183
Nevetséges de valaki ezt akarja...
-
#62 jo persze ezzel en is tisztaban vagyok csak ha mar ilyen qrva nagy arc akar lenni legalabb ne legyenek ilyen helyesirasi hibak az oldalon.
pedig en azt hittem hogy tenyleg jogazni akar... :DDD -
#61 SÍROK BAZMEG SÍROK :D:D::D:D:D -
moor09 #60 ...ez van amikor bezárják az elmegyógyintézeteket.... -
#59 viszont akkor szarban leszünk, mert mágjára küldi a topik miatt a fél sg-t :D:D:D -
Hajnalcat #58 Mi a kuki ez? -
#57 ekkora szánalomról még nem hallottam...hogy lehet valaki ennyire hülye???emberi hülyeség határtalan :D...(vajon magától találta ki vagy segítettek neki?) -
#56 Ez egy gyökér, most így tök konkrééétan . -
#55 Valaki mutassa már meg ha tudja azt a plakátot :D Kíváncsi vagyok rá -
Vlala #54 ...erősödünk, tarts velünk? ;-) -
karajjj #53 milyen óriásplakát? -
#52 szerintem azt akarja elérni, hogy övé legyen Herceghalom, aztán szépen lassan még egy község és még egy...és a végén már azt vesszük észre, hogy fél Mo. az ő tulajdonában van! -
#51 Mostantól a 14.ker hivatalos neve lészen: Weedland!!!!! XD -
#50 Ne haragudjatok de nem értem mért akarjátok zárni...én csak felvetettem hogy mi ez az oldal és hogy szerintetek igazi-e vagy sem, abszolút nem reklámnak szántam. -
#49 Hát nemtom mennyire kamu vagy nem kamu, mindenesetre van óriásplakát is a csókáról... Lehet, hogy tényleg komolyan gondolja, bár nem tudom mit akar elérni. -
#48 vettem főnök, mindjárt zárjuk! -
#47 blogreklám.
topik vége. -
#46 Kamu, de jó társadalomkritika a hungaristákról -
Vlala #45 Félre ne értsd, nem leszúrásnak írtam, de maga az ötlet annyira debil, hogy már-már orvosi eset az ürge. -
Vlala #44 Az, mi pedig asszisztálunk hozzá. :) -
haxoror #43 -
#42 "Bizton érzem, hogy ez én ügyem is van olyan fontos, mint az ősök nagy harca volt." Miket nem érez ez még? Szerintem még nem nagyon foglalkoznak az ő kis ügyével...és ő már úgy érzi, hogy olyan fontos az ügye mint amilyen az ősök harca volt! Nevetséééges! -
#41 Biztos valami reklám cucc az egész... -
berreg #40 Nem szórakozik az ürge:D Egyből a Nőkre meg a pénzre megy:D -
#39 Na persze, az ilyeneknek csinálják a Mónikasót, az ilyenek küldik tovább a körleveleket, nehogy szerencsétlenség érje őket, és az ilyenek veszik be kanyar nélkül, hogy Elvis él. -
#38 lol :D
az első éjszaka JOGA ha jól emlékszem az, hogyha elveszel feleségül egy
nőt, akkor ő előbb dughatja meg mint te :D -
#37 Ez az ember egy rossz ripacs. Kétségtelen, hogy kamu, kár ezen egy percig is gondolkodni. -
#36 "A törvényben nekem adott jogokkal is együtt akarok élni, az első éjszakai jóga és a kilenced szedése pedig így az én hercegi jussom fontos része."
miafaszert akar ez ejszaka jogazni? -
#35 "Látom az emberek arcán amikor találkoznak velem, milyen positivan tekintenek a dolgok felé." Csak az a kérdés, hogy meddig lesznek az emberek ennyire pozitívak??!! Mert nem hiszem, hogy ezt túl sokáig tűrni fogják! Szerintem azt hitték, hogy a herceg pénzzel érkezett és segíteni jött nem elvenni a földeket! -
#34 Ebben az országban bármi meg lehet:)
Vlala!
Rendben,máskor ott nyitok. -
#33 Én nem hidem el. -
#32 amúgy szerintetek, ha baromi sok pénzem lenne, elképzelhető az, hogy egy falut vagy egy várost megvegyek az államtól? -
Vlala #31 (az ilyet a gumiba, ha kérhetem. :) )
Az internet a debilek melegágya. Bárki, bármilyen hülyeséget kifundál, ír róla egy blogoldalt, az még hagyján... de hogy afórumokon táptalajt is leljen a marhaságának, azt egy kicsit soknak tartom.
Szerintem adjuk vissza Pannóniát egykori jogos tulajdonosának, a Római Birodalomnak. Mindjárt írok róla egy oldalt. -
#30 Lehet hogy jó lenne de itt sosem lesz. Az ürgének meg biztos nincs ennyi pénze,több ruhája lenne:) -
#29 szerintem is kamu, viszont tök jó lenne egy hercegség, mint pl monaco -
#28 Úgy hogy sült hal, és azt se tudja mi van
Bogyó: Ahhoz lehet mélyen a zsebébe kéne nyúlnia :D -
#27 Szerintem ha akar valamit akkor vegye meg pénzért! és így mindenki jól jár :D -
#26 hádde hogy a gyökbe lehetne már hercegsége??!! demokratikus voltszoc. állam vagyunk, már király sincs mióta... majd pont ő jön és hercegséget alapít, mi? :D -
#25 jól? ez kb két nap alatt összegányolható (és ha nem teljesen amatőr, akkor elég hozzá egy nap, plusz a fényképek) -
#24 hát ez nagyon komoly -
#23 :d kesz van a faszi