5661
-
#2813 Mikor előhívod a konzolt a menüben akkor írd be "bind f12 toggleconsole" (idézőjelek nélkül) ezután F12 billentyű lenyomásával mindig elő tudod majd hívni a konzolt. Az f12 csak példa volt, bármilyen gombot alárendelhetsz. -
Ben96 #2812 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Feltettem a Left4dead 1 pályáit a L4D2-be de az egyiknál azt kéri, hogy írjam be a console-ba, hogy snd_rebuildaudiocache . A consolt nem tudom előhívni a játékból. El kell indítanom az egyik pályát, és ott kellene beírnom, de nem megy semmilyen gombal. A menüből már engedélyeztem a consolt, de nem jelenik meg. Consolt elő tudok hívni indításnál a főmenűben, de eltűnik amikor belépek egy pályára. Márpedig nekem ott kellene a consol. -
#2811 Na most már nekem is megvan eredetiben. Úgy hogy jó lenne haverokat felvenni, azz accom: bandess9323
Illetve ha van valami magyar group abba is bevehettek. -
#2810 igen, azt én is megfigyeltem annyit nem sebez mintha ember találna el, de ez akkor is zavaró, eddig ugy voltam vele hogy inkább egy bot mint egy hülye ember, de mostmár lehet egál lenne ebből a szempontból :D
meg azt se értem 75%os életnél miért pazarolják el a medicpackot, meg ami már első résznél is körülményes volt hogy ha felvesz az ember ammot és nem szenved félpercig azzal hogy a legtávolabbi sarokba menjen a botoknak nincs esze ammot venni magától, csak akkor ha belebotlik, vagy ottvannak az eldobható bombák molotovok, miért nem képes egy bot se felvenni egyet, nem hinném olyan bonyolult lenne eldobni őket :)
de hát persze ez egymulti játék, énse fogok többet botokkal játszani ha nem muszály, csak mielőtt szerverekre merészkedek gondoltam végigviszem egyedül a mapokat hogy megismerjem őket -
lackó sejj #2809 Heló!
Vettem foupacket leárazáskor fourpacket és keresek egy negyedik embert, aki beszállna rá. Négy felé osztva 3700 volt az ára, a játékot meg giftként küldeném el. Jelentkezzen, akinek kell. -
buddabudda #2808 Nem ő az első, csak sokan nem tudják és nem vették még észre, hogy meg tudják sebezni a játékost a botok. Habár ritkán fordul elő és nekem úgy tűnt, hogy nem is sebez annyit mintha egy emberi társ lőne meg.
Ha 2 játékos és 2 bot van, és az egyik bot megsebzi az egyik játékost, miközben a másik játékos a közelben se volt, akkor lehet veszekedni, hogy milyen szemét, hogy meglő és még le is tagadja a tk-t. :) -
gabeone #2807 Vagyis "Fight 4 Bots" -
gabeone #2806 Öntudatra ébrettek a bottok! A Fight 4 bot címmel hamarosan új játék fog megjelenni. -
#2805 Szerintem Te vagy az első a világon, akit meglőtt egy bot. -
#2804 fail -
#2803 egyenlőre mégcsak singleben próbálom, ezek a botok mennyire hülyék lettek te jó isten, az első részben esküszöm jobban segitettek mint ebben összevissza előre mennek ha elkapnak nem segitenek, sőt még megis lőnek, az első részben legalább nem lőnek belém egy tárat még véletlenül se.. vagy ez igy reális hogy a botok olyan hülyék mint az emberek publicon? :D -
gabeone #2802 Jó, de a hüvelygombáról még mindig beszélhetünk.. -
MrAndree #2801 Írásban hogyan daloljak? Max a verselés megy. :) -
buddabudda #2800 Ja és a C&C-s Jani éneklésén vérszemet kapva ezután csak dalban lehet elmondani mit akartok. -
#2799 az a baj h te nem ismered bözsit :( tehát ez a háziasszony téma kilőve -
#2798 végre vki megmondta nekik :) -
MrAndree #2797 Még egy-két ilyen megjegyzés és szerintem jössz Te is velünk oda... -
buddabudda #2796 A fenti szöveg meg úgy változna:
Ha nem vetted meg vagy Andreenak/Lázárnak hívnak, húzz az OFF topikba!
Itt pedig majd lehetne beszélgetni receptekről, sütés-főzésről. -
MrAndree #2795 Mondjuk azt hiszem ezután a hozzászólás után én leszek a másik aki Lázár mellett repül innen... -
MrAndree #2794 Intézkedj bizony, kell nekünk az a megnyugtató káosz és anarchia amit házigazdaként hozna. :D -
#2793 -.-"
No, hát fijcskám, légyszi intézkeggyé má az én ügyemben is. : D
A többiek érdekében. : D -
#2792 hát, végülis én is csak egy éve várok egy hg jogra... :D de kettőt hála a protekcijjónak gyorsan megkaptam :D -
#2791 Igen, de szerintem jövőre se olvassják öl a kérvényemet. -
#2790 jelentkeztél már egyáltalán? :D -
#2789 Lázár szerintem bevállalja, a jelenlegi accját úgyis törölnie kell személyes megaláztatások és siralmas statisztika miatt -
#2788 házigazda leszek, repülsz innéét : D -
#2787 Mikó?
-
p0c0k #2786 srácok 1 ember kellen a four packhoz!! -
MrAndree #2785 Drága barátom, tán ha kétszer öltél meg eddig, abból is egyszer álmaidban, egyszer pedig szerintem azért mert afk lehettem... :) -
buddabudda #2784 Az új L4D-t, ami a pakkban van, Giftként oda tudod adni haverodnak.
Viszont ez nem működik minden játékkal. Az alábbi címen vannak írva, hogy melyeknél van így:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=8a031d2d20d50fd1956c7e2aab4ce5fe&ref=4502-TPJL-2656
(Biztonsági okból nem szúrhatok be linket 30 napnál frissebb reggel. Ezt a gyökérséget.) -
#2783 én is pont ebben a pillanatban vettem meg, erre vártam amióta megjelent a játék, megfogadtam amint megkapja először az 50%os leértékelést beruházok rá :) -
#2782 Köszi a tippet!
Meg is vettem, 5 ropit simán megér, pedig nem terveztem a vásárlását :) -
#2781 pontosan. csak le kell tölteni :) -
#2780 És akkor ha holnap steamen mgveszem akkor már rögtön meg is van a gém?
Szóval beirom a bankkártyaszámom és már jön is a gém? -
#2779 Csak csütörtök du. 4-ig tart az akció! -
#2778 Ez az akció meddig tart??
Még a 7en lesz valyon?? -
Neoncsoves #2777 közeledik a The Passing kiadása... már a leárazás is megvan :) -
#2776 Hali, igaz nem teljesen ide való de nem tudok jobb helyet így hogy ide írom, szóval megvettem a L4D-t. Most látom van egy ilyen pack amibe szintén benne van a Left 1. Az lenne a kérdésem ha megvenném ezt a packot akkor ami abban van left 1 azt nem tudnám oda adni haveromnak? Vagy pedig a mostani cd-t meg steam accomat adjam oda és új accra vegyem meg a packot? -
#2775 fél áron L4D2 -
már csak ez hiányzott