5661
-
Neoncsoves #2773 -
#2772 meg relé sem fehéredhet ki -
Neoncsoves #2771 de -
MrAndree #2770 Bill nem halhat meg! -
#2769 "According to Chet Faliszek, while the Survivors are interacting, Nick and Francis have some unique interactions, and Ellis gets a crush on Zoey. The one with Nick and Francis could be due to them having the same symbols on their tattoos and ring or just that they are both criminals. Although, Chet stated they may "Completely go at each other," probably due to their argumentative, complaining nature."
Na most miután Nick és Francis könnyen ölre mehetnek, Ellis pedig beleszeret Zoeyba, így ez a két karakter már biztos elkerüli a kaszást - szóval Louis vagy Bill az esélyes a távozó szereplő titulusra, ha engem kérdeztek, én inkább az utóbbira tippelek technikai okokból (magyarán azon egyszerű okból kifolyólag, hogy Jim French, a karakter szinkronszínésze már a Crash Course-hoz sem mondott fel új anyagot, Bill ugyanazokat a beszólásokat használta, mint a többi kampányban - a többiekre ez nem állt).
Ugyanakkor a fentebb idézet Wikin voltak olyan pletykák is, hogy a Direktor szeszélyétől függne, hogy melyik karakter hiányzik az eredeti négyesből a Passingben - tehát több végigjátszás esetén akár mind a négy karakterbe belefuthatunk, de egy alkalommal mindig csak ugyanaz a három lesz a segítségünkre. -
#2768 :DA_?SD:,AS_:D -
MrAndree #2767 Nem hinném, ez a "csoki hal meg először" dolog csak VSben működik. Ott is csak akkor ha én vagyok vele... :D -
buddabudda #2766 Szerintem meg a következő DLC-ben kapunk egy kínai hadonászós gyereket, akit Jackie Chennek fognak hívni. -
Neoncsoves #2765
-
Neoncsoves #2764 viszont gondolom az 1 modelleit megcsinálták a 2höz, úgyhogy valószínűleg le lehet majd cserélni a karaktereket egy kis buherálással -
#2763 Mindezekből én azt a következtetés vonom le, hogy ezennel vége az L4D1-nek... Béke hulláikra!
Ui: A nyáron kijön majd egy kieg, amiben a dühödt ku klux-os infectedek kinyírják Rozsét, és Kócsot... (Valamint rejtett célzást tesznek majd 4 újabb túlélőről, akik a holdra menekültek a zombik elől...) -
#2762 de egyszerűbb lenne, ha mind uncommon commonként tűnne fel a l4d 2-ben : D -
#2761 Luiz hal meg, me ő a feka -
#2760 Egyetértek, ezt jól levezetted. -
gabeone #2759 Bill halála a leglogikusabb. Kora miatt ő közelebb áll a halálhoz mint a többiek, fontos, hogy nem ő a NŐ és nem fekete bőrű (kevés a nő a játék állása szerint így őt meg kell kímélni, a rasszizmusnak pedig csekély mértékét sem mutathatják). Van még Francis, de ő nem hiszem, hogy feláldozná magát. Nem illik a felépített személyiségéhez, ellenben Billiéhez, MOVE KIDS! A fejemet rá, hogy így lesz. Lehet fogadni is, a legkisebb tét 10 euro! -
#2758 vagy Luííz pills túladagolásban meghal, esetleg Billnek elfogyott a cigije, Francis meg alapból útálta a l4d2-t, lehet találgatni.. -
MrAndree #2757 Sima ügy, Francis rájön, hogy minden egyéb mellett az életet is utálja és autoshotival egy tárat ereszt a saját fejébe... -
buddabudda #2756 Igaz!
Ezek inkább az L4D 1-s topikhoz tartoznak, mivel az ahhoz érkező dlc-ből tudjuk meg miért hal meg az aki meghal. Ennél már csak a végeredményt láthatjuk. -
Neoncsoves #2755 az 1 szereplői nem lesznek játszhatóak, szóval ebből biztos nem lesz vita -
#2754 Az tényleg nem lenne rossz, bár publicon biztos vita lenne belőle hogy ki legyen a mártír. :D -
buddabudda #2753 Álmodozni szabad. :)
Abból, hogy fix karakter hal meg, arra következtetek, hogy csak valami átvezetőben fogjuk látni, amint meghal. :( Jobban örültem volna, ha valakinek fel kellene áldoznia magát a csapat érdekében, játék közben. vs-ben is sokkal izgibb lenne. -
#2752 tudjuk. De jó lenne... :D -
MrAndree #2751 Látom itt egyesek értelmezési zavarokkal küszködnek, tekintve hogy a hírben az van, hogy az első rész karakterei közül elhullik egy, erre írjátok rochelle-t... :D -
#2750 Ezen én is felröhögtem... :DD -
#2749 Támogatom Rochelle hulljon Zoey maradjon xD -
#2748 Rochelle +1 :D
Zoey maradjon csak életben, ő a legjobb suna ^^ :D -
#2747 megette a kefíre javát
-
#2746 Szerintem Bill lesz az, ő ilyen önfeláldozó figurának tűnt. Na meg ő már úgyis megette a kefíre javát. :D Ha Louis halna meg, akkor meg rasszizmusért fognak kiabálni.
Egyébként én Rochelle-t nyírnám ki ha választani lehetne. -
#2745 :O -
#2744 Egyik szereplő meghal L4Dben
ezt nem értem miért kellett, ajánlom hogy ne franciska legyen mert akkor bevágom a durcit :D -
MrAndree #2743 Fenét, csak Téged nem sikerült elég gyorsan kirúgni. :D -
Neoncsoves #2742 jelenleg csak én vagyok felhatalmazva arra hogy ellenük játsszak -
#2741 :D:D:D Nem kerülhet be az elitkörbe? :D -
MrAndree #2740 Előbb lesz vége ennek a világnak mint, hogy hagyjuk Lázárt celebbé válni... -
#2739 inkább készülj a versusra CELEB :D -
#2738 bandi egy laza szombat este után újrafelhasznált sörtengert varázsolok neked, na abban nyomhatod -
buddabudda #2737 Élő példa, hogy a zh-k mennyire leszívják az ember agyát. :D -
MrAndree #2736 Az tök menő, úszkálhatnék mindenféle vízben nyugodtan. :) -
xxxpaulxxx #2735 Oo hirtelen nő egy kopoltyúd:( -
de amúgy nem tudom, milyen az a be_halás, valami köze lehet a vízi élővilághoz..