5661
-
#4851 Warez topikban tudnak segíteni. Alapból nincs benne LAN. -
#4850 Üdv! Haverommal a kolliba szeretnénk játszani lanon. Hogy tudjuk megoldani, hogy lássuk egymást? -
#4849 Csatlakozz az SG csoporthoz, itt van ~100 SG-s, majdnem mindenki L4D-zik:) -
#4848 nohab, vazzzzááápppp mmeeeennn :D
Te is L4D 2-zöl? majd tolhatunk egyet :) -
#4847 Már itt is látom azt a hülye fejedet?:D -
#4846 felvettelek. -
#4845 Velem igen. Optimus2007 a Steam azonosítóm. -
#4844 sziasztok!
Valakivel tudnék most játszani egyet? -
#4843 Nagyon hosszú 40 sec tud lenni mikor éppen kerget :D -
#4842 Viszont a Molotov cirka 40 sec alatt végez egy tankkal, így vagy úgy. -
#4841 Hm, kár érte. Azért köszi az infót. ^^ -
buddabudda #4840 Ez a statisztika akkor készült, mikor a játék megjelent. Azóta a melee fegyverek sebzését csökkentették (nem tudom mennyivel), de minimum 2x ennyi ütés kell. -
#4839 -
#4838 szpászívá szerjózsa -
#4837 l4ddev
Working on getting Cold Stream Beta out today. We had a release candidate this morning we rejected, here's hoping the next one is good. -
#4836 Próbáltuk, de valakinek megy, valakit meg random kidob :S
Ezért nem volt jó! -
#4835 Nem jön össze, hogy tudok Hunterral a falon ugrálni? -
#4834 A szükség nagy úr! :) -
#4833 Nem tudom valaha volt e már téma vagy valaki észrevette-e, e az új Steam funkciónak hála tudtam egy screenshotot készíteni róla:
Zombi a mobil WC ajtaján dörömböl
Nem az első esett, hogy ilyet látok. Nagyon LOL! -
#4832 -
#4831 steamen 3800ft, de számtalanszor le volt már árazva egy ezres környékére. -
1x már eszembe jutott -
#4828 Próbált már valaki custom kampányt játszani versusban? Pl. az I hate mountains vagy a Dead before Dawn kampányok biztos jók lehetnek vs-ben is. Csak sajna annyi embert nehéz összeszedni. :/ -
SG fan #4827 THX man! Így most már működik! :) -
#4826 jobbklikk / properties / launch optionsba: -autoconfig -
SG fan #4825 Hali! Segítség kéne. Szóval felraktam a Portalt, és működött. De amikor átállítottam a felbontást, elromlott és olyan a képernyő, hogy a háromnegyede nem látszik és csíkos meg olvashatatlan szóval nem tudom visszaállítani a felbontást. Szóval letöröltem steamről de nem változott semmi. Hogyan állítsam vissza az alapbeállításokra akkor? Létszi segítsetek! -
#4824 Ma nem tudok csatlakozni sehogy (quick match, browser) egy futó játékhoz, pedig éjjel még nem volt gond? -
#4823 Te is tudsz róla? Gyorsan terjednek a hírek... XD Nórika, aki amúgy Noémi de lehet, hogy Peti. Hát iiigen... kb. klinikai eset, szegény. -
#4822 Nórika? -
#4821 WUT? -
#4820 Kérdezd csak meg Banderas-t az idióta felvetett "barátokról" -
#4819 Igeeeen! Légyszi valami nagyon durvát!!! :D -
#4818 SG csoporban találsz 88 magyar SG-s játékost -
#4817 Akarod, hogy panaszkodjak rád egy kicsit, csak a rend kedvéért, MISZTER? :D -
#4816 Amúgy, azt szeretném kérdezni, hogy a Hunter traininget, hogy tudom úgy indítani, hogy többen is tudjunk rajta játszani. -
#4815 Vannak itt normális emberek 17 évtől is. pl. én rám eddig nem érkezett panasz egyik steamos ismerősömtől sem, még a kupán sem volt velem gond :) innen szerintem mindenkit felvehetsz... -
#4814 Játékostársakat keresek, lehetőleg 20+ év felett, időnként egy kis Left 4 Dead 2 multizásra. Kizárólag értelmes emberek vegyenek fel, hogy ki mennyit játszik az nem számít, játéktudás sem! A lényeg, hogy igazi csapatjáték legyen, ne publikon kelljen játszani tök ismeretlen, folyamatosan kilépegető, komolytalan emberekkel.
steam profilom -
#4813 Én játszottam volna vele és addig friendly fire-öztem volna míg meg nem unja. -
#4812 Jesszus. Milyen türelmes voltál. :D
Nekem az a véleményem, hogy ezek a játékok nem valók 11 éveseknek, egész egyszerűen agyilag fel kellene nőni hozzá, ami jó esetben 16-18 évesen már sikerül. -
#4811 az ilyenekre csak ezt szoktam mondani attyalál :D