5661
-
#2893 hamár, akkor legyünk hűek a mesékhez, indítsunk hét fejjel, és köpjenek tüzet XD -
MrAndree #2892 Én GL-t már meg se látom, akkor se venném fel ha 3 tank jönne szembe nálam meg egy baseball ütő lenne. :D -
MrAndree #2891 2 fejű speckó inf az jó lenne. Főleg ha két ember is irányítaná egyszerre. Aztán egyik jobbra akarna menni, a másik meg balra és lenne nagy veszekedés és irgumburgum. -
buddabudda #2890 Amúgy ha a tank előtt megtaláltátok volna a gl-t, akkor sokkal könnyebb dolgunk lett volna, de luxus szétnézni a földön, mikor megbotlasz valamiben. -
pH0b0S #2889 meg radioaktív sugárzás elleni hacuka, meg Geiger mérő, és 2 fejű zombik szaladgálnának. A tank meg valami vézna kis törpe lenne :D -
#2888 így csak Relécske kislábujjkörmét reszelte a lézercélzós gránátvetője.. -
#2887 akkor már atombunkerek kellenének safehousenak :D:D -
MrAndree #2886 A harmadik részben már napalm is lesz, vagy berakják hogy 25 speckó inf megölés után jöhet a tactical nuke... -
buddabudda #2885 Már csak egy robbanógolyós kiegészítés kellett volna és akkor maximális hatékonyságot ért volna el. -
pH0b0S #2884 állj, semmi buzulás, hetero életmód a nyerő, én az vagyok, és te ? :D -
MrAndree #2883 Ja hát a lézercélzós GL azóta is tetszik. Bár szerencséd hogy nem lőttél közénk vele, ment volna a votekick. :D -
pH0b0S #2882 így lett a Chocapic :-D -
#2881 ezt viszonylag könnyű áthidalni :D -
#2880 ja és grenade launcherral, amelyre raktam később egy lézercélzót is, így pontosan realee fejére célozhattam, mikor hunterként rám akart ugrani és BUMM -
#2879 ma jót játszottunk, ismét aláztam tankkal és jockeyval :) -
Neoncsoves #2878 te is jól megélsz belőle -
pH0b0S #2877 hím kurva ? ujjjj :/ -
Neoncsoves #2876 befizetnélek téged az első körre -
Neoncsoves #2875 tudod te egyáltalán milyen idegesítő takarítani egy topikba? rányomsz hogy törlés, biztos hogy törölni akarod? igen, blabla... minden egyes hsz-nél. kurvára unalmas ám :D -
MrAndree #2874 Te lennél az első kuncsaft? -
#2873 ez az egész oldal szerintem úgy ahogy van, ki lesz törölve, ezé má szabad a flém : D
egyébként jaa, és a lefforded ugye.. -
Neoncsoves #2872 ha elmész kurvának jobban jársz -
Neoncsoves #2871 szerintem ezt a topikot nem erre kellene használni. ott a kurva steam meg a privátüzenet.
javaslom Brigi ne legyen házigizda
najó de
[mondjuk tetszik ez a pörgés, csak mondjuk szólhatna a játékról is] -
MrAndree #2870 Kell a pénz Rage? :D -
#2869 én 10esért Fobosz nemét is elárulom, na? -
Neoncsoves #2868 Bár akárhogy nézem ez egy fórum. Privátüzenetben kéne elintézni az ilyesmit. Ty -
pH0b0S #2867 Amúgy megköszönném, ha tényleg nem szólnátok bele a kettőnk dolgába, ez kicsit gerinctelen dolog tőletek. -
Neoncsoves #2866 Vedd le a blockot rólam steamen meg vegyél fel. kell az ismerős -
#2865 áll még az 5ezres ajánlat? -
pH0b0S #2864 Jó, tedd meg, mondtam, verj meg, előbb mondtam, hogy értelmes emberként akarok beszélgetni, nem bunkó módjára. Ez annyira nehéz ? -
MrAndree #2863 Már hogyne lenne közünk, rizzo koma tőlem steamen is kérte Phobos címét. Honnan tudnám én Phobos címét, de ha tudnám is miért adnám meg bárkinek? :D -
Neoncsoves #2862 Azért azoknak is gratulálok akiknek szinte semmi közük a vitához de azért flémelnek -
#2861 Feltehetőleg míg a teste növekedett, az agya egyenes arányosságban fejlődött vissza apró kis csökevénnyé.
Minden ezt támasztja alá, ez Rizzo evolúciója, és had gratuláljak mégegyszer a hozzászólásaidhoz. -
gabeone #2860 Ez nem diplomácia mostmár lol )) Ha nagy a szád, akkor jobb ha meg tudod védeni magad, mert nem lehet büntetlenül sértegetni a másikat. Nézzük: először is szögezzük le, hogy itt nem verekedés lesz, hanem verés. A kettő merőben eltérő dolog egymástól. Karatén kívül szinte minden küzdősportot bátran ajánlok neked. Nekem adsz esélyt? Vicces, inkább kérjék bocsánatot és tanulj alázatot! Én alázatos voltam veled még akkor is, amikor tudtam, hogy 5 másodperc alatt kifektetlek. -
#2859 Mostanában kész Maunika show ez a topik, lehet tényleg Brigi kéne ide házigazdának. :D -
#2858 Te egy szánalmas és ostoba alak vagy, ez az egész kis eszme(vagy mi) futtatásod ezt mutatja, remove friend egyszer, másodszor pedig jelentve vagy az itteni moderátoroknak.
b. -
MrAndree #2857 Tudod Rizzo az a szomorú, hogy szerinted a Te javadra van különbség azzal, hogy, Téged idézve, nem szidod Phobost hanem "csak" meg akarod verni. Komolyan mondom, ez 13 éves korig menő: "beszóttá? megverjelek?" de egy felnőtt embertől nevetséges. -
PunkZoli #2856 menjetek szobára! -
pH0b0S #2855 Jó, adok egy esélyt magamnak és neked is, mert nem vagyok ellenséges ember. Próbáljuk meg értelmesen, ember módjára megbeszélni, és nem, mint internet mögé bújó virtuális személy, bár mondjuk ugyanúgy neten fogunk beszélni.
Vagy ha akár békés megoldásként a mindkettőnknek a "nem történt semmi" történetet adjuk elő. És szerintem ez a legegyszerűbb, és legértelmesebb. Semmi sem késő. -
pH0b0S #2854 Figyelj, tedd meg, verj meg, semmit nem bizonyítassz vele. Csak azt, hogy te akarsz az erősebb lenni. Az, hogy te így ismertél meg, csakis magadnak köszönheted, és nem másnak, ha akarsz változtatni rajta, akkor írd meg normálisan, de az, amit írtad, hogy teamspeaken elküldtelek a "oda", az már túlzás, annyit mondtam, hogy tudom, hogy itt vagy, és nem érdekel. Ez volt annyira sértő ?
Tényleg rosszul állsz most hozzá. Csak úgy képes vagy megverni, mert össz-vissz beszóltam egy párszor. Hurrá. Ha visszafele lenne, én nem tenném meg, hogy csak elmegyek nemtudom mennyi km-t valakihez, akit alig ismerek. És nem gyávaságból, emberségből.
Narxis: ez tényleg az, erre már én sem tudok mit mondani, nem vagyok szarházi, mert akkor mindenkivel így viselkednék.