5661
  • SG fan
    Hi all!

Nem rég beszélgettem egy, hát nem rég felvett steames ismerősömmel aki állandóan l4d2-őzni akart ami nem gond de ezt olyan idegesítően csinálja, hogy az pff!!!! Írom neki, hogy nem, érek rá vissza írja, hogy ok de azért küldi folyamatosan a meghívókat és csak akkor hagyta abba amikor kiléptem a steamből :S. Eddig is érdekes figura volt, de a múltkori beszélgetése mindent vitt! És most ne értsetek félre, nem kibeszélni akarom, hanem csupán kíváncsi vagyok a véleményetekre a helyzettel kapcsolatban.

(érdemes tudni róla, hogy 11 éves) A nevét nem árúlom el, hiszen nem akarom meg sérteni a személyiségi jogait értitek. :)

Itt van a beszélgetés akit érdekel.
    http://data.hu/get/3600595/LOL.doc
  • lolSL
    van azért pár magyar server
    http://www.game-monitor.com/search.php?game=left4dead22&location=HU
  • MerlinW
    Hát mert nincsenek:) Mert pénzbe kerül:)
  • Doom 4
    Az, hogy nincsenek...
  • wantonly
    Csatlakoztam néhány hazai csoporthoz (SG, Total4d, Left4Dead.hu) de mégsem látok egy csoport szervert sem. Ha a hivatalos Left4Dead2 grouphoz csatlakozom, akkor persze van egy rakás... Hogyhogy nincsenek magyar szerverek? :O Nem tudom mi lehet a gond.
  • Rage47
  • wantonly
    Második újratelepítésre úgy néz ki jó lett, köszönöm a segítséget mindenkinek.
  • blackparty
    Szerintem csak annyi lesz hogy beleraksz a cfg mappába egy alap config.cfg vagy autoexec.cfg fájlt és utána játékon belül a console-ba beírod hogy: exec cfg neve. Pl: exec config.cfg. Ha ez megvan ezután elvileg betölti az alap cfg-ben lévő beállításokat.
  • SigS
    revo uninstaller
  • lolSL
    net_graph 0
  • wantonly
    Az újratelepítés sem oldotta meg a problémát. Hogy lehet, hogy uninstalláltam és letöröltem mindent, mégis megmaradt a hiba?

Ez mi a fene? És, hogy lehet kikapcsolni?

Ez volt a ludas: Kaizen's Left 4 Dead 2 config

Az meg már csak hab a tortán, hogy a consolban ilyeneket irogat:
    Can't use cheat cvar fog_end in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
    Can't use cheat cvar fog_color in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.

Továbbra is abban kellene a segítség, hogyan tudok mindent alapértelmezettre visszaállítani!
  • wantonly
    Igen arra gondoltam. Akkor újratelepítem, mert ki tudja miket állított át még. Köszi a gyors választ!
  • TheGrinder
    Eredmények szó alatt az öcsire gondolsz? Ha igen akkor nem vesznek el, mert a steam profilod tárolja az eredményeket és ha újrateszed a játékot, akkor is megmaradnak az elért öcsik.
  • wantonly
    Hogyan kell alapértelmezetté tenni minden beállítást? Letöltöttem egy elméletileg optimalizáló autoexec.cfg-t (Kaizen), de szétcseszett mindent, elvileg a törlésével lehet uninstallálni, de hiába töröltem. Játék közben egy grafikon jelent meg bal oldalt, fps stb. mérő azt sem tudom kikapcsolni. Ha törlöm az egész játéktartalmat, és újrarakom, akkor elvesznek az eddig elért eredmények?
  • morvaigaben
    Nekem is Cerka 3.3ghz-es procival el-elment a hang, persze mostmár i3-al folyamatos az intro alatt. :)
  • wantonly
    Értem, köszi. Én is erre gyanakodtam.
  • Optimus Prime
    Igen, nekem is volt. Celeron 3 GHz-essel ez rezidens probléma volt minden HD-s videónál. Maga a játék simán ment, de az intrók... Pentieum E5300-sal már nincs ilyen gondom. Talán az Age of Conan bazi nagy intrójával volt csak gondom.
  • wantonly
    Másnál is jelentkezett olyan probléma, hogy a bevezető videóban akad/nincs hang? A felétől nagy csönd, néha visszajön. A beállításoknál hiába állítgatom, nem használ neki. A játékban nincs gond a hangokkal, szóval annyira nem életbevágó, de azért zavar egy kicsit. Realtek AC 97 integrált hangkártyám van.
  • SigS
    Spal az első körben inf-ként nem is játszott
    Egyébként támogatom a kiegyensúlyozott csapatelosztást...én is folyton beszívom mostanában
  • Doom 4
    Sig ilyen csapat elosztást mint ami ma este volt... Ha spal időben vissza jön és átvált hozzánk, nem nyertetek volna (ennyivel).
  • SigS
    kócss megint eszi a helth packot
  • Csabimomo
    cső. én 2 napja játszok ezzel de nagyo bejön
  • Doom 4
    Rochelle a háttérben az elején XD
  • SG fan
    OMGWTF!!!!!!????? XD
  • Neoncsoves
  • böröczk
    jovohettol lesz rendes netem, majd jobban beindul a banhamer, bar latom, nem nagy az elkanaszodas, csak egy-ket agysorvadt hozzaszolas volt szembetuno, de azokat gyorsan ki is lottem jo kis mobilnettel : D
  • wantonly
    Köszönöm az ATI-s linket!

Le voltam törve, hogy az Orange Box-omban nincs benne a HL:Deathmatch, csak megvásárolni lehet, erre most le tudtam szedni ingyen!

• Optimus Prime
    Szerintem mindketten nyugodt szívvel megvehetitek. A Source játékok jól optimalizáltak, én pl. az 1-et még 3 GHz Celeronnal is játszottam, igaz nem maxon, de nem volt gond. 2,6 GHz Pentium dual és 8600 Gt-vel meg simán fut maxon, és ezt úgy értem high/very high, 16xAA, 16xAF.

Egyébként pár ingyenes Valve játék ATi tulajoknak és nVidida tulajoknak.
  • 38tibi38
    Na kipbobáltam offiline ba és naon nagy game,akkor énis nyugodtan megrendelhetem az L4d 2-t?
  • 38tibi38
    Az Alien Swarm tökéletesen fut csak nemtalál szervert.
  • lolSL
    AA off és jó lesz azzal a kártyával
  • wantonly
    Leteszteltem az Alien Swarm-ot, mondjuk ez felülnézetes, azok pedig általában jobban futnak, mint az FPS-ek. Alapbeállításon néztem (1920x1080, 4xMsAA, Anti 4x, Shader HIGH, Effect LOW, Model HIGH, Mempool HIGH) átlag 30-35 FPS-t produkált, ha lejjebb veszem a grafot, akkor még javul a helyzet, szóval tűrhetően fut.

Konfigom: A64300+ (2GHZ single), HD4650 (512), 2GB Ram

Szóval akkor nyugodt szívvel megrendelhetem a játékot szerintetek? Mivel kipróbálni nincs lehetőségem.

Amúgy köszi az Alien Swarmot-ot, nem is tudtam, hogy van ilyen frankó internetes játék ingyenesen. :)
  • wantonly
    Köszi a tippet, kipróbálom!
  • Optimus Prime
    Van egy tippem, ha még nem vettedm meg (Vagy a CoD-ot). Szedd le az ingyenes Alien Swarm-ot. Ugyanaz az engine és multis is, ha az megy akkor a L4D2-nek is kell. Bár a CPU-t nem tudom milyen lehet, de az én gépemen maxon fut a játék.
    Egyébként demó csak limitált ideig volt a megjelenés előtt, mint az 1-nél is. :S
  • 38tibi38
    Ja és memória: 2gb ram.
  • 38tibi38

Hangkártya:Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller

Videokártya NVIDIA GeForce 9600 GT

• Fabio Capello
    videókártya.. memória... nem csak prociból áll egy gép.
  • 38tibi38
    Processzor: Intelcore 2 Duo CPU E7200@ 2.53GHz 2.53 GHz
  • TheGrinder
    azt írd le, hogy milyen géped van, ha már a cod2 hoztad fel példának.
  • 38tibi38
    Mondjuk jobb hogy ezt veszem meg minthogy vmi hülyeségre elmegy.