Herceghalom,hercegség lesz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pénz az ide jön vissza 😊 csak az a baj, hogy nem a mi kasszánkba, hanem a herceg kasszájába 😛 És nem hiszem, hogy jutalmakat osztana 😊
hja, jön a zárjegyes 20% kötelezõ adó, de ennyi...
Itt elõállítja 500ért, annak az áfája 100, kiviszi és ott eladja egy ezresért, keresett rajta 400at.
Exportra termelni sosem kifizetõdõ, a saját bevét eltörpül a felvásárló bevétje mellett
Itt elõállítja 500ért, annak az áfája 100, kiviszi és ott eladja egy ezresért, keresett rajta 400at.
Exportra termelni sosem kifizetõdõ, a saját bevét eltörpül a felvásárló bevétje mellett
Ebben miért vagy olyan biztos. Ez egyáltalán nincs tisztázva.itt
Szerintem ez mindenkinek tiszta, de a pénz az ide jön vissza, mi termeljük a pálinkát, csak exportálnánk, lenne belõle bevétel!
tévedsz. Erbenheim egy német város (wiki), ahol él egy Simon Rudolf nevû ember, aki valamiért híres, bár én németül nem tudok...
Szóval továbbra is semmi
Szóval továbbra is semmi
De én beírtam és pl olyan van hogy Rudolf Erbenheim, tehát csak egy betûvel több és máris van rá találat!
mert bevallottan kamu.
amúgy pedig ha az õ nevére nem is, a családnevére muszáj találatot kidobni ha tényleg olyan nagy nemesi család
amúgy pedig ha az õ nevére nem is, a családnevére muszáj találatot kidobni ha tényleg olyan nagy nemesi család
Mondjuk a saját nevemet is beírtam, arra sem dobott ki semmi konkrétat, persze, tucatnév...de olyat, ami velem kapcsolatos... Most ha ez a herceg, vagy ki, nem egy médiaszemélyiség akkor elképzelhetõ, hogy nincs róla semmi, el kéne menni a bp-i levéltárba, és ott utána kérdezni 😊
Miért kell egyszerre "leugatni", miért nem jó valamiben hinni egy kicsit, milyen jó lenne egy hercegség 😊
Miért kell egyszerre "leugatni", miért nem jó valamiben hinni egy kicsit, milyen jó lenne egy hercegség 😊
Mármint érdekes, hogy mennyire kattant? Ne mond, hogy komolyan veszed. Olvasom a blogját és..hát nem is tudom.
Már beütöttem a családnevét és tényleg nem találtam semmit! Úgy megkérdezném tõle, hogy miért csinálja ezt! 😊
Hát igen, ha tényleg kamu...akkor egyszerûen tökéletes, sõt még szívesen is olvasom a blogját, érdekes az élettörténete, meg amiket ír a családjáról, meg amiket még tervez, regénybe illõ kis mese
csak marketing, így talán még pár támogatót is nyer magának akik segítenek a beruházásban
Kamu ez az egész, de zseniális kamu.
Kamu ez az egész, de zseniális kamu.
Hát én nem tudom, nem nagyon értem ezt az egészet, de láttad az új blog bejegyzéseit? Pálinkagyár, toronyépítés ami hatalmas lesz... ilyeneket ígérget!
A pénzért, miért csinálná másért 😊 (talán a birtokaiért?)
De ha csak egy színész, akkor miért csinálja ezt? Miért mond olyanokat akkor amiket nem is fog betartani??
Wazze mindjárt én is csinálok egy honlapot, hogy a adják vissza nekem a 13. kerületben a volán "pályaudvart" mert 1946-ig az a földterület az apai dédnagyapámé volt. Komolyan mondom ilyen egy idiótát.<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Követelésem az is, hogy az újságok és a médiákok is foglalkozzanak az én nemes ügyemmel és a hercegi határokon túl is tájékozódjanak az embereket!"
hát persze, hogy reklám...
hát persze, hogy reklám...
Az biztos. Olvastad a követeléseit? vélemény?követelések
kattints már ide és olvasd el ezt!, nem herceg, csak egy színész...
Gondolod, hogy egy lakóparkot így reklámoznának?? Ekkora felhajtással, ennyi munkát és pénzt ölnének bele? Szerintem egy lakóparkot nem így reklámoznak, minek ennyi körítés hozzá, beteszik a képét egy újságba valami jó kis szöveggel, de nem herceges blogot csinálnak hozzá! És mi lesz a herceg rengeteg ígéretével? Most pl. pálinkagyárat akar nyitni herceghalmon, hogy Argentínában el tudja adni jó pénzért, azért én nem gondolom, hogy az ottani lakosságot ilyesmivel átverné!
😊
én mikor megnéztem a herceg blogját, rögtön a Djuice ugrott be, az reklámozott ennyire debilen (nyugatinál az üvegkalitkás répa mega többi)
én mikor megnéztem a herceg blogját, rögtön a Djuice ugrott be, az reklámozott ennyire debilen (nyugatinál az üvegkalitkás répa mega többi)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
szerintem zseniális 😄
bazz, gondolom a lakópark reklámja, aminek látni az építését is az egyik videóban
õszintén?
engem sem érdekel az avat csicsásítás
adatot nem adok meg,ha valaki olyan,úgyis megmondom neki!
feltettem 2 képet,oszt csõ 😄
engem sem érdekel az avat csicsásítás
adatot nem adok meg,ha valaki olyan,úgyis megmondom neki!
feltettem 2 képet,oszt csõ 😄
BMW Über Alles!
ahogy érzed,szikla😊
nem mki akkora kocka ám,h avatarglitterezéssel tölti a mindennapjait😊)
nem mki akkora kocka ám,h avatarglitterezéssel tölti a mindennapjait😊)
sok alreg..ejnye 😄
hölgyeim és uraim,meg a herceg...most IP ellenõrzés következik 😄
hölgyeim és uraim,meg a herceg...most IP ellenõrzés következik 😄
BMW Über Alles!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes, hogy a beszélgetés fõ magját azok szolgáltatják itt, akik 2008. novemberben vagy decemberben regisztráltak, és érekes módon egyikõjüknek sincs avatarja😊
ó😊nahigen,ha fehér lovon jött volna,és kimondottan az én hercegem lenne...énis örülnék😛
Hát azért az nem mindennapi ha egy herceg megölel 😊 én örültem volna neki!
hát én is megszeppentem volna,sõt lehet,h ijedtemben lezavartam volna neki egyet hirtelen😄D
mégjóhogy a nénike túlélte😄
mégjóhogy a nénike túlélte😄
Egyik videóban volt egy néni. Õ nagyon megszeppent, amikor a herceg elkezdte ölelgetni.
Én azért nagyon nagyon kíváncsi lennék a herceghalmiak mit gondolnak Rudolfról, és hogyan fogadták! és, hogy õk hisznek e neki?!
Ebbõl milyen valóságshow-t gondoltál? Herceghalmi hercegkukkoló??😄😄
Persze, hisz így hiteles egy dél-amerikai hacienda tulajdonos 😊)
Szerintem a blog pedig aranyos, ennyire ne sártsd meg hogy a Gyõzikesó-val említed egy lapon.
Szerintem a blog pedig aranyos, ennyire ne sártsd meg hogy a Gyõzikesó-val említed egy lapon.
És vajon miért csak most jutott eszébe ide jönni és követelni bizonyos dolgokat? Miért nem hallottunk róla eddig? Nekem ez is fura egy kicsit!
hát az öltözködésérõl annyit,h olyan mintha vmeik szappanoperából lépett volna ki,a drága Rudolf😄
a blog meg elég röhej,felér egy gyõzike show-val😄
a blog meg elég röhej,felér egy gyõzike show-val😄
Sztem valamelyik tévének valamilyen hack-je, nem csodálkoznék, ha a "történet" végén bekerülne valamelyik csatornába mûsorvezetõként, vagy azon sem, ha az egész egy valóságshow szerûség. Külföldön volt már ilyesmi valóságshow?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Lehet, hogy nem is ugyan az a ruha van rajta csak ezt szereti és megvette az összeset ami a boltban volt😄 Ilyen alaktól minden kitelhet. Meg is nézem a blogot írt-e már ma valamit.
Én is nagyon szívesen olvasom a blogját, szerintem ebbõl még könyvet is lehetne írni, mert az alaptörténet nagyon jó, és még mennyi mindennel ki lehetne egészíteni! Remek kis regény születhetne ebbõl! Úgyhogy én kitartóan fogom olvasgatni a herceg blogját és már nagyon várom a végét, hogy mi sül ki ebbõl az egészbõl! 😊
Számomra azért jön le mert normális ember ennyire abszurd és röhejes dolgot nem vesz a helyébe. Az hogy ugyanabban a ruhában van szerintem mellékes, a jobb felismerhetõség miatt van. Amúgy én szívesen venném ha még sokáig olvashatnám a blogját a "nemes ügyrõl". 😊)
Miért jön le elsõ látásra, hogy vicc? Azért mert ugyanabban a ruhában van minden videón? Ez azért is lehet, mert megérkezett Magyarországra és egy nap alatt kirándult egyet Pesten ugyanabban a ruhában, aztán beültek az autóba lementek Herceghalomra és felvettek ott is egy pár videót!
én is jól szórakoztam rajta😊kiváncsi vagyok mi fog ki sülni ebbõl a dologból...
Hogy médiahack e azt nem tudom, mindenesetre az már elsõ látásra lejön hogy ez egy vicc. Méghozzá szerintem jó vicc, én sokat röhögtem az oldalon. Bár pl. barátnõmet szimplán felidegesítette a csávó. Nekem szimpi a csávó, bár tény hogy hercegséget itt már nem tudna csinálni, errõl lecsúszott egy párszáz évvel...remélem.
Honnan tudod, hogy nem tudja visszaszerezni azt ami állítólag az övé? Lehet most csak szép szavakkal és levelekkel próbálkozik, de ki tudja milyen befolyása van valójában, hiszen a semmibõl bukkant fel, nem tudunk róla mindent, és a családját sem ismerjük, de azt gondoljuk, hogy nagy emberek lehetnek sok pénzzel és hatalommal! Lehet olyan tervei vannak amilyenekre gondolni sem merünk!