183
Nevetséges de valaki ezt akarja...
-
lolita99 #143 lovasszoborról még nem is hallottam! Tényleg akar? vagy csak úgy írtad? kíváncsi vagyok, hogy holnap milyen új tervekkel áll elő :D -
bakosla24 #142 meg még lovasszobrot is akar :) -
lolita99 #141 hát akkor majd újraépíti az egészet :D ő akarta, hogy mégegyszer ekkora legyen -
bakosla24 #140 hát ahhoz újra kéne építeni az egészet, nem? -
lolita99 #139 Kíváncsi leszek mi lesz abból a víztoronyból! Tényleg dupla olyan magas lesz mint amilyen most? -
#138 Ezt nem hiszem. -
lolita99 #137 Szerintem nem zsákolná be a pénzt, biztos fejlesztené az ő kis birodalmát és akkor herceghalom nagyon szép lenne, és ennek a lakosok is biztos örülnének! -
#136 ha a hazai piacon is ad el, akkor persze más a szitu -
#135 jó...már megbizonyosodtam róla 1000%-ban,hogy reklám...
1. láttam a ZSindex-en
2. láttam kiplakátolva kicsiben és nagyban is... tehát ennyi :D -
#134 Kivéve, ha azért kell neki a nagyobb víztorony, hogy víz helyett pálinkát tároljon, mert akkor az nekünk benefit. -
bakosla24 #133 a pénz az ide jön vissza :) csak az a baj, hogy nem a mi kasszánkba, hanem a herceg kasszájába :P És nem hiszem, hogy jutalmakat osztana :) -
#132 válasz erre gombot használd légyszi :) -
#131 hja, jön a zárjegyes 20% kötelező adó, de ennyi...
Itt előállítja 500ért, annak az áfája 100, kiviszi és ott eladja egy ezresért, keresett rajta 400at.
Exportra termelni sosem kifizetődő, a saját bevét eltörpül a felvásárló bevétje mellett -
#130 Ebben miért vagy olyan biztos. Ez egyáltalán nincs tisztázva.itt -
lolita99 #129 Szerintem ez mindenkinek tiszta, de a pénz az ide jön vissza, mi termeljük a pálinkát, csak exportálnánk, lenne belőle bevétel! -
#128 Remélem az tiszta, hogy a pálinkát Argentínában akarja értékesíteni, nem itt. Írja is.
-
#127 tévedsz. Erbenheim egy német város (wiki), ahol él egy Simon Rudolf nevű ember, aki valamiért híres, bár én németül nem tudok...
Szóval továbbra is semmi -
lolita99 #126 De én beírtam és pl olyan van hogy Rudolf Erbenheim, tehát csak egy betűvel több és máris van rá találat! -
#125 ebben van ráció! -
#124 mert bevallottan kamu.
amúgy pedig ha az ő nevére nem is, a családnevére muszáj találatot kidobni ha tényleg olyan nagy nemesi család -
nagyadam77 #123 Mondjuk a saját nevemet is beírtam, arra sem dobott ki semmi konkrétat, persze, tucatnév...de olyat, ami velem kapcsolatos... Most ha ez a herceg, vagy ki, nem egy médiaszemélyiség akkor elképzelhető, hogy nincs róla semmi, el kéne menni a bp-i levéltárba, és ott utána kérdezni :)
Miért kell egyszerre "leugatni", miért nem jó valamiben hinni egy kicsit, milyen jó lenne egy hercegség :) -
#122 Mármint érdekes, hogy mennyire kattant? Ne mond, hogy komolyan veszed. Olvasom a blogját és..hát nem is tudom. -
lolita99 #121 Már beütöttem a családnevét és tényleg nem találtam semmit! Úgy megkérdezném tőle, hogy miért csinálja ezt! :) -
#120 üsd csak be Googleba a családnevét, zéró találat -
lolita99 #119 Hát igen, ha tényleg kamu...akkor egyszerűen tökéletes, sőt még szívesen is olvasom a blogját, érdekes az élettörténete, meg amiket ír a családjáról, meg amiket még tervez, regénybe illő kis mese -
#118 csak marketing, így talán még pár támogatót is nyer magának akik segítenek a beruházásban
Kamu ez az egész, de zseniális kamu. -
lolita99 #117 Hát én nem tudom, nem nagyon értem ezt az egészet, de láttad az új blog bejegyzéseit? Pálinkagyár, toronyépítés ami hatalmas lesz... ilyeneket ígérget! -
rokotti #116 A pénzért, miért csinálná másért :) (talán a birtokaiért?) -
lolita99 #115 De ha csak egy színész, akkor miért csinálja ezt? Miért mond olyanokat akkor amiket nem is fog betartani?? -
#114 Wazze mindjárt én is csinálok egy honlapot, hogy a adják vissza nekem a 13. kerületben a volán "pályaudvart" mert 1946-ig az a földterület az apai dédnagyapámé volt. Komolyan mondom ilyen egy idiótát. -
karajjj #113 "Követelésem az is, hogy az újságok és a médiákok is foglalkozzanak az én nemes ügyemmel és a hercegi határokon túl is tájékozódjanak az embereket!"
hát persze, hogy reklám... -
makker25 #112 Az biztos. Olvastad a követeléseit? vélemény?követelések -
karajjj #111 kattints már ide és olvasd el ezt!, nem herceg, csak egy színész... -
lolita99 #110 Gondolod, hogy egy lakóparkot így reklámoznának?? Ekkora felhajtással, ennyi munkát és pénzt ölnének bele? Szerintem egy lakóparkot nem így reklámoznak, minek ennyi körítés hozzá, beteszik a képét egy újságba valami jó kis szöveggel, de nem herceges blogot csinálnak hozzá! És mi lesz a herceg rengeteg ígéretével? Most pl. pálinkagyárat akar nyitni herceghalmon, hogy Argentínában el tudja adni jó pénzért, azért én nem gondolom, hogy az ottani lakosságot ilyesmivel átverné! -
#109 :)
én mikor megnéztem a herceg blogját, rögtön a Djuice ugrott be, az reklámozott ennyire debilen (nyugatinál az üvegkalitkás répa mega többi) -
nagy hős #108 szerintem zseniális :D -
karajjj #107 bazz, gondolom a lakópark reklámja, aminek látni az építését is az egyik videóban -
#106 http://szivlapat.blog.hu/2009/06/03/rudolf_herceg_lebukott :)
-
#105 őszintén?
engem sem érdekel az avat csicsásítás
adatot nem adok meg,ha valaki olyan,úgyis megmondom neki!
feltettem 2 képet,oszt cső :D -
dodika28 #104 ahogy érzed,szikla:)
nem mki akkora kocka ám,h avatarglitterezéssel tölti a mindennapjait:))