirakom msn-be a blogját XD
  • karribi
    Sziasztok!

Találtam egy oldalt és jót röhögtem rajta.

Valami emberke aki hercegnek adja ki magát,vissza akarja szerezni"jogos tulajdonát",Herceghalmot!:D

Most ez komoly vagy vannak ilyen...?