183
Nevetséges de valaki ezt akarja...
  • TheRock18
    sok alreg..ejnye :D
    hölgyeim és uraim,meg a herceg...most IP ellenőrzés következik :D
  • passatgt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    érdekes, hogy a beszélgetés fő magját azok szolgáltatják itt, akik 2008. novemberben vagy decemberben regisztráltak, és érekes módon egyikőjüknek sincs avatarja:)
  • TheRock18
    ti kajak hülyék vagytok :D
  • dodika28
    ó:)nahigen,ha fehér lovon jött volna,és kimondottan az én hercegem lenne...énis örülnék:P
  • annittaa
    Hát azért az nem mindennapi ha egy herceg megölel :) én örültem volna neki!
  • dodika28
    hát én is megszeppentem volna,sőt lehet,h ijedtemben lezavartam volna neki egyet hirtelen:DD
    mégjóhogy a nénike túlélte:D
  • szakiszabi
    Egyik videóban volt egy néni. Ő nagyon megszeppent, amikor a herceg elkezdte ölelgetni.
  • annittaa
    Én azért nagyon nagyon kíváncsi lennék a herceghalmiak mit gondolnak Rudolfról, és hogyan fogadták! és, hogy ők hisznek e neki?!
  • kujbli
    Ebből milyen valóságshow-t gondoltál? Herceghalmi hercegkukkoló??:D:D
  • nagyadam77
    Persze, hisz így hiteles egy dél-amerikai hacienda tulajdonos :))
    Szerintem a blog pedig aranyos, ennyire ne sártsd meg hogy a Győzikesó-val említed egy lapon.
  • annittaa
    És vajon miért csak most jutott eszébe ide jönni és követelni bizonyos dolgokat? Miért nem hallottunk róla eddig? Nekem ez is fura egy kicsit!
  • dodika28
    hát az öltözködéséről annyit,h olyan mintha vmeik szappanoperából lépett volna ki,a drága Rudolf:D
    a blog meg elég röhej,felér egy győzike show-val:D
  • Hegi90
    Sztem valamelyik tévének valamilyen hack-je, nem csodálkoznék, ha a "történet" végén bekerülne valamelyik csatornába műsorvezetőként, vagy azon sem, ha az egész egy valóságshow szerűség. Külföldön volt már ilyesmi valóságshow?
  • kujbli
    Lehet, hogy nem is ugyan az a ruha van rajta csak ezt szereti és megvette az összeset ami a boltban volt:D Ilyen alaktól minden kitelhet. Meg is nézem a blogot írt-e már ma valamit.
  • annittaa
    Én is nagyon szívesen olvasom a blogját, szerintem ebből még könyvet is lehetne írni, mert az alaptörténet nagyon jó, és még mennyi mindennel ki lehetne egészíteni! Remek kis regény születhetne ebből! Úgyhogy én kitartóan fogom olvasgatni a herceg blogját és már nagyon várom a végét, hogy mi sül ki ebből az egészből! :)
  • nagyadam77
    Számomra azért jön le mert normális ember ennyire abszurd és röhejes dolgot nem vesz a helyébe. Az hogy ugyanabban a ruhában van szerintem mellékes, a jobb felismerhetőség miatt van. Amúgy én szívesen venném ha még sokáig olvashatnám a blogját a "nemes ügyről". :))
  • annittaa
    Miért jön le első látásra, hogy vicc? Azért mert ugyanabban a ruhában van minden videón? Ez azért is lehet, mert megérkezett Magyarországra és egy nap alatt kirándult egyet Pesten ugyanabban a ruhában, aztán beültek az autóba lementek Herceghalomra és felvettek ott is egy pár videót!
  • dodika28
    én is jól szórakoztam rajta:)kiváncsi vagyok mi fog ki sülni ebből a dologból...
  • nagyadam77
    Hogy médiahack e azt nem tudom, mindenesetre az már első látásra lejön hogy ez egy vicc. Méghozzá szerintem jó vicc, én sokat röhögtem az oldalon. Bár pl. barátnőmet szimplán felidegesítette a csávó. Nekem szimpi a csávó, bár tény hogy hercegséget itt már nem tudna csinálni, erről lecsúszott egy párszáz évvel...remélem.
  • annittaa
    Honnan tudod, hogy nem tudja visszaszerezni azt ami állítólag az övé? Lehet most csak szép szavakkal és levelekkel próbálkozik, de ki tudja milyen befolyása van valójában, hiszen a semmiből bukkant fel, nem tudunk róla mindent, és a családját sem ismerjük, de azt gondoljuk, hogy nagy emberek lehetnek sok pénzzel és hatalommal! Lehet olyan tervei vannak amilyenekre gondolni sem merünk!
  • Icebarney
    tuti hogy valamelyik mobilszolgáltató baromsága
  • TheRock18
    mer hülyék :D
    már leírtam,hogy Mo.-n nincsenek,nem voltak,és nem is lesznek hercegségek
    spanyolba talán vannak/voltak
    meg dubaiba...meg a tököm tudja hol...de itt biztos nem!
    ennyi erővel meek és követelem az aggteleki nemzeti parkot,mert a szocializmusban elvették a földjeinket,TSZ-t csináltak belőle,meg a nemesi rang miatt amúgyis kijár...
    ilyet ma már nem lehet tenni...sima egyszerű pár hektárt nem tudunk visszaszerezni,nem,hogy egy falut/községet....ez a pali megbolondult xD
  • Dynamic
    Nem hiszem el, hogy egyesek még mindig ezen agyalnak, és komoly esélyeket adnak annak, hogy talán mégis igaz az egész. Az persze nem szúrja a szemüket, hogy a "herceg" az összes videóban egy vígjátékba illő esetlen ripacs, gyalog megy mindenhova, napok óta ugyanabba a ruhában, csak budapesti képek vannak a blogon (egy olyan sincs, amin Argentínába lenne a "családjával") és még lehetne sorolni tonnaszám.
    Jó lentebb meg lett említve, hogy promóciós film, de állítom még ezek után is lesz olyan aki hinni fog a hercegben.
  • milk4
    "Ez egy promóciós film te! :)) Beágyazva egy blogba.

Rudi klassz pasi vagy, ne add fel, bár én már előre tudom a végét.:)))) De várom a folytatást, mert igazán remek kis blogot tudtál szerkeszteni belőle. Rakom is a kedvencekhez.:))"

Egy kommentelő.
  • cargame
    A blogot olvasva kiderul egy kommentbol, hogy az egesz meg van tervezve, persze a vege is ;)
  • passatgt
    amíg ott van ez a gyökér, tuti nem megyek oda:D
  • Kicsikiraly
    Egyértelműen vírusvideó. Terjesztik, ismert lesz, és a végén kiderül hogy valamit reklámozott. Nem ez az első ilyen, nekem a feritíví jutott róla eszembe. (arról is kiderült h coca cola-t reklámozta csak)
  • nonicks
    "Én pl. szeretnék a Holdon bejegyeztetni egy nagyobb területet. Legalább 3 kráter legyen rajta. Kihez forduljak? (Orvoshoz?) "
  • Balo
    Tuti, hogy reklám Herceghalomnak a turizmus fellendítésére. Főleg a képgaléria második része miatt.
  • cargame
    es egyre tobb videomegosztora kerul fel, szoval reklam szaga is van :P
  • cargame
    Ez vicc... EZ EGY POEN...elegmegnezni a videokat, es az egesz ki van talava...:D amugy nem rossz de latszik, hogy meg van jatszava az egesz XDD eleg elmebeteg :D
  • tigeroo
    Barcsay, stb. sincs :P

de sztem ezis csak vmi gerilla reklám (vagy marketing)

lehet vmi herceghalmot népszerüsítő kampány, vmi reklám vagy kitudja...
  • karajjj
    6 napja van Magyarországon, hogy a toszba lehet ennyi idő alatt plakátokat csináltatni? :D meg ablog is túl jól össze van rakva...
  • karajjj
    gyanús akkor, hogy ez valami médida-hack
  • vmvr
    bp-n én is láttam már pár helyen kiplakátolva az ürgét. rendes óriásplakát, ő meg ott feszít és mellette a mondat, hogy "Herceghalom az enyém.":D
  • passatgt
    amúgy rágoogleztam, de nincs találat erbeheim-re
  • Fabio Capello
    viszlát
  • TheRock18
    óó biztos :D
  • karajjj
    ma bazz, pedig már kezdtem azt hinni, hogy rosszul tudom és tényleg volt hercegség :\ :D
  • TheRock18
    a csávó hazudik...egy király sosem jelölhetett ki Magyarországon ,az ő birodalmának határain belül hercegséget,és hercegi címet,csak a király fia kaphat...nem pedig jött mentek...
    biztos,hogy kamu...jó lenne felvilágosítani szegényt