Herceghalom,hercegség lesz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az internet a debilek melegágya. Bárki, bármilyen hülyeséget kifundál, ír róla egy blogoldalt, az még hagyján... de hogy afórumokon táptalajt is leljen a marhaságának, azt egy kicsit soknak tartom.
Szerintem adjuk vissza Pannóniát egykori jogos tulajdonosának, a Római Birodalomnak. Mindjárt írok róla egy oldalt.
Bogyó: Ahhoz lehet mélyen a zsebébe kéne nyúlnia 😄
mirror\'s edge
practitioner of the forbidden arts of death
Racism is a weapon of mass destruction!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mirror\'s edge
Van benne valami amit mondasz😊
Amúgy ti már voltatok itt Herceghalmon? Van itt valami?
Csak hogy ennyire vissza akarja szerezni?😄
azon a videón, amikor a herceghalom táblánál áll...az kicsit groteszk az egész jelenet : "most fordulok meg elõször" vagy mit mond...
meg mondja hogy "faszor" a bérence egybõl kijavítja hogy "fasor"...mint vmi olcsó vígjátékban...
kamu, és még csak nem is vicces, inkább szánalmas
"internetceleb akarok lenni" szaga van xD
Racism is a weapon of mass destruction!
ahhoz képest, hogy herceg, a helyesírása valami bûnrossz
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
majd megkérdezek egy földhivatalban dolgozó ismerõst 😄d
mirror\'s edge
Találtam egy oldalt és jót röhögtem rajta.
Valami emberke aki hercegnek adja ki magát,vissza akarja szerezni"jogos tulajdonát",Herceghalmot!😄
Most ez komoly vagy vannak ilyen...?