5661
-
#4891 detto:) -
#4890 true -.-" :D -
buddabudda #4889 Az AC: Brotherhood meg a TDU2 elveszi minden idődet és energiádat? :D -
#4888 Sokan mondták hogy kéne, de az igazság az, hogy sem időm sem energiám felépíteni egy közösséget, netalántán egy oldalt ehhez. -
#4887 Kismillió helyen lehet stream-elni. C&C csak egy volt a sok közül. Akár közvetlenül a livestream.com-on is amit a C&C is használt, de ott az XFire live, a StreamMyGame, stb.. -
SG fan #4886 Jaj tényleg. Tegnap töltöttem le a Firefox 4-et. Szerintem nem rossz, csak ez az új elrendezés ismerős valahonnan. Hmm honnan is? :) -
SG fan #4885 De akkor most Don és Zava sehol sem adnak adást? Mert jók voltak... :( -
buddabudda #4884 Biztos lesz még bajnokság :D. Közvetíteni meg majd a saját csatornánkon (nem tv :D) fogjuk. De akár a CnC-n is tudnánk, mivel radeer arra a kis időre tematikát vált :D. Mióta pókeres lett az oldal, még adás sem volt az elmúlt 2 hónapban. Legalább használva lenne.
Amúgy lehet össze kellene hozni több fórumot és úgy rendezni a bajnokságot, hogy legyen több csapat, minimum 8. -
#4883 Hát igen... Mindenestre van egy oldal ahol néha napján szokott menni adás, http://funstream.szunyi.com/ -
SG fan #4882 Tudtátok, hogy a chips and cola már nem is játékokkal fog foglalkozni? Arculatváltás történ, ugyanis radeer inkább a pókerrel szeretne foglalkozni és ilyen témájú videókat fog kirakni. Nincs semmi bajom a pókerrel, sőt én is játszom, de ez eléggé meglepett. Sztem nagyon lefog esni az oldal nézettsége. Persze tévedhetek, ez csak egy tipp. Na de most már legalább értem, hogy Don és Zava miért nem publikált több videót. Furcsáltam is, hogy így eltüntek. Jaj tényleg. Akkor ezek szerint ha lesz is l4d2 bajnokság akkor azt már nem közvetítik a chips and Colan. Na mindegy, mindenesetre itt a cikk:
A Chips&Cola nevében megköszönöm a nézők figyelmét és szerkesztők kitartó munkáját. A chips&cola oldal ezentúl az azonos néven szerepel ( Chips&Cola Club ) Pokerstars Home Game klubjának hivatalos oldala. Minden további hír és információ erről a témáról és a klubbéletről fog szólni.
Ja és a poén, hogy volt egy szavazás a klubbról, ahol a szavazók 43%-ka arra voksolt, hogy végzett az oldallal. Ennyi! -
#4881 Hát én ma csak 6x vittem végig abból egy volt realism vs az utolsó. Szanaszét lehet alázni az embert, úgy hogy nem egy össze szoktot csapat volt, és nem is az instant helyeken. Pl hutnákkal olyan 25-ösöket lehet ugrani :O Nagyon durva egy map, de amúgy valami hiényzik belőle nekem, olyan mintha nem lenne meg az egész... Olyan hiányérzetem van tőle xD -
buddabudda #4880 Eléggé infected barát, de legalább rövidek a pályák. -
#4879 Nekem nagyon nem tetszik..:/ Végigmenni sem volt kedvem rajta.. -
#4878 Hát vs-ben szerintem nem lesz népszerű az új kampány. Túl sok az olyan hely ami az infeknek kedvez. Túlélők elég nagy hátrányban vannak, főleg az elején. -
buddabudda #4877 A Portal 2 utánra ígérik, szóval május előtt ne várjuk. Most csak a vadiúj map béta tesztje van, itt lehet írkálni a hibákat/tanácsokat a pályával kapcsolatban. Lesz még benne 3 L4D1-s map: Dead Air, Death Toll, Blood Harvest. PC-re biztos hogy ingyen lesz és a Steam automatikusan letölti majd. -
#4876 Már jön az új DLC? És tényleg a L4D1-es pályák is lesznek benne?
A DLC-ket még csak le sem kell tölteni, vagyis auto-update-el jönnek. -
#4875 +pipe, molotov, boomer bile, machine gun, heavy machine gun -
#4874 Csak azt hiszed, bőven elég annyi, amennyi benne van. -
#4873 27 fegyver van a játékban...
lista -
#4872 ÉN azt sajnálom nagyon, hogy kevés fajta fegyver van. Lehetne 20-30 fajta legalább. -
SG fan #4871 Hát eddig ingyenesek voltak. Szóval gondolom ez is az lesz. :) -
#4870 A DLC-ket nem kell megvenni igaz? Csak letölteni kell? -
SG fan #4869 Én majd inkább akkor próbálom, ki hogy ha az új DLC megjelent! :) -
#4868 kipróbáltam, nagyon tetszik, tele instant killekkel, bár csöppet bugzik, engem egyszer még játékból is kivágott asztalra :D -
buddabudda #4867 Az lesz a következő DLC-ben, csak kiadták a népnek, hogy béta teszteljék és jelentsék a hibákat/észrevételeket. Már pénteken jött volna, de lefagytak a szerverek navmesh hiba miatt. -
#4866 Jött egy új ufficsálé map, Cold Stream a neve, tegnap éjszaka töltötte le. -
Neoncsoves #4865 én nem a vereségtől akadok ki, hanem attól ahogy meghalok. rajtam a hunter/smoker mellettem 3 idióta társam akik lövöldözik a zombikat ahelyett hogy leszednék rólam a huntert/smokert... persze amikor a fél hp-m lement csak leszedik rólam, akkor jön a szokásos boomer... -
#4864 Nem vagy egyedül, mindenki rühelli azokat akik kilépnek játék közben:) -
#4863 nem tudom, én még sose léptem ki, amikor már rég eldőlt az egész mert akkora volt a hátrány akkor is bent maradtam, mert én is rühellem ha valaki kilép
lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de ez csak egy játék, és nem nagyon izgat hogy kikapok vagy nyerek -
#4862 Igazad van de végülis ez csak akkor idegesítő ha te vagy a nyertes csapatba. De viszont ha fordul a kocka és te vagy a vesztes csapatba szerintem neked is elszállna a motivációd ha semmi esélyt nem látnál arra hogy megnyerjétek azt az adott kampányt. -
buddabudda #4861 Mintha olyan nehéz lenne túlélni azt az 5 másodpercet, amíg valaki lefut és újraindítja. -
SG fan #4860 Mondjuk azt a hat részt kicsit kevésnek tartottam. :( -
SG fan #4859 Jaja elvileg már forgatják, vagy legalábbis dolgoznak a sztorin. Én régen úgy hallottam, hogy októberben jön a 2. évad de, hogy azóta változott-e a helyzet azt nem tudom. -
#4858 Én végig néztem az első évadot, nagyon tetszett. Elm. lassan jön a második évad is :D Már forgatják az tuti -
#4857 hihetetlen hogy nem lehet egyszerűen lejátszani egy rohadt versus meccset, a vesztes csapatból mindenki lelép és visszadob a főmenübe...
csináljanak már ezzel valamit, mondjuk aki lelép egy szerverről az 10-20 percig pl ne csatlakozhasson sehova vagy valami hasonló.. -
#4856 ez a sztori. -
#4855 Halljátok, az mi már hogy Sacrifice mapon, egy tank 3 ra dobta az autót, túl éltük, de hogy a végén amikor újra kellett indítani a generátort, jött 4 tank, szerintem túlzás. -
SG fan #4854 Nem tudom közületek ki nézi a The Walking Dead című sorozatot, de itt van egy kis videó amiben jó néhány zombit legyaknak! Nagyon komoly! XD
http://www.youtube.com/watch?v=afcWyJhsBXo -
#4853 intro mix
http://www.youtube.com/watch?v=F2dlWOL9OPI -
SG fan #4852 Itt egy videó csak, hogy ne unatkozzatok! XD
http://www.youtube.com/watch?v=NslRDJk9Y94