Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régebben láttam egy magyar videót (l4d, nem tudom 1 vagy 2) ami úgy kezdõdik hogy felélesztik a witchet, mellette meg magyarul magyaráznak valamit, ja és azt hiszem 720p-s youtubeon, nem tudja valaki melyikre gondolok? köszi elõre is! 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
[merlinw.org]
Azt hallottam, hogy most Realsm lesz, remek ötlet! 😊
Külön szeretném kiemelni a kommentátorokat, mert profi sporteseményhez mérten közvetítették a meccseket!
Ismételten nagyon szépen Köszönöm!
Gratulálok mindenkinek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A kérdésem az lenne hogy merre szoktatok játszani? hogy egy szerveren szoktatok összegyûlni vagy random csapattal szoktatok játszani?
#acm
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
"ami a kifagyásokat illeti, hát sajnos Brigi azt kell mondjam, megesik. anno amikor codoztunk, volt hogy kifagyott a társunk 4v4-ben és ugyanúgy nyomtuk 3v4ben amíg nem jött vissza... ez ilyen."
Kumiho #2179
-Off/online, ha online akkor rá tudnak kapcsolódni mások
-Te is tudsz szobát csinálni
-Vannak mindig online szobák, rengetek beállítási lehetõséggel
-Vannak minden pályán zombi-spawn pontok ahol automatikusan jön a horda
-Körbe tudod járni a pályákat...csak vigyél magaddal valakit...könnyû módban 😄
SG kupa
<#wave>#wave>
Online mindig emberek a társaid, kivéve, ha kilépnek, mert akkor botok helyettesítik õket.
A zombik bizonyos helyeken addig jönnek, amíg nem kapcsol ki/be egy dolgot, de egyébként elfogynak.
Egyes pályák útvonala random változik.
MA kezdtem ismerkedni a játékkal, és ahogy látom, faék egyszerû a lényege, abban viszont remekel 😊. Viszont a kérdésem, hogy a campaign mód az most hogy van? Vagy offline botokkal, vagy online? Ha online kezdek neki, biztos, hogy mind a három társam játékos lesz? Mert nekem nem úgy tûnik...
Aztán van-e valamiféle mentés kampány módban? Ha online akarom végigvinni, akkor hogy döntöm el, hogy melyikbe lépek be?
Egyáltalán a nagy zombie-hentelés közepette kicsit kaotikusnak tûnik maga a menü is...
Egyáltalán hogy kezdjek neki, ha elõször a kampányt akarom végigvinni? A zombik scriptelve spawn-olódnak? Van olyan, hogy egy adott helyen elfogynak, vagy végeláthatatlanul jönnek? Azaz fel tudok-e deríteni egy-egy adott pályát normálisan? Mert eddig csak a többiek után mentem, fogalmam sincs hova, aztán egyszer csak bekerültünk a safe room-ba és pálya vége.
És mi ez a verseny, amit csináltok? Errõl lehet valahol bõvebben olvasni?
Elõre is bocs a láma kérdésekért...
Kumiho #2179
Egyébként ki nyert? Csak mert most nincs kedvem vissza nézni az egész meccset, majd máskor.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Azért ez mégiscsak egy verseny volt, nyilván ha valaki kifagy akkor megvárjuk amíg vissza tud jönni, de ez mondjuk nem is volt kérdéses egyik oldalról se szerintem. Merlinék elleni meccsünkön is eltûnt a játékból egyikük kb. 5-10 percre, ott is egyértelmû volt, hogy megvárjuk amíg visszatér.
Why so serious?
mindenki üljön le a seggére ha meccs van, nem kell rohangálni. 2 pálya közt én is lemehetnék (ha játszanék a kupában 😄) a kocsmába 1 korsó sörre de lehet mégse tenném. persze ha vendég jön az más, mégis be kell engedni. de nem árt, ha egyéb gondosabb- kevésbé gondosabb dolgainkat még meccs elõtt megtennétek.
Töltési idõ meg mindenkinél más, szerintem nem fáj senkinek 2 percet várni egy pálya elején, legalább van idõ még tenni-venni, persze úgy hogy ne 5-10 perc legyen a 2 percbõl 😊
ami a kifagyásokat illeti, hát sajnos Brigi azt kell mondjam, megesik. anno amikor codoztunk, volt hogy kifagyott a társunk 4v4-ben és ugyanúgy nyomtuk 3v4ben amíg nem jött vissza... ez ilyen.
egyébként BUÉK mindenkinek én meg nem tudok aludni 😄DD
Amúgy BUÉK zombiirtók. 😊
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Mert szerintem semmi szabálytalanság nem volt benne, korrekt volt, amennyire lehetett így elsõre.
ja, és nem hiba , hogy davic fagyását valaki nem vette észre, nem is szabálytalanság. ahogy az sem, hogy visszafutott André felsegíteni a részeg Tepsit, mert, ha pause után megvárjuk davic betöltését (amikor a pause elõtt, és davic fagyása alatt megindult a tank, és már OTT VOLT), akkor garantáltan kifinganak legalább ketten.
Úgyhogy szerintem már nincs mit parázni azon a részen, cska tegnap volt kicsit kellemetlen..
Kumiho #2179
én eddig sem vitáztam, szerintem pont annyi érthetetlenség volt a mi oldalunkon, mint a Tiéden, de javíts ki, ha szerinted nem így van.
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774