Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Midnight Riders
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De úgy emlékszem ott írják, mit csinálj, ha túl nagy ez a fájl. Nekem amúgy a 10 MB limithatár rémlik, de nem vagyok benne biztos.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mert én is ott vettem fel velük a kapcsolatot, gyakorlatilag ott is kell
van külön erre egy menüjük a support oldalon, ahol csatolni lehet fájlokat
küldtem nekik egy Everest riportot is, szerintem az sokkal jobban átlátható mint az msnfo32 riport
ebbõl a sok kriksz krakszból nemtom mit fognak kiolvasni😄
mindenesetre az utorrentet letöröltem addig is😊 már nincs benne a jelentésben😊 még jó h a fennlévõ játékok egyike sem warez
megkértek h csináljak egy MSNFO32 jelentést, és küldjem el nekik...csak az a probléma, h a jelentésem 8MB (még akkor is ha letörlöm a windows hibajelentéseket)de csak 2MBot enged feltölteni mikor jelentést írok a supportnak<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Why so serious?
Why so serious?
Nembaj, holnap szabadnap :]
Felvettelek steamen, bár még nem játszottunk de a nevedet könnyû megjegyezni. xD Amúgy nincs még SG fórumos group? Csinálni kéne egyet.
Ott aztán lehetett fejlõdni :>

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nem lehet hogy update vágta tönkre?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"eddig ment rendesen"
Értékelem a szándékot de néha olvasni sem ártana c:
már olyan régóta vagy kocka?X)
Még quake2-vel kezdtem a multyt..
Amúgy külföldiekkel még soha nem tapasztaltam észosztást. Ezért volt furcsa, rég játszottam magyarokkal, erre az elsõ dolga, hogy a kezdõ maptól kezdve osztja az észt meg szid mindenkit.
Külföldiek csak scavengen fasszopók, de ott nagyon. Tegnap 1 órán át cheatereztek pl. 😄DDD