179
Asztrálprojekció
  • OssianFan
    Mielőtt félreértenél, nem kötekedni és nem is vitatkozni szeretnék, de én erről is mást olvastam :D (meg mást is tapasztaltam)

Ophiel könyvében azt olvastam, hogy ha az ember rájön álmában, hogy ő most álmodik, utána képes irányítani is. Persze gyakorlás kell hozzá, de sztem már mindenki szerzett némi tapasztalatot ezen a téren, hiszen végülis az is irányítás, ha rémálmod van és felébredsz. Szerintem ilyen már mindenkivel történt, de nekem pl volt hogy álmodtam, és 1-2 dolgot én irányítottam, csak az volt a baj, hogy legtöbbször amint rájöttem hogy álmodom, legtöbbször pár pillanat múlva fel is ébredtem.
  • mila69en
    :DDD csak azért tettem be mert tudtam, hogy te is megjelensz
  • N3TuddKi
    persze, hogy alvás közben is kiléphetsz, de akkor nem te irányítasz, csak sodródsz :)
  • OssianFan
    Én nem azt mondtam hogy csak alvás közben léphetsz ki, de tudomásom szerint megtörténhet úgy is. (ezzel kapcsolatban van is személyes tapasztalatom).
  • N3TuddKi
    kicsit pontosítva: TUDATOSAN lépsz ki a testedből és nem alvás közben.
  • N3TuddKi
    elég nehéz megtanulni, és elég nehéz uralni ezt a tudást. én régebben próbálkoztam, "csináltam". túl messzire sosem jutottam benne. lehet újra fel kellene eleveníteni a dolgot.
    azt mondták akikkel beszélgettem erről, hogy veszélyes és érdemes olyan tanítóval elkezdeni akinek tényleg nagy tudása van és akkor nem lesz semmi baj.

én Dr. Bruce Goldberg - Asztrálutazók kézikönyvéből és Joe H. Slate - Testelhagyás könyvéből sajátítottam el mindazt amit tudok róla.
  • OssianFan
    Te amúgy próbálkoztál már vele? Mármint nem meghalni :D Hanem projektálni.
  • plu604
    (mindazonáltal ha valakinek sikerülne, írjon már rám legyen olyan szíves...)
  • plu604
    hagyjuk már ez hülyeség nem lehet meghalni közben :D
  • MR ME
    annyira éreztem h ezt be fogod ide tolni egyből :DDD
  • OssianFan
    Én épp ezért szeretném minnél jobban megtanulni, hogy ne fordulhasson elő "elbaltázott" kísérlet :)
    Amúgy nemtudom, hogy valóban lehet-e halálos kimenetelű, elég felkapott téma, ha tényleg annyira nagyon veszélyes lenne, sztem nem gyakorolná annyi ember.
  • Thanatos
  • Frosty01
    majd ha öreg leszek és nyolc hogy mikor dobom fel a pacskert, akkor elkezdek szarozni ezzel :D

de még nem szeretnék meghalni egy elbaltázott kísérlet miatt
  • mila69en
  • OssianFan
    Nagyon tömören annyi, hogy "kilépsz a testedből". De ez tényleg csak nagyon tömör magyarázat, nemigazán vagyok jártas még a témában, túl sokat nem tudok mondani róla énsem.
  • geo91
    ez miez?
  • OssianFan
    Igen, olvastam énis ilyeneket, meg hogy aki megtanul projektálni, megbékél a halállal, viszont olvastam olyat is, hogy projektálás közben is megeshet, hogy az ember meghal.
  • tigeroo
    azt mondják hogy az alvás csak annyiban különbözik a haláltól, hogy míg álom közben az "asztrálszalag visszahúz", addig a halálnál a lélek és a test között megszakad a kapcsolat

asztrálprojekció közben azt mondják jól meg lehet nyitni a csakrákat
    szerintem jó lenne kigyakorolni, megtapasztalni
    majd lehet ráfogok állni
  • OssianFan
    Sziasztok!
    Engem eléggé érdekel a téma, és szerintem sok más embert is, azonban túl sokat nem tudok róla, csak némi alapismerettel rendelkezem. Most olvasom Ophiel - Asztrálprojekció c. könyvét másodjára, még tavaly nyáron vettem, akkor kiolvastam, most újra elővettem, plusz rendeltem még 1 asztrálprojekcióval foglalkozó könyvet.

Próbáltátok már? Sikerült? Élmények?

Ophiel a könyvben azt írja ha jól elmékszem, hogy nem veszélyes, azonban én mindenhol azt olvastam hogy nagyon nagy felkészültség kell hozzá, mert rendkívül veszélyes. Most akkor hogy is van ez?