Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy darabig nem lennék akkor most elköszönök.
Viszlát!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Why so serious?
Egyébként eddig 2-3 csapat jelentkezett összesen. P3dro, Borbee, Brigi még nem adta le a jelentkezését "hivatalosan".
[merlinw.org]
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
-macséta
-bézbol ütõ
-molotov
a negyedik még joinol <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Kumiho #2179
Majd február 6-ig kell véglegesíteni a dolgokat.
Úgy döntöttünk hogy az induló csapatok szavazhatnak arról, hogy sima vagy realism vs legyen a játékmód.
Február 6ig valami csapatnevet is ki kell találni.
SG Group - lépjetek be. A group adminoknál lehet jelentkezni.
Why so serious?
hardwiredesek szervezték
Most játszottam elõször csapatban Magyarokkal és még mindig be vagyok sz@rva annyira hihetetlenül paráztam!! 😄
Csak annyit, hogy köszönöm a játékot és ha beférek még egyszer-egyszer akkor szívesen jövök!
<#pias>#pias>
ZellerHUN
. : Z E L L E R : .
Másik: ua. a pálya, végén beadja a tankot, tetõrõl elüt engem, beesek a vízbe ahol a csónak jön, erre visszateleportál a tetõre. Elõtte én ue.-t megcsináltam, de akkor instakillt adott...
Bugvadászat <#zavart1>#zavart1>
Ekkor érdekes módon majdnem duplájára emelkedett a HP-m. Nem 100 volt hanem 170 valamennyi. Ez bug???
Vagy ilyen hogy lehet? Már ha 100-ra vinné vissza is meglepõ lenne, de 170-re emelte.
De ez csak akkor fordul elõ ha a savban fekve pisztollyal lövöm le a spittert. Visszaállítja aHP-m és a földrõl is magamtól fel tudok állni. Ez lol. 😄
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
voltmár? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Válaszom:
Ivánkovics Milán, téged senki nem kérdezett, ha jól tudom. Én itt segítséget kértem és nem személyeskedést. Megkaptam, MerlinW nagyon segítõkész, igazán jó azt tudni, hogy ilyen Gamerek is vannak.
Bár a fogalmazásodból ítélve neked, sok "nem szipmi" gyerek van a steam-on és a világon. Általában a csúnya és/vagy ostoba emberek gondolnak ilyet, persze ezt nem rád értem, magadra ne vedd! Remélem veled is találkozom a játékban és játszunk egy jót! Mert ez a lényeg és nem egymás fikázása egy fórumon.
SG Steam csoport
- Brigikém, pakold már ki a linket a fejlécbe😊 -
[merlinw.org]
De pont erre van a 3 db min 1,5 perces !pause.
Az input és output igényeket meg kéretik elõtte elintézni.
Attól függetlenül, hogy kemények vagytok és nyomjátok, bármi megtörténhet, elszáll a net vagy valami, ilyenkor pedig nem várhatunk órákat arra, hogy befusson az emberetek.
Mivel ez volt az elsõ kupa, volt pár buktató, ezért kellett sokszor várakozni például, de ennek elkerülésére új szabályokat hoztunk, így nem lesz több várakozás remélhetõleg.
Ötödik emberünk nincs, mert mi nem megyünk el teázgatni órákra...meg ilyenek, szóval ha kell akkor nyomjuk! Most megnéztem a kupát (brigi meg perdos video linken) és látomm, hogy voltak jó nagy üres járások. Mondjuk ez nem értem?? Szóval akkor mi értelme kupázni ah várakozásba fullad???
De ha nagyon kell, akkor szerzünk 5. embert is! pba...
Nekünk van egy kis csapatunk, 4 en vagyunk és szeretnénk megmérettetni a tudásunk? No most hogy lehetne ezt kivitelezni? Nagyon tetszik, hogy így kupákat rendeztek így a magyarok jót tudnak játszani. Bár elég fiatalok vagyunk, de sokat fejlõdtünk. Szeretnék beszállni mi is! Mint a nevem is mutatja, én vagyok nálunk a kapitány, velem kell egyeztetni kupa ügyben.
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!