5661
  • gabeone
    "az egész onnan fajult, hogy anno még játszottunk Left 4 Dead 1-et, és ott olyan szinten írtál valami baromságot, hogy én csak néztem"

Ennyi? Ezért anyáztál, szidtál a hátam mögött, húzod szét a barátaimat vagy veled vagy velem játszanak (mikor mi már játszunk)?

Most mondok neked valamit: másoknak is írtam már butaságot és mások is írtak nekem butaságot. HOPPÁ! Jobb ha most megtanulsz úgy viselkedni, mintha nem létezne az internet adta titokzatosság, mint az internet mögé elbújhatsz, de el nem rejtőzhetsz.

Ha nem foglalkoztál volna velem én sem foglalkoznék most veled. Ócsmárolsz a hátam mögött, teamspeaken elküldesz a kúrva anyámba, én pedig megtalállak és beverem az arcod, eltöröm a kezed. Nem szidlak, nem provokállak, nem úszítom ellened a barátaid. Látod, hogy mekkora különbség van közöttünk? Amit te csinálsz az lassan a cigányviselkedés kategória. Eddig csak a település van meg ahol laksz, de ha a neved is megles, megtalállak. A szomszédok, a postás vagy valaki més, szépen megmutatja, hogy hol talállak meg. Az édesapád sem fog tudni megvédeni, mert egy marha nagy szarházi alak vagy!
  • Narxis
    De megnéznék egy ilyen kockafight-ot. xD
  • pH0b0S
    Ha eljönnél ide, akkor inkább egy sört innék meg veled, nem verekednénk :D mint nyáron XD
  • pH0b0S
    Figyelj, az egész onnan fajult, hogy anno még játszottunk Left 4 Dead 1-et, és ott olyan szinten írtál valami baromságot, hogy én csak néztem, tudom tűrtőztetni magam, de eléggé érdekesen fogod fel a dolgot. Eddig bárkivel, akivel rosszba voltam, képes volt némi emberségre, és vagy elkerültük egymást, és idő múltával megbékéltünk, vagy csak szimplán nem szóltunk egymáshoz.

De most tényleg, folyamatosan szidtalak ? Össz-vissz 1x szóltam be, nem többször, igen, 1x írtam, hogy *nyád, de utána inkább (mint felül is írtam) visszafogtam magam, és adtam még rá esélyt.

Szerintem mindenkinek van egy pont egy játék során, legyen az bármilyen, virtuális, vagy valódi, amikor lehet felhergeli magát, és kiborul a bili. Én bevallom nálam sokszor kiborul, de VISZONT ! aki gorombán viselkedik velem, az ne várjon mást, mint a gesztust, amit ő mutat.

Innentől nincs miről tárgyalnom, ha annyira akarsz, gyere nyugodtan, azzal csak azt mutatod meg, hogy erős gyerek vagy, és valószínűleg ember sem.
  • Neoncsoves
    add nekem én megveszem ingyé
  • Neoncsoves
    nem fogok olyat megverni aki majd 200km-t utazik azért hogy lássa a faszfejemet :D
  • gabeone
    Isten a tanú rá, hogy én meg szerettem volna beszélni veled a problémád. Mert ez ugye a te problémád volt, én nem ismertelek, nem tudtam ki vagy. Te és csakis te kezdeményezted a problémát, te szólogattál be, anyáztál nekem ahelyett, hogy megbeszélted volna velem. Megadtam a tiszteletet, megpróbáltam beszélni veled, de nem voltál hajlandó beszélni, annál inkább provokálni.. Elegem lett belőled, megmondom nyíltam: szétütöm az arcod! Nincs több tisztelet és udvariaskodás.
  • pH0b0S
    Még te se vernél meg relé :D nem vagy elég férfi hozzá :P attól még a spanom vagy, hogy letöröltelek Steamről :/ :D
  • pH0b0S
    Rizzo, az egy dolog, hogy negatívan gondolkodsz, és állsz hozzá a dolgokhoz, de az, hogy képes vagy felajánlani pénzt valami olyasmié, amit te sem akarsz, és egy sz*ros játékban történt esemény miatt ilyen dologra vetemedsz ..

Hadd ne írjak semmit.

Szerintem senki nincs olyan, aki képes lenne emiatt KOMOLYAN megverni, vagy bármit is tenni egy másik illetővel, mert az őt nem csípi.
  • Rage47
    sorsolással, kalapból kihuzva:D
  • lackó sejj
    Hűbazeg, télleg sokan írtak privát üzenetet az eladó L4D 2ért... Mi ilyenkor a fer dolog tőlem? Kinek aggyam? Jajaj....
  • Neoncsoves

én legalább nem Gödön lakom

Fabio: végre egy Madridi is itt van köztünk, visszavonok minden beszólást
  • Fabio Capello
    :AS_F:ASD:SAF:D_ :D
  • böröczk
    Te meg a szobatisztaságra szokással, Relécske
  • Neoncsoves
    aidsel játsszál
  • Fabio Capello
    próbálkozni lehet, de tudod, van protekcióm ;) :D te előbb repülsz mint én :D
  • böröczk
    sztem poénból április elsején..
  • Neoncsoves
    amikor kiadják
  • Rage47
    mikor jön már a DLC?
  • böröczk
    galambpostával megoldható?
  • Neoncsoves
    én sérthetetlen vagyok, nem tudsz kitiltani
  • böröczk
    ÉN
  • böröczk
    Ha azt mondom, Te lennél a harmadik , Relé és Lázár után, aki repül, már nem érvényes a protekció házigazdasághoz, ugye? : D Te melyik csipszéskolás értelmiségi vagy amúgy? : D
  • Rage47
    kéne egy moderátor most már
  • gabeone
    A neve is elég, azt már tudom, hogy Gyöngyösi. A pénzt átutalom vagy személyesen odaadom.
  • böröczk
    Ez egyáltalán nem kompatibilis az előző hozzászólásokkal, de egészségedre fijacskám.
    Kuró meg a kisfijam lehetne, le is csuknának, köszönöm.
  • Rage47
  • Fabio Capello
    az ágyadba el lehet jutni ötezerért? Kuro vevő lenne rá

[sorry, nem lehetett kihagyni, nembántás :)]
  • Rage47
    rizzo alrege e vagy
  • böröczk
    5ezeré akárkihez eljuttatlak
  • MrAndree
    Relé, Te csak ne protezsálj itt engem, köszönöm szépen. :D
  • gabeone
    RIZZO
  • Neoncsoves
    beszélj Andréval vagy Csuvival vagy Brigivel. Ők eljuttatnak phoboshoz :D
  • gabeone
    5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY!
  • Narxis
    Versenyeztetni akarja a vevőket, licitáljatok... xD
  • Lunki88
    Engem érdekel, ill. tesómnak kéne. Már írtam privit tegnap, mit akarsz még? :D
  • Doom 4
    Na valaki légyszi adja meg a steam-jét, vagy vegyen fel, accom: bandess9323 a nevem meg Fülig Jimmy
  • Neoncsoves
    me ne add el azé :)
  • lackó sejj
    ELADÓ LEFT 4 DEAD 2!!
    ménem jelentkezik senki, tök olcsó meg minden.
  • Ben96
    Köszönöm, sikerült! Már csak olyanokat kell találnom akik szintén nyomják a L4D1 pályákat L4D2-n. Az előbb egy pillanatra belenéztem az egyikbe egyjátékos módban, elég jól sikerült.