Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyrészt úgy a büdös életben soha nem ragad rád még egy lófasznyi minimális angol sem...
Másrészt viszont haver pl szopta meg már a magyarra átállított Steammel: DawnOfWar2 DLC letöltõdött, persze alapból basztak hozzá hivatalos magyarítást adni (alapjátéknak van magyar verziója), aztán az összes felirat ilyen "#menuitem1" jellegû dolog lett, rendbe sem tudta magát hozni. Ráadásul mikor visszaállította a Steamet angolra, akkor órákat tökölõdött, hogy letöltse neki az angol cuccot...
A számítógép nyelve az angol. Lehet széllel szembe pisálni, csak nem éri meg...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
beirtam a termékkódot a fiokhoz és visszajött egy üzenet,hogy a fiók tulajdonosának küldtek emailt de én nem kaptam..valaki feltörte..
Sakkoo.......Baszkiiii
én a 2 gyerekemnek 2 db játékot vettem
az egyik azonositó azonnal bejelentkezik a másik meg nem ..ez a problémám..azt mondja hogy nincs ilyen azonositó...pedig ma már játszott a gyerek
Sakkoo.......Baszkiiii
Szarakodik nálatok is ? mert közel fél órája nem tudok bejelentkezni játszani ?
Sakkoo.......Baszkiiii
Illetve nem kell órákat szarozni hogy elinduljon a gém, ami a menünél úgy is kifagy😄
Hogyan lehet megoldani,hogy ne 1900x1200-as felbontással induljon a játék?
Eddig segített a cfg fájlban lévõ dolgok szerkesztése,ám most a 2.0.0.5 foltnál ez nem mûködik.V.szeg valamit még át kéne irogatni.A segedelmet elõre is köszi.
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Viszont próbáld ki... a játékot a -console paranccsal indítod (írj, ha nem tudod hogy kell) és utána a konzolba beírod az openserverbrowser parancsot és akkor elõugrik egy szeróböngészõ, mint az összes valve játéknál... így én is találok játékokat csak elég nehéz ezt ennél a játéknál átlátni... most már értem hogy miért nem ezt alkalmazták Gabe-ék alapból😄
Heffi! Wareznál is van magyar felirat?😛
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
openserverbrowser parancs?
szóval ha scavenge, versus, realism vagy survivalt akarok nyomni akkor no games found van...
Why so serious?
Kumiho #2179
Nem jegyezte meg valaki az ip-jét?
<#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
btw, ha a második részt övezõ balhé ellenére meg merné lépni a valve a 3. rész kiadását, én simán megvenném.
Baz, 7ropit fizettem és még csak 1 hónap telt el a megjelenés óta, de már kurvasok élményteli órát szerzett. Simán megéri a pénzét.