Herceghalom,hercegség lesz?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
amúgy szerintetek, ha baromi sok pénzem lenne, elképzelhetõ az, hogy egy falut vagy egy várost megvegyek az államtól?

(az ilyet a gumiba, ha kérhetem. 😊 )
Az internet a debilek melegágya. Bárki, bármilyen hülyeséget kifundál, ír róla egy blogoldalt, az még hagyján... de hogy afórumokon táptalajt is leljen a marhaságának, azt egy kicsit soknak tartom.

Szerintem adjuk vissza Pannóniát egykori jogos tulajdonosának, a Római Birodalomnak. Mindjárt írok róla egy oldalt.

karribi
Lehet hogy jó lenne de itt sosem lesz. Az ürgének meg biztos nincs ennyi pénze,több ruhája lenne😊

passatgt
szerintem is kamu, viszont tök jó lenne egy hercegség, mint pl monaco

gibbone
Úgy hogy sült hal, és azt se tudja mi van <#idiota>
Bogyó: Ahhoz lehet mélyen a zsebébe kéne nyúlnia 😄

mirror\'s edge

Bogyo5
Szerintem ha akar valamit akkor vegye meg pénzért! és így mindenki jól jár 😄

Frosty01
hádde hogy a gyökbe lehetne már hercegsége??!! demokratikus voltszoc. állam vagyunk, már király sincs mióta... majd pont õ jön és hercegséget alapít, mi? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

gfreak
jól? ez kb két nap alatt összegányolható (és ha nem teljesen amatõr, akkor elég hozzá egy nap, plusz a fényképek)

Racism is a weapon of mass destruction!

sambauer
hát ez nagyon komoly

Turn Me On Dead Man

OrioN the S
:d kesz van a faszi

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

gibbone
Szerintem is röhejes, de nem hinném hogy valaki ennyi erõfeszítést fektetne egy poénba, ahhoz tul jól meg van csinálva. Szerintem tényleg komolyan gondolja az ürge, de vicces nagyon <#eplus2>

mirror\'s edge

Bogyo5
Lehet azért jött most ide vissza, mert most kell neki a pénz 😄 és ki tudja még miket tervez ez itt, elõször szerez pár földet aztán egész Herceghalmot, aztán eladja másnak vagy a földek helyére építtet valami mást! Menj haza Rudolf!!!

karribi
"internetceleb akarok lenni"

Van benne valami amit mondasz😊

Amúgy ti már voltatok itt Herceghalmon? Van itt valami?

Csak hogy ennyire vissza akarja szerezni?😄

Rubenvagyok
Hát érdekes lenne ha egy ilyen figurából lenne internet celeb! De a magyar tudásának azért vannak kívánalmai.

Frosty01
Bazzzzzzzzzz ez durva!

practitioner of the forbidden arts of death

tigeroo
hát sztem is.

azon a videón, amikor a herceghalom táblánál áll...az kicsit groteszk az egész jelenet : "most fordulok meg elõször" vagy mit mond...
meg mondja hogy "faszor" a bérence egybõl kijavítja hogy "fasor"...mint vmi olcsó vígjátékban...
gfreak
baromság...a csávó minden egyes képen ugyanabban a szeróban parádézik (gondolom csak ez az egy szett van) két napos ugrásokkal a képek között? koldusbotra jutott herceg? 😄 arról meg ne is beszéljünk hogy azok a "hivatalos" címer+"certifikát" dolgok mennyire nehezen összekattinthatóak mondjuk CorelDraw!-ban xD

kamu, és még csak nem is vicces, inkább szánalmas

"internetceleb akarok lenni" szaga van xD

Racism is a weapon of mass destruction!

Mert nem nagyon tud magyarul. Nem is élt itthon a története szerint.
kuci06
loál

ahhoz képest, hogy herceg, a helyesírása valami bûnrossz

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

De lehet hogy csak unatkozik valaki,és rengeteg a szabadideje.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Én még sosem hallottam róla! De csak most jött vissza Magyarországra úgyhogy eddig nem kellett róla tudni😄
Rubenvagyok
Biztos hogy komolyan gondolja. Rengeteg iratot szerzett be és a fején is látni hogy elég elszánt. De hogy-hogy csak most jutott eszébe hogy ez neki kell? De vicces lenne ha huszárok meg katonák állnának a város határában.

gibbone
Hát nem hallottál még a nagy Rudi hercegrõl? <#fejvakaras>

mirror\'s edge

akyyy
Sztem kamu, megnéztem azt a faluszépe videót olyan rossz minõségbe ilyen hangminõséggel, kamu az egész, el ne hidjétek már😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Vaxi
ki ez a faszkalapos?! 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

tigeroo
hát nemtom, a dokumentum résznél elég sok mindent mutat a faszi (címer, családfa, stb.)

majd megkérdezek egy földhivatalban dolgozó ismerõst 😄d
karribi
Úgy hogy tuti flúgos...😄 A sok családon belüli házasságnak ez az eredménye😄

Bogyo5
Sziasztok! Megnéztem a blogját a mi kis hercegünknek, hát nem semmi, hogy mi mindent követel! <#wow1> de ezt mégis hogyan gondolja??

gibbone
Elég komoly <#eplus2> És az a vicc hogy szerintem teljesen komolyan gondolja Mr Herceg uraság <#idiota>

mirror\'s edge

Rubenvagyok
Elég merész a csávó hogy ezt így kijelenti hogy az övé! Szerintem én is kirakom. Ez nagyon nagy. DE ez komoly?

tigeroo
LOL ez valami vicc? XD a blog

ha igazi akkor kirakom msn-be a blogját XD
karribi
Sziasztok!

Találtam egy oldalt és jót röhögtem rajta.

Valami emberke aki hercegnek adja ki magát,vissza akarja szerezni"jogos tulajdonát",Herceghalmot!😄

Most ez komoly vagy vannak ilyen...?

← ElőzőOldal 4 / 4